Dudho Kasmaran

Dimas-Tedjo_Astuti
Versi: Dimas Tedjo ft. Astuti

Pr :
Ora udan kok nggowo payung, aduh lae..
Mlaku-mlaku kalungan sarung..
Yen sinawang koyo wong gemblung,
Thengak-thenguk koyo wong linglung,
Nuruti ati kang bingung..

Lk :
Ngguya-ngguyu ojo nggeguyu, duh aduh cah ayu
Wong maido pancen gampang..
Bedo kang lagi nandang,
Nora bengi ora awan,
Rasane dudo kasmaran..

Pr : Aduh lae, wong bagus jangan begitu
Lk : Piye maneh gimana lagi dik,
Lk : Urip ndudo rasane sepi
Lk : Loro wuyung setengah mati..

Lk :
Aduh biyung bingung atiku, aduh duh cah ayu
Mung tansah katon sliramu..
Yen wengi gak iso turu,
Ora ngerti opo gak tau,
Yen aku cinta padamu..

Pr :
Menyang solo payunge ilang, aduh aduh kangmas
Tuku lengo wadahe lali..
Urip ijen ora gampang, dadi dudo ojo sumelang
Ditinggal lungo, mengko tak kancani..

reff :
Pr : Aduh lae, wong bagus jangan begitu
Lk : Piye maneh gimana lagi dik,
Lk : Urip ndudo rasane sepi
Lk : Loro wuyung setengah mati..

Lk :
Aduh biyung bingung atiku, aduh duh cah ayu
Mung tansah katon sliramu..
Yen wengi gak iso turu,
Ora ngerti opo gak tau,
Yen aku cinta padamu..

Pr :
Menyang solo payunge ilang, aduh aduh kangmas
Tuku lengo wadahe lali..
Urip ijen ora gampang, dadi dudo ojo sumelang
Ditinggal lungo, mengko tak kancani..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Dimas Tedjo ft Astuti]
[ti: Dudho Kasmaran]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:33]
[id: qqlzancv]
[00:01.43]Dudho Kasmaran
[00:11.43]Versi : Dimas Tedjo ft Astuti
[00:14.31]
[00:17.31]>>>
[00:18.31]>>
[00:19.31]>
[00:20.31]Pr: Ora udan kok nggowo payung, aduh lae..
[00:27.21]Pr: Mlaku-mlaku kalungan sarung..
[00:33.85]Pr: Yen sinawang koyo wong gemblung,
[00:37.47]Pr: Thengak-thenguk koyo wong linglung,
[00:41.83]Pr: Nuruti ati kang bingung..
[00:47.42]Lk: Ngguya-ngguyu ojo nggeguyu,
[00:51.91]Lk: aduh aduh cah ayu
[00:55.32]Lk: Wong maido pancen gampang..
[01:01.56]Lk: Bedo kang lagi nandang,
[01:06.35]Lk: Nora wengi ora awan,
[01:09.71]Lk: Rasane dudo kasmaran..
[01:14.70]
[01:17.61]Pr: Aduh lae, wong bagus jangan begitu
[01:29.21]Lk: Piye maneh gimana lagi dik,
[01:34.72]Lk: Urip ndudo rasane sepi
[01:37.97]Lk: Loro wuyung setengah mati..
[01:43.26]Lk: Aduh biyung bingung atiku,
[01:48.57]Lk: aduh duh cah ayu
[01:51.74]Lk: Mung tansah katon sliramu..
[01:57.54]Lk: Yen wengi gak iso turu,
[02:02.22]Lk: Ora ngerti opo nggak tau,
[02:06.09]Lk: Yen aku cinta padamu..
[02:12.72]Pr: Menyang solo payunge ilang,
[02:16.49]Pr: aduh aduh kangmas
[02:20.47]Pr: Tuku lengo wadahe lali..
[02:27.08]Pr: Urip ijen ora gampang,
[02:31.54]Pr: Dadi dudho ojo sumelang
[02:34.70]Pr: Ditinggal lungo,
[02:35.50]Pr: mengko tak kancani..
[02:40.02]
[02:42.82]Lk: Kebetulan sekali..
[02:45.32]
[02:52.22]>>>
[02:53.22]>>
[02:54.22]>
[02:55.22]Pr: Aduh lae, wong bagus jangan begitu
[03:07.28]Lk: Piye maneh gimana lagi dik,
[03:11.84]Lk: Urip ndudo rasane sepi
[03:15.25]Lk: Loro wuyung setengah mati..
[03:20.36]Lk: Aduh aduh biyung bingung atiku,
[03:25.63]Lk: aduh duh cah ayu
[03:29.05]Lk: Mung tansah katon sliramu..
[03:34.82]Lk: Yen wengi ora biso turu,
[03:39.62]Lk: Ora ngerti opo nggak tau,
[03:43.60]Lk: Yen aku cinta padamu..
[03:50.23]Pr: Menyang solo payunge ilang,
[03:53.13]Pr: aduh aduh kangmas
[03:57.43]Pr: Tuku lengo wadahe lali..
[04:04.17]Pr: Urip ijen ora gampang,
[04:08.22]Pr: Dadi dudho ojo sumelang
[04:11.79]Pr: Ditinggal lungo,
[04:12.11]Pr: mengko tak kancani..
[04:16.67]
————
Preview:

Sama Sama Rindu

Ciptaan : Tedjo
Vokal : Tedjo feat Astuti
Produksi : Dunia Record

Pr :
Ati loro mas, tambane opo
Awak mriyang, jampi menopo
Sakit cinta, sakit rindu dihatiku
Kangen-kangen aduh kangen, pingin ketemu

Lk :
Sama juga dik, dalam hatiku
Atiku bingung dik, kangen sliramu
Dag dig dug dag dig dug, dalam hatiku
Aku lan sliramu, sama-sama rindu

Lk : Lintang rembulan, abyor cahyane
Pr : Tulungono, aku kangen slirane
Duet: Ati Kangen, Ati Rindu Koyo Ngene
Bantal lan Gulung, Kang Dadi seksine

reff :
kembali ke atas..ati loro mas,…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=wXYWfxgJiqs

[ver: lyric]
[id: abosiwsp]
[ar: Tedjo feat Astuti]
[ti: Sama Sama Rindu]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:53]
[00:01.30]SAMA SAMA RINDU
[00:35.30]Karya : Tedjo
[00:38.30]Versi : Tedjo feat Astuti
[00:41.30]
[00:44.30]***
[00:45.30]**
[00:46.30]*
[00:47.67]Pr: Ati loro mas, tambane opo
[00:53.24]Pr: Awak mriyang, jampi menopo
[00:59.24]Pr: Sakit cinta, sakit rindu dihatiku
[01:05.76]Pr: Kangen-kangen aduh kangen, pingin ketemu
[01:11.99]Lk : Sama juga dik, dalam hatiku
[01:17.74]Lk : Atiku bingung dik, kangen sliramu
[01:23.68]Lk : Dag dig dug dag dig dug, dalam hatiku
[01:29.62]Lk : Aku lan sliramu, sama-sama rindu
[01:36.46]
[01:46.69]Lk : Lintang rembulan, abyor cahyane
[01:53.72]Pr : Tulungono, aku kangen slirane
[01:59.69]Duet: Ati Kangen, Ati Rindu Koyo Ngene
[02:05.88]Duet: Bantal lan Gulung, Kang Dadi Seksine
[02:12.07]
[02:15.70]==sama sama rindu tedjo astuti==
[02:35.71]
[02:38.71]***
[02:39.71]**
[02:40.71]*
[02:41.71]Pr: Ati loro mas, tambane opo
[02:47.27]Pr: Awak mriyang, jampi menopo
[02:53.27]Pr: Sakit cinta, sakit rindu dihatiku
[02:59.46]Pr: Kangen-kangen aduh kangen, pingin ketemu
[03:05.30]Lk : Sama juga dik, dalam hatiku
[03:11.71]Lk : Atiku bingung dik, kangen sliramu
[03:17.34]Lk : Dag dig dug dag dig dug, dalam hatiku
[03:23.40]Lk : Aku lan sliramu, sama-sama rindu
[03:30.09]
[03:41.53]Lk : Lintang rembulan, abyor cahyane
[03:47.41]Pr : Tulungono, aku kangen slirane
[03:53.59]Duet: Ati Kangen, Ati Rindu Koyo Ngene
[03:59.41]Duet: Bantal lan Gulung, Kang Dadi Seksine
[04:05.06]Lk : Lintang rembulan, abyor cahyane
[04:11.56]Pr : Tulungono, aku kangen slirane
[04:17.62]Duet: Ati Kangen, Ati Rindu Koyo Ngene
[04:23.50]Duet: Bantal lan Gulung, Kang Dadi Seksine
[04:30.50]

