Ngopo Cah Ayu

Arie-Koesmiran_Artanto-Raden
Versi: Arie Koesmiran f. Artanto Raden

Lk: Ngopo kowe nangis cah ayu,
Pr: Aku tansah kelingan sliramu..
Lk: Usapen luh ing mripatmu manis,
Pr: Aku slawase duwekmu..

Pr: Ra biso tak gambar kangenku,
Pr: Sak jroning adoh panggonmu manis..
Lk: Aku ra bakal pisahan meneh,
Duet: Sak lawase neng cedhakmu..

reff:
Pr: Yen aku dadi kembang mlati,
Lk: Aku ra lali lehku nyirami..
Pr: Kepingin tansah kok gemateni,
Lk: Tak turuti nganti mati..

Lk: Wis mbok ojo nangis cah ayu,
Pr: Tangisku nggambarke kasenengan..
Lk: Ayo podo bareng anjogo,
Duet: Katentreman sing sejati..
—————-
[ver: lyrics]
[id: iuizbhcs]
[ar: Arie koesmiran f. Artanto Raden]
[ti: Ngopo Cah Ayu]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:48]
[00:01.08]Ngopo Cah Ayu
[00:23.08]Versi : Arie Koesmiran f. Artanto Raden
[00:26.08]
[00:29.08]>>>
[00:32.08]>>
[00:33.08]>
[00:34.08]Lk: Ngopo kowe nangis cah ayu,
[00:42.58]Pr: Aku tansah kelingan sliramu..
[00:51.69]Lk: Usapen luh ing mripatmu manis,
[00:59.65]Pr: Aku slawase duwekmu..
[01:08.23]Pr: Ra biso tak gambar kangenku,
[01:17.26]Pr: Sak jroning adoh panggonmu manis..
[01:25.72]Lk: Aku ra bakal pisahan meneh,
[01:34.43]Duet: Sak lawase neng cedhakmu..
[01:41.94]
[02:20.22]>>>
[02:21.22]>>
[02:22.22]>
[02:23.02]Pr: Yen aku dadi kembang mlati,
[02:31.22]Lk: Aku ra lali lehku nyirami..
[02:39.80]Pr: Kepingin tansah kok gemateni,
[02:48.14]Lk: Tak turuti nganti mati..
[02:56.97]Lk: Wis mbok ojo nangis cah ayu,
[03:05.87]Pr: Tangisku nggambarke kasenengan..
[03:14.52]Lk: Ayo podo bareng anjogo,
[03:23.17]Duet: Katentreman sing sejati..
[03:31.31]
—————
Preview:

Advertisements

Suk Kapan (arie koesmiran)

Arie-Koesmiran
Versi: Arie Koesmiran

Suk kapan aku ora ngerti,
Entek ing sengsaraning uripku..
Kepengen ngrasakke, urip tentrem ayem
Adoh beko lan beboyo..

Nelongso ing sabendinane,
Nelongso nganti tekan seprene..
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..

Panyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni..
Pacobaning urip nganti tekan sunar,
Ngadhangi dalan uripku..

reff:
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..
Panyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni..
Pacobaning urip nganti tekan sunar,
Ngadhangi dalan uripku..

reff:
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..
Panyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni..
Pacobaning urip nganti tekan sunar,
Ngadhangi dalan uripku..

Nelongso ing sabendinane,
Nelongso nganti tekan seprene..
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..
Teko lungo koyo ngene..
—————-
[ver: lyrics]
[id: kulunbcs]
[ar: Arie Koesmiran]
[ti: Suk Kapan]
[al: Keroncong Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:43]
[00:01.08]Suk Kapan
[00:16.08]Versi : Arie Koesmiran
[00:19.08]
[00:22.08]>>>
[00:23.08]>>
[00:24.08]>
[00:25.08]Suk kapan aku ora ngerti,
[00:32.28]Entek ing sengsaraning uripku..
[00:39.26]Kepengen ngrasakke, urip tentrem ayem
[00:46.16]Adoh beko lan beboyo..
[00:53.10]Nelongso ing sabendinane,
[01:00.63]Nelongso nganti tekan seprene..
[01:07.71]Pacobaning urip, ora tau leren
[01:15.06]Teko lungo koyo ngene..
[01:22.27]Penyuwunku, aku biso
[01:30.54]Tabah nggonku nglakoni..
[01:36.53]Pacobaning urip nganti tekan sunar,
[01:43.48]Ngadhangi dalan uripku..
[01:50.83]
[02:09.04]>>>
[02:10.04]>>
[02:11.04]>
[02:12.04]Pacobaning urip, ora tau leren
[02:19.44]Teko lungo koyo ngene..
[02:26.33]Penyuwunku, aku biso
[02:34.23]Tabah nggonku nglakoni..
[02:40.88]Pacobaning urip nganti tekan sunar,
[02:47.79]Ngadhangi dalan uripku..
[02:54.26]
[03:13.05]>>>
[03:14.05]>>
[03:15.05]>
[03:16.05]Pacobaning urip, ora tau leren
[03:23.55]Teko lungo koyo ngene..
[03:30.28]Penyuwunku, aku biso
[03:37.81]Tabah nggonku nglakoni..
[03:45.39]Pacobaning urip nganti tekan sunar,
[03:51.99]Ngadhangi dalan uripku..
[03:59.08]Nelongso ing sabendinane,
[04:05.92]Nelongso nganti tekan seprene..
[04:12.95]Pacobaning urip, ora tau leren
[04:20.54]Teko lungo koyo ngene..
[04:27.51]Teko lungo koyo ngene..
[04:34.10]
————-
Preview:

Grimis Grimis

Arie-Koesmiran_1
Versi: Arie Koesmiran

Grimis grimis malem kemis,
Ayo kemulan ben ojo kadhemen..
Musime rendeng,
Roto roto kabeh dho kadhemen..

Ati lamis ulat manis,
Yen adhep adhepan..
Mesam mesem katon ayem,
Ora nduwe dhendhem..

Yen satrio terus terang,
Ojo seneng nyacad uwong,
Yen soko mburine..

reff:
Grimis grimis malem kemis,
Ayo kemulan ben ojo kadhemen..
Musime rendeng,
Roto roto kabeh dho kadhemen..

Ati lamis ulat manis,
Yen adhep adhepan..
Mesam mesem katon ayem,
Ora nduwe dhendhem..

Yen satrio terus terang,
Ojo seneng nyacad uwong,
Yen soko mburine..

Grimis grimis..
Grimis grimis..
Grimis grimis..
—————-
[ver: lyrics]
[id: kslunkcs]
[ar: Arie Koesmiran]
[ti: Grimis Grimis]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:58]
[00:01.33]Grimis Grimis
[00:20.33]Versi : Arie Koesmiran
[00:23.33]
[00:26.33]>>>
[00:27.33]>>
[00:28.33]>
[00:29.33]Grimis grimis malem kemis,
[00:35.00]Ayo kemulan ben ojo kadhemen..
[00:41.22]Musime rendeng,
[00:45.32]Roto roto kabeh dho kadhemen..
[00:52.05]Ati lamis ulat manis,
[00:58.08]Yen adhep adhepan..
[01:02.81]Mesam mesem katon ayem,
[01:08.59]Ora nduwe dhendhem..
[01:13.99]Yen satrio terus terang,
[01:19.98]Ojo seneng nyacad uwong,
[01:27.94]Yen soko mburine..
[01:31.98]
[01:55.06]>>>
[01:56.06]>>
[01:57.06]>
[01:58.06]Grimis grimis malem kemis,
[02:03.40]Ayo kemulan ben ojo kadhemen..
[02:09.56]Musime rendeng,
[02:12.86]Roto roto kabeh dho kadhemen..
[02:20.27]Ati lamis ulat manis,
[02:25.92]Yen adhep adhepan..
[02:31.27]Mesam mesem katon ayem,
[02:37.05]Ora nduwe dhendhem..
[02:42.35]Yen satrio terus terang,
[02:48.01]Ojo seneng nyacad uwong,
[02:56.27]Yen soko mburine..
[02:59.65]
[03:01.89]Grimis grimis..
[03:06.22]
[03:23.68]Grimis grimis..
[03:28.73]
[03:45.18]Grimis grimis..
[03:50.96]
————–
Preview:

Kangenku

Arie-Koesmiran
Versi: Arie Koesmiran

Wis suwe anggonku ngenteni,
Wis suwe nelongsoning ati..
Ngenteni rino klawan wengi,
Sliramu sing tak impi impi..

Kangenku mung marang sliramu,
Kangenku ndang biso ketemu..
Seminggu rasane sewindu,
Sliramu pancen katresnanku..

reff:
Sabendinane, aku tansah kangen
Esemu sing gawe marak ati..
Katresnanku tansah, ora biso luntur
Mung marang sliramu sawiji..

Wis suwe anggonku ngenteni,
Wis suwe nelongsoning ati..
Ngenteni rino klawan wengi,
Sliramu sing tak impi impi..

Kangenku mung marang sliramu,
Kangenku ndang biso ketemu..
Seminggu rasane sewindu,
Sliramu pancen katresnanku..

reff:
Sabendinane, aku tansah kangen
Esemu sing gawe marak ati..
Katresnanku tansah, ora biso luntur
Mung marang sliramu sawiji..
Mung marang sliramu sawiji..
—————-
[ver: lyrics]
[id: iklsnvcs]
[ar: Arie Koesmiran]
[ti: Kangenku]
[al: Keroncong Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:02]
[00:01.07]Kangenku
[00:19.07]Versi : Arie Koesmiran
[00:22.07]
[00:25.07]>>>
[00:26.07]>>
[00:27.07]>
[00:28.07]Wis suwe anggonku ngenteni,
[00:35.27]Wis suwe nelongsoning ati..
[00:43.70]Ngenteni rino klawan wengi,
[00:50.86]Sliramu sing tak impi impi..
[00:58.89]Kangenku mung marang sliramu,
[01:07.04]Kangenku ndang biso ketemu..
[01:15.62]Seminggu rasane sewindu,
[01:23.33]Sliramu pancen katresnanku..
[01:31.97]
[01:34.96]==arie koesmiran, kangenku==
[02:00.02]
[02:03.02]>>>
[02:04.02]>>
[02:05.02]>
[02:06.02]Sabendinane, aku tansah kangen
[02:13.16]Esemu sing gawe marak ati..
[02:21.02]Katresnanku tansah, ora biso luntur
[02:28.83]Mung marang sliramu sawiji..
[02:36.25]Wis suwe anggonku ngenteni,
[02:44.59]Wis suwe nelongsoning ati..
[02:53.23]Ngenteni rino klawan wengi,
[03:00.81]Sliramu sing tak impi impi..
[03:08.41]Kangenku mung marang sliramu,
[03:16.56]Kangenku ndang biso ketemu..
[03:24.83]Seminggu rasane sewindu,
[03:32.22]Sliramu pancen katresnanku..
[03:41.00]
[03:44.55]==kangenku, arie koesmiran==
[04:08.66]
[04:11.66]>>>
[04:12.66]>>
[04:13.66]>
[04:14.66]Sabendinane, aku tansah kangen
[04:22.70]Esemu sing gawe marak ati..
[04:30.84]Katresnanku tansah, ora biso luntur
[04:38.61]Mung marang sliramu sawiji..
[04:46.08]Mung marang sliramu sawiji..
[04:53.67]
————–
Preview: