Juragan Edan

Versi: Arif Citenx ft. Fitri Tamara

Lk:
Tetep ajeg tekadku senajan sliramu babu,
Ora nyurutke tresnaku..
Ojo sampek atimu ngeroso minder karo aku,
Ra ono juragan babu..

Pr:
Nuwun sewu juraganku kulo mung atase babu,
Njenengan ampun kesusu..
Tasih katah tiang setri kang luwih pantes ndampingi,
Sanes kados kulo niki..

Lk:
uwis to sayangku mantepku yo mung awakmu,
ra ono sak dunyo sing patheng koyo awakmu,
lugu santun sopan yo tur ayu,
ora urus pokok kowe panggah thekku..

Pr:
Nduwe juragan edan,
Repot ra ketulungan..
Yen pun ikhlas tenanan,
Kulo mung manut juragan..

Lk:
Lilo atimu lilo,
Ojo mergo kepekso..
Tulus niatku tresno,
Saiki yo wis ketompo..

reff:
Lk:
Tetep ajeg tekadku senajan sliramu babu,
Ora nyurutke tresnaku..
Ojo sampek atimu ngeroso minder karo aku,
Ra ono juragan babu..

Pr:
Nuwun sewu juraganku kulo mung atase babu,
Njenengan ampun kesusu..
Tasih katah tiang setri kang luwih pantes ndampingi,
Sanes kados kulo niki..

Lk:
uwis to sayangku mantepku yo mung awakmu,
ra ono sak dunyo sing patheng koyo awakmu,
lugu santun sopan yo tur ayu,
ora urus pokok kowe panggah thekku..

Pr:
Nduwe juragan edan,
Repot ra ketulungan..
Yen pun ikhlas tenanan,
Kulo mung manut juragan..

Lk:
Lilo atimu lilo,
Ojo mergo kepekso..
Tulus niatku tresno,
Saiki yo wis ketompo..

Santri Pekok

Versi: Arif Citenx

Genduk denok santri lulusan pondok,
Isih perawan durung tau kedemok..
Tak rewangi sarungan nggawe songkok,
Assalamualaikum lakokno bapak’e mlerok..

Tak rewangi ngempet ora ngerokok,
Macak sopan ben koyo kang pondok..
Eh eh ladalah suwengku lali nyoplok,
Jare bapak’e aku koyok santri pekok..

reff:
tobat kapok lombok kadang lurus kadang menggok,
dongakno ben kapok aku pengen oleh denok,
wis taun-taunan aku waleh dadi preman,
pengen tobat tenan ben oleh bojo sing iman..

tobat kapok lombok kadang lurus kadang menggok,
dongakno ben kapok aku pengen oleh denok,
wis taun-taunan aku waleh dadi preman,
pengen tobat tenan ben oleh bojo sing iman..

reff:
Genduk denok santri lulusan pondok,
Isih perawan durung tau kedemok..
Tak rewangi sarungan nggawe songkok,
Assalamualaikum lakokno bapak’e mlerok..

Tak rewangi ngempet ora ngerokok,
Macak sopan ben koyo kang pondok..
Eh eh ladalah suwengku lali nyoplok,
Jare bapak’e aku koyok santri pekok..

reff:
tobat kapok lombok kadang lurus kadang menggok,
dongakno ben kapok aku pengen oleh denok,
wis taun-taunan aku waleh dadi preman,
pengen tobat tenan ben oleh bojo sing iman..

tobat kapok lombok kadang lurus kadang menggok,
dongakno ben kapok aku pengen oleh denok,
wis taun-taunan aku waleh dadi preman,
pengen tobat tenan ben oleh bojo sing iman..

tobat kapok lombok kadang lurus kadang menggok,
dongakno ben kapok aku pengen oleh denok,
wis taun-taunan aku waleh dadi preman,
pengen tobat tenan ben oleh bojo sing iman..

Jatah Mantan

Versi: Arif Citenx

Malam mingguku takkan terasa basi,
Selama jatah mantan masih dikasih..
Sehari-hari aku memang sendiri,
Tetapi jatah mantan kok nambah lagi..

Di malam dingin kelabu,
Ku teringat akan mantanku..
Segera saja i call you,
Kau bilang baby i miss you..

Lampu hijau telah menyala,
Ku ajak kau pergi berdua..
Memadu kisah asmara,
Yang pernah berkobar membara..

Ku pegang tangannya masih dikasih,
Ku peluk dirinya masih dikasih..
Ku cium bibirnya masih dikasih,
Ku minta yang lebih masih dikasih..

Ku pegang tangannya masih dikasih,
Ku peluk dirinya masih dikasih..
Ku cium bibirnya masih dikasih,
Ku minta yang lebih masih dikasih..

Malam mingguku takkan terasa basi,
Selama jatah mantan masih dikasih..
Sehari-hari aku memang sendiri,
Tetapi jatah mantan kok nambah lagi..

Tak terasa waktu berlalu,
Terucaplah kata i love you..
Kau sudah ada yang punya,
Cuek ayo lanjut aja..

Bagaimana dengan pacarmu,
Kau bilang dia nggak tau..
Sudah diam lupakan saja,
Malam ini aku milikmu..

Ku pegang tangannya masih dikasih,
Ku peluk dirinya masih dikasih..
Ku cium bibirnya masih dikasih,
Ku minta yang lebih masih dikasih..

Ku pegang tangannya masih dikasih,
Ku peluk dirinya masih dikasih..
Ku cium bibirnya masih dikasih,
Ku minta yang lebih masih dikasih..

Ku pegang tangannya masih dikasih,
Ku peluk dirinya masih dikasih..
Ku cium bibirnya masih dikasih,
Ku minta yang lebih masih dikasih..

Ku pegang tangannya masih dikasih,
Ku peluk dirinya masih dikasih..
Ku cium bibirnya masih dikasih,
Ku minta yang lebih masih dikasih..

Malam mingguku takkan terasa basi,
Selama jatah mantan masih dikasih..
Sehari-hari aku memang sendiri,
Tetapi jatah mantan kok nambah lagi..

Malam mingguku takkan terasa basi,
Selama jatah mantan masih dikasih..
Sehari-hari aku memang sendiri,
Tetapi jatah mantan kok nambah lagi..

Lungset Bajakan

Versi: Arif Citenx ft. Della Monica

Lk:
Goro goro kowe lungo,
Ninggal aku neng negoro liyo..
Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
Lungset klambi iki..

stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
lagu ini mengingatkanku pada si putri,
stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
lagu ini membuatku sakit hati..

Pr:
Plis dong ah jangan ingatkan aku lagi,
Pada kekasihku yang telah pergi..
Plis dong ah jangan lukaiku lagi,
Dengan kau nyanyikan lagu bajakan ini..

Lk:
Goro goro kowe lungo,
Ninggal aku neng negoro liyo..
Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
Lungset klambi iki..

stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
lagu ini mengingatkanku pada si putri,
stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
lagu ini membuatku sakit hati..

aku wis ra betah meneng dewe neng omah,
uripku tambah susah pikiran ra patek genah,
jare kowe sik tresno tapi ra teko teko,
opo pancen sengojo pingin aku dadi dudo..

reff:
Lk:
Goro goro kowe lungo,
Ninggal aku neng negoro liyo..
Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
Lungset klambi iki..

Pr:
Plis dong ah jangan ingatkan aku lagi,
Pada kekasihku yang telah pergi..
Plis dong ah jangan lukaiku lagi,
Dengan kau nyanyikan lagu bajakan ini..

Lk:
Goro goro kowe lungo,
Ninggal aku neng negoro liyo..
Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
Lungset klambi iki..

stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
lagu ini mengingatkanku pada si putri,
stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
lagu ini membuatku sakit hati..

aku wis ra betah meneng dewe neng omah,
uripku tambah susah pikiran ra patek genah,
jare kowe sik tresno tapi ra teko teko,
opo pancen sengojo pingin aku dadi dudo..

reff:
Lk:
Goro goro kowe lungo,
Ninggal aku neng negoro liyo..
Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
Lungset klambi iki..

Goro goro kowe lungo,
Ninggal aku neng negoro liyo..
Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
Lungset klambi iki..
Lungset klambi iki..
Lungset klambi iki..
Lungset..

Anak Konco Dewe

Versi: Arif Citenx

Kadhung terlanjur tuwek,
Tambah suwi tambah elek..
Tak tekati endang golek-golek,
Tibak’e oleh anak konco dewek..

Kadhung ati wis seneng,
Arep ngomong mengo mingkem..
Rasane abot nong cangkem,
Awak grogi panas adem..

reff:
Kepiye carane iso dolan neng omahe,
Ra iso mbayangne umpomo pethuk bapak’e..
Opo yo penak’e tak jak minggat wae,
Ra ngurus masio ra oleh warisane..

reff:
Kadhung terlanjur tuwek,
Tambah suwi tambah elek..
Tak tekati endang golek-golek,
Tibak’e oleh anak konco dewek..

Kadhung ati wis seneng,
Arep ngomong mengo mingkem..
Rasane abot nong cangkem,
Awak grogi panas adem..

reff:
Kepiye carane iso dolan neng omahe,
Ra iso mbayangne umpomo pethuk bapak’e..
Opo yo penak’e tak jak minggat wae,
Ra ngurus masio ra oleh warisane..

Ra Kuwat Mbok

Versi: Arif Citenx

Aku ra tahan pengen ngrasakne pacaran,
Opo yo bener rasane enak tenan..
Njajal sepisan sing marai cah edan edan,
Lha kok sirahku sing payu oleh kamplengan..

Curhat ning embok lek durung rabi jok ndemok,
La terus piye pacaran kon lolak lolok..
Dasare simbok biyene lulusan pondok,
Kudu sing kenceng ojo sampek menggok menggok..

Wis ra kuwat aku wis ra tahan aku,
Timbang engko paiman iki selak nesu..
Wis ra kuwat aku wis ra tahan aku,
Rabekno to mbok engko tak gawekne putu..

Mbok mbok mbok ketimbang kumat setepku,
Cepet mbok endang golekno mantu..
Wis to mbok masio ra patek ayu,
Sikat mbok timbang kisut ra payu..

reff:
Aku ra tahan pengen ngrasakne pacaran,
Opo yo bener rasane enak tenan..
Njajal sepisan sing marai cah edan edan,
Lha kok sirahku sing payu oleh kamplengan..

Curhat ning embok lek durung rabi jok ndemok,
La terus piye pacaran kon lolak lolok..
Dasare simbok biyene lulusan pondok,
Kudu sing kenceng ojo sampek menggok menggok..

Wis ra kuwat aku wis ra tahan aku,
Timbang engko paiman iki selak nesu..
Wis ra kuwat aku wis ra tahan aku,
Rabekno to mbok engko tak gawekne putu..

Mbok mbok mbok ketimbang kumat setepku,
Cepet mbok endang golekno mantu..
Wis to mbok masio ra patek ayu,
Sikat mbok timbang kisut ra payu..

Wis ra kuwat aku wis ra tahan aku,
Timbang engko paiman iki selak nesu..
Wis ra kuwat aku wis ra tahan aku,
Rabekno to mbok engko tak gawekne putu..

Mbok mbok mbok ketimbang kumat setepku,
Cepet mbok endang golekno mantu..
Wis to mbok masio ra patek ayu,
Sikat mbok selak kisut ra payu..

Edan Kabeh

versi: Arif Citenx

Timbangane trek-trekan, mending ngoplo dangdutan
Ra kuatir tabrak’an, dijamin aman tenan..
Senggolane trek-trekan, iso numpak ambulan
Senggolane dangdutan, paling mung jegaga’an..

Iki dangdut koploan, gaya goblok goblokan
Sing main kabeh edan, juragane katut pisan..
Artise ketularan, sing ndelok jegaga’an
Mari kawan bergoyang, gaya kenduk-kenduk’an..
Mari kawan bergoyang, gaya kenduk-kenduk’an..

reff:
He konco konco kenalno iki paijo,
Iki gun bodrex sekakele gampang jeglek..
Iki gun krewul sing wajahe rodok cabul,
Lek iki danu wis kemenyek tur kemayu..

Iki paidi awak kurus kurang gizi,
Iki kang kosim tukang suling rodok kislim..
Irul lan miswan tuwek tuwek pecicilan,
Iki salahok jabang bayi rodok remuk..

reff:
Timbangane trek-trekan, mending ngoplo dangdutan
Ra kuatir tabrak’an, dijamin aman tenan..
Senggolane trek-trekan, iso numpak ambulan
Senggolane dangdutan, paling mung jegaga’an..

Iki dangdut koploan, gaya goblok goblokan
Sing main kabeh edan, juragane katut pisan..
Artise ketularan, sing ndelok jegaga’an
Mari kawan bergoyang, gaya kenduk-kenduk’an..
Mari kawan bergoyang, gaya kenduk-kenduk’an..

reff:
He konco konco kenalno iki paijo,
Iki gun bodrex sekakele gampang jeglek..
Iki gun krewul sing wajahe rodok cabul,
Lek iki danu wis kemenyek tur kemayu..

Iki paidi awak kurus kurang gizi,
Iki kang kosim tukang suling rodok kislim..
Irul lan miswan tuwek tuwek pecicilan,
Iki salahok jabang bayi rodok remuk..

Mari kawan jogetan, goyang bareng wong edan
Koplo goblok goblokan, yuk tepuk pramukaan..
Mari kawan jogetan, lepas semua beban
Goyang kenduk kenduk’an, utange lunas tenan..
Goyang kenduk kenduk’an, utange lunas tenan..

Sing nabuh kabeh edan, penontone melu pisan
Juragane tambah edan, ojo ojo aku pisan..