Cantolane Ati

Angga
Versi: Angga

Opo riko sing keroso,
Opo mulo sing dirasakno..
Padahal mung awak riko,
Cantolan ati hang sun gowo..

Kari angel ngilangi,
Roso welas hang sun duweni..
Sing biso diwakilaken,
Mokso teko ring angen..

reff:
Dunyo katone sepi,
Kadhung sing nyanding riko iki..
Ojo natoni batin iki,
Krono riko, separuh nyowo nisun iki..

reff:
Opo riko sing keroso,
Opo mulo sing dirasakno..
Padahal mung awak riko,
Cantolan ati hang sun gowo..

Kari angel ngilangi,
Roso welas hang sun duweni..
Sing biso diwakilaken,
Mokso teko ring angen..

reff:
Dunyo katone sepi,
Kadhung sing nyanding riko iki..
Ojo natoni batin iki,
Krono riko, separuh nyowo nisun iki..

Dunyo katone sepi,
Kadhung sing nyanding riko iki..
Ojo natoni batin iki,
Krono riko, separuh nyowo nisun iki..
—————
[ver: lyrics]
[id: znwvbvcc]
[ar: Angga]
[ti: Cantolane Ati]
[al: Keroncong Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:40]
[00:01.01]Cantolane Ati – Angga
[00:29.02]
[00:32.02]>>>
[00:33.02]>>
[00:34.02]>
[00:35.02]Opo riko sing keroso,
[00:40.88]Opo mulo sing dirasakno..
[00:49.88]Padahal mung awak riko,
[00:55.99]Cantolan ati hang sun gowo..
[01:03.52]
[01:05.38]Kari angel ngilangi,
[01:11.03]Roso welas hang sun duweni..
[01:20.43]Sing biso diwakilaken,
[01:27.10]Mokso teko ring angen..
[01:34.55]
[01:59.93]>>>
[02:00.93]>>
[02:01.93]>
[02:02.93]Dunyo katone sepi,
[02:06.91]Kadhung sing nyanding riko iki..
[02:10.83]Ojo natoni batin iki,
[02:16.37]Krono riko,
[02:19.81]separuh nyowo nisun iki..
[02:27.31]
[02:45.64]>>>
[02:46.64]>>
[02:47.64]>
[02:48.64]Opo riko sing keroso,
[02:55.99]Opo mulo sing dirasakno..
[03:03.76]Padahal mung awak riko,
[03:09.56]Cantolan ati hang sun gowo..
[03:16.65]
[03:19.07]Kari angel ngilangi,
[03:26.23]Roso welas hang sun duweni..
[03:33.76]Sing biso diwakilaken,
[03:41.48]Mokso teko ring angen..
[03:47.52]
[04:13.50]>>>
[04:14.50]>>
[04:15.50]>
[04:16.50]Dunyo katone sepi,
[04:20.86]Kadhung sing nyanding riko iki..
[04:24.59]Ojo natoni batin iki