Emoh Dimaru

Ani-Morista_Agus-Kentus
Versi: Ani Morista ft. Agus Kentus

Lk:
TAK OMONGI DIK KOWE OJO NESU,
SAK UPOMO DIK PIYE YEN TAK MARU..
MESTINE DIK RAK KOWE SETUJU,
YEN MENGKONO NYOTO SLIRAMU WONG AYU..

Pr:
TAK OMONGI MAS RUNGOKNO KUPINGMU,
ORA SUDI MAS YEN AKU MBOK MARU..
JANJINE MAS RA BAKAL DIMARU,
YEN MENGKONO BALEKNO NYANG WONG TUWAKU..

reff:
Lk:
OJO DUKO DIK IKI MAU SAK UPOMO,
GEGUYONAN OJO DIANGGEP TENANAN..
Pr:
YEN MENGKONO MAS AKU NJALUK PANGAPURO,
PRAYOGANE AYO MBANGUN KELUARGO..

reff:
Lk:
TAK OMONGI DIK KOWE OJO NESU,
SAK UPOMO DIK PIYE YEN TAK MARU..
MESTINE DIK RAK KOWE SETUJU,
YEN MENGKONO NYOTO SLIRAMU WONG AYU..

Pr:
TAK OMONGI MAS RUNGOKNO KUPINGMU,
ORA SUDI MAS YEN AKU MBOK MARU..
JANJINE MAS RA BAKAL DIMARU,
YEN MENGKONO BALEKNO NYANG WONG TUWAKU..

reff:
Lk:
OJO DUKO DIK IKI MAU SAK UPOMO,
GEGUYONAN OJO DIANGGEP TENANAN..
Pr:
YEN MENGKONO MAS AKU NJALUK PANGAPURO,
PRAYOGANE AYO MBANGUN KELUARGO..
PRAYOGANE AYO MBANGUN KELUARGO..
—————-
[ver: lyrics]
[id: awzbcpch]
[ar: Ani Morista ft. Agus Kentus]
[ti: Emoh Dimaru]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:01]
[00:01.00]Emoh Dimaru
[00:01.00]by: Ani Morista ft. Agus Kentus
[00:19.00]
[00:21.00]>>>
[00:22.00]>>
[00:23.00]>
[00:24.00]Lk: TAK OMONGI DIK
[00:26.80]Lk: KOWE OJO NESU,
[00:30.46]Lk: SAK UPOMO DIK
[00:32.64]Lk: PIYE YEN TAK MARU..
[00:36.56]Lk: MESTINE DIK
[00:38.67]Lk: RAK KOWE SETUJU,
[00:42.40]Lk: YEN MENGKONO
[00:44.33]Lk: NYOTO SLIRAMU WONG AYU..
[00:49.06]Pr: TAK OMONGI MAS
[00:51.24]Pr: RUNGOKNO KUPINGMU,
[00:55.09]Pr: ORA SUDI MAS
[00:57.14]Pr: YEN AKU MBOK MARU..
[01:01.19]Pr: JANJINE MAS
[01:03.24]Pr: RA BAKAL DIMARU,
[01:07.11]Pr: YEN MENGKONO
[01:09.03]Pr: BALEKNO NYANG WONG TUWAKU..
[01:13.39]
[01:26.01]>>>
[01:26.01]>>
[01:26.01]>
[01:26.01]Lk: OJO DUKO DIK
[01:27.96]Lk: IKI MAU SAK UPOMO,
[01:32.19]Lk: GEGUYONAN
[01:34.12]Lk: OJO DIANGGEP TENANAN..
[01:38.41]Pr: YEN MENGKONO MAS
[01:40.71]Pr: AKU NJALUK PANGAPURO,
[01:44.75]Pr: PRAYOGANE
[01:46.50]Pr: AYO MBANGUN KELUARGO..
[01:51.04]
[02:12.28]>>>
[02:13.28]>>
[02:14.28]>
[02:15.28]Lk: TAK OMONGI DIK
[02:17.67]Lk: KOWE OJO NESU,
[02:21.65]Lk: SAK UPOMO DIK
[02:23.87]Lk: PIYE YEN TAK MARU..
[02:27.85]Lk: MESTINE DIK
[02:30.03]Lk: RAK KOWE SETUJU,
[02:34.01]Lk: YEN MENGKONO
[02:35.76]Lk: NYOTO SLIRAMU WONG AYU..
[02:40.35]Pr: TAK OMONGI MAS
[02:42.37]Pr: RUNGOKNO KUPINGMU,
[02:46.60]Pr: ORA SUDI MAS
[02:48.90]Pr: YEN AKU MBOK MARU..
[02:52.82]Pr: JANJINE MAS
[02:54.94]Pr: RA BAKAL DIMARU,
[02:58.61]Pr: YEN MENGKONO
[03:00.66]Pr: BALEKNO NYANG WONG TUWAKU..
[03:05.14]
[03:15.02]>>>
[03:16.02]>>
[03:17.02]>
[03:18.02]Lk: OJO DUKO DIK
[03:19.77]Lk: IKI MAU SAK UPOMO,
[03:23.87]Lk: GEGUYONAN
[03:25.29]Lk: OJO DIANGGEP TENANAN..
[03:29.95]Pr: YEN MENGKONO MAS
[03:31.95]Pr: AKU NJALUK PANGAPURO,
[03:35.99]Pr: PRAYOGANE
[03:37.85]Pr: AYO MBANGUN KELUARGO..
[03:42.33]Pr: PRAYOGANE
[03:44.15]Pr: AYO MBANGUN KELUARGO..
[03:48.58]
————
Preview:

