Cantolane Ati


Versi: Angga

Opo riko sing keroso,
Opo mulo sing dirasakno..
Padahal mung awak riko,
Cantolan ati hang sun gowo..

Kari angel ngilangi,
Roso welas hang sun duweni..
Sing biso diwakilaken,
Mokso teko ring angen..

reff:
Dunyo katone sepi,
Kadhung sing nyanding riko iki..
Ojo natoni batin iki,
Krono riko, separuh nyowo nisun iki..

reff:
Opo riko sing keroso,
Opo mulo sing dirasakno..
Padahal mung awak riko,
Cantolan ati hang sun gowo..

Kari angel ngilangi,
Roso welas hang sun duweni..
Sing biso diwakilaken,
Mokso teko ring angen..

reff:
Dunyo katone sepi,
Kadhung sing nyanding riko iki..
Ojo natoni batin iki,
Krono riko, separuh nyowo nisun iki..

Dunyo katone sepi,
Kadhung sing nyanding riko iki..
Ojo natoni batin iki,
Krono riko, separuh nyowo nisun iki..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Kesuwun 2


Versi: Angga

Mulo riko hang sun pilih,
Temetes teko neng ati..
Sing ono maning wong hang isun iling,
Mung riko nong njero batin..
Ho…

Niat kelawan tekat,
Sing kiro keneng dialangi..
Rawe rawe rantas,
Malang malang putung,
Tetep wutuh welas isun..

Suwun kesuwun,
Awak kulo gusti..
Wong hang sun welasi,
Magih tetep ngimbangi..

Gedhine roso,
Welas asih riko..
Sun genggem sun rangkul,
Lan sun jogo..

reff:
Suwun kesuwun,
Awak kulo gusti..
Wong hang sun welasi,
Magih tetep ngimbangi..

Gedhine roso,
Welas asih riko..
Sun genggem sun rangkul,
Lan sun jogo..

Niat kelawan tekat,
Sing kiro keneng dialangi..
Rawe rawe rantas,
Malang malang putung,
Tetep wutuh welas isun..

Suwun kesuwun,
Awak kulo gusti..
Wong hang sun welasi,
Magih tetep ngimbangi..

Gedhine roso,
Welas asih riko..
Sun genggem sun rangkul,
Lan sun jogo..

Suwun kesuwun,
Awak kulo gusti..
Wong hang sun welasi,
Magih tetep ngimbangi..

Gedhine roso,
Welas asih riko..
Sun genggem sun rangkul,
Lan sun jogo..

Mulo riko hang sun pilih,
Temetes teko neng ati..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
1237