Jangan Dirayu

Ciptaan : Tedjo
Vokal : Tedjo feat Astuti
Produksi : Dunia Record

lk :
Dik cah ayu, sopo jenengmu dik
Gadis manis, kemayu nggudho atiku
Mung senajan, sepisan aku ketemu
Nanging nyatane, gawe deg-degan jantungku

pr :
mas aduh mas, jangan begitu
ojo nggudho, kulo niki ampun diganggu
kulo wedi mas, kulo isin ah aku malu
mangke kepripun pisan ketemu jangan dirayu

reff :
lk :
Ojo ojo ngunu dik, aku bener cinta
Ojo kuatir, aku ini paling setia
pr :
eh tuku tahu mas, bakmine lali
pisan ketemu, kok wis wani obral janji

lk :
E eh itu salah dik, itu juga kliru
Bukan merayu, maksud hati naksir sliramu
pr :
gulo jowo mas, gulane batu
kalau bener cinta, luwih becik bilang bapakku

reff :
kembali keatas, dik cah ayu…
duet :
Begini Begitu, Begini
Begini Begitu, Begini
Begini Begitu, Begini

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=0EZaNKFL2KA

[ver: lyric]
[id: pichihsp]
[ar: Tedjo feat Astuti]
[ti: Jangan Dirayu]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:16]
[00:00.00]Jangan Dirayu
[00:04.00]Ciptaan : Tedjo
[00:07.00]Versi : Tedjo feat Astuti
[00:10.00]
[00:13.00]Pria berteks KAPITAL, wanita berteks kecil
[00:16.00]
[00:19.00]***
[00:20.00]**
[00:21.00]*
[00:22.85]DIK CAH AYU, SOPO JENENGMU DIK
[00:29.46]GADIS MANIS, KEMAYU NGGUDHO ATIKU
[00:35.52]MUNG SENAJAN, SEPISAN AKU KETEMU
[00:42.46]NANGING NYATANE, GAWE DEG-DEGAN JANTUNGKU
[00:51.16]mas aduh mas, jangan begitu
[00:56.66]ojo nggudho, kulo niki ampun diganggu
[01:03.98]kulo wedi mas, kulo isin ah aku malu
[01:10.73]mangke kepripun pisan ketemu jangan dirayu
[01:18.67]
[01:26.44]***
[01:27.44]**
[01:28.44]*
[01:29.44]OJO OJO NGUNU DIK, AKU BENER CINTA
[01:37.67]OJO KUATIR, AKU INI PALING SETIA
[01:43.61]eh tuku tahu mas, bakmine lali
[01:50.57]pisan ketemu, kok wis wani obral janji
[01:58.30]E EH ITU SALAH DIK, ITU JUGA KLIRU
[02:05.18]BUKAN MERAYU, MAKSUD HATI NAKSIR SLIRAMU
[02:11.68]gulo jowo mas, gulane batu
[02:18.70]kalau bener cinta, luwih becik bilang bapakku
[02:25.62]
[02:37.31]***
[02:38.31]**
[02:39.31]*
[02:40.31]DIK CAH AYU, SOPO JENENGMU DIK
[02:48.02]GADIS MANIS, KEMAYU NGGUDHO ATIKU
[02:54.99]MUNG SENAJAN, SEPISAN AKU KETEMU
[03:01.43]NANGING NYATANE, GAWE DEG-DEGAN JANTUNGKU
[03:09.19]mas aduh mas, jangan begitu
[03:15.42]ojo nggudho, kulo niki ampun diganggu
[03:22.68]kulo wedi mas, kulo isin ah aku malu
[03:29.51]mangke kepripun pisan ketemu jangan dirayu
[03:36.30]
[03:45.27]***
[03:46.27]**
[03:47.27]*
[03:48.27]OJO OJO NGUNU DIK, AKU BENER CINTA
[03:57.06]OJO KUATIR, AKU INI PALING SETIA
[04:03.42]eh tuku tahu mas, bakmine lali
[04:09.61]pisan ketemu, kok wis wani obral janji
[04:16.32]E EH ITU SALAH DIK, ITU JUGA KLIRU
[04:23.36]BUKAN MERAYU, MAKSUD HATI NAKSIR SLIRAMU
[04:30.83]gulo jowo mas, gulane batu
[04:36.85]kalau bener cinta, luwih becik bilang bapakku
[04:43.12]Begini, Begitu, Begini
[04:49.27]Begini, Begitu, Begini
[04:56.49]Begini, Begitu, Begini
[05:03.25]

Ngenteni (astuti)

Ciptaan : Tedjo
Vokal : Astuti
Produksi : ??

Kangen jroning ati,mergo tresno iki
Lama ku menanti, oh si jantung hati
Kangen dan rinduku, mung kanggo sliramu
Ra bakal ilang, yen durung ketemu

Siang kunantikan, malam kuimpikan
Dirimu seorang, oh kakanda sayang
Tak akan berhenti, biar musim berganti
Lali ojo lali, tansah tak enteni

reff :
Nadyan mung suaramu, sing tansah keprungu
Nanging jroning atiku, nambani kangenku
Sayang…, kangmas sayang oh kakanda sayang
Doa dan cintaku slalu kupanjatkan

Semoga tuhan, slalu melindungi
Cinta suci ini, sampai kau kembali

reff :
Siang kunantikan, malam kuimpikan
Dirimu seorang, oh kakanda sayang
Tak akan berhenti, biar musim berganti
Lali ojo lali, tansah tak enteni

reff :
Nadyan mung suaramu, sing tansah keprungu
Nanging jroning atiku, nambani kangenku
Sayang…, kangmas sayang oh kakanda sayang
Doa dan cintaku slalu kupanjatkan

Semoga tuhan, slalu melindungi
Cinta suci ini, sampai kau kembali

Cinta suci ini, sampai kau kembali
Cinta suci ini, sampai kau kembali
Cinta suci ini, sampai kau kembali

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=NDr3zZhy1AU

Lampung Ngayogja

Ciptaan : Tedjo
Vokal : Tedjo & Astuti
Produksi : Dunia Record

Lk :
Wis setaun lawase, ora tau keprungu kabare
Kaget roso atiku, keprungu opo aturmu
Pr :
Ojo dadi atimu, yen to luntur roso tresnaku
Abot kabotan roso, aku duwe katresnan liyo

reff :
Lk :
Njero ati kuciwo, tak rewangi nyebrangi samudro
Kapal fery dadi seksi, tresno ing njero ati
Pr :
Aku ra bakal lali, senadyan to tumekaning pati
Tresnaku lan tresnamu, nadyan ora nyawiji

Lk : Duh gusti kang kuoso, paringono kuat batin kulo
Duet : Nadyan lampung ngayogja, ora biso nyawije’ke tresno

reff :
kembali ke atas..wis setaun lawase…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=aLSyH6nNfIM

Tembang Rindu

Tembang Rindu
Ciptaan : Tedjo
Vokal : Astuti
Produksi : Dunia Record

Langite mendung adem rasane,
Rintik-rintik wis teko udane
Sedih atiku rasane,
Nunggu-nunggu nganti seprene

Wis pitung sasi aku ngenteni,
Nahan rindu lan kangening ati
Ngetung dino nganti sasi,
Nanging kangmas durung bali-bali

reff :
Mbesuk kapan kangmas eling aku,
Kang prasetyo ngenteni janjimu
Duh wong bagus rindu aku rindu,
Tembang kangen pengobat atiku

Langite mendung adem rasane,
Rintik-rintik wis teko udane
Sedih atiku rasane,
Nunggu-nunggu nganti seprene

Wis pitung sasi aku ngenteni,
Nahan rindu lan kangening ati
Ngetung dino nganti sasi,
Nanging kangmas durung bali-bali

reff :
Mbesuk kapan kangmas eling aku,
Kang prasetyo ngenteni janjimu
Duh wong bagus rindu aku rindu,
Tembang kangen pengobat atiku

Langite mendung adem rasane,
Rintik-rintik wis teko udane
Sedih atiku rasane,
Nunggu-nunggu nganti seprene

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=tkQYRGEYeBw

Bali Rujuk

Bali Rujuk
Ciptaan : Tedjo
Vokal : Tedjo & Astuti
Produksi : ??

Pr :
Dek mbiyen mas, jare tresno aku
Ning nyatane, kok tego medhot tresnamu

Lk :
Dek mbiyen dik, aku keno godha
Ninggal sliramu, kepincut wanito liyo

[“Sing uwis yo wis”]

Pr :
Dek mbiyen mas, jare mboten getun
Pepisahan mas, klawan sliraku
Ning sakniki mas, tenane kepripun
Bali maneh, kepingin rujuk tresnamu

Lk :
Saiki dik, atiku wis kroso
Yo mung sliramu, wanito kang setyo
Mulo aku dik, njaluk pangapuro
Bali rujuk, urip bareng mbangun tresno

[“Maafin aku ya dik, yang lalu biarkan berlalu…”]

reff :
kembali ke atas..dek mbiyen mas,…

Duet :
Bali rujuk, urip bareng mbangun tresno

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=aMDiQNBv9oU