Advertisements

Nagih Tresno

Ciptaan : Pak’e Thole
Vokal : Ani Morista
Produksi : ??

Ora nyono ora ngiro,
Dino wingi aku ono njobo..
Wong priyo sing lagi teko,
Katon bagus lan gagah pidekso..

Ati iki ora percoyo,
Yen sing teko iku kang sliro..
Ora ngucap opo opo,
Netrane mung katon koco koco..

Bingung anggonku nompo,
Tanpo kabar tanpo warto
Neng ati dadi keronto ronto,
Sliramu njur nagih tresno, dhuh asmoro..

Ora biso aku kondo..
Ati iki ora kuwowo..
Wong bagus biyen tak tresno,
Saikine uwis dadi nyoto

reff:
kembali keatas..ora nyono ora…
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: zcwlnksw]
[ar: Ani Morista]
[ti: Nagih Tresno]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:07]
[00:01.85]Nagih Tresno
[00:24.85]Versi : Ani Morista
[00:27.85][02:27.87][02:50.77][04:51.29]
[00:30.85][02:53.77]>>>
[00:31.85][02:54.77]>>
[00:32.85][02:55.77]>
[00:33.85][02:56.77]Ora nyono ora ngiro,
[00:38.80][03:01.53]Dino wingi aku ono njobo..
[00:47.36][03:10.59]Wong priyo sing lagi teko,
[00:52.94][03:15.97]Katon bagus lan gagah pidekso..
[01:01.29][03:24.09]Ati iki ora percoyo,
[01:06.84][03:29.99]Yen sing teko iku kang sliro..
[01:15.54][03:38.81]Ora ngucap opo opo,
[01:21.01][03:44.09]Netrane mung katon koco koco..
[01:30.27][03:53.14]Bingung anggonku nompo,
[01:35.14][03:58.16]Tanpo kabar tanpo warto..
[01:43.63][04:06.54]Neng ati dadi keronto ronto,
[01:50.96][04:13.83]Sliramu njur nagih tresno, dhuh asmoro..
[01:59.17][04:22.64]Ora biso aku kondo..
[02:05.55][04:28.99]Ati iki ora kuwowo..
[02:14.18][04:37.18]Wong bagus biyen tak tresno,
[02:19.78][04:42.91]Saikine uwis dadi nyoto..
[02:30.47]==ani morista, nagih tresno==
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=HlxxGDSVd1w

Tresno (ani morista)

Ani-Morista
Versi: Ani Morista

Sunare wulan wengi iki,
Padhang sumilak ra ono sing ngerti..
Sakjeroning wengi kang nemu wigati,
Tetese janji lumantaring lathi..

Tetembangan kang andudut ati,
Biso nukulake tresno suci..
Angin sumribit melu anyekseni,
Sliramu sing tansah tak impi impi..

reff:
Tresno.. oh tresno..,
Ora biso pinisah sopo wae..
Tresno.. oh tresno..,
Ati seneng nandang koyo mangkene..
Rasane ora biso digambarake,
Rino wengi mung pengen sumandhing wae..

reff:
Sunare wulan wengi iki,
Padhang sumilak ra ono sing ngerti..
Sakjeroning wengi kang nemu wigati,
Tetese janji lumantaring lathi..

Tetembangan kang andudut ati,
Biso nukulake tresno suci..
Angin sumribit melu anyekseni,
Sliramu sing tansah tak impi impi..

reff:
Tresno.. oh tresno..,
Ora biso pinisah sopo wae..
Tresno.. oh tresno..,
Ati seneng nandang koyo mangkene..
Rasane ora biso digambarake,
Rino wengi mung pengen sumandhing wae..

Tresno.. oh tresno..,
Ora biso pinisah sopo wae..
Tresno.. oh tresno..,
Ati seneng nandang koyo mangkene..
Rasane ora biso digambarake,
Rino wengi mung pengen sumandhing wae..
————-
[ver: lyrics]
[id: chvzpusw]
[ar: Ani Morista]
[ti: Tresno]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:03]
[00:01.13]Tresno
[00:12.13]Versi : Ani Morista
[00:15.13]
[00:18.13]>>>
[00:19.13]>>
[00:20.13]>
[00:21.13]Sunare wulan wengi iki,
[00:28.02]Padhang sumilak
[00:30.69]ra ono sing ngerti..
[00:35.95]Sakjeroning wengi
[00:39.10]kang nemu wigati,
[00:43.46]Tetese janji
[00:45.87]lumantaring lathi..
[00:50.88]Tetembangan
[00:53.33]kang andudut ati,
[00:58.53]Biso nukulake
[01:01.92]tresno suci..
[01:06.22]Angin sumribit
[01:08.64]melu anyekseni,
[01:13.71]Sliramu sing tansah
[01:17.10]tak impi impi..
[01:21.21]
[01:33.81]>>>
[01:34.81]>>
[01:35.81]>
[01:36.81]Tresno.. oh tresno..,
[01:44.34]Ora biso pinisah sopo wae..
[01:52.19]Tresno.. oh tresno..,
[01:59.51]Ati seneng
[02:01.73]nandang koyo mangkene..
[02:07.03]Rasane ra biso digambarake,
[02:15.02]Rino wengi mung pengen
[02:18.35]sumandhing wae..
[02:21.58]
[02:24.10]=ani morista, tresno=
[02:51.10]
[02:54.10]>>>
[02:55.10]>>
[02:56.10]>
[02:57.10]Sunare wulan wengi iki,
[03:04.07]Padhang sumilak
[03:07.37]ra ono sing ngerti..
[03:11.84]Sakjeroning wengi
[03:15.03]kang nemu wigati,
[03:19.44]Tetese janji
[03:21.61]lumantaring lathi..
[03:27.67]Tetembangan
[03:29.03]kang andudut ati,
[03:34.38]Biso nukulake
[03:38.24]tresno suci..
[03:42.28]Angin sumribit
[03:44.96]melu anyekseni,
[03:49.81]Sliramu sing tansah
[03:52.92]tak impi impi..
[03:57.08]
[04:09.81]>>>
[04:10.81]>>
[04:11.81]>
[04:12.81]Tresno.. oh tresno..,
[04:20.05]Ora biso pinisah sopo wae..
[04:28.17]Tresno.. oh tresno..,
[04:35.04]Ati seneng
[04:37.22]nandang koyo mangkene..
[04:43.00]Rasane ra biso digambarake,
[04:50.16]Rino wengi mung pengen
[04:53.52]sumandhing wae..
[04:58.18]Tresno.. oh tresno..,
[05:05.46]Ora biso pinisah sopo wae..
[05:13.24]Tresno.. oh tresno..,
[05:20.76]Ati seneng
[05:22.74]nandang koyo mangkene..
[05:28.37]Rasane ra biso digambarake,
[05:35.82]Rino wengi mung pengen
[05:39.68]sumandhing wae..
[05:43.67]
————-
Preview: