Lungsuran Panggonane

Versi: Atang Arthuro

Hang nono lilakeno kepailang,
Teko-o tetep baen, katon belang
Lawange ati ojo pati, riko jemblang

Dung anane trimo gawe mendung,
Aworo tetep baen, riko bingung
Gothang jangkepe ulih riko, ngambus serngenge

Myakne wis sun genteni, lungsuran panggonane
Dadi ulan hang ningguli, grahono serngengene
Myakne wis sun hang dadi, dedeg jejege lakune
Dinggo mbebeng eluh riko, ngendhek ulihe dhung mili

reff :
Hang nono lilakeno kepailang,
Teko-o tetep baen, katon belang
Lawange ati ojo pati, riko jemblang

Dung anane trimo gawe mendung,
Aworo tetep baen, riko bingung
Gothang jangkepe ulih riko, ngambus serngenge

Myakne wis sun genteni, lungsuran panggonane
Dadi ulan hang ningguli, grahono serngengene
Myakne wis sun hang dadi, dedeg jejege lakune
Dinggo mbebeng eluh riko, ngendhek ulihe dhung mili

reff :
Myakne wis sun genteni, lungsuran panggonane
Dadi ulan hang ningguli, grahono serngengene
Myakne wis sun hang dadi, dedeg jejege lakune
Dinggo mbebeng eluh riko, ngendhek ulihe dhung mili

Inyal Inyul

Versi: Atang Arthuro

Duwe lan sing duwe, hang penting biso kumpul
Paribasan tah mung mangan sego tiwul
Gundo-gundo latar hang penting biso ayem
Erog-erog asem, ojo kesengsem

Alungo nong bentur, nadahi tetese embun
Tombang kari nyibuk, sendang nong pucuk gunung
Banguro nong kene, sitik tapi kelutik
Tihinimbang boro seneng durung keporo

[Nyul inyal inyul], metu uwong mulih uwong
[Nyul inyal inyul], sing renah malah ngeloyong
[Nyul inyal inyul], metu uwong mulih uwong
[Nyul inyal inyul], sing renah malah ngeloyong

reff :
Duwe lan sing duwe, hang penting biso kumpul
Paribasan tah mung mangan sego tiwul
Gundo-gundo latar hang penting biso ayem
Erog-erog asem, ojo kesengsem

Alungo nong bentur, nadahi tetese embun
Tombang kari nyibuk, sendang nong pucuk gunung
Banguro nong kene, sitik tapi kelutik
Tihinimbang boro seneng durung keporo

[Nyul inyal inyul], metu uwong mulih uwong
[Nyul inyal inyul], sing renah malah ngeloyong
[Nyul inyal inyul], metu uwong mulih uwong
[Nyul inyal inyul], sing renah malah ngeloyong

[Inyal inyul inyal inyul],inyal inyul inyal
[Inyal inyul inyal inyul],inyal inyul inyal
[Inyal inyul inyal inyul],inyal inyul inyal
Hang penting kumpul

[Inyal inyul inyal inyul],inyal inyul inyal
[Inyal inyul inyal inyul],inyal inyul inyal
[Inyal inyul inyal inyul],inyal inyul inyal
Hang penting kumpul

Kasep Rabi

Versi: Atang Arthuro

Dhung…, ono hang dikarepaken
Dhung…, wedi lan riko mang-mangen
Omongeno, sun rungokno wis ngomongo
Sopo weruh isun biso nulung riko
Golet jodone riko

Sing kepingin ulihe nyawang,
Konco-koncone hang sak pantaran
Podo nggindhong, podo ngudangi momongan
Kancrit riko dewekan hang kelesodan

reff :

Paran, paran hang dianteni
Sampek, kasep ulihe dhung rabi
Nawi, tau keloro ati
Munggo bener kari seru dhung nuruti

Omongno, riko ngomongo baen
Ojo kathik riko isin-isin
Nawi.., nawi ono cocoke
Sun tulungi, isun hang dadi coloke
Golet jodone riko
Golet jodone riko

reff :
Sing kepingin ulihe nyawang,
Konco-koncone hang sak pantaran
Podo nggindhong, podo ngudangi momongan
Kancrit riko dewekan hang kelesodan

Paran, paran hang dianteni
Sampek, kasep ulihe dhung rabi
Nawi, tau keloro ati
Munggo bener kari seru dhung nuruti

reff :
Omongno, riko ngomongo baen
Ojo kathik riko isin-isin
Nawi.., nawi ono cocoke
Sun tulungi, isun hang dadi coloke
Golet jodone riko
Golet jodone riko
Golet jodone riko

Cerito Welas

Versi: Atang Arthuro

Lk :
Aluk bin dilalekaken,
Cerito welas riko lan isun
Semembur koyo kapuk keneng angin,
Jane isun sing kepingin

Ninggal riko isun sing tego,
Milu riko batin sun kesikso
Roso hang endi nak sun piloni,
Nggerambyang welas ring ati

Anggep-anggepen riko turu bengi,
Lakon iki hang nekani
Isuk-isuk wayah riko tangi,
Melek moto terimo ngimpi

Aluk bin dilalekaken,
Cerito welas riko lan isun
Semembur koyo kapuk keneng angin,
Jane isun sing kepingin

Ninggal riko isun sing tego,
Milu riko batin sun kesikso
Roso hang endi nak sun piloni,
Nggerambyang welas ring ati

Anggep-anggepen riko turu bengi,
Lakon iki hang nekani
Isuk-isuk wayah riko tangi,
Melek moto terimo ngimpi

Pr :
Masiyo kepokso didadi impi,
Cemese nyoto tetep ngepusi
Welas welas welas iki

Lk :
Anggep-anggepen riko turu bengi,
Lakon iki hang nekani
Isuk-isuk wayah riko tangi,
Melek moto terimo ngimpi

Lakon iki mung ngampiri,
Mung ngeliri terimo ngimpi

Kelambi Simpenan

Versi: Atang Arthuro

Dieman-eman, masiyo weruh sing keduman
Dikudang-kudang, masiyo pepek nong wirang
Salah tah isun, kadung welas angel ilang
Ring njelimete, pikir kudu tetep padang

Sabaro sulung, duh riko kelambi simpenan
Isun yo bingung, bingung bingung golet dalan
Paran enake, mangan kolek iwak gerang
Disawang enak, rasane sing kakaruwan

Getun kasepe, gathuke isun lan riko
Antebe welas, apuwo kok buru njebul
Munggo dino biso keneng diputer maning
Sing kiro isun selinthutan koyo maling

reff :
Dieman-eman, masiyo weruh sing keduman
Dikudang-kudang, masiyo pepek nong wirang
Salah tah isun, kadung welas angel ilang
Ring njelimete, pikir kudu tetep padang

Sabaro sulung, duh riko kelambi simpenan
Isun yo bingung, bingung bingung golet dalan
Paran enake, mangan kolek iwak gerang
Disawang enak, rasane sing kakaruwan

Getun kasepe, gathuke isun lan riko
Antebe welas, apuwo kok buru njebul
Munggo dino biso keneng diputer maning
Sing kiro isun selinthutan koyo maling

Getun kasepe, gathuke isun lan riko
Antebe welas, apuwo kok buru njebul
Munggo dino biso keneng diputer maning
Sing kiro isun selinthutan koyo maling

Gede gudo, mulo kadung welas kepenging
Ditinggal mingser, malah soyo ngiming-ngiming
Nyeleh sing biso digowo nyulek ring moto
Wadi cerito hang weruh isun lan riko

Gede gudo, mulo kadung welas kepenging
Ditinggal mingser, malah soyo ngiming-ngiming
Nyeleh sing biso digowo nyulek ring moto
Wadi cerito hang weruh isun lan riko