Klambi Kuning

Asih-Agustin_M.Sodik
Versi: M.Sodik ft. Asih Agustin

Lk:
Saben liwat alun-alun kutho ngawi,
Eling kowe cah ayu sing tak tresnani..
Biyen naliko kenalan pethuk pisan neng paseban,
Jantung kutho pendopo dadi kenangan..

Kutho ngawi aku ra bakal lali,
Sampai kapanpun kau kunanti..

Pr:
Eling eling kangmas aku tansah eling,
Pethuk kowe kangmas nganggo klambi kuning..
Kenal kangmas neng paseban atiku ora karuan,
Neng paseban lungguh jejer nyawang taman..

Air mancur muncrat bening banyune,
Tresno neng atiku kanggo kowe..

reff:
Lk:
Klambi kuning sing tak gawe,
Tak simpen nganti seprene..
Ora luntur terak mongso,
Atiku wis kadhung tresno..

Pr:
Paseban sing dadi saksi,
Setyoku nganti saiki..
Eling aku tansah eling,
Kangmas nganggo klambi kuning..

reff:
Lk:
Saben liwat alun-alun kutho ngawi,
Eling kowe cah ayu sing tak tresnani..
Biyen naliko kenalan pethuk pisan neng paseban,
Jantung kutho pendopo dadi kenangan..

Kutho ngawi aku ra bakal lali,
Sampai kapanpun kau kunanti..

Pr:
Eling eling kangmas aku tansah eling,
Pethuk kowe kangmas nganggo klambi kuning..
Kenal kangmas neng paseban atiku ora karuan,
Neng paseban lungguh jejer nyawang taman..

Air mancur muncrat bening banyune,
Tresno neng atiku kanggo kowe..

reff:
Lk:
Klambi kuning sing tak gawe,
Tak simpen nganti seprene..
Ora luntur terak mongso,
Atiku wis kadhung tresno..

Pr:
Paseban sing dadi saksi,
Setyoku nganti saiki..
Eling aku tansah eling,
Kangmas nganggo klambi kuning..
—————-
[ver: lyrics]
[id: zpzhzqcv]
[ar: M.Sodik ft. Asih Agustin]
[ti: Klambi Kuning]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:57]
[00:01.01]Klambi Kuning
[00:23.79]by: M.Sodik ft. Asih Agustin
[00:26.79]
[00:29.79]>>>
[00:30.79]>>
[00:31.79]>
[00:32.79]Lk: Saben liwat
[00:34.35]Lk: alun-alun kutho ngawi,
[00:39.85]Lk: Eling kowe
[00:41.66]Lk: cah ayu sing tak tresnani..
[00:47.17]Lk: Biyen naliko kenalan
[00:50.86]Lk: pethuk pisan neng paseban,
[00:54.67]Lk: Jantung kutho
[00:56.43]Lk: pendopo dadi kenangan..
[01:02.55]Lk: Kutho ngawi
[01:04.99]Lk: aku ra bakal lali,
[01:09.74]Lk: Sampai kapanpun
[01:12.86]Lk: kau kunanti..
[01:16.68]Pr: Eling eling kangmas
[01:19.80]Pr: aku tansah eling,
[01:24.23]Pr: Pethuk kowe kangmas
[01:26.86]Pr: nganggo klambi kuning..
[01:31.67]Pr: Kenal kangmas neng paseban
[01:35.11]Pr: atiku ora karuan,
[01:38.93]Pr: Neng paseban
[01:40.86]Pr: lungguh jejer nyawang taman..
[01:47.11]Pr: Air mancur muncrat
[01:49.93]Pr: bening banyune,
[01:53.99]Pr: Tresno neng atiku
[01:57.49]Pr: kanggo kowe..
[02:01.43]
[02:20.03]>>>
[02:21.03]>>
[02:22.03]>
[02:23.03]Lk: Klambi kuning sing tak gawe,
[02:25.94]Lk: Tak simpen nganti seprene..
[02:30.50]Lk: Ora luntur terak mongso,
[02:33.17]Lk: Atiku wis kadhung tresno..
[02:37.30]Pr: Paseban sing dadi saksi,
[02:41.17]Pr: Setyoku nganti saiki..
[02:45.30]Pr: Eling aku tansah eling,
[02:48.99]Pr: Kangmas nganggo klambi kuning..
[02:53.11]
[03:21.48]>>>
[03:22.48]>>
[03:23.48]>
[03:24.48]Lk: Saben liwat
[03:26.05]Lk: alun-alun kutho ngawi,
[03:31.11]Lk: Eling kowe
[03:33.11]Lk: cah ayu sing tak tresnani..
[03:38.55]Lk: Biyen naliko kenalan
[03:42.49]Lk: pethuk pisan neng paseban,
[03:46.36]Lk: Jantung kutho
[03:48.18]Lk: pendopo dadi kenangan..
[03:54.11]Lk: Kutho ngawi
[03:56.25]Lk: aku ra bakal lali,
[04:01.24]Lk: Sampai kapanpun
[04:04.00]Lk: kau kunanti..
[04:08.44]Pr: Eling eling kangmas
[04:11.30]Pr: aku tansah eling,
[04:16.12]Pr: Pethuk kowe kangmas
[04:18.63]Pr: nganggo klambi kuning..
[04:23.06]Pr: Kenal kangmas neng paseban
[04:26.62]Pr: atiku ora karuan,
[04:30.69]Pr: Neng paseban
[04:32.62]Pr: lungguh jejer nyawang taman..
[04:38.62]Pr: Air mancur muncrat
[04:41.62]Pr: bening banyune,
[04:45.62]Pr: Tresno neng atiku
[04:48.99]Pr: kanggo kowe..
[04:52.63]
[05:12.13]>>>
[05:13.13]>>
[05:14.13]>
[05:15.13]Lk: Klambi kuning sing tak gawe,
[05:18.12]Lk: Tak simpen nganti seprene..
[05:22.12]Lk: Ora luntur terak mongso,
[05:24.50]Lk: Atiku wis kadhung tresno..
[05:29.56]Pr: Paseban sing dadi saksi,
[05:32.95]Pr: Setyoku nganti saiki..
[05:36.95]Pr: Eling aku tansah eling,
[05:40.51]Pr: Kangmas nganggo klambi kuning..
[05:44.82]
———-
Preview:

