Emoh Dimaru

Versi: Ani Morista ft. Agus Kentus

Lk:
TAK OMONGI DIK KOWE OJO NESU,
SAK UPOMO DIK PIYE YEN TAK MARU..
MESTINE DIK RAK KOWE SETUJU,
YEN MENGKONO NYOTO SLIRAMU WONG AYU..

Pr:
TAK OMONGI MAS RUNGOKNO KUPINGMU,
ORA SUDI MAS YEN AKU MBOK MARU..
JANJINE MAS RA BAKAL DIMARU,
YEN MENGKONO BALEKNO NYANG WONG TUWAKU..

reff:
Lk:
OJO DUKO DIK IKI MAU SAK UPOMO,
GEGUYONAN OJO DIANGGEP TENANAN..
Pr:
YEN MENGKONO MAS AKU NJALUK PANGAPURO,
PRAYOGANE AYO MBANGUN KELUARGO..

reff:
Lk:
TAK OMONGI DIK KOWE OJO NESU,
SAK UPOMO DIK PIYE YEN TAK MARU..
MESTINE DIK RAK KOWE SETUJU,
YEN MENGKONO NYOTO SLIRAMU WONG AYU..

Pr:
TAK OMONGI MAS RUNGOKNO KUPINGMU,
ORA SUDI MAS YEN AKU MBOK MARU..
JANJINE MAS RA BAKAL DIMARU,
YEN MENGKONO BALEKNO NYANG WONG TUWAKU..

reff:
Lk:
OJO DUKO DIK IKI MAU SAK UPOMO,
GEGUYONAN OJO DIANGGEP TENANAN..
Pr:
YEN MENGKONO MAS AKU NJALUK PANGAPURO,
PRAYOGANE AYO MBANGUN KELUARGO..
PRAYOGANE AYO MBANGUN KELUARGO..

Nagih Tresno

Versi: Ani Morista

Ora nyono ora ngiro,
Dino wingi aku ono njobo..
Wong priyo sing lagi teko,
Katon bagus lan gagah pidekso..

Ati iki ora percoyo,
Yen sing teko iku kang sliro..
Ora ngucap opo opo,
Netrane mung katon koco koco..

Bingung anggonku nompo,
Tanpo kabar tanpo warto
Neng ati dadi keronto ronto,
Sliramu njur nagih tresno, dhuh asmoro..

Ora biso aku kondo..
Ati iki ora kuwowo..
Wong bagus biyen tak tresno,
Saikine uwis dadi nyoto..

reff:
Ora nyono ora ngiro,
Dino wingi aku ono njobo..
Wong priyo sing lagi teko,
Katon bagus lan gagah pidekso..

Ati iki ora percoyo,
Yen sing teko iku kang sliro..
Ora ngucap opo opo,
Netrane mung katon koco koco..

Bingung anggonku nompo,
Tanpo kabar tanpo warto
Neng ati dadi keronto ronto,
Sliramu njur nagih tresno, dhuh asmoro..

Ora biso aku kondo..
Ati iki ora kuwowo..
Wong bagus biyen tak tresno,
Saikine uwis dadi nyoto..

12