Demen Bli Wajar

Versi: Astri CN

Nembe keeling kula wis sadar,
Ketutup batin demen bli wajar..

Cintane jahat nganggone kemat,
Rumah tangga kula sekien rusak..
Kula dikemat..

reff:
Wadon pirang-pirang rangda arep prawan,
Kula due laki nangapa diakali..

Sampean lanang tapi ora jantan,
Demen wong wadon nganggo medukunan..

Cintane jahat nganggone kemat,
Rumah tangga kula sekien rusak..
Kula dikemat..

reff:
Wadon pirang-pirang rangda arep prawan,
Kula due laki nangapa diakali..

Sampean lanang tapi ora jantan,
Demen wong wadon nganggo medukunan..

Nembe keeling kula wis sadar,
Ketutup batin demen bli wajar..

Cintane jahat nganggone kemat,
Rumah tangga kula sekien rusak..
Kula dikemat..

Andon Nginep

Versi: Astri CN

Arep takon takon ning sapa,
Apa kudu takon ning tangga..
Rong dina rong bengi wong lanang bli balik,
Kula watir ana sing nyulik..

Bokat laki laki bli eling,
Sifat bengen wis kambuh maning..
Sering keluyuran sing gawe les-lesan,
Andon nginep ning wadon liyan..

reff:
Bli keitungan kula kelangan laki,
Duh gawe dugal gawe kaku ning ati..

Sun watir pisan laki wis ora eling,
Due slingkuhan due demenan maning..
Wis due demenan maning..

Bokat laki laki bli eling,
Sifat bengen wis kambuh maning..
Sering keluyuran sing gawe les-lesan,
Andon nginep ning wadon liyan..

reff:
Bli keitungan kula kelangan laki,
Duh gawe dugal gawe kaku ning ati..

Sun watir pisan laki wis ora eling,
Due slingkuhan due demenan maning..
Wis due demenan maning..

Arep takon takon ning sapa,
Apa kudu takon ning tangga..
Rong dina rong bengi wong lanang bli balik,
Kula watir ana sing nyulik..

Banting Setir

Versi: Astri CN

Mandeng langit katone miring,
Ndeleng ulan katon seiring..
Awak rusak kenang pikiran,
Due laki jaluk wayuan..

Diladeni ngajak pegatan,
Disabari kula kelaran..
Nembe pisah tuku piring selusin,
Wong lanang jaluk rabi maning..

reff:
Jaman kien wong wadon medun duwur,
Lakine ngawur kula ga bisa nglantur..

Yen wong lanang pikirane wis minggir,
Kula ga bisa arep banting setir..
Kula ga bisa banting setir..

Diladeni ngajak pegatan,
Disabari kula kelaran..
Nembe pisah tuku piring selusin,
Wong lanang jaluk rabi maning..

reff:
Jaman kien wong wadon medun duwur,
Lakine ngawur kula ga bisa nglantur..

Yen wong lanang pikirane wis minggir,
Kula ga bisa arep banting setir..
Kula ga bisa banting setir..

Mandeng langit katone miring,
Ndeleng ulan katon seiring..
Awak rusak kenang pikiran,
Due laki jaluk wayuan..