Advertisements

Edan Katresnan

Ragil-Suro-Bangkit_Asih-Agustin
Versi: Ragil Suro Bangkit ft. Asih Agustin

Lk:
Tuku kripik neng sadang,
Ra pethu’ kowe koyo kelangan..
Deso mangunharjo lewate kandangan,
Kangen atiku wis ra karuan,
Aku kedanan..

Pr:
Pasar legi neng ngawi,
Kangmas aku mung njaluk bukti..
Karangasri prandon blabas tekan tawun,
Ojo mung nggawe atiku bingung,
Koyo wong linglung..

Lk:
Ngawi kuthane bukti nyatane dik,
Tekan seprene cintaku kanggo kowe..
Pr:
Neng srigati mas lewat babadan,
Aku wedi tresnoku mbok nggo dolanan..

reff:
Lk:
Duwur gunung lawu,
Isih duwur katresnanku..
Kali tempuk kene,
Banyune dadi seksine..
Nganti tuwo aku tresno kowe,
Sak lawase..

reff:
Lk:
Tuku kripik neng sadang,
Ra pethu’ kowe koyo kelangan..
Deso mangunharjo lewate kandangan,
Kangen atiku wis ra karuan,
Aku kedanan..

Pr:
Pasar legi neng ngawi,
Kangmas aku mung njaluk bukti..
Karangasri prandon blabas tekan tawun,
Ojo mung nggawe atiku bingung,
Koyo wong linglung..

Lk:
Ngawi kuthane bukti nyatane dik,
Tekan seprene cintaku kanggo kowe..
Pr:
Neng srigati mas lewat babadan,
Aku wedi tresnoku mbok nggo dolanan..

reff:
Lk:
Duwur gunung lawu,
Isih duwur katresnanku..
Kali tempuk kene,
Banyune dadi seksine..
Nganti tuwo aku tresno kowe,
Sak lawase..
—————-
[ver: lyrics]
[id: wwwwbocv]
[ar: Ragil Suro Bangkit ft. Asih Agustin]
[ti: Edan Katresnan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:51]
[00:01.00]Edan Katresnan
[00:35.02]by: Ragil Suro Bangkit ft. Asih Agustin
[00:38.02]
[00:40.02]>>>
[00:41.02]>>
[00:42.02]>
[00:43.02]Lk: Tuku kripik neng sadang,
[00:45.42]Lk: Ra pethu’ kowe koyo kelangan..
[00:49.05]Lk: Deso mangunharjo lewate kandangan,
[00:52.67]Lk: Kangen atiku wis ra karuan,
[00:55.55]Lk: Aku kedanan..
[00:58.55]
[01:06.67]Pr: Pasar legi neng ngawi,
[01:09.55]Pr: Kangmas aku mung njaluk bukti..
[01:13.74]Pr: Karangasri prandon blabas tekan tawun,
[01:17.67]Pr: Ojo mung nggawe atiku bingung,
[01:21.18]Pr: Koyo wong linglung..
[01:23.86]Lk: Ngawi kuthane bukti nyatane dik,
[01:28.05]Lk: Tekan seprene cintaku kanggo kowe..
[01:31.18]Pr: Neng srigati mas lewat babadan,
[01:34.23]Pr: Aku wedi tresnoku mbok nggo dolanan..
[01:38.12]
[02:06.12]>>>
[02:07.12]>>
[02:08.12]>
[02:09.12]Lk: Duwur gunung lawu,
[02:11.74]Lk: Isih duwur katresnanku..
[02:15.55]Lk: Kali tempuk kene,
[02:18.68]Lk: Banyune dadi seksine..
[02:23.18]Lk: Nganti tuwo aku tresno kowe,
[02:26.39]Lk: Sak lawase..
[02:29.55]
[02:49.18]>>>
[02:50.18]>>
[02:51.18]>
[02:52.18]Lk: Tuku kripik neng sadang,
[02:54.75]Lk: Ra pethu’ kowe koyo kelangan..
[02:58.56]Lk: Deso mangunharjo lewate kandangan,
[03:02.31]Lk: Kangen atiku wis ra karuan,
[03:05.94]Lk: Aku kedanan..
[03:08.76]
[03:16.19]Pr: Pasar legi neng ngawi,
[03:18.43]Pr: Kangmas aku mung njaluk bukti..
[03:22.94]Pr: Karangasri prandon blabas tekan tawun,
[03:27.13]Pr: Ojo mung nggawe atiku bingung,
[03:30.37]Pr: Koyo wong linglung..
[03:34.01]Lk: Ngawi kuthane bukti nyatane dik,
[03:37.81]Lk: Tekan seprene cintaku kanggo kowe..
[03:41.56]Pr: Neng srigati mas lewat babadan,
[03:44.81]Pr: Aku wedi tresnoku mbok nggo dolanan..
[03:48.75]
[04:15.37]>>>
[04:16.37]>>
[04:17.37]>
[04:18.37]Lk: Duwur gunung lawu,
[04:21.64]Lk: Isih duwur katresnanku..
[04:25.44]Lk: Kali tempuk kene,
[04:28.25]Lk: Banyune dadi seksine..
[04:32.49]Lk: Nganti tuwo aku tresno kowe,
[04:36.39]Lk: Sak lawase..
[04:39.20]
————
Preview:

Layang Soko Taiwan

Asih-Agustin
Versi: Asih Agustin

NGANTI SAIKI AKU TANSAH NGENTENI,
NGANTI SUK KAPAN ANGGONMU ENGGAL BALI..
KIRO KIRO WIS PETANG TAUN LAWASE,
ANGGONMU LUNGO MELU DADI TKI..

NGANTI SAIKI AKU TANSAH NGUGEMI,
NGANTI ING TEMBE AKU SETYO ING JANJI..
TAK ANTU ANTU NGANTI TEKAN SEPRENE,
KOK PANGGAH WAE DURUNG ONO KABARE..

ORA TAK NYONO NYONO, AKU NOMPO NAWOLO
GAWE SESEK ING DODO..
LAYANG SOKO TAIWAN DONGA CRITAMU ING PARAN,
KOWE DURUNG BISO BALI MAJIKANMU NGGONDELI..

NGANTI SAIKI AKU TANSAH NGENTENI,
NGANTI SUK KAPAN ANGGONMU ENGGAL BALI..
KIRO KIRO WIS PETANG TAUN LAWASE,
ANGGONMU LUNGO MELU DADI TKI..

reff:
ORA TAK NYONO NYONO, AKU NOMPO NAWOLO
GAWE SESEK ING DODO..
LAYANG SOKO TAIWAN DONGA CRITAMU ING PARAN,
KOWE DURUNG BISO BALI MAJIKANMU NGGONDELI..

NGANTI SAIKI AKU TANSAH NGENTENI,
NGANTI SUK KAPAN ANGGONMU ENGGAL BALI..
KIRO KIRO WIS PETANG TAUN LAWASE,
ANGGONMU LUNGO MELU DADI TKI..
ANGGONMU LUNGO MELU DADI TKI..
—————–
[ver: lyrics]
[id: hosqckcq]
[ar: Asih Agustin]
[ti: Layang Soko Taiwan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:17]
[00:01.06]Layang Soko Taiwan
[00:44.06]Versi : Asih Agustin
[00:47.06]
[00:50.06]>>>
[00:51.06]>>
[00:52.06]>
[00:53.06]Nganti saiki aku tansah ngenteni,
[00:59.64]Nganti suk kapan anggonmu enggal bali..
[01:06.06]Kiro kiro wis petang taun lawase,
[01:12.77]Anggonmu lungo melu dadi tki..
[01:19.19]Nganti saiki aku tansah ngugemi,
[01:25.74]Nganti ing tembe aku setyo ing janji..
[01:32.29]Tak antu antu nganti tekan seprene,
[01:38.96]Kok panggah wae durung ono kabare..
[01:47.96]Ora tak nyono nyono, aku nompo nawolo
[01:54.71]Gawe sesek ing dodo..
[02:00.77]Layang soko taiwan donga critamu ing paran,
[02:07.98]Kowe durung biso bali majikanmu nggondeli..
[02:16.04]Nganti saiki aku tansah ngenteni,
[02:22.24]Nganti suk kapan anggonmu enggal bali..
[02:28.97]Kiro kiro wis petang taun lawase,
[02:35.21]Anggonmu lungo melu dadi tki..
[02:42.03]
[02:44.05]==asih agustin, layang soko taiwan==
[03:03.34]
[03:07.34]>>>
[03:08.34]>>
[03:09.34]>
[03:10.34]Ora tak nyono nyono, aku nompo nawolo
[03:16.82]Gawe sesek ing dodo..
[03:22.11]Layang soko taiwan donga critamu ing paran,
[03:30.06]Kowe durung biso bali majikanmu nggondeli..
[03:38.14]Nganti saiki aku tansah ngenteni,
[03:43.80]Nganti suk kapan anggonmu enggal bali..
[03:51.02]Kiro kiro wis petang taun lawase,
[03:57.64]Anggonmu lungo melu dadi tki..
[04:04.42]Anggonmu lungo melu dadi tki..
[04:12.56]
————-
Preview:

Ngampet Kangen

Ngampet Kangen
Ciptaan : Dyah Putri
Vokal : Asih Agustin
Produksi : Prima Abadi Record

WETENG LUWIH ORA DOYAN MANGAN
MARGO AKU KANGEN, KANGEN SLIRAMU
PIRANG-PIRANG NDINO ADOH KARO KOWE
AKU KANGEN, KANGEN KARO SLIRAMU

MOTO NGANTUK ORA BISO TURU,
MARGO NGAMPET KANGENE ATIKU
BOLA-BALI TAK TELPUN, PENGEN KRUNGU SUARAMU
AMARGO NGAMPET KANGENE ATIKU

reff :

KOYO MBENDUNG SEGORO,
NGEMPET ROSO SAKJERONE DODO
AKU PENGEN KETEMU,
KETEMU, KETEMU SLIRAMU

KOYO MBENDUNG SEGORO,
NGEMPET ROSO SAKJERONE DODO
AKU PENGEN KETEMU,
KETEMU, KETEMU SLIRAMU

AWAN BENGI MUNG TANSAH NGENTENI
NGENTENI SLIRAMU ORA NDANG NILIK’I
ADUH GUSTI, PARINGONO SABAR
LAN PARINGONO ATI KANG JEMBAR

reff :

MOTO NGANTUK ORA BISO TURU,
MARGO NGAMPET KANGENE ATIKU
BOLA-BALI TAK TELPUN, PENGEN KRUNGU SUARAMU
AMARGO NGAMPET KANGENE ATIKU

reff :

KOYO MBENDUNG SEGORO,
NGEMPET ROSO SAKJERONE DODO
AKU PENGEN KETEMU,
KETEMU, KETEMU SLIRAMU

KOYO MBENDUNG SEGORO,
NGEMPET ROSO SAKJERONE DODO
AKU PENGEN KETEMU,
KETEMU, KETEMU SLIRAMU

AWAN BENGI MUNG TANSAH NGENTENI
NGENTENI SLIRAMU ORA NDANG NILIK’I
ADUH GUSTI, PARINGONO SABAR
LAN PARINGONO ATI KANG JEMBAR

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=-OMelovVOYw