Kangen Bapak

arya-satria_jihan
Versi: Jihan ft. Arya Satria

Pr:
Pak bapak ono ngendi,
Uwis suwe ora ngabari..
Sak tenane opo bapak wis lali,
Pak bapak ono ngendi..

Pak aku kangen bapak,
Bapak opo ora kangen anak..
Ojo dumeh uripmu wis kepenak,
Mburu seneng nganti lali anak..

reff:
Pr:
Aduh gusti kang moho kuoso,
Kulo nangis keronto-ronto..
Opo iki lakon sing kudu tak tompo,
Tanpo biso nyawang rukune wong tuwo..

Aduh ibu aku kangen bapak,
Opo bapak ora kangen aku..
Sak bendino awan lan wengi,
Aku tansah ngenteni tekamu..

Lk:
Nduk anakku sing tak tresnani,
Ojo nelongso lan kuciwo..
Iki wis garise wong tuamu,
Ibu lan bapak pisahan krono wong liyo..

reff:
Pr:
Aduh gusti kang moho kuoso,
Kulo nangis keronto-ronto..
Opo iki lakon sing kudu tak tompo,
Tanpo biso nyawang rukune wong tuwo..

Aduh ibu aku kangen bapak,
Opo bapak ora kangen aku..
Sak bendino awan lan wengi,
Aku tansah ngenteni tekamu..

Lk:
Nduk anakku sing tak tresnani,
Ojo nelongso lan kuciwo..
Iki wis garise wong tuamu,
Ibu lan bapak pisahan krono wong liyo..
———————
[ver: lyrics]
[id: qkukikcu]
[ar: Arya Satria ft. Jihan]
[ti: Kangen Bapak]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:52]
[00:00.04]Kangen Bapak
[00:00.04]by: Jihan ft. Arya Satria
[00:22.04]
[00:24.04]>>>
[00:25.04]>>
[00:26.04]>
[00:27.04]Pak bapak ono ngendi,
[00:32.46]Uwis suwe ora ngabari..
[00:39.06]Sak tenane opo bapak wis lali,
[00:44.77]Pak bapak ono ngendi..
[00:51.62]Pak aku kangen bapak,
[00:57.74]Bapak opo ora kangen anak..
[01:04.78]Ojo dumeh uripmu wis kepenak,
[01:10.00]Mburu seneng nganti lali anak..
[01:16.59]
[01:39.06]>>>
[01:40.06]>>
[01:41.06]>
[01:42.06]Aduh gusti kang moho kuoso,
[01:48.38]Kulo nangis keronto-ronto..
[01:54.61]Opo iki lakon sing kudu tak tompo,
[02:01.07]Tanpo biso nyawang rukune wong tuwo..
[02:07.74]
[02:09.09]Aduh ibu aku kangen bapak,
[02:15.45]Opo bapak ora kangen aku..
[02:21.80]Sak bendino awan lan wengi,
[02:27.58]Aku tansah ngenteni tekamu..
[02:34.98]Lk: Nduk anakku sing tak tresnani,
[02:41.14]Lk: Ojo nelongso lan kuciwo..
[02:47.23]Lk: Iki wis garise wong tuamu,
[02:53.76]Lk: Ibu lan bapak pisahan
[02:57.68]Lk: krono wong liyo..
[03:00.85]
[03:23.15]>>>
[03:24.15]>>
[03:25.15]>
[03:26.15]Aduh gusti kang moho kuoso,
[03:32.56]Kulo nangis keronto-ronto..
[03:38.65]Opo iki lakon sing kudu tak tompo,
[03:45.25]Tanpo biso nyawang rukune wong tuwo..
[03:52.09]Aduh ibu aku kangen bapak,
[03:59.62]Opo bapak ora kangen aku..
[04:06.03]Sak bendino awan lan wengi,
[04:11.93]Aku tansah ngenteni tekamu..
[04:18.84]Lk: Nduk anakku sing tak tresnani,
[04:24.87]Lk: Ojo nelongso lan kuciwo..
[04:31.21]Lk: Iki wis garise wong tuamu,
[04:37.43]Lk: Ibu lan bapak pisahan
[04:41.05]Lk: krono wong liyo..
[04:44.90]
————-
Preview:

Ojo Nelongso (arya satria)

arya-satria_rina-amelia
Versi: Arya Satria ft. Rina Amelia

Lk:
Duh wong ayu sing tak tresnani,
Aku njaluk sepuro marang sliramu..
Aku ora iso nggawe senenge uripmu,
Seprono seprene urip karo aku soro..

Pr:
Duh wong bagus pepujane atiku,
Aku terimo urip koyo ngene..
Susah seneng dilakoni wong loro,
Ojo kuciwo lan ojo nelongso..

reff:
Lk:
Aku nelongso nyawang uripmu,
Urip karo aku soro..
Aku ora iso,
Urip koyo wong liyo..

Pr:
Aku lilo,
Urip kurang bondo dunyo..
Aku nerimo marang garise sing kuoso,
Mergo isih ono dino liyo..

Ft:
Ayo pasrah marang gusti,
Ndungo ugo mbudidoyo..
Mugo-mugo,
Tembe mburi urip mulyo..

reff:
Lk:
Duh wong ayu sing tak tresnani,
Aku njaluk sepuro marang sliramu..
Aku ora iso nggawe senenge uripmu,
Seprono seprene urip karo aku soro..

Pr:
Duh wong bagus pepujane atiku,
Aku terimo urip koyo ngene..
Susah seneng dilakoni wong loro,
Ojo kuciwo lan ojo nelongso..

reff:
Lk:
Aku nelongso nyawang uripmu,
Urip karo aku soro..
Aku ora iso,
Urip koyo wong liyo..

Pr:
Aku lilo,
Urip kurang bondo dunyo..
Aku nerimo marang garise sing kuoso,
Mergo isih ono dino liyo..

Ft:
Ayo pasrah marang gusti,
Ndungo ugo mbudidoyo..
Mugo-mugo,
Tembe mburi urip mulyo..
——————
[ver: lyrics]
[id: cskuiacu]
[ar: Arya Satria ft. Rina Amelia]
[ti: Ojo Nelongso]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:40]
[00:00.04]Ojo Nelongso
[00:00.04]by: Arya Satria ft. Rina Amelia
[00:23.04]
[00:25.04]>>>
[00:26.04]>>
[00:27.04]>
[00:28.04]Lk: Duh wong ayu sing tak tresnani,
[00:34.19]Lk: Aku njaluk sepuro marang sliramu..
[00:41.29]Lk: Aku ora iso nggawe senenge uripmu,
[00:48.04]Lk: Seprono seprene urip karo aku soro..
[00:55.50]
[00:58.37]Pr: Duh wong bagus pepujane atiku,
[01:04.77]Pr: Aku terimo urip koyo ngene..
[01:11.75]Pr: Susah seneng dilakoni wong loro,
[01:18.28]Pr: Ojo kuciwo lan ojo nelongso..
[01:25.23]
[01:50.00]>>>
[01:51.00]>>
[01:52.00]>
[01:53.00]Lk: Aku nelongso nyawang uripmu,
[01:59.51]Lk: Urip karo aku soro..
[02:05.68]Lk: Aku ora iso,
[02:08.43]Lk: Urip koyo wong liyo..
[02:13.27]Pr: Aku lilo,
[02:15.27]Pr: Urip kurang bondo dunyo..
[02:19.78]Pr: Aku nerimo marang garise sing kuoso,
[02:25.30]Pr: Mergo isih ono dino liyo..
[02:31.78]Ft: Ayo pasrah marang gusti,
[02:35.28]Ft: Ndungo ugo mbudidoyo..
[02:38.79]Ft: Mugo-mugo,
[02:40.62]Ft: Tembe mburi urip mulyo..
[02:44.94]
[03:10.04]>>>
[03:11.04]>>
[03:12.04]>
[03:13.04]Lk: Duh wong ayu sing tak tresnani,
[03:19.36]Lk: Aku njaluk sepuro marang sliramu..
[03:26.54]Lk: Aku ora iso nggawe senenge uripmu,
[03:33.15]Lk: Seprono seprene urip karo aku soro..
[03:40.17]
[03:43.34]Pr: Duh wong bagus pepujane atiku,
[03:50.07]Pr: Aku terimo urip koyo ngene..
[03:57.23]Pr: Susah seneng dilakoni wong loro,
[04:03.77]Pr: Ojo kuciwo lan ojo nelongso..
[04:10.75]
[04:35.78]>>>
[04:36.78]>>
[04:37.78]>
[04:38.78]Lk: Aku nelongso nyawang uripmu,
[04:44.91]Lk: Urip karo aku soro..
[04:50.86]Lk: Aku ora iso,
[04:53.93]Lk: Urip koyo wong liyo..
[04:58.86]Pr: Aku lilo,
[05:01.36]Pr: Urip kurang bondo dunyo..
[05:05.46]Pr: Aku nerimo marang garise sing kuoso,
[05:10.88]Pr: Mergo isih ono dino liyo..
[05:17.48]Ft: Ayo pasrah marang gusti,
[05:20.77]Ft: Ndungo ugo mbudidoyo..
[05:24.17]Ft: Mugo-mugo,
[05:26.32]Ft: Tembe mburi urip mulyo..
[05:30.79]
————-
Preview:

Kenangan Neng Parangtritis

arya-satria_6
Versi: Arya Satria

Pasir putih iki,
Sing tansah setyo ngancani,
Anggonku nunggu ngenteni tekamu..
Ombak sing oyak-oyak’an,
Nambahi tansah kelingan,
Jroning atiku iki wis kangen tenan..

Opo kowe lali,
Dek semono ngucap janji,
Segoro kidul parang tritis sing nyekseni..
Gedene ombak segoro,
Ngelengake jaman semono,
Nalikane ngronce taline asmoro..

Mripat iki nangis,
Batinku koyo diiris,
Saben eling kenangan neng parang tritis..
Opo kowe ra kroso,
Opo pancen wis ra tresno,
Duh wong ayu batinku keloro-loro..

reff:
Pasir putih iki,
Sing tansah setyo ngancani,
Anggonku nunggu ngenteni tekamu..
Ombak sing oyak-oyak’an,
Nambahi tansah kelingan,
Jroning atiku iki wis kangen tenan..

Opo kowe lali,
Dek semono ngucap janji,
Segoro kidul parang tritis sing nyekseni..
Gedene ombak segoro,
Ngelengake jaman semono,
Nalikane ngronce taline asmoro..

Mripat iki nangis,
Batinku koyo diiris,
Saben eling kenangan neng parang tritis..
Opo kowe ra kroso,
Opo pancen wis ra tresno,
Duh wong ayu batinku keloro-loro..

Mripat iki nangis,
Batinku koyo diiris,
Saben eling kenangan neng parang tritis..
Opo kowe ra kroso,
Opo pancen wis ra tresno,
Duh wong ayu batinku keloro-loro..
——————-
[ver: lyrics]
[id: kkwsuwcu]
[ar: Arya Satria]
[ti: Kenangan Neng Parangtritis]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:26]
[00:00.04]Kenangan Neng Parang Tritis
[00:00.04]by: Arya Satria
[00:30.04]
[00:32.04]>>>
[00:33.04]>>
[00:34.04]>
[00:35.04]Pasir putih iki,
[00:37.44]Sing tansah setyo ngancani,
[00:40.94]Anggonku nunggu ngenteni tekamu..
[00:48.45]Ombak sing oyak-oyak’an,
[00:51.38]Nambahi tansah kelingan,
[00:55.30]Jroning atiku
[00:57.33]iki wis kangen tenan..
[01:01.59]
[01:03.13]Opo kowe lali,
[01:05.43]Dek semono ngucap janji,
[01:09.05]Segoro kidul
[01:10.96]parang tritis sing nyekseni..
[01:15.87]Gedene ombak segoro,
[01:19.99]Ngelengake jaman semono,
[01:23.30]Nalikane ngronce taline asmoro..
[01:28.97]
[01:30.83]Mripat iki nangis,
[01:33.85]Batinku koyo diiris,
[01:37.49]Saben eling
[01:39.17]kenangan neng parang tritis..
[01:44.13]Opo kowe ra kroso,
[01:47.88]Opo pancen wis ra tresno,
[01:51.58]Duh wong ayu batinku keloro-loro..
[01:58.24]
[02:25.03]>>>
[02:26.03]>>
[02:27.03]>
[02:28.03]Pasir putih iki,
[02:30.83]Sing tansah setyo ngancani,
[02:33.94]Anggonku nunggu ngenteni tekamu..
[02:41.23]Ombak sing oyak-oyak’an,
[02:44.74]Nambahi tansah kelingan,
[02:48.48]Jroning atiku
[02:50.54]iki wis kangen tenan..
[02:55.04]
[02:56.09]Opo kowe lali,
[02:58.62]Dek semono ngucap janji,
[03:02.28]Segoro kidul
[03:04.39]parang tritis sing nyekseni..
[03:09.49]Gedene ombak segoro,
[03:12.95]Ngelengake jaman semono,
[03:16.45]Nalikane ngronce taline asmoro..
[03:22.71]
[03:24.26]Mripat iki nangis,
[03:27.19]Batinku koyo diiris,
[03:30.61]Saben eling
[03:32.33]kenangan neng parang tritis..
[03:37.40]Opo kowe ra kroso,
[03:40.88]Opo pancen wis ra tresno,
[03:44.68]Duh wong ayu batinku keloro-loro..
[03:50.61]
[03:52.56]Mripat iki nangis,
[03:55.39]Batinku koyo diiris,
[03:59.01]Saben eling
[04:00.69]kenangan neng parang tritis..
[04:05.96]Opo kowe ra kroso,
[04:09.38]Opo pancen wis ra tresno,
[04:13.04]Duh wong ayu batinku keloro-loro..
[04:19.13]
————–
Preview:

Tresnomu Dadi Kenangan

arya-satria_5
Versi: Arya Satria

Aku isih durung lali,
Marang sliramu sing tak tresnani..
Senajan papan panggonmu aku ra ngerti,
Roso tresno iki tak simpen neng ati..

Aku isih kelingan,
Wong loro nali katresnan..
Senajan sliramu ilang tanpo paran,
Tresnomu lan sliramu dadi kenangan..

reff:
Tembang tresnamu sing tak gugu,
Mung biso nggawe tangise batinku..
Janji tresnomu marang aku,
Mung biso nglarani atiku..

Saiki aku mung keronto-ronto,
Kelingan sliramu sing tak tresno..
Opo sliramu pancen wis ra kroso,
Aku neng kene isih nyimpen roso..
Roso tresno..

reff:
Aku isih kelingan,
Wong loro nali katresnan..
Senajan sliramu ilang tanpo paran,
Tresnomu lan sliramu dadi kenangan..

reff:
Tembang tresnamu sing tak gugu,
Mung biso nggawe tangise batinku..
Janji tresnomu marang aku,
Mung biso nglarani atiku..

Saiki aku mung keronto-ronto,
Kelingan sliramu sing tak tresno..
Opo sliramu pancen wis ra kroso,
Aku neng kene isih nyimpen roso..
Roso tresno..
——————-
[ver: lyrics]
[ar: Arya Satria]
[ti: Tresnomu Dadi Kenangan]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:44]
[id: czohuscu]
[00:00.02]Tresnomu Dadi Kenangan
[00:00.02]by: Arya Satria
[00:29.02]
[00:31.02]>>>
[00:32.02]>>
[00:33.02]>
[00:34.02]Aku isih durung lali,
[00:41.17]Marang sliramu sing tak tresnani..
[00:47.91]Senajan papan panggonmu aku ra ngerti,
[00:55.21]Roso tresno iki tak simpen neng ati..
[01:03.38]
[01:18.08]Aku isih kelingan,
[01:24.95]Wong loro nali katresnan..
[01:32.17]Senajan sliramu ilang tanpo paran,
[01:39.11]Tresnomu lan sliramu dadi kenangan..
[01:46.32]
[02:13.80]>>>
[02:14.80]>>
[02:15.80]>
[02:16.80]Tembang tresnamu sing tak gugu,
[02:23.61]Mung biso nggawe tangise batinku..
[02:30.98]Janji tresnomu marang aku,
[02:38.23]Mung biso nglarani atiku..
[02:45.27]Saiki aku mung keronto-ronto,
[02:52.85]Kelingan sliramu sing tak tresno..
[03:00.31]Opo sliramu pancen wis ra kroso,
[03:07.97]Aku neng kene isih nyimpen roso..
[03:14.13]Roso tresno..
[03:18.72]
[03:31.16]>>>
[03:32.16]>>
[03:33.16]>
[03:34.16]Aku isih kelingan,
[03:40.72]Wong loro nali katresnan..
[03:48.17]Senajan sliramu ilang tanpo paran,
[03:54.94]Tresnomu lan sliramu dadi kenangan..
[04:02.72]
[04:31.04]>>>
[04:32.04]>>
[04:33.04]>
[04:34.04]Tembang tresnamu sing tak gugu,
[04:41.24]Mung biso nggawe tangise batinku..
[04:48.18]Janji tresnomu marang aku,
[04:55.61]Mung biso nglarani atiku..
[05:02.39]Saiki aku mung keronto-ronto,
[05:10.20]Kelingan sliramu sing tak tresno..
[05:17.48]Opo sliramu pancen wis ra kroso,
[05:25.14]Aku neng kene isih nyimpen roso..
[05:32.10]Roso tresno..
[05:35.95]
————-
Preview:

Sum Piye Kabarmu

arya-satria_4
Versi: Arya Satria

Sum kepiye kabarmu,
Wis pirang pirang sasi ra ngabari..
Sum opo uripmu kepenak,
Yen ora penak kowe ndang muliho..

Sum kepiye kabarmu sum,
Wiwit budal lungamu nganti saiki..
Durung ono kabar sum..

Sum kepiye nasibmu sum,
Jare uripmu neng kono rekoso sum..
Aku melu nelongso..

Coba mbiyen sum kowe manut aku,
Ora mungkin koyo ngene dadine..
Mbok yo sing nrimo opo anane,
Ora usah milih koyo kancane..

Saiki sum kowe neng kono,
Dadi tkw neng negorone tonggo..
Sabendino jare mung disio-sio,
Ndang muliho sum aku ra tego..
Krungu kowe soro..

reff:
Sum kepiye kabarmu sum,
Wiwit budal lungamu nganti saiki..
Durung ono kabar sum..

Sum kepiye nasibmu sum,
Jare uripmu neng kono rekoso sum..
Aku melu nelongso..

Coba mbiyen sum kowe manut aku,
Ora mungkin koyo ngene dadine..
Mbok yo sing nrimo opo anane,
Ora usah milih koyo kancane..

Coba mbiyen sum kowe manut aku,
Ora mungkin koyo ngene dadine..
Mbok yo sing nrimo opo anane,
Ora usah milih koyo kancane..

Saiki sum kowe neng kono,
Dadi tkw neng negorone tonggo..
Sabendino jare mung disio-sio,
Ndang muliho sum aku ra tego..
Krungu kowe soro..
—————–
[ver: lyrics]
[id: qwpkcwcu]
[ar: Arya Satria]
[ti: Sum Piye Kabarmu]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:40]
[00:00.04]Sum Piye Kabarmu
[00:00.04]by: Arya Satria
[00:25.04]
[00:27.04]>>>
[00:28.04]>>
[00:29.04]>
[00:30.04]Sum kepiye kabarmu,
[00:34.47]Wis pirang pirang sasi ra ngabari..
[00:40.09]Sum opo uripmu kepenak,
[00:45.55]Yen ora penak kowe ndang muliho..
[00:51.97]
[00:54.08]Sum kepiye kabarmu sum,
[00:58.71]Wiwit budal lungamu nganti saiki..
[01:04.33]Durung ono kabar sum..
[01:09.00]Sum kepiye nasibmu sum,
[01:13.33]Jare uripmu neng kono rekoso sum..
[01:18.85]Aku melu nelongso..
[01:23.21]Coba mbiyen sum kowe manut aku,
[01:28.88]Ora mungkin koyo ngene dadine..
[01:34.59]Mbok yo sing nrimo opo anane,
[01:39.57]Ora usah milih koyo kancane..
[01:45.48]Saiki sum kowe neng kono,
[01:50.09]Dadi tkw neng negorone tonggo..
[01:56.05]Sabendino jare mung disio-sio,
[02:00.82]Ndang muliho sum aku ra tego..
[02:06.22]Krungu kowe soro..
[02:09.70]
[02:33.64]>>>
[02:34.64]>>
[02:35.64]>
[02:36.64]Sum kepiye kabarmu sum,
[02:40.88]Wiwit budal lungamu nganti saiki..
[02:46.53]Durung ono kabar sum..
[02:51.20]Sum kepiye nasibmu sum,
[02:55.49]Jare uripmu neng kono rekoso sum..
[03:01.10]Aku melu nelongso..
[03:05.39]Coba mbiyen sum kowe manut aku,
[03:09.87]Ora mungkin koyo ngene dadine..
[03:15.66]Mbok yo sing nrimo opo anane,
[03:20.63]Ora usah milih koyo kancane..
[03:26.41]Coba mbiyen sum kowe manut aku,
[03:31.33]Ora mungkin koyo ngene dadine..
[03:36.74]Mbok yo sing nrimo opo anane,
[03:41.66]Ora usah milih koyo kancane..
[03:47.37]Saiki sum kowe neng kono,
[03:52.11]Dadi tkw neng negorone tonggo..
[03:58.01]Sabendino jare mung disio-sio,
[04:03.00]Ndang muliho sum aku ra tego..
[04:08.22]Krungu kowe soro..
[04:11.52]
————-
Preview:

Bulan Bintang Jadi Saksi

arya-satria_delia-chery
Versi: Arya Satria ft. Delia Chery

Lk:
Indahnya malam ini saat kita bersama,
Berdua memadu cinta tuk melepas rindu..

Pr:
Begitupun kurasa bahagia hatiku,
Disaat bersama bercumbu rayu..

Ft:
Bulan bintang turut tersenyum,
Menjadi saksi cinta kita..

reff:
Lk:
Tingginya puncak himalaya,
Begitu pula cintaku padamu..
Dalamnya lautan india,
Lebih dalam lagi cintaku padamu..

Pr:
Manisnya rayuanmu,
Hingga membuatku terlena..
Indahnya tutur sapamu,
Hingga membuatku jatuh cinta..

Ft:
Indahnya malam ini saat kita bersama,
Berdua memadu cinta tuk melepas rindu..

reff:
Lk:
Tingginya puncak himalaya,
Begitu pula cintaku padamu..
Dalamnya lautan india,
Lebih dalam lagi cintaku padamu..

Pr:
Manisnya rayuanmu,
Hingga membuatku terlena..
Indahnya tutur sapamu,
Hingga membuatku jatuh cinta..

Ft:
Indahnya malam ini saat kita bersama,
Berdua memadu cinta tuk melepas rindu..
——————
[ver: lyrics]
[id: onhpclcu]
[ar: Arya Satria ft. Delia Chery]
[ti: Bulan Bintang Jadi Saksi]
[al: Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:58]
[00:00.04]Bulan Bintang Jadi Saksi
[00:00.04]by: Arya Satria ft. Delia Chery
[00:22.04]
[00:24.04]>>>
[00:25.04]>>
[00:26.04]>
[00:27.04]Lk: Indahnya malam ini
[00:31.52]Lk: saat kita bersama..
[00:36.51]Lk: Berdua memadu cinta
[00:41.54]Lk: tuk melepas rindu..
[00:47.39]Pr: Begitupun kurasa
[00:52.31]Pr: bahagia hatiku..
[00:57.97]Pr: Disaat bersama
[01:02.70]Pr: bercumbu rayu..
[01:07.73]Ft: Bulan bintang turut tersenyum,
[01:13.71]Ft: Menjadi saksi cinta kita..
[01:18.81]
[01:47.92]>>>
[01:48.92]>>
[01:49.92]>
[01:50.92]Lk: Tingginya puncak himalaya,
[01:56.08]Lk: Begitu pula cintaku padamu..
[02:01.30]
[02:12.06]Lk: Dalamnya lautan india,
[02:17.30]Lk: Lebih dalam lagi cintaku padamu..
[02:22.70]Pr: Manisnya rayuanmu,
[02:27.62]Pr: Hingga membuatku terlena..
[02:33.16]Pr: Indahnya tutur sapamu,
[02:38.32]Pr: Hingga membuatku jatuh cinta..
[02:44.41]Ft: Indahnya malam ini
[02:49.39]Ft: saat kita bersama..
[02:54.67]Ft: Berdua memadu cinta
[02:59.60]Ft: tuk melepas rindu..
[03:04.52]
[03:35.02]>>>
[03:36.02]>>
[03:37.02]>
[03:38.02]Lk: Tingginya puncak himalaya,
[03:43.32]Lk: Begitu pula cintaku padamu..
[03:48.39]
[03:59.14]Lk: Dalamnya lautan india,
[04:04.19]Lk: Lebih dalam lagi cintaku padamu..
[04:09.73]Pr: Manisnya rayuanmu,
[04:14.45]Pr: Hingga membuatku terlena..
[04:20.05]Pr: Indahnya tutur sapamu,
[04:25.15]Pr: Hingga membuatku jatuh cinta..
[04:31.05]Ft: Indahnya malam ini
[04:36.65]Ft: saat kita bersama..
[04:41.69]Ft: Berdua memadu cinta
[04:46.61]Ft: tuk melepas rindu..
[04:51.40]
————–
Preview:

Taline Roso

arya-satria_emy-karizta
Versi: Arya Satria ft. Emy Karizta

Lk:
Duh wong ayu pepujanku,
Mung sliramu katresnanku..
Ra ono wanito liyo,
Sing biso ngganteni sliramu..

Tak suwun sliramu ugo,
Nduwe tresno koyo tresnoku..
Ora bakal gampang keno
Indahe gudo..

Pr:
Rino lan wengi anggonku,
Memuji marang gusti..
Mugo biso ndadekno,
Rumaketing atiku..

Panyuwunku tresno iki,
Langgeng nganti pungkase nyowo..
Kabeh iki mugo biso,
Dadi taline roso..

reff:
Lk:
Gedene gunung jembare samudro,
Ora bakal ngalangi tresno iki..
Senajan abote pacoban tresnoku marang sliramu,
Nanging aku ora bakal ngliyo ati..

Gedene gunung jembare samudro,
Ora bakal ngalangi tresno iki..
Senajan abote pacoban tresnoku marang sliramu,
Nanging aku ora bakal ngliyo ati..

reff:
Pr:
Rino lan wengi anggonku,
Memuji marang gusti..
Mugo biso ndadekno,
Rumaketing atiku..

Panyuwunku tresno iki,
Langgeng nganti pungkase nyowo..
Kabeh iki mugo biso,
Dadi taline roso..

reff:
Lk:
Gedene gunung jembare samudro,
Ora bakal ngalangi tresno iki..
Senajan abote pacoban tresnoku marang sliramu,
Nanging aku ora bakal ngliyo ati..

Gedene gunung jembare samudro,
Ora bakal ngalangi tresno iki..
Senajan abote pacoban tresnoku marang sliramu,
Nanging aku ora bakal ngliyo ati..
——————
[ver: lyrics]
[id: hnsuszcu]
[ar: Arya Satria ft. Emy Karizta]
[ti: Taline Roso]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:03]
[00:00.04]Taline Roso
[00:00.04]by: Arya Satria ft. Emy Karizta
[00:18.04]
[00:20.04]>>>
[00:21.04]>>
[00:22.04]>
[00:23.04]Lk: Duh wong ayu pepujanku,
[00:27.15]Lk: Mung sliramu katresnanku..
[00:30.74]Lk: Ra ono wanito liyo,
[00:33.71]Lk: Sing biso ngganteni sliramu..
[00:37.52]Lk: Tak suwun sliramu ugo,
[00:40.87]Lk: Nduwe tresno koyo tresnoku..
[00:44.73]Lk: Ora bakal gampang keno
[00:48.04]Lk: Indahe gudo..
[00:53.05]Pr: Rino lan wengi anggonku,
[00:56.35]Pr: Memuji marang gusti..
[01:00.41]Pr: Mugo biso ndadekno,
[01:03.79]Pr: Rumaketing atiku..
[01:07.58]Pr: Panyuwunku tresno iki,
[01:10.76]Pr: Langgeng nganti pungkase nyowo..
[01:14.54]Pr: Kabeh iki mugo biso,
[01:17.52]Pr: Dadi taline roso..
[01:22.45]
[01:43.88]>>>
[01:44.88]>>
[01:45.88]>
[01:46.88]Lk: Gedene gunung jembare samudro,
[01:53.00]Lk: Ora bakal ngalangi tresno iki..
[02:00.07]Lk: Senajan abote pacoban
[02:03.91]Lk: tresnoku marang sliramu,
[02:07.54]Lk: Nanging aku ora bakal ngliyo ati..
[02:15.06]Lk: Gedene gunung jembare samudro,
[02:21.29]Lk: Ora bakal ngalangi tresno iki..
[02:28.56]Lk: Senajan abote pacoban
[02:32.50]Lk: tresnoku marang sliramu,
[02:35.65]Lk: Nanging aku ora bakal ngliyo ati..
[02:42.88]
[03:02.06]>>>
[03:03.06]>>
[03:04.06]>
[03:05.06]Pr: Rino lan wengi anggonku,
[03:08.76]Pr: Memuji marang gusti..
[03:12.15]Pr: Mugo biso ndadekno,
[03:15.26]Pr: Rumaketing atiku..
[03:19.15]Pr: Panyuwunku tresno iki,
[03:22.36]Pr: Langgeng nganti pungkase nyowo..
[03:25.86]Pr: Kabeh iki mugo biso,
[03:29.17]Pr: Dadi taline roso..
[03:33.80]
[03:56.03]>>>
[03:57.03]>>
[03:58.03]>
[03:59.03]Lk: Gedene gunung jembare samudro,
[04:05.53]Lk: Ora bakal ngalangi tresno iki..
[04:11.78]Lk: Senajan abote pacoban
[04:15.76]Lk: tresnoku marang sliramu,
[04:19.37]Lk: Nanging aku ora bakal ngliyo ati..
[04:26.60]Lk: Gedene gunung jembare samudro,
[04:33.07]Lk: Ora bakal ngalangi tresno iki..
[04:40.59]Lk: Senajan abote pacoban
[04:44.13]Lk: tresnoku marang sliramu,
[04:47.61]Lk: Nanging aku ora bakal ngliyo ati..
[04:54.59]
—————
Preview: