Rondo Kalimantan

Versi: Arya Satria ft. Rida Sandifa

Lk:
Adoh adoh songko jowo,
Tak rewangi nyebrang segoro,
Mung pengen ketemu sliramu wong ayu..

Pr:
Aduh mas wis ojo nggudho,
Aku isin disawang tonggo,
Mergo aku iki uwis dadi rondo..

Lk:
Aduh dhik aku tak perduli,
Senajan sliramu rondo,
Cintaku iki cinta tulus tenanan..

Pr:
Aduh mas kok nekat tenan,
Karo rondo kalimantan,
Apa bisa semua itu kamu buktikan..

reff:
Lk:
Waduh dinda masio rondo aku ra peduli,
Yang kucari adalah cinta sejati..

Pr:
Walah nggedabrus kamu cuma bisa merayu,
Banyak sudah lelaki yang ngomong begitu..

Lk:
Waduh dinda percayalah kepadaku,
Senajan kowe rondo aku tetap i love you..

Pr:
Waduh kangmas apa benar kata-katamu,
Kalau begitu aku juga i love you..

reff:
Lk:
Waduh dinda masio rondo aku ra peduli,
Yang kucari adalah cinta sejati..

Pr:
Walah nggedabrus kamu cuma bisa merayu,
Banyak sudah lelaki yang ngomong begitu..

Lk:
Waduh dinda percayalah kepadaku,
Senajan kowe rondo aku tetap i love you..

Pr:
Waduh kangmas apa benar kata-katamu,
Kalau begitu aku juga i love you..

Korban Semoyo

Versi: Arya Satria ft. Aprilia Sucipto

Lk:
Pancen koplak sliramu dik,
Utang akeh kok ngguya-ngguyu..
Mung semoyo janji padaku,
Saben tak tagih malah mbok rayu..

Pr:
Pancen akeh utangku mas,
Nduwe utang ra usah ngelu..
Kondo semoyo jurus sing jitu,
Mesti tak saur ojo kesusu..

reff:
Lk:
Ora sabar ora sabar lo wong ayu,
Puk tumpuk’an utangmu iki neng aku..
Wiwit jaman biyen ra genah etungmu,
Saben utang wayah nyaur sak karepmu..

Pr:
Mbok sing sabar mbok sing sabar lo wong bagus,
Puk tumpuk’an utangku neng awakmu..
Mbok sing sabar ora usah nesa-nesu,
Yen sliramu purun tak saur tresnaku..

reff:
Lk:
Pancen koplak sliramu dik,
Utang akeh kok ngguya-ngguyu..
Mung semoyo janji padaku,
Saben tak tagih malah mbok rayu..

Pr:
Pancen akeh utangku mas,
Nduwe utang ra usah ngelu..
Kondo semoyo jurus sing jitu,
Mesti tak saur ojo kesusu..

reff:
Lk:
Ora sabar ora sabar lo wong ayu,
Puk tumpuk’an utangmu iki neng aku..
Wiwit jaman biyen ra genah etungmu,
Saben utang wayah nyaur sak karepmu..

Pr:
Mbok sing sabar mbok sing sabar lo wong bagus,
Puk tumpuk’an utangku neng awakmu..
Mbok sing sabar ora usah nesa-nesu,
Yen sliramu purun tak saur tresnaku..
Yen sliramu purun tak saur tresnaku..

Cintaku Satu

Versi: Arya Satria ft. Via Dinata

Lk:
Cintaku hanyalah kepadamu,
Sayangku hanyalah kepadamu..
Pr:
Kasihku engkaulah cintaku,
Sayangku engkaulah hidupku..

Ft:
Cintaku dan cintamu satu,
Sayangku dan sayangmu satu, hooo..
Kasihku engkaulah cintaku,
Sayangku engkaulah hidupku..

reff:
Lk:
Aku berjanji pada dirimu,
Aku tak akan menyakitimu..
Walau seribu godaan mengganggu,
Hatiku hanya untukmu..

Pr:
Akupun sama seperti kamu,
Kan kujaga selalu cintamu..
Aku ingin selalu bersamamu,
Bersamamu..

Kasihku engkaulah cintaku,
Sayangku engkaulah hidupku..

Ft:
Cintaku dan cintamu satu,
Sayangku dan sayangmu satu, hooo..
Kasihku engkaulah cintaku,
Sayangku engkaulah hidupku..

reff:
Lk:
Aku berjanji pada dirimu,
Aku tak akan menyakitimu..
Walau seribu godaan mengganggu,
Hatiku hanya untukmu..

Pr:
Akupun sama seperti kamu,
Kan kujaga selalu cintamu..
Aku ingin selalu bersamamu,
Bersamamu..

Tangise Atiku (arya satria)

Versi: Arya Satria

Amung biso nangis neng atiku,
Nompo coba lakon katresnanku..
Gede tresnaku marang sliramu,
Nanging kowe gawe loro atiku..

Saben wayah dino lan wektu,
Roso tresno iki mung kanggo sliramu..
Nanging sliramu tego marang aku,
Nggawe susah lan tangise atiku..

reff:
Loro atiku iki loro,
Tego sliramu tego..
Tresno atiku iki tresno,
Nanging atiku mbok gawe loro..

Tatu atiku iki tatu,
Sliramu tego ninggal aku..
Setyo aku njogo tresnamu,
Nanging sliramu nggawe tangise atiku..

reff:
Amung biso nangis neng atiku,
Nompo coba lakon katresnanku..
Gede tresnaku marang sliramu,
Nanging kowe gawe loro atiku..

Saben wayah dino lan wektu,
Roso tresno iki mung kanggo sliramu..
Nanging sliramu tego marang aku,
Nggawe susah lan tangise atiku..

reff:
Loro atiku iki loro,
Tego sliramu tego..
Tresno atiku iki tresno,
Nanging atiku mbok gawe loro..

Tatu atiku iki tatu,
Sliramu tego ninggal aku..
Setyo aku njogo tresnamu,
Nanging sliramu nggawe tangise atiku..
Nanging sliramu nggawe tangise atiku..

Ngelayung Tanpo Guno

Versi: Arya Satria

Ono wong susah nganti ngelayung,
Seneng dunyo wedi mati..
Kuncenono gedhongono,
Yen wis titi mongso bakal teko..

Tanpo guno siro ngelayung,
Susah mikir wedi mati..
Manungso kabeh bakale mati,
Sowan marang ilahi robbi..

reff:
Sopo gelem seneng tetulung,
Mbesuk mesti bakal ketulung..
Sopo seneng tumindak olo,
Mbesuk mesti bakal ciloko..

Mumpung durung katekan pati,
Mulo sing sregep ngaji..
Kanggo sangu sowan marang gusti,
Insha Alloh nompo suwargone gusti..

reff:
Ono wong susah nganti ngelayung,
Seneng dunyo wedi mati..
Kuncenono gedhongono,
Yen wis titi mongso bakal teko..

Tanpo guno siro ngelayung,
Susah mikir wedi mati..
Manungso kabeh bakale mati,
Sowan marang ilahi robbi..

reff:
Sopo gelem seneng tetulung,
Mbesuk mesti bakal ketulung..
Sopo seneng tumindak olo,
Mbesuk mesti bakal ciloko..

Mumpung durung katekan pati,
Mulo sing sregep ngaji..
Kanggo sangu sowan marang gusti,
Insha Alloh nompo suwargone gusti..
Insha Alloh nompo suwargone gusti..

Tambah Tresno

Versi: Dyna Windy ft. Arya Satria

Ft:
Hoo oo ooo..
Hoo oo ooo..

Lk:
Tresno aku tambah tresno,
Sayang aku tambah sayang..
Pr:
Kangen aku tambah kangen,
Roso tresnaku soyo tambah tresno..

Amung siji ra ono sing liyo,
Yo mung sliramu sing tak tresno..
Awan lan wengi ra ono wektu,
Tanpo eling marang sliramu..

reff:
Lk:
Roso tresnoku,
Ora mung ono lambe..
Sing tak simpen neng atiku,
Ora ono liyane..

Tresnaku siji,
Sing tak simpen neng ati..
Aku bakal nepati janji,
Ora bakal nglarani..

Pr:
Mugo-mugo roso,
Tresno iki ora kari roso..

reff:
Lk:
Roso tresnoku,
Ora mung ono lambe..
Sing tak simpen neng atiku,
Ora ono liyane..

Tresnaku siji,
Sing tak simpen neng ati..
Aku bakal nepati janji,
Ora bakal nglarani..

Pr:
Mugo-mugo roso,
Tresno iki ora kari roso..

Kangen Bapak

Versi: Jihan ft. Arya Satria

Pr:
Pak bapak ono ngendi,
Uwis suwe ora ngabari..
Sak tenane opo bapak wis lali,
Pak bapak ono ngendi..

Pak aku kangen bapak,
Bapak opo ora kangen anak..
Ojo dumeh uripmu wis kepenak,
Mburu seneng nganti lali anak..

reff:
Pr:
Aduh gusti kang moho kuoso,
Kulo nangis keronto-ronto..
Opo iki lakon sing kudu tak tompo,
Tanpo biso nyawang rukune wong tuwo..

Aduh ibu aku kangen bapak,
Opo bapak ora kangen aku..
Sak bendino awan lan wengi,
Aku tansah ngenteni tekamu..

Lk:
Nduk anakku sing tak tresnani,
Ojo nelongso lan kuciwo..
Iki wis garise wong tuamu,
Ibu lan bapak pisahan krono wong liyo..

reff:
Pr:
Aduh gusti kang moho kuoso,
Kulo nangis keronto-ronto..
Opo iki lakon sing kudu tak tompo,
Tanpo biso nyawang rukune wong tuwo..

Aduh ibu aku kangen bapak,
Opo bapak ora kangen aku..
Sak bendino awan lan wengi,
Aku tansah ngenteni tekamu..

Lk:
Nduk anakku sing tak tresnani,
Ojo nelongso lan kuciwo..
Iki wis garise wong tuamu,
Ibu lan bapak pisahan krono wong liyo..