Kenangan Setan

Kenangan Setan
Ciptaan : Mr. CJDW
Vokal : Anis Biduri Swara
Produksi : Aini Record

Wayah sore, krungu lagu kesenengane
Ngelengake, kenangan dek jaman kae
Kelingan, bocahe kae
Wektu kae, dheweke tak ngenekake

Soyo adoh, anggonku hambayangake
Dhek’e mbales, aku dingonok ngenekke
Aku lan dhek’e njur ngono ngene
Nganti ruwet, mesam-mesem mripate merem

Nganti ra sadar, yen iki mung mbayang-mbayangke
Soyo tambah jero, nganti obah opo-apane
Alon obahe, nanging nganti metu kringete
Bareng wis sadar, aku isin njur ngguyu dewe

reff :
Wayah sore, krungu lagu kesenengane
Ngelengake, kenangan dek jaman kae
Kelingan, bocahe kae
Wektu kae, dheweke tak ngenekake

Soyo adoh, anggonku hambayangake
Dhek’e mbales, aku dingonok ngenekke
Aku lan dhek’e njur ngono ngene
Nganti ruwet, mesam-mesem mripate merem

Nganti ra sadar, yen iki mung mbayang-mbayangke
Soyo tambah jero, nganti obah opo-apane
Alon obahe, nanging nganti metu kringete
Bareng wis sadar, aku isin njur ngguyu dewe

Lelakonku, jebule kok koyo ngene
Tansah seneng, nuruti nafsu setane
Tundhane, mati ruhanine
Wiwit iki, aku bakal urip sing bener

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Y129CAmbkB4

Layang Katresnan (anis biduri swara)

Layang Katresnan (versi anis biduri swara)
Ciptaan : Anjar Any
Vokal : Anis Biduri Swara
Produksi : Aini Record

Tak regem-regem layangmu
Lan tak regem tumempel dadaku
Rasane rumesep kalbu
sayang, sayang aduh sayang

Opo bener panyawangku
Opo bener kabeh ngendikamu
Tak woco ambal ping sewu
sayang, sayang aduh sayang

Ora nyono ora ngiro
Tenan, tenan kathik biso
Yen kowe tresno
Sejatine, aku ugo tresno

Saben-saben mapan turu
Saben-saben tak aras layangmu
Gumawang katon esemmu
Sayang, sayang aduh sayang

reff :

Ora nyono ora ngiro
Tenan, tenan kathik biso
Yen kowe tresno
Sejatine, aku ugo tresno

Saben-saben mapan turu
Saben-saben tak aras layangmu
Gumawang katon esemmu
Sayang, sayang aduh sayang

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=C9-an_rOb80