Juragan Edan


Versi: Arif Citenx ft. Fitri Tamara

Lk:
Tetep ajeg tekadku senajan sliramu babu,
Ora nyurutke tresnaku..
Ojo sampek atimu ngeroso minder karo aku,
Ra ono juragan babu..

Pr:
Nuwun sewu juraganku kulo mung atase babu,
Njenengan ampun kesusu..
Tasih katah tiang setri kang luwih pantes ndampingi,
Sanes kados kulo niki..

Lk:
uwis to sayangku mantepku yo mung awakmu,
ra ono sak dunyo sing patheng koyo awakmu,
lugu santun sopan yo tur ayu,
ora urus pokok kowe panggah thekku..

Pr:
Nduwe juragan edan,
Repot ra ketulungan..
Yen pun ikhlas tenanan,
Kulo mung manut juragan..

Lk:
Lilo atimu lilo,
Ojo mergo kepekso..
Tulus niatku tresno,
Saiki yo wis ketompo..

reff:
Lk:
Tetep ajeg tekadku senajan sliramu babu,
Ora nyurutke tresnaku..
Ojo sampek atimu ngeroso minder karo aku,
Ra ono juragan babu..

Pr:
Nuwun sewu juraganku kulo mung atase babu,
Njenengan ampun kesusu..
Tasih katah tiang setri kang luwih pantes ndampingi,
Sanes kados kulo niki..

Lk:
uwis to sayangku mantepku yo mung awakmu,
ra ono sak dunyo sing patheng koyo awakmu,
lugu santun sopan yo tur ayu,
ora urus pokok kowe panggah thekku..

Pr:
Nduwe juragan edan,
Repot ra ketulungan..
Yen pun ikhlas tenanan,
Kulo mung manut juragan..

Lk:
Lilo atimu lilo,
Ojo mergo kepekso..
Tulus niatku tresno,
Saiki yo wis ketompo..

Santri Pekok


Versi: Arif Citenx

Genduk denok santri lulusan pondok,
Isih perawan durung tau kedemok..
Tak rewangi sarungan nggawe songkok,
Assalamualaikum lakokno bapak’e mlerok..

Tak rewangi ngempet ora ngerokok,
Macak sopan ben koyo kang pondok..
Eh eh ladalah suwengku lali nyoplok,
Jare bapak’e aku koyok santri pekok..

reff:
tobat kapok lombok kadang lurus kadang menggok,
dongakno ben kapok aku pengen oleh denok,
wis taun-taunan aku waleh dadi preman,
pengen tobat tenan ben oleh bojo sing iman..

tobat kapok lombok kadang lurus kadang menggok,
dongakno ben kapok aku pengen oleh denok,
wis taun-taunan aku waleh dadi preman,
pengen tobat tenan ben oleh bojo sing iman..

reff:
Genduk denok santri lulusan pondok,
Isih perawan durung tau kedemok..
Tak rewangi sarungan nggawe songkok,
Assalamualaikum lakokno bapak’e mlerok..

Tak rewangi ngempet ora ngerokok,
Macak sopan ben koyo kang pondok..
Eh eh ladalah suwengku lali nyoplok,
Jare bapak’e aku koyok santri pekok..

reff:
tobat kapok lombok kadang lurus kadang menggok,
dongakno ben kapok aku pengen oleh denok,
wis taun-taunan aku waleh dadi preman,
pengen tobat tenan ben oleh bojo sing iman..

tobat kapok lombok kadang lurus kadang menggok,
dongakno ben kapok aku pengen oleh denok,
wis taun-taunan aku waleh dadi preman,
pengen tobat tenan ben oleh bojo sing iman..

tobat kapok lombok kadang lurus kadang menggok,
dongakno ben kapok aku pengen oleh denok,
wis taun-taunan aku waleh dadi preman,
pengen tobat tenan ben oleh bojo sing iman..

1235