Nggampung

Ciptaan : S. Yono Ali
Vokal : Ayu Ratri
Produksi : Aneka Safari

Suk esuk nggowo pacul, megawe menyang sawah..
Kedokane yoro diolah, tung etung olah raga..

Tanahe subur rakyate makmur, parine ditandur..
Ojo lali pupuk urea, anjuran pemerintah
Dalan banyu lan tikuse podo dijogo,
Ayo podo, rame-rame ngusir homo..

reff :
Kuning emas awe-awe, parine nyeluk riko..
Wis wayahe yoro digampung, yuk konco podo kumpul..

Pari semembur, tahune mumbul, hasile ditabung
Ati-ati tengkulak teko, hang arep nggantung riko
Semangate megawene, kudu ditambah
Ayo podo, rame-rame panen gabah..

reff :
kembali keatas..suk esuk nggowo…

Ayo podo, rame-rame panen gabah..
Ayo podo, rame-rame panen gabah..
——————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[ar: Ayu Ratri]
[ti: Nggampung]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:05]
[00:01.18]Nggampung
[00:18.18]Versi : Ayu Ratri
[00:21.18][01:09.36][01:29.02][02:17.16][02:37.42][03:25.63][03:44.52][04:50.09]
[00:24.18][01:32.02][02:40.42][03:47.52]>>>
[00:25.18][01:33.02][02:41.42][03:48.52]>>
[00:26.18][01:34.02][02:42.42][03:49.52]>
[00:27.18][02:43.42]Suk esuk nggowo pacul,
[00:30.12][02:46.65]Megawe menyang sawah..
[00:34.06][02:50.37]Kedokane yoro diolah,
[00:37.56][02:53.68]Tung etung olah raga..
[00:40.59][02:57.17]Tanahe subur rakyate makmur
[00:43.82][03:00.26]Parine ditandur..
[00:47.21][03:03.59]Ojo lali pupuk urea, anjuran pemerintah
[00:54.97][03:10.89]Dalan banyu lan tikuse podo dijogo,
[01:01.27][03:17.82]Ayo podo, rame-rame ngusir homo..
[01:12.69][03:28.62]==ayu ratri, nggampung==
[02:20.64]==nggampung, ayu ratri==
[01:35.02][03:50.52]Kuning emas awe-awe,
[01:38.67][03:55.03]Parine nyeluk riko..
[01:41.99][03:58.25]Wis wayahe yoro digampung,
[01:45.36][04:01.43]Yuk konco podo kumpul..
[01:48.94][04:05.21]Pari semembur, tahune mumbul,
[01:51.68][04:07.92]Hasile ditabung..
[01:55.55][04:11.53]Ati-ati tengkulak teko,
[01:58.66][04:14.67]Hang arep nggantung riko
[02:02.83][04:18.95]Semangate megawene, kudu ditambah
[02:09.94][04:25.59][04:33.57][04:42.15]Ayo podo, rame-rame panen gabah..
——————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=5Wh_Ac5Xp94

Ping Pindho

Ciptaan : Yon’s dd
Vokal : Ayu Ratri
Produksi : Aneka Safari

Apuwo kari gedigi, nasib isun iki
Ping pindho demenan,
Ping pindho kelaran
Yo dilarani, ati…

Kepingin, rasane ati…,
Urip dadi siji
Nggayuh lintang lan ulan
Tibane kesandhung, ring dalan

reff :
Weruho riko, ngeloro ati
Isun sing arep ngimbangi
Loro hang ono ring jero dodo
Duh soyo perih, duh soyo perih

reff :
Apuwo kari gedigi, nasib isun iki
Ping pindho demenan,
Ping pindho kelaran
Yo dilarani, ati…

Kepingin, rasane ati…,
Urip dadi siji
Nggayuh lintang lan ulan
Tibane kesandhung, ring dalan

reff :
Weruho riko, ngeloro ati
Isun sing arep ngimbangi
Loro hang ono ring jero dodo
Duh soyo perih, duh soyo perih

Loro hang ono ring jero dodo
Duh soyo perih, duh soyo perih
Duh soyo perih, duh soyo perih

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Pk2cr909ytw