Leyeh Leyeh (artika)

Artika_1
Versi: Artika

Kadhung dapuk pengangguran,
Thengak thenguk ning emperan,
Leyeh leyeh penak tenan..
Moto ngantuk ra karipan,
Weteng kluruk keroncongan,
Leyeh leyeh penak tenan..

Mikir sesuk ra ketekan,
Mikir mbesuk kejengkelan,
Leyeh leyeh penak tenan..
Ora njaluk ora keduman,
Ora entuk njur kapiran,
Leyeh leyeh penak tenan..

Pengangguran,
Pengangguran alah penganggguran,
Ora keduman gawean..
Pengangguran,
Pengangguran alah penganggguran,
Ora keduman gawean..

Pengangguran,
Pengangguran alah penganggguran..
Ngebak ngebak’i jalanan..
Leyeh leyeh penak tenan..

reff:
Kadhung dapuk pengangguran,
Thengak thenguk ning emperan,
Leyeh leyeh penak tenan..
Moto ngantuk ra karipan,
Weteng kluruk keroncongan,
Leyeh leyeh penak tenan..

Mikir sesuk ra ketekan,
Mikir mbesuk kejengkelan,
Leyeh leyeh penak tenan..
Ora njaluk ora keduman,
Ora entuk njur kapiran,
Leyeh leyeh penak tenan..

Pengangguran,
Pengangguran alah penganggguran,
Ora keduman gawean..
Pengangguran,
Pengangguran alah penganggguran,
Ora keduman gawean..

Pengangguran,
Pengangguran alah penganggguran..
Ngebak ngebak’i jalanan..
Leyeh leyeh penak tenan..
——————
[id: ubnvkvca]
[ar: Artika]
[ti: Leyeh Leyeh]
[al: Blues]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:24]
[00:01.03]Leyeh Leyeh – Artika
[00:18.03]
[00:21.03]>>>
[00:22.03]>>
[00:23.03]>
[00:24.03]Kadhung dapuk pengangguran,
[00:27.54]Thengak thenguk ning emperan,
[00:30.53]Leyeh leyeh penak tenan..
[00:37.45]Moto ngantuk ra karipan,
[00:40.84]Weteng kluruk keroncongan,
[00:43.84]Leyeh leyeh penak tenan..
[00:49.74]Mikir sesuk ra ketekan,
[00:53.22]Mikir mbesuk kejengkelan,
[00:56.70]Leyeh leyeh penak tenan..
[01:03.04]Ora njaluk ora keduman,
[01:06.15]Ora entuk njur kapiran,
[01:09.40]Leyeh leyeh penak tenan..
[01:16.18]Pengangguran,
[01:18.73]Pengangguran alah penganggguran,
[01:21.97]Ora keduman gawean..
[01:27.00]Pengangguran,
[01:31.29]Pengangguran alah penganggguran,
[01:34.73]Ora keduman gawean..
[01:39.56]Pengangguran,
[01:43.80]Pengangguran alah penganggguran..
[01:50.83]
[01:53.40]Ngebak ngebak’i jalanan..
[02:02.35]Leyeh leyeh penak tenan..
[02:12.74]
[02:26.05]>>>
[02:27.05]>>
[02:28.05]>
[02:29.05]Kadhung dapuk pengangguran,
[02:32.55]Thengak thenguk ning emperan,
[02:35.61]Leyeh leyeh penak tenan..
[02:42.09]Moto ngantuk ra karipan,
[02:45.26]Weteng kluruk keroncongan,
[02:49.39]Leyeh leyeh penak tenan..
[02:54.76]Mikir sesuk ra ketekan,
[02:57.81]Mikir mbesuk kejengkelan,
[03:01.36]Leyeh leyeh penak tenan..
[03:07.70]Ora njaluk ora keduman,
[03:10.75]Ora entuk njur kapiran,
[03:14.58]Leyeh leyeh penak tenan..
[03:20.67]Pengangguran,
[03:23.35]Pengangguran alah penganggguran,
[03:26.53]Ora keduman gawean..
[03:31.94]Pengangguran,
[03:36.02]Pengangguran alah penganggguran,
[03:39.44]Ora keduman gawean..
[03:45.16]Pengangguran,
[03:48.71]Pengangguran alah penganggguran..
[03:55.80]
[03:58.39]Ngebak ngebak’i jalanan..
[04:06.97]Leyeh leyeh penak tenan..
[04:16.87]
————-
Preview:

Advertisements

Dudo Ngarep Omah

Ciptaan : Is Haryanto
Vokal : Artika
Produksi : ??

Ono dudo, manggon ngarep omahku
Yen ruh aku, dewe’e ngguya-ngguyu
Yen de’e ngerti, aku namatke
Mlakune soyo mundhak digawe-gawe..

Soyo suwe atiku soyo mundhak bingung,
Kudu-kudu, kepingin ning omahe..

Kok ndilalah, ibu pirso kabehe
Saben teko, rotine dibalekke
Pikirku tentrem koyo adate,
Yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe..

reff :
Kiro-kiro umure seket pitu,
wis meh podho, karo yuswane ibu
Yen de’e ngerti opo karepku,
Saben dino aku dikirimi roti..

Soyo suwe atiku soyo mundhak bingung,
Kudu-kudu, kepingin ning omahe..

Kok ndilalah, ibu pirso kabehe
Saben teko, rotine dibalekke
Pikirku tentrem koyo adate,
Yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe..
Yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe..

[ver: lyrics]
[id: bkhcuksn]
[ar: Artika]
[ti: Dudo Ngarep Omah]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 03:16]
[00:01.91]Dudo Ngarep Omah
[00:17.91]Versi : Artika
[00:20.91][01:28.68][01:55.00][03:10.28]
[00:23.78][01:58.00]>>>
[00:24.78][01:59.00]>>
[00:25.78][02:00.00]>
[00:26.78]Ono dudo, manggon ngarep omahku
[00:32.22]Yen ruh aku, dewe’e ngguya-ngguyu
[00:38.45]Yen de’e ngerti, aku namatke
[00:45.02]Mlakune soyo mundhak digawe-gawe..
[00:50.97][02:25.86]Soyo suwe atiku soyo mundhak bingung,
[00:56.97][02:31.73]Kudu-kudu, kepingin ning omahe..
[01:02.99][02:38.26]Kok ndilalah, ibu pirso kabehe
[01:10.30][02:45.30]Saben teko, rotine dibalekke
[01:16.60][02:51.71]Pikirku tentrem koyo adate,
[01:22.44][02:57.43][03:03.67]Yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe..
[01:31.60]==artika, dudo ngarep omah==
[02:01.00]Kiro-kiro umure seket pitu,
[02:07.30]Wis meh podho, karo yuswane ibu
[02:13.80]Yen de’e ngerti opo karepku,
[02:19.74]Saben dino aku dikirimi roti..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=OZj42XseeA8

Kisah Seorang Pramuria

Ciptaan : Hengky MS
Vokal : Artika
Produksi : ??

Ning opo, ning ndunyo iki
Wong tansah, anggeguyoni
Uripku, sing olo iki
Kekancan karo sawijine, priyo..

Ning opo, kabeh manungso
Mung ngece, uripe dewe’e
Nggolek’i sandang pangane,
Sing amung dadi, pramuria..

Kabeh mau, ra ono arti kanggoku
Tak anggep mung nggo, nguji imanku
Amung gusti kang, dadi seksi uripku
Tulus jroning ati, ngrajut katresnanku..

Yo wis ben, kabeh wong ngece
Tumuju, kanggo awakku
Nanging aku ngikhlasake,
Mergo tresnaku, tulus lan suci..

Kabeh mau, ra ono arti kanggoku
Tak anggep mung nggo, nguji imanku
Amung gusti kang, dadi seksi uripku
Tulus jroning ati, ngrajut katresnanku..

reff :
Kabeh mau, ra ono arti kanggoku
Tak anggep mung nggo, nguji imanku
Amung gusti kang, dadi seksi uripku
Tulus jroning ati, ngrajut katresnanku..

Yo wis ben, kabeh wong ngece
Tumuju, kanggo awakku
Nanging aku ngikhlasake,
Mergo tresnaku, tulus lan suci..
Nanging aku ngikhlasake,
Mergo tresnaku, tulus lan suci..
Nanging aku ngikhlasake,
Mergo tresnaku, tulus lan suci..

[ver: lyric]
[id: iwqlhksn]
[ar: Artika]
[ti: Kisah Seorang Pramuria]
[al: Bossas Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:52]
[00:01.03]Bosas Jawa-Kisah Seorang Pramuria
[00:09.03]Vokal : Artika
[00:12.03][02:59.00][04:48.81]
[00:15.91][03:13.19]>>>
[00:16.91][03:14.19]>>
[00:17.91][03:15.19]>
[00:18.91]Ning opo, ning ndunyo iki
[00:25.94]Wong tansah, anggeguyoni
[00:34.07]Uripku, sing olo iki
[00:42.41]Kekancan karo sawijine, priyo..
[00:49.79]Ning opo, kabeh manungso
[00:58.59]Mung ngece, uripe dewe’e
[01:06.93]Nggolek’i sandang pangane,
[01:14.42]Sing amung dadi, pramuria..
[01:22.86][02:27.02][03:16.19]Kabeh mau, ra ono arti kanggoku
[01:30.81][02:34.96][03:23.22]Tak anggep mung nggo, nguji imanku
[01:38.81][02:42.99][03:31.30]Amung gusti kang, dadi seksi uripku
[01:46.08][02:49.96][03:38.29]Tulus jroning ati, ngrajut katresnanku..
[01:55.02][03:48.08]Yo wis ben, kabeh wong ngece
[02:02.99][03:55.18]Tumuju, kanggo awakku
[02:11.04][04:04.13][04:19.48][04:35.59]Nanging aku ngikhlasake,
[02:17.73][04:10.99][04:27.54][04:42.44]Mergo tresnaku, tulus lan suci..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=r5IjSf5EyvI