Lungsuran Panggonane

Versi: Atang Arthuro

Hang nono lilakeno kepailang,
Teko-o tetep baen, katon belang
Lawange ati ojo pati, riko jemblang

Dung anane trimo gawe mendung,
Aworo tetep baen, riko bingung
Gothang jangkepe ulih riko, ngambus serngenge

Myakne wis sun genteni, lungsuran panggonane
Dadi ulan hang ningguli, grahono serngengene
Myakne wis sun hang dadi, dedeg jejege lakune
Dinggo mbebeng eluh riko, ngendhek ulihe dhung mili

reff :
Hang nono lilakeno kepailang,
Teko-o tetep baen, katon belang
Lawange ati ojo pati, riko jemblang

Dung anane trimo gawe mendung,
Aworo tetep baen, riko bingung
Gothang jangkepe ulih riko, ngambus serngenge

Myakne wis sun genteni, lungsuran panggonane
Dadi ulan hang ningguli, grahono serngengene
Myakne wis sun hang dadi, dedeg jejege lakune
Dinggo mbebeng eluh riko, ngendhek ulihe dhung mili

reff :
Myakne wis sun genteni, lungsuran panggonane
Dadi ulan hang ningguli, grahono serngengene
Myakne wis sun hang dadi, dedeg jejege lakune
Dinggo mbebeng eluh riko, ngendhek ulihe dhung mili

Inyal Inyul

Versi: Atang Arthuro

Duwe lan sing duwe, hang penting biso kumpul
Paribasan tah mung mangan sego tiwul
Gundo-gundo latar hang penting biso ayem
Erog-erog asem, ojo kesengsem

Alungo nong bentur, nadahi tetese embun
Tombang kari nyibuk, sendang nong pucuk gunung
Banguro nong kene, sitik tapi kelutik
Tihinimbang boro seneng durung keporo

[Nyul inyal inyul], metu uwong mulih uwong
[Nyul inyal inyul], sing renah malah ngeloyong
[Nyul inyal inyul], metu uwong mulih uwong
[Nyul inyal inyul], sing renah malah ngeloyong

reff :
Duwe lan sing duwe, hang penting biso kumpul
Paribasan tah mung mangan sego tiwul
Gundo-gundo latar hang penting biso ayem
Erog-erog asem, ojo kesengsem

Alungo nong bentur, nadahi tetese embun
Tombang kari nyibuk, sendang nong pucuk gunung
Banguro nong kene, sitik tapi kelutik
Tihinimbang boro seneng durung keporo

[Nyul inyal inyul], metu uwong mulih uwong
[Nyul inyal inyul], sing renah malah ngeloyong
[Nyul inyal inyul], metu uwong mulih uwong
[Nyul inyal inyul], sing renah malah ngeloyong

[Inyal inyul inyal inyul],inyal inyul inyal
[Inyal inyul inyal inyul],inyal inyul inyal
[Inyal inyul inyal inyul],inyal inyul inyal
Hang penting kumpul

[Inyal inyul inyal inyul],inyal inyul inyal
[Inyal inyul inyal inyul],inyal inyul inyal
[Inyal inyul inyal inyul],inyal inyul inyal
Hang penting kumpul

123