Jekitut

JEKITUT
Ciptaan : NN
Vokal : Arum Khotifah
Produksi : M.Perdana Record

Bolak-balik wis sun proso
Wong lanang jange suloyo
Pamit bojo jare urusan
Tibane lungo klayapan

Abote kadhung semayan
Dandane pancen menggilan
Pethuk konco ditemah singkuran
Ati deg-degan wedi konangan

Pancen akas nyambut gawene
Oleh koyo digegem dewe
Dhuwit slempitan iku andalane
Bojo takon bujuki ae

Konco dulur, podo ngelengno
Nanging tambah sang soyo ndodroh
Anak bojo riko lalekno
Riko iku kedanan sopo

reff :

Jekithut thet…, manuk srigunting
Plintat-plintut iku wong akale maling
Jekithut thet…, mabur dadakan
Plintat-plintut abote kadhung gendakan

Jekithut thet…, menclok ning pager
Plintat-plintut iku wong raine kandel
Jekithut thet…, sing ireng mulus
Plintat-plintut iku wong akale bulus

reff :

kembali ke atas..bolak-balik wis…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Zj-guUyVmpo

Keluyuran (arum khotifah)

Arum-Khotifah_1
Versi: Arum Khotifah

Mendhung kidul ora udan,
Kadhung ucul ra kudhungan,
Golek golek neng kenjeran..
Ono sing dudo, ono sing bujang
Ono sing towo, ono sing ngenyang
Kari milih keleleran..

Budhal esuk mulihe sore,
Motone ngantuk kroso pegele,
Ceklak cekluk sentoyongan..
Udane deres kuntule ngombe,
Disawang pantes ra melu duwe,
Aduh aduh oh kasiyan..

(Keluyuran, keluyuran, keluyuran)
Podho nggolek gandengan..
(Bergandengan, bergandengan, bergandengan)
Lanang wadon ing dalanan..
Bergandengan, bergandengan, bergandengan
Lanang wadon ing dalanan..
Aduh asoy enak tenan..

reff:
Mendhung kidul ora udan,
Kadhung ucul ra kudhungan,
Golek golek neng kenjeran..
Ono sing dudo, ono sing bujang
Ono sing towo, ono sing ngenyang
Kari milih keleleran..

Budhal esuk mulihe sore,
Motone ngantuk kroso pegele,
Ceklak cekluk sentoyongan..
Udane deres kuntule ngombe,
Disawang pantes ra melu duwe,
Aduh aduh oh kasiyan..

(Keluyuran, keluyuran, keluyuran)
Podho nggolek gandengan..
(Bergandengan, bergandengan, bergandengan)
Lanang wadon ing dalanan..
Bergandengan, bergandengan, bergandengan
Lanang wadon ing dalanan..
Aduh asoy enak tenan..

reff:
Mendhung kidul ora udan,
Kadhung ucul ra kudhungan,
Golek golek neng kenjeran..
Ono sing dudo, ono sing bujang
Ono sing towo, ono sing ngenyang
Kari milih keleleran..

Budhal esuk mulihe sore,
Motone ngantuk kroso pegele,
Ceklak cekluk sentoyongan..
Udane deres kuntule ngombe,
Disawang pantes ra melu duwe,
Aduh aduh oh kasiyan..

(Keluyuran, keluyuran, keluyuran)
Podho nggolek gandengan..
(Bergandengan, bergandengan, bergandengan)
Lanang wadon ing dalanan..
Bergandengan, bergandengan, bergandengan
Lanang wadon ing dalanan..
Aduh asoy enak tenan..
—————–
[ver: lyrics]
[id: bcbvbbsw]
[ar: Arum Khotifah]
[ti: Keluyuran]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:38]
[00:01.54]Keluyuran
[00:26.54]Versi : Arum Khotifah
[00:29.54]
[00:32.54]>>>
[00:33.54]>>
[00:34.54]>
[00:35.54]Mendhung kidul ora udan,
[00:39.19]Kadhung ucul ra kudhungan,
[00:43.16]Golek golek neng kenjeran..
[00:50.06]Ono sing dudo, ono sing bujang
[00:53.40]Ono sing towo, ono sing ngenyang
[00:57.03]Kari milih keleleran..
[01:03.98]Budhal esuk mulihe sore,
[01:07.24]Motone ngantuk kroso pegele,
[01:10.98]Ceklak cekluk sentoyongan..
[01:17.40]Udane deres kuntule ngombe,
[01:20.60]Disawang pantes ra melu nduwe,
[01:24.18]Aduh aduh oh kasiyan..
[01:30.03](Keluyuran, keluyuran, keluyuran)
[01:37.34]Podho nggolek gandengan..
[01:43.65](Bergandengan, bergandengan, bergandengan)
[01:50.86]Lanang wadon ing dalanan..
[01:56.93]Bergandengan, bergandengan, bergandengan..
[02:06.44]Lanang wadon ing dalanan..
[02:15.65]Aduh asoy enak tenan..
[02:22.03]
[02:31.63]>>>
[02:32.63]>>
[02:33.63]>
[02:34.63]Mendhung kidul ora udan,
[02:38.35]Kadhung ucul ra kudhungan,
[02:42.17]Golek golek neng kenjeran..
[02:49.06]Ono sing dudo, ono sing bujang
[02:52.42]Ono sing towo, ono sing ngenyang
[02:55.91]Kari milih keleleran..
[03:02.98]Budhal esuk mulihe sore,
[03:06.06]Motone ngantuk kroso pegele,
[03:09.57]Ceklak cekluk sentoyongan..
[03:16.10]Udane deres kuntule ngombe,
[03:19.54]Disawang pantes ra melu nduwe,
[03:23.08]Aduh aduh oh kasiyan..
[03:29.67](Keluyuran, keluyuran, keluyuran)
[03:36.65]Podho nggolek gandengan..
[03:42.97](Bergandengan, bergandengan, bergandengan)
[03:49.83]Lanang wadon ing dalanan..
[03:56.28]Bergandengan, bergandengan, bergandengan..
[04:05.83]Lanang wadon ing dalanan..
[04:15.06]Aduh asoy enak tenan..
[04:21.60]
[04:30.88]>>>
[04:31.88]>>
[04:32.88]>
[04:33.88]Mendhung kidul ora udan,
[04:38.04]Kadhung ucul ra kudhungan,
[04:41.26]Golek golek neng kenjeran..
[04:47.82]Ono sing dudo, ono sing bujang
[04:51.15]Ono sing towo, ono sing ngenyang
[04:54.73]Kari milih keleleran..
[05:01.84]Budhal esuk mulihe sore,
[05:04.57]Motone ngantuk kroso pegele,
[05:08.00]Ceklak cekluk sentoyongan..
[05:14.48]Udane deres kuntule ngombe,
[05:17.71]Disawang pantes ra melu nduwe,
[05:21.14]Aduh aduh oh kasiyan..
[05:27.78](Keluyuran, keluyuran, keluyuran)
[05:34.69]Podho nggolek gandengan..
[05:41.43](Bergandengan, bergandengan, bergandengan)
[05:47.91]Lanang wadon ing dalanan..
[05:54.30]Bergandengan, bergandengan, bergandengan..
[06:04.12]Lanang wadon ing dalanan..
[06:14.87]Aduh asoy enak tenan..
[06:21.28]
————–
Preview:

Leyeh Leyeh (arum khotifah)

Arum-Khotifah
Versi: Arum Khotifah WS

Kadhung dapuk pengangguran,
Thengak thenguk neng emperan,
Leyeh-leyeh penak tenan..

Moto ngantuk ra karuan,
Weteng kluruk keroncongan,
Leyeh leyeh penak tenan..

Mikir sesuk ra ketekan,
Mikir mbesuk kejengkelan,
Leyeh leyeh penak tenan..

Ora njaluk ora keduman,
Ora ngantuk jare karipan,
Leyeh-leyeh penak tenan..

Pengangguran,
Pengangguran alah penganggguran,
Ora keduman gawean..

Pengangguran,
Pengangguran alah penganggguran,
Ora keduman gawean..

Pengangguran,
Pengangguran penganggguran..
Ngebak-ngebak’i jalanan..
Leyeh-leyeh penak tenan..

reff:
Kadhung dapuk pengangguran,
Thengak thenguk neng emperan,
Leyeh-leyeh penak tenan..

Moto ngantuk ra karuan,
Weteng kluruk keroncongan,
Leyeh leyeh penak tenan..

Mikir sesuk ra ketekan,
Mikir mbesuk kejengkelan,
Leyeh leyeh penak tenan..

Ora njaluk ora keduman,
Ora ngantuk jare karipan,
Leyeh-leyeh penak tenan..

Pengangguran,
Pengangguran alah penganggguran,
Ora keduman gawean..

Pengangguran,
Pengangguran alah penganggguran,
Ora keduman gawean..

Pengangguran,
Pengangguran penganggguran..
Ngebak-ngebak’i jalanan..
Leyeh-leyeh penak tenan..

reff :
Kadhung dapuk pengangguran,
Thengak thenguk neng emperan,
Leyeh-leyeh penak tenan..

Moto ngantuk ra karuan,
Weteng kluruk keroncongan,
Leyeh leyeh penak tenan..

Mikir sesuk ra ketekan,
Mikir mbesuk kejengkelan,
Leyeh leyeh penak tenan..

Ora njaluk ora keduman,
Ora ngantuk jare karipan,
Leyeh-leyeh penak tenan..

Pengangguran,
Pengangguran alah penganggguran,
Ora keduman gawean..

Pengangguran,
Pengangguran alah penganggguran,
Ora keduman gawean..

Pengangguran,
Pengangguran penganggguran..
Ngebak-ngebak’i jalanan..
Leyeh-leyeh penak tenan..
—————–
[ver: lyrics]
[id: hspoiqch]
[ar: Arum Khotifah]
[ti: Leyeh Leyeh]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:42]
[00:00.03]Leyeh Leyeh
[00:00.03]by: Arum Khotifah WS
[00:24.03]
[00:26.00]>>>
[00:27.00]>>
[00:28.00]>
[00:29.00]Kadhung dapuk pengangguran,
[00:32.74]Thengak thenguk neng emperan,
[00:36.40]Leyeh-leyeh penak tenan..
[00:41.63]
[00:43.70]Moto ngantuk ra karuan,
[00:46.67]Weteng kluruk keroncongan,
[00:50.22]Leyeh leyeh penak tenan..
[00:54.76]
[00:57.57]Mikir sesuk ra ketekan,
[01:00.73]Mikir mbesuk kejengkelan,
[01:04.65]Leyeh leyeh penak tenan..
[01:10.38]
[01:11.69]Ora njaluk ora keduman,
[01:14.73]Ora ngantuk jare karipan,
[01:18.27]Leyeh-leyeh penak tenan..
[01:25.38]Pengangguran,
[01:28.47]Pengangguran alah pengangguran,
[01:32.28]Ora keduman gawean..
[01:37.23]
[01:39.14]Pengangguran,
[01:42.13]Pengangguran alah pengangguran,
[01:45.43]Ora keduman gawean..
[01:51.53]
[01:52.65]Pengangguran,
[01:55.82]Pengangguran pengangguran..
[02:02.59]Ngebak-ngebak’i jalanan..
[02:12.69]Leyeh-leyeh penak tenan..
[02:19.57]
[02:32.00]>>>
[02:33.00]>>
[02:34.00]>
[02:35.00]Kadhung dapuk pengangguran,
[02:38.79]Thengak thenguk neng emperan,
[02:42.15]Leyeh-leyeh penak tenan..
[02:48.35]
[02:49.39]Moto ngantuk ra karuan,
[02:52.21]Weteng kluruk keroncongan,
[02:55.80]Leyeh leyeh penak tenan..
[03:00.78]
[03:03.20]Mikir sesuk ra ketekan,
[03:06.19]Mikir mbesuk kejengkelan,
[03:09.99]Leyeh leyeh penak tenan..
[03:16.27]
[03:17.20]Ora njaluk ora keduman,
[03:20.08]Ora ngantuk jare karipan,
[03:23.61]Leyeh-leyeh penak tenan..
[03:28.64]
[03:30.88]Pengangguran,
[03:33.87]Pengangguran alah penganggguran,
[03:37.36]Ora keduman gawean..
[03:43.20]
[03:44.51]Pengangguran,
[03:47.56]Pengangguran alah penganggguran,
[03:50.84]Ora keduman gawean..
[03:57.14]
[03:58.07]Pengangguran,
[04:00.94]Pengangguran penganggguran..
[04:09.08]Ngebak-ngebak’i jalanan..
[04:20.03]Leyeh-leyeh penak tenan..
[04:26.13]
[04:38.00]>>>
[04:39.00]>>
[04:40.00]>
[04:41.00]Kadhung dapuk pengangguran,
[04:44.88]Thengak thenguk neng emperan,
[04:48.88]Leyeh-leyeh penak tenan..
[04:54.79]
[04:55.92]Moto ngantuk ra karuan,
[04:58.89]Weteng kluruk keroncongan,
[05:02.45]Leyeh leyeh penak tenan..
[05:07.79]
[05:09.98]Mikir sesuk ra ketekan,
[05:13.02]Mikir mbesuk kejengkelan,
[05:16.57]Leyeh leyeh penak tenan..
[05:22.36]
[05:23.54]Ora njaluk ora keduman,
[05:26.33]Ora ngantuk jare karipan,
[05:29.76]Leyeh-leyeh penak tenan..
[05:34.24]
[05:36.85]Pengangguran,
[05:40.22]Pengangguran alah penganggguran,
[05:43.49]Ora keduman gawean..
[05:48.99]
[05:50.36]Pengangguran,
[05:53.52]Pengangguran alah penganggguran,
[05:56.82]Ora keduman gawean..
[06:02.92]
[06:03.79]Pengangguran,
[06:06.71]Pengangguran penganggguran..
[06:13.99]Ngebak-ngebak’i jalanan..
[06:25.75]Leyeh-leyeh penak tenan..
[06:31.29]
————-
Preview: