Klambi Kuning


Versi: M.Sodik ft. Asih Agustin

Lk:
Saben liwat alun-alun kutho ngawi,
Eling kowe cah ayu sing tak tresnani..
Biyen naliko kenalan pethuk pisan neng paseban,
Jantung kutho pendopo dadi kenangan..

Kutho ngawi aku ra bakal lali,
Sampai kapanpun kau kunanti..

Pr:
Eling eling kangmas aku tansah eling,
Pethuk kowe kangmas nganggo klambi kuning..
Kenal kangmas neng paseban atiku ora karuan,
Neng paseban lungguh jejer nyawang taman..

Air mancur muncrat bening banyune,
Tresno neng atiku kanggo kowe..

reff:
Lk:
Klambi kuning sing tak gawe,
Tak simpen nganti seprene..
Ora luntur terak mongso,
Atiku wis kadhung tresno..

Pr:
Paseban sing dadi saksi,
Setyoku nganti saiki..
Eling aku tansah eling,
Kangmas nganggo klambi kuning..

reff:
Lk:
Saben liwat alun-alun kutho ngawi,
Eling kowe cah ayu sing tak tresnani..
Biyen naliko kenalan pethuk pisan neng paseban,
Jantung kutho pendopo dadi kenangan..

Kutho ngawi aku ra bakal lali,
Sampai kapanpun kau kunanti..

Pr:
Eling eling kangmas aku tansah eling,
Pethuk kowe kangmas nganggo klambi kuning..
Kenal kangmas neng paseban atiku ora karuan,
Neng paseban lungguh jejer nyawang taman..

Air mancur muncrat bening banyune,
Tresno neng atiku kanggo kowe..

reff:
Lk:
Klambi kuning sing tak gawe,
Tak simpen nganti seprene..
Ora luntur terak mongso,
Atiku wis kadhung tresno..

Pr:
Paseban sing dadi saksi,
Setyoku nganti saiki..
Eling aku tansah eling,
Kangmas nganggo klambi kuning..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Edan Katresnan


Versi: Ragil Suro Bangkit ft. Asih Agustin

Lk:
Tuku kripik neng sadang,
Ra pethu’ kowe koyo kelangan..
Deso mangunharjo lewate kandangan,
Kangen atiku wis ra karuan,
Aku kedanan..

Pr:
Pasar legi neng ngawi,
Kangmas aku mung njaluk bukti..
Karangasri prandon blabas tekan tawun,
Ojo mung nggawe atiku bingung,
Koyo wong linglung..

Lk:
Ngawi kuthane bukti nyatane dik,
Tekan seprene cintaku kanggo kowe..
Pr:
Neng srigati mas lewat babadan,
Aku wedi tresnoku mbok nggo dolanan..

reff:
Lk:
Duwur gunung lawu,
Isih duwur katresnanku..
Kali tempuk kene,
Banyune dadi seksine..
Nganti tuwo aku tresno kowe,
Sak lawase..

reff:
Lk:
Tuku kripik neng sadang,
Ra pethu’ kowe koyo kelangan..
Deso mangunharjo lewate kandangan,
Kangen atiku wis ra karuan,
Aku kedanan..

Pr:
Pasar legi neng ngawi,
Kangmas aku mung njaluk bukti..
Karangasri prandon blabas tekan tawun,
Ojo mung nggawe atiku bingung,
Koyo wong linglung..

Lk:
Ngawi kuthane bukti nyatane dik,
Tekan seprene cintaku kanggo kowe..
Pr:
Neng srigati mas lewat babadan,
Aku wedi tresnoku mbok nggo dolanan..

reff:
Lk:
Duwur gunung lawu,
Isih duwur katresnanku..
Kali tempuk kene,
Banyune dadi seksine..
Nganti tuwo aku tresno kowe,
Sak lawase..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
12