Korban Semoyo


Versi: Arya Satria ft. Aprilia Sucipto

Lk:
Pancen koplak sliramu dik,
Utang akeh kok ngguya-ngguyu..
Mung semoyo janji padaku,
Saben tak tagih malah mbok rayu..

Pr:
Pancen akeh utangku mas,
Nduwe utang ra usah ngelu..
Kondo semoyo jurus sing jitu,
Mesti tak saur ojo kesusu..

reff:
Lk:
Ora sabar ora sabar lo wong ayu,
Puk tumpuk’an utangmu iki neng aku..
Wiwit jaman biyen ra genah etungmu,
Saben utang wayah nyaur sak karepmu..

Pr:
Mbok sing sabar mbok sing sabar lo wong bagus,
Puk tumpuk’an utangku neng awakmu..
Mbok sing sabar ora usah nesa-nesu,
Yen sliramu purun tak saur tresnaku..

reff:
Lk:
Pancen koplak sliramu dik,
Utang akeh kok ngguya-ngguyu..
Mung semoyo janji padaku,
Saben tak tagih malah mbok rayu..

Pr:
Pancen akeh utangku mas,
Nduwe utang ra usah ngelu..
Kondo semoyo jurus sing jitu,
Mesti tak saur ojo kesusu..

reff:
Lk:
Ora sabar ora sabar lo wong ayu,
Puk tumpuk’an utangmu iki neng aku..
Wiwit jaman biyen ra genah etungmu,
Saben utang wayah nyaur sak karepmu..

Pr:
Mbok sing sabar mbok sing sabar lo wong bagus,
Puk tumpuk’an utangku neng awakmu..
Mbok sing sabar ora usah nesa-nesu,
Yen sliramu purun tak saur tresnaku..
Yen sliramu purun tak saur tresnaku..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Mas Kepiye Kabarmu


Versi: Aprilia Sucipto

Mas kepiye kabarmu,
Wis pirang-pirang sasi ra ngabari..
Mas opo uripmu kepenak,
Yen ora penak kowe ndang muliho..

Mas kepiye kabarmu mas,
Wiwit budhal lungamu nganti saiki,
Durung ono kabar mas..

Mas kepiye nasibmu mas,
Jare uripmu neng kono rekoso mas,
Aku melu nelongso..

Cuba mbiyen mas kowe manut aku,
Ora mungkin koyo ngene dadine..
Mbok yo sing nerimo opo anane,
Ora usah melok melu kancane..

Saiki mas kowe neng kono,
Dadi tki neng negorone tonggo..
Saben dino jare mung disio-sio,
Ndang muliho mas aku ra tego,
Krungu kowe soro..

reff:
Mas kepiye kabarmu mas,
Wiwit budhal lungamu nganti saiki,
Durung ono kabar mas..

Mas kepiye nasibmu mas,
Jare uripmu neng kono rekoso mas,
Aku melu nelongso..

Cuba mbiyen mas kowe manut aku,
Ora mungkin koyo ngene dadine..
Mbok yo sing nerimo opo anane,
Ora usah melok melu kancane..

Cuba mbiyen mas kowe manut aku,
Ora mungkin koyo ngene dadine..
Mbok yo sing nerimo opo anane,
Ora usah melok melu kancane..

Saiki mas kowe neng kono,
Dadi tki neng negorone tonggo..
Saben dino jare mung disio-sio,
Ndang muliho mas aku ra tego,
Krungu kowe soro..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.