Anak Konco Dewe

Arif-Citenx_3
Versi: Arif Citenx

Kadhung terlanjur tuwek,
Tambah suwi tambah elek..
Tak tekati endang golek-golek,
Tibak’e oleh anak konco dewek..

Kadhung ati wis seneng,
Arep ngomong mengo mingkem..
Rasane abot nong cangkem,
Awak grogi panas adem..

reff:
Kepiye carane iso dolan neng omahe,
Ra iso mbayangne umpomo pethuk bapak’e..
Opo yo penak’e tak jak minggat wae,
Ra ngurus masio ra oleh warisane..

reff:
Kadhung terlanjur tuwek,
Tambah suwi tambah elek..
Tak tekati endang golek-golek,
Tibak’e oleh anak konco dewek..

Kadhung ati wis seneng,
Arep ngomong mengo mingkem..
Rasane abot nong cangkem,
Awak grogi panas adem..

reff:
Kepiye carane iso dolan neng omahe,
Ra iso mbayangne umpomo pethuk bapak’e..
Opo yo penak’e tak jak minggat wae,
Ra ngurus masio ra oleh warisane..
—————–
[ver: lyrics]
[id: pcqkkach]
[ar: Arif Citenx]
[ti: Anak Konco Dewe]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:41]
[00:00.03]Anak Konco Dewe
[00:00.03]by: Arif Citenx
[00:29.03]
[00:31.06]>>>
[00:32.06]>>
[00:33.06]>
[00:34.06]Kadhung terlanjur tuwek,
[00:37.92]Tambah suwi tambah elek..
[00:41.72]Tak tekati endang golek-golek,
[00:45.46]Tibak’e oleh anak konco dewek..
[00:50.68]Kadhung ati wis seneng,
[00:54.98]Arep ngomong mengo mingkem..
[00:58.72]Rasane abot nong cangkem,
[01:02.45]Awak grogi panas adem..
[01:07.29]
[01:37.64]>>>
[01:38.64]>>
[01:39.64]>
[01:40.64]Kepiye carane
[01:43.81]iso dolan neng omahe,
[01:47.78]Ra iso mbayangne
[01:51.29]umpomo pethuk bapak’e..
[01:56.38]Opo yo penak’e
[01:59.00]tak jak minggat wae,
[02:02.92]Ra ngurus masio
[02:06.22]ra oleh warisane..
[02:09.71]
[02:39.66]>>>
[02:40.66]>>
[02:41.66]>
[02:42.66]Kadhung terlanjur tuwek,
[02:45.83]Tambah suwi tambah elek..
[02:49.70]Tak tekati endang golek-golek,
[02:53.43]Tibak’e oleh anak konco dewek..
[02:59.34]Kadhung ati wis seneng,
[03:02.75]Arep ngomong mengo mingkem..
[03:06.68]Rasane abot nong cangkem,
[03:10.35]Awak grogi panas adem..
[03:15.01]
[03:45.55]>>>
[03:46.55]>>
[03:47.55]>
[03:48.55]Kepiye carane
[03:51.48]iso dolan neng omahe,
[03:56.39]Ra iso mbayangne
[03:59.25]umpomo pethuk bapak’e..
[04:04.23]Opo yo penak’e
[04:07.72]tak jak minggat wae,
[04:12.29]Ra ngurus masio
[04:14.46]ra oleh warisane..
[04:19.07]
————-
Preview:

Ra Kuwat Mbok

Arif-Citenx_1
Versi: Arif Citenx

Aku ra tahan pengen ngrasakne pacaran,
Opo yo bener rasane enak tenan..
Njajal sepisan sing marai cah edan edan,
Lha kok sirahku sing payu oleh kamplengan..

Curhat ning embok lek durung rabi jok ndemok,
La terus piye pacaran kon lolak lolok..
Dasare simbok biyene lulusan pondok,
Kudu sing kenceng ojo sampek menggok menggok..

Wis ra kuwat aku wis ra tahan aku,
Timbang engko paiman iki selak nesu..
Wis ra kuwat aku wis ra tahan aku,
Rabekno to mbok engko tak gawekne putu..

Mbok mbok mbok ketimbang kumat setepku,
Cepet mbok endang golekno mantu..
Wis to mbok masio ra patek ayu,
Sikat mbok timbang kisut ra payu..

reff:
Aku ra tahan pengen ngrasakne pacaran,
Opo yo bener rasane enak tenan..
Njajal sepisan sing marai cah edan edan,
Lha kok sirahku sing payu oleh kamplengan..

Curhat ning embok lek durung rabi jok ndemok,
La terus piye pacaran kon lolak lolok..
Dasare simbok biyene lulusan pondok,
Kudu sing kenceng ojo sampek menggok menggok..

Wis ra kuwat aku wis ra tahan aku,
Timbang engko paiman iki selak nesu..
Wis ra kuwat aku wis ra tahan aku,
Rabekno to mbok engko tak gawekne putu..

Mbok mbok mbok ketimbang kumat setepku,
Cepet mbok endang golekno mantu..
Wis to mbok masio ra patek ayu,
Sikat mbok timbang kisut ra payu..

Wis ra kuwat aku wis ra tahan aku,
Timbang engko paiman iki selak nesu..
Wis ra kuwat aku wis ra tahan aku,
Rabekno to mbok engko tak gawekne putu..

Mbok mbok mbok ketimbang kumat setepku,
Cepet mbok endang golekno mantu..
Wis to mbok masio ra patek ayu,
Sikat mbok selak kisut ra payu..
—————–
[ver: lyrics]
[id: lswoiscv]
[ar: Arif Citenx]
[ti: Ra Kuwat Mbok]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:28]
[00:01.01]Ra Kuwat Mbok
[00:32.01]by: Arif Citenx
[00:35.01]
[00:37.01]>>>
[00:38.01]>>
[00:39.01]>
[00:40.01]Aku ra tahan
[00:41.54]pengen ngrasakne pacaran,
[00:44.27]Opo yo bener
[00:45.84]rasane enak tenan..
[00:48.44]Njajal sepisan
[00:50.13]sing marai cah edan edan,
[00:53.05]Lha kok sirahku
[00:54.98]sing payu oleh kamplengan..
[00:58.90]Curhat ning embok
[01:01.83]lek durung rabi jok ndemok,
[01:04.81]La terus piye
[01:06.31]pacaran kon lolak lolok..
[01:09.10]Dasare simbok
[01:11.10]biyene lulusan pondok,
[01:13.58]Kudu sing kenceng
[01:15.51]ojo sampek menggok menggok..
[01:19.37]Wis ra kuwat aku
[01:22.67]wis ra tahan aku,
[01:25.04]Timbang engko
[01:26.22]paiman iki selak nesu..
[01:29.78]Wis ra kuwat aku
[01:31.58]wis ra tahan aku,
[01:33.82]Rabekno to mbok
[01:35.43]engko tak gawekne putu..
[01:39.66]Mbok mbok mbok
[01:42.58]ketimbang kumat setepku,
[01:45.07]Cepet mbok
[01:46.63]endang golekno mantu..
[01:49.24]Wis to mbok
[01:51.17]masio ra patek ayu,
[01:53.85]Sikat mbok
[01:55.70]timbang kisut ra payu..
[01:58.51]
[02:18.01]>>>
[02:19.01]>>
[02:20.01]>
[02:21.01]Aku ra tahan
[02:23.04]pengen ngrasakne pacaran,
[02:25.72]Opo yo bener
[02:27.45]rasane enak tenan..
[02:29.95]Njajal sepisan
[02:31.81]sing marai cah edan edan,
[02:34.55]Lha kok sirahku
[02:36.23]sing payu oleh kamplengan..
[02:39.77]Curhat ning embok
[02:42.83]lek durung rabi jok ndemok,
[02:45.76]La terus piye
[02:47.43]pacaran kon lolak lolok..
[02:50.50]Dasare simbok
[02:52.03]biyene lulusan pondok,
[02:54.78]Kudu sing kenceng
[02:56.59]ojo sampek menggok menggok..
[03:00.75]Wis ra kuwat aku
[03:03.43]wis ra tahan aku,
[03:05.84]Timbang engko
[03:07.28]paiman iki selak nesu..
[03:10.51]Wis ra kuwat aku
[03:12.56]wis ra tahan aku,
[03:14.74]Rabekno to mbok
[03:16.60]engko tak gawekne putu..
[03:21.08]Mbok mbok mbok
[03:23.38]ketimbang kumat setepku,
[03:26.13]Cepet mbok
[03:27.99]endang golekno mantu..
[03:30.48]Wis to mbok
[03:32.48]masio ra patek ayu,
[03:34.91]Sikat mbok
[03:36.89]timbang kisut ra payu..
[03:40.81]Wis ra kuwat aku
[03:43.68]wis ra tahan aku,
[03:46.05]Timbang engko
[03:47.34]paiman iki selak nesu..
[03:50.83]Wis ra kuwat aku
[03:52.82]wis ra tahan aku,
[03:55.12]Rabekno to mbok
[03:56.74]engko tak gawekne putu..
[04:01.03]Mbok mbok mbok
[04:03.58]ketimbang kumat setepku,
[04:06.32]Cepet mbok
[04:08.31]endang golekno mantu..
[04:10.99]Wis to mbok
[04:12.67]masio ra patek ayu,
[04:15.03]Sikat mbok
[04:17.21]selak kisut ra payu..
[04:20.38]
————
Preview:

Edan Kabeh

Arif-Citenx_2
versi: Arif Citenx

Timbangane trek-trekan, mending ngoplo dangdutan
Ra kuatir tabrak’an, dijamin aman tenan..
Senggolane trek-trekan, iso numpak ambulan
Senggolane dangdutan, paling mung jegaga’an..

Iki dangdut koploan, gaya goblok goblokan
Sing main kabeh edan, juragane katut pisan..
Artise ketularan, sing ndelok jegaga’an
Mari kawan bergoyang, gaya kenduk-kenduk’an..
Mari kawan bergoyang, gaya kenduk-kenduk’an..

reff:
He konco konco kenalno iki paijo,
Iki gun bodrex sekakele gampang jeglek..
Iki gun krewul sing wajahe rodok cabul,
Lek iki danu wis kemenyek tur kemayu..

Iki paidi awak kurus kurang gizi,
Iki kang kosim tukang suling rodok kislim..
Irul lan miswan tuwek tuwek pecicilan,
Iki salahok jabang bayi rodok remuk..

reff:
kembali keatas..timbangane trek-trekan…

Mari kawan jogetan, goyang bareng wong edan
Koplo goblok goblokan, yuk tepuk pramukaan..
Mari kawan jogetan, lepas semua beban
Goyang kenduk kenduk’an, utange lunas tenan..
Goyang kenduk kenduk’an, utange lunas tenan..

Sing nabuh kabeh edan, penontone melu pisan
Juragane tambah edan, ojo ojo aku pisan..
————-
[ver: lyrics]
[id: okkbwuca]
[ar: Arif Citenx]
[ti: Edan Kabeh]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 8:28]
[00:01.11]Edan Kabeh – Arif Citenx
[00:41.09]
[00:44.09]>>>
[00:45.09]>>
[00:46.09]>
[00:47.09]Timbangane trek-trekan,
[00:50.59]mending ngoplo dangdutan
[00:54.29]Ra kuatir tabrak’an,
[00:57.65]dijamin aman tenan..
[01:01.56]Senggolane trek-trekan,
[01:04.87]iso numpak ambulan
[01:08.78]Senggolane dangdutan,
[01:12.52]paling mung jegaga’an..
[01:16.86]
[01:23.79]Iki dangdut koploan,
[01:27.26]gaya goblok goblokan
[01:30.94]Sing main kabeh edan,
[01:34.86]juragane katut pisan..
[01:38.53]Artise ketularan,
[01:42.13]sing ndelok jegaga’an
[01:45.99]Mari kawan bergoyang,
[01:49.60]gaya kenduk-kenduk’an..
[01:53.40]Mari kawan bergoyang,
[01:57.06]gaya kenduk-kenduk’an..
[02:01.92]
[02:27.70]>>>
[02:28.70]>>
[02:29.70]>
[02:30.70]He konco konco
[02:34.20]kenalno iki paijo,
[02:38.81]Iki gun bodrex
[02:41.49]sekakele gampang jeglek..
[02:45.97]Iki gun krewul
[02:48.83]sing wajahe rodok cabul,
[02:53.56]Lek iki danu
[02:56.04]wis kemenyek tur kemayu..
[03:01.02]Iki paidi
[03:03.51]awak kurus kurang gizi,
[03:08.18]Iki kang kosim
[03:10.90]tukang suling rodok kislim..
[03:15.82]Irul lan miswan
[03:18.38]tuwek tuwek pecicilan,
[03:22.86]Iki salahok
[03:25.59]jabang bayi rodok remuk..
[03:30.44]
[03:41.82]>>>
[03:42.82]>>
[03:43.82]>
[03:44.82]Timbangane trek-trekan,
[03:48.32]mending ngoplo dangdutan
[03:51.83]Ra kuatir tabrak’an,
[03:55.38]dijamin aman tenan..
[03:59.12]Senggolane trek-trekan,
[04:02.85]iso numpak ambulan
[04:06.95]Senggolane dangdutan,
[04:10.30]paling mung jegaga’an..
[04:14.35]
[04:21.63]Iki dangdut koploan,
[04:24.68]gaya goblok goblokan
[04:28.73]Sing main kabeh edan,
[04:32.52]juragane katut pisan..
[04:36.25]Artise ketularan,
[04:39.73]sing ndelok jegaga’an
[04:43.65]Mari kawan bergoyang,
[04:47.32]gaya kenduk-kenduk’an..
[04:51.30]Mari kawan bergoyang,
[04:54.85]dijamin edan tenan..
[04:58.90]
[05:27.07]>>>
[05:28.07]>>
[05:29.07]>
[05:30.07]He konco konco
[05:33.47]kenalno iki paijo,
[05:37.55]Iki gun bodrex
[05:40.34]sekakele gampang jeglek..
[05:45.07]Iki gun krewul
[05:47.62]sing wajahe rodok cabul,
[05:52.29]Lek iki danu
[05:55.15]wis kemenyek tur kemayu..
[05:59.76]Iki paidi
[06:02.36]awak kurus kurang gizi,
[06:07.03]Iki kang kosim
[06:09.95]tukang suling rodok kislim..
[06:14.74]Irul lan miswan
[06:17.35]tuwek tuwek pecicilan,
[06:22.02]Iki salahok
[06:24.58]jabang bayi rodok remuk..
[06:29.37]He konco konco
[06:32.98]kenalno iki paijo,
[06:36.96]Iki gun bodrex
[06:39.77]sekakele gampang jeglek..
[06:44.18]Iki gun krewul
[06:47.10]sing wajahe rodok cabul,
[06:51.64]Lek iki danu
[06:54.26]wis kemenyek tur kemayu..
[06:59.11]Iki paidi
[07:01.40]awak kurus kurang gizi,
[07:06.14]Iki kang kosim
[07:09.18]tukang suling rodok kislim..
[07:14.10]Irul lan miswan
[07:16.71]tuwek tuwek pecicilan,
[07:21.25]Iki salahok
[07:24.06]jabang bayi rodok remuk..
[07:28.66]Mari kawan jogetan,
[07:31.46]goyang bareng wong edan
[07:35.32]Koplo goblok goblokan,
[07:38.86]yuk tepuk pramukaan..
[07:43.65]
[07:47.10]Mari kawan jogetan,
[07:50.78]lepas semua beban
[07:54.95]Goyang kenduk kenduk’an,
[07:58.37]utange lunas tenan..
[08:02.28]Goyang kenduk kenduk’an,
[08:05.71]utange lunas tenan..
[08:09.63]Sing nabuh kabeh edan,
[08:12.44]penontone melu pisan
[08:15.80]Juragane tambah edan,
[08:18.60]ojo ojo aku pisan..
[08:21.59]
—————
Preview:

Apes Tenan

Arif-Citenx_1
versi: Arif Citenx

Wis tak dol sapiku,
Telu kabeh lemu lemu..
Kabeh wis tak kekne,
Mung kanggo ragat sliramu..

Ra nyongko ra nyono,
Terus kowe ninggal aku..
Kok tegone kowe,
Gawe getun ning atiku..

reff:
Apes tenan aku nduk,
Kenalan karo awakmu..
Mbok protholi kabeh,
Isine dunyo dunyoku..

Apes tenan aku nduk,
Pacaran karo awakmu..
Dunyoku mbok embat,
Terus kowe lungo minggat..

reff:
Kepingin rasane aku misuh,
Kepingin rasane aku ngamuk..
Prustasi kepingin aku kendat,
Mergo kowe aku dadi melarat..

Kepingin rasane aku misuh,
Kepingin rasane aku ngamuk..
Prustasi kepingin aku kendat,
Mergo kowe aku dadi melarat..

reff:
Wis tak dol sapiku,
Telu kabeh lemu lemu..
Kabeh wis tak kekne,
Mung kanggo ragat sliramu..

Apes tenan aku nduk,
Pacaran karo awakmu..
Dunyoku mbok embat,
Terus kowe lungo minggat..

reff:
Kepingin rasane aku misuh,
Kepingin rasane aku ngamuk..
Prustasi kepingin aku kendat,
Mergo kowe aku dadi melarat..

Kepingin rasane aku misuh,
Kepingin rasane aku ngamuk..
Prustasi kepingin aku kendat,
Mergo kowe aku dadi melarat..
Mergo kowe aku dadi melarat..
Mergo kowe aku dadi melarat..
————-
[ver: lyrics]
[id: znzszuca]
[ar: Arif Citenx]
[ti: Apes Tenan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:41]
[00:01.37]Apes Tenan – Arif Citenx
[00:32.37]
[00:35.37]>>>
[00:36.37]>>
[00:37.37]>
[00:38.37]Wis tak dol sapiku,
[00:40.87]Telu kabeh lemu lemu..
[00:44.34]Kabeh wis tak kekne,
[00:47.02]Mung kanggo ragat sliramu..
[00:52.31]Ra nyongko ra nyono,
[00:54.42]Terus kowe ninggal aku..
[00:58.41]Kok tegone kowe,
[01:01.14]Gawe getun ning atiku..
[01:05.43]
[01:15.55]>>>
[01:16.55]>>
[01:17.55]>
[01:18.55]Apes tenan aku nduk,
[01:21.78]Kenalan karo awakmu..
[01:25.02]Mbok protholi kabeh,
[01:27.57]Isine dunyo dunyoku..
[01:32.61]Apes tenan aku nduk,
[01:35.66]Pacaran karo awakmu..
[01:38.96]Dunyoku mbok embat,
[01:41.63]Terus kowe lungo minggat..
[01:45.92]
[02:08.50]>>>
[02:09.50]>>
[02:10.50]>
[02:11.50]Kepingin rasane aku misuh,
[02:14.36]Kepingin rasane aku ngamuk..
[02:17.60]Prustasi kepingin aku kendat,
[02:20.64]Mergo kowe aku dadi melarat..
[02:25.62]Kepingin rasane aku misuh,
[02:28.48]Kepingin rasane aku ngamuk..
[02:31.59]Prustasi kepingin aku kendat,
[02:35.02]Mergo kowe aku dadi melarat..
[02:38.88]
[03:01.53]>>>
[03:02.53]>>
[03:03.53]>
[03:04.53]Wis tak dol sapiku,
[03:06.75]Telu kabeh lemu lemu..
[03:10.30]Kabeh wis tak kekne,
[03:12.86]Mung kanggo ragat sliramu..
[03:18.02]Apes tenan aku nduk,
[03:21.26]Pacaran karo awakmu..
[03:24.36]Dunyoku mbok embat,
[03:26.91]Terus kowe lungo minggat..
[03:31.40]
[03:54.22]>>>
[03:55.22]>>
[03:56.22]>
[03:57.22]Kepingin rasane aku misuh,
[03:59.83]Kepingin rasane aku ngamuk..
[04:03.06]Prustasi kepingin aku kendat,
[04:05.99]Mergo kowe aku dadi melarat..
[04:10.65]Kepingin rasane aku misuh,
[04:13.70]Kepingin rasane aku ngamuk..
[04:16.94]Prustasi kepingin aku kendat,
[04:20.29]Mergo kowe aku dadi melarat..
[04:23.72]Mergo kowe aku dadi melarat..
[04:26.33]Mergo kowe aku dadi melarat..
[04:29.82]
————-
Preview:

Ora Kere

Arif-Citenx
Versi: Arif Citenx

KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
PACARAN KARO KOWE DASAR CEWEK MATRE..
KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
GORO GORO KOWE AKU DADI KERE..

AKU RA SUDI MANEH PACARAN KARO KOWE,
JALARAN KOWE SAIKI AKU DADI NGENE..
ENTEK BEBEK ENTEK MERI RAONO SING KERI,
JEBUL MELARAT KOWE MALAH MINGGAT..

AKU WIS KAPOK RA BAKAL DOLANAN WONG WEDOK,
WONG WEDOK SAIKI YO PANCEN LARANG REGANE..
RONO RENE KABEH WIS RAONO BEDANE,
YEN ERUH DUWIK DADI IJO MRIPATE..

KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
PACARAN KARO KOWE DASAR CEWEK MATRE..
KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
GORO GORO KOWE AKU DADI KERE..

reff:
KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
PACARAN KARO KOWE DASAR CEWEK MATRE..
KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
GORO GORO KOWE AKU DADI KERE..

AKU RA SUDI MANEH PACARAN KARO KOWE,
JALARAN KOWE SAIKI AKU DADI NGENE..
ENTEK BEBEK ENTEK MERI RAONO SING KERI,
JEBUL MELARAT KOWE MALAH MINGGAT..

AKU WIS KAPOK RA BAKAL DOLANAN WONG WEDOK,
WONG WEDOK SAIKI YO PANCEN LARANG REGANE..
RONO RENE KABEH WIS RAONO BEDANE,
YEN ERUH DUWIK DADI IJO MRIPATE..

KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
PACARAN KARO KOWE DASAR CEWEK MATRE..
KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
GORO GORO KOWE AKU DADI KERE..

kembali ke reff..
————
[ver: lyrics]
[id: kvibzcca]
[ar: Arif Citenx]
[ti: Ora Kere]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:59]
[00:01.10]Ora Kere – Arif Citenx
[00:20.12]
[00:23.12]>>>
[00:24.12]>>
[00:25.12]>
[00:26.12]KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
[00:29.12]PACARAN KARO KOWE DASAR CEWEK MATRE..
[00:34.72]KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
[00:39.27]GORO GORO KOWE AKU DADI KERE..
[00:44.67]AKU RA SUDI MANEH PACARAN KARO KOWE,
[00:47.54]JALARAN KOWE SAIKI AKU DADI NGENE..
[00:49.84]ENTEK BEBEK ENTEK MERI RAONO SING KERI,
[00:52.04]JEBUL MELARAT KOWE MALAH MINGGAT..
[00:56.02]AKU WIS KAPOK RA BAKAL DOLANAN WONG WEDOK,
[00:58.76]WONG WEDOK SAIKI YO PANCEN LARANG REGANE..
[01:01.00]RONO RENE KABEH WIS RAONO BEDANE,
[01:02.92]YEN ERUH DUWIK DADI IJO MRIPATE..
[01:08.59]KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
[01:12.32]PACARAN KARO KOWE DASAR CEWEK MATRE..
[01:16.86]KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
[01:21.47]GORO GORO KOWE AKU DADI KERE..
[01:26.50]
[01:56.03]>>>
[01:57.03]>>
[01:58.03]>
[01:59.03]KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
[02:03.46]PACARAN KARO KOWE DASAR CEWEK MATRE..
[02:07.94]KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
[02:12.43]GORO GORO KOWE AKU DADI KERE..
[02:17.72]AKU RA SUDI MANEH PACARAN KARO KOWE,
[02:20.58]JALARAN KOWE SAIKI AKU DADI NGENE..
[02:23.32]ENTEK BEBEK ENTEK MERI RAONO SING KERI,
[02:25.56]JEBUL MELARAT KOWE MALAH MINGGAT..
[02:29.60]AKU WIS KAPOK RA BAKAL DOLANAN WONG WEDOK,
[02:32.15]WONG WEDOK SAIKI YO PANCEN LARANG REGANE..
[02:34.45]RONO RENE KABEH WIS RAONO BEDANE,
[02:36.57]YEN ERUH DUWIK DADI IJO MRIPATE..
[02:41.91]KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
[02:45.71]PACARAN KARO KOWE DASAR CEWEK MATRE..
[02:50.87]KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
[02:54.85]GORO GORO KOWE AKU DADI KERE..
[03:00.33]
[03:29.69]>>>
[03:30.69]>>
[03:31.69]>
[03:32.69]KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
[03:36.97]PACARAN KARO KOWE DASAR CEWEK MATRE..
[03:41.64]KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
[03:45.69]GORO GORO KOWE AKU DADI KERE..
[03:51.29]AKU RA SUDI MANEH PACARAN KARO KOWE,
[03:53.78]JALARAN KOWE SAIKI AKU DADI NGENE..
[03:56.14]ENTEK BEBEK ENTEK MERI RAONO SING KERI,
[03:58.44]JEBUL MELARAT KOWE MALAH MINGGAT..
[04:02.73]AKU WIS KAPOK RA BAKAL DOLANAN WONG WEDOK,
[04:05.10]WONG WEDOK SAIKI YO PANCEN LARANG REGANE..
[04:07.53]RONO RENE KABEH WIS RAONO BEDANE,
[04:09.64]YEN ERUH DUWIK DADI IJO MRIPATE..
[04:14.92]KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
[04:19.15]PACARAN KARO KOWE DASAR CEWEK MATRE..
[04:23.88]KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
[04:27.92]GORO GORO KOWE AKU DADI KERE..
[04:33.16]KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
[04:37.39]PACARAN KARO KOWE DASAR CEWEK MATRE..
[04:42.24]KERE KERE KERE AKU WIS RA KERE,
[04:46.35]GORO GORO KOWE AKU DADI KERE..
[04:51.38]
————
Preview:

Cenut Cenut

Arif-Citenx_1
Versi: Arif Citenx

Sirah cenut cenut ndelok goyang dangdut,
Penyanyine rodok imut gendut gendut..
Sing lanang nyelintut sing wedok mbecucut,
Yo iki sing nggarai dadi semrawut..

Korono tumini goyange nggilani,
Aurote dibukak rodok nggudoni..
Korono tumini rondo bakul kopi,
Ra maido supoyo ben dikrasani..

reff:
Ra usah maido endang goyang kono,
Japenan india ala araf ndeso..
Goyang siji siji sing liyane ngantri,
Uwong sabar iku disayang illahi..

Tummerehe jane yutum goyang ahe,
Sampek lali nggawe wedang pesenane..
Tummerehe jane yutum goyang ahe,
Sampek lali bingung piro totalane..

reff:
Sirah cenut cenut ndelok goyang dangdut,
Penyanyine rodok imut gendut gendut..
Sing lanang nyelintut sing wedok mbecucut,
Yo iki sing nggarai dadi semrawut..

Korono tumini goyange nggilani,
Aurote dibukak rodok nggudoni..
Korono tumini rondo bakul kopi,
Ra maido supoyo ben dikrasani..

reff:
Ra usah maido endang goyang kono,
Japenan india ala araf ndeso..
Goyang siji siji sing liyane ngantri,
Uwong sabar iku disayang illahi..

Tummerehe jane yutum goyang ahe,
Sampek lali nggawe wedang pesenane..
Tummerehe jane yutum goyang ahe,
Sampek lali bingung piro totalane..
————
[ver: lyrics]
[id: qoqibzca]
[ar: Arif Citenx]
[ti: Cenut Cenut]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:37]
[00:01.02]Cenut Cenut – Arif Citenx
[00:43.02]
[00:46.02]>>>
[00:47.02]>>
[00:48.02]>
[00:49.02]Sirah cenut cenut
[00:51.92]ndelok goyang dangdut,
[00:54.07]Penyanyine rodok imut
[00:56.30]gendut gendut..
[00:58.67]Sing lanang nyelintut
[01:00.41]sing wedok mbecucut,
[01:02.65]Yo iki sing nggarai
[01:04.95]dadi semrawut..
[01:07.44]Korono tumini goyange nggilani,
[01:11.55]Aurote dibukak rodok nggudoni..
[01:16.15]Korono tumini rondo bakul kopi,
[01:20.03]Ra maido supoyo ben dikrasani..
[01:24.62]
[01:39.78]>>>
[01:40.78]>>
[01:41.78]>
[01:42.78]Ra usah maido
[01:45.01]endang goyang kono,
[01:47.01]Japenan india ala araf ndeso..
[01:51.55]Goyang siji siji
[01:53.42]sing liyane ngantri,
[01:55.72]Uwong sabar iku
[01:57.26]disayang illahi..
[02:00.37]Tummerehe jane
[02:02.29]yutum goyang ahe,
[02:04.73]Sampek lali
[02:05.80]nggawe wedang pesenane..
[02:08.96]Tummerehe jane
[02:11.07]yutum goyang ahe,
[02:13.25]Sampek lali
[02:14.65]bingung piro totalane..
[02:17.80]
[02:44.03]>>>
[02:45.03]>>
[02:46.03]>
[02:47.03]Sirah cenut cenut
[02:49.63]ndelok goyang dangdut,
[02:52.06]Penyanyine rodok imut
[02:54.61]gendut gendut..
[02:56.60]Sing lanang nyelintut
[02:58.47]sing wedok mbecucut,
[03:00.71]Yo iki sing nggarai
[03:02.76]dadi semrawut..
[03:05.38]Korono tumini goyange nggilani,
[03:09.42]Aurote dibukak rodok nggudoni..
[03:14.15]Korono tumini rondo bakul kopi,
[03:18.20]Ra maido supoyo ben dikrasani..
[03:23.16]
[03:37.56]>>>
[03:38.56]>>
[03:39.56]>
[03:40.56]Ra usah maido
[03:42.61]endang goyang kono,
[03:44.91]Japenan india ala araf ndeso..
[03:49.71]Goyang siji siji
[03:51.45]sing liyane ngantri,
[03:53.74]Uwong sabar iku
[03:55.68]disayang illahi..
[03:58.10]Tummerehe jane
[04:00.28]yutum goyang ahe,
[04:02.40]Sampek lali
[04:02.99]nggawe wedang pesenane..
[04:06.94]Tummerehe jane
[04:09.05]yutum goyang ahe,
[04:11.30]Sampek lali
[04:11.51]bingung piro totalane..
[04:15.84]
————
Preview: