Stasiun Madiun

Versi : Arum Khotifah

Nalikane aku lungo karo kowe,
Koyo ngene ora biso tak lalekke..
Stasiun madiun dadi kenangan,
Nganti seprene aku tansah kelingan..

Yen janjimu lungo bakal kirim warto,
Neng nyatane kok ora teko teko..
Wis rong windu aku ra krungu kabarmu,
Wong bagus sliramu tak tunggu tunggu..

reff:
Kembang kembange rawe,
Aku tansah mung eling kowe..
Kembang kembange nongko,
Atiku nganti keloro-loro..

Dino wis ganti wulan,
Wulane wis ganti taun..
Rasane wong lagi kelangan,
Tak pikir pikir koyo wong linglung..

Jan jane kowe opo ra kelingan,
Numpak sepur wong loro gandheng-gandhengan..
Kowe ngomong tresnamu bakal tenanan,
Yen tak gagas aku sing koyo wong edan..

reff:
Nalikane aku lungo karo kowe,
Koyo ngene ora biso tak lalekke..
Stasiun madiun dadi kenangan,
Nganti seprene aku tansah kelingan..

Yen janjimu lungo bakal kirim warto,
Neng nyatane kok ora teko teko..
Wis rong windu aku ra krungu kabarmu,
Wong bagus sliramu tak tunggu tunggu..

reff:
Kembang kembange rawe,
Aku tansah mung eling kowe..
Kembang kembange nongko,
Atiku nganti keloro-loro..

Dino wis ganti wulan,
Wulane wis ganti taun..
Rasane wong lagi kelangan,
Tak pikir pikir koyo wong linglung..

Jan jane kowe opo ra kelingan,
Numpak sepur wong loro gandheng-gandhengan..
Kowe ngomong tresnamu bakal tenanan,
Yen tak gagas aku sing koyo wong edan..
Yen tak gagas aku sing koyo wong edan..

Jekitut

Versi: Arum Khotifah

Bolak-balik wis sun proso
Wong lanang jange suloyo
Pamit bojo jare urusan
Tibane lungo klayapan

Abote kadhung semayan
Dandane pancen menggilan
Pethuk konco ditemah singkuran
Ati deg-degan wedi konangan

Pancen akas nyambut gawene
Oleh koyo digegem dewe
Dhuwit slempitan iku andalane
Bojo takon bujuki ae

Konco dulur, podo ngelengno
Nanging tambah sang soyo ndodroh
Anak bojo riko lalekno
Riko iku kedanan sopo

reff :
Jekithut thet…, manuk srigunting
Plintat-plintut iku wong akale maling
Jekithut thet…, mabur dadakan
Plintat-plintut abote kadhung gendakan

Jekithut thet…, menclok ning pager
Plintat-plintut iku wong raine kandel
Jekithut thet…, sing ireng mulus
Plintat-plintut iku wong akale bulus

reff :
Bolak-balik wis sun proso
Wong lanang jange suloyo
Pamit bojo jare urusan
Tibane lungo klayapan

Abote kadhung semayan
Dandane pancen menggilan
Pethuk konco ditemah singkuran
Ati deg-degan wedi konangan

Pancen akas nyambut gawene
Oleh koyo digegem dewe
Dhuwit slempitan iku andalane
Bojo takon bujuki ae

Konco dulur, podo ngelengno
Nanging tambah sang soyo ndodroh
Anak bojo riko lalekno
Riko iku kedanan sopo

reff :
Jekithut thet…, manuk srigunting
Plintat-plintut iku wong akale maling
Jekithut thet…, mabur dadakan
Plintat-plintut abote kadhung gendakan

Jekithut thet…, menclok ning pager
Plintat-plintut iku wong raine kandel
Jekithut thet…, sing ireng mulus
Plintat-plintut iku wong akale bulus

12