Nggampung

Versi: Ayu Ratri

Suk esuk nggowo pacul,
Megawe menyang sawah..
Kedokane yoro diolah,
Tung etung olah raga..

Tanahe subur rakyate makmur,
Parine ditandur..
Ojo lali pupuk urea,
Anjuran pemerintah..

Dalan banyu lan tikuse podo dijogo,
Ayo podo, rame-rame ngusir homo..

reff:
Kuning emas awe-awe,
Parine nyeluk riko..
Wis wayahe yoro digampung,
Yok konco podo kumpul..

Pari semembur tahune mumbul,
Hasile ditabung..
Ati-ati tengkulak teko,
Hang arep nggantung riko..

Semangate megawene kudu ditambah,
Ayo podo, rame-rame panen gabah..

reff:
Suk esuk nggowo pacul,
Megawe menyang sawah..
Kedokane yoro diolah,
Tung etung olah raga..

Tanahe subur rakyate makmur,
Parine ditandur..
Ojo lali pupuk urea,
Anjuran pemerintah..

Dalan banyu lan tikuse podo dijogo,
Ayo podo, rame-rame ngusir homo..

reff:
Kuning emas awe-awe,
Parine nyeluk riko..
Wis wayahe yoro digampung,
Yok konco podo kumpul..

Pari semembur tahune mumbul,
Hasile ditabung..
Ati-ati tengkulak teko,
Hang arep nggantung riko..

Semangate megawene kudu ditambah,
Ayo podo, rame-rame panen gabah..
Ayo podo, rame-rame panen gabah..
Ayo podo, rame-rame panen gabah..

Ping Pindho

Versi: Ayu Ratri

Apuwo kari gedigi, nasib isun iki
Ping pindho demenan,
Ping pindho kelaran
Yo dilarani, ati…

Kepingin, rasane ati…,
Urip dadi siji
Nggayuh lintang lan ulan
Tibane kesandhung, ring dalan

reff :
Weruho riko, ngeloro ati
Isun sing arep ngimbangi
Loro hang ono ring jero dodo
Duh soyo perih, duh soyo perih

reff :
Apuwo kari gedigi, nasib isun iki
Ping pindho demenan,
Ping pindho kelaran
Yo dilarani, ati…

Kepingin, rasane ati…,
Urip dadi siji
Nggayuh lintang lan ulan
Tibane kesandhung, ring dalan

reff :
Weruho riko, ngeloro ati
Isun sing arep ngimbangi
Loro hang ono ring jero dodo
Duh soyo perih, duh soyo perih

Loro hang ono ring jero dodo
Duh soyo perih, duh soyo perih
Duh soyo perih, duh soyo perih