Ngopo Cah Ayu

Versi: Arie Koesmiran ft. Artanto Raden

Lk: Ngopo kowe nangis cah ayu,
Pr: Aku tansah kelingan sliramu..
Lk: Usapen luh ing mripatmu manis,
Pr: Aku slawase duwekmu..

Pr: Ra biso tak gambar kangenku,
Pr: Sak jroning adoh panggonmu manis..
Lk: Aku ra bakal pisahan meneh,
Duet: Sak lawase neng cedhakmu..

reff:
Pr: Yen aku dadi kembang mlati,
Lk: Aku ra lali lehku nyirami..
Pr: Kepingin tansah kok gemateni,
Lk: Tak turuti nganti mati..

Lk: Wis mbok ojo nangis cah ayu,
Pr: Tangisku nggambarke kasenengan..
Lk: Ayo podo bareng anjogo,
Duet: Katentreman sing sejati..

Suk Kapan (arie koesmiran)

Versi: Arie Koesmiran

Suk kapan aku ora ngerti,
Entek ing sengsaraning uripku..
Kepengen ngrasakke, urip tentrem ayem
Adoh beko lan beboyo..

Nelongso ing sabendinane,
Nelongso nganti tekan seprene..
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..

Panyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni..
Pacobaning urip nganti tekan sunar,
Ngadhangi dalan uripku..

reff:
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..
Panyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni..
Pacobaning urip nganti tekan sunar,
Ngadhangi dalan uripku..

reff:
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..
Panyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni..
Pacobaning urip nganti tekan sunar,
Ngadhangi dalan uripku..

Nelongso ing sabendinane,
Nelongso nganti tekan seprene..
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..
Teko lungo koyo ngene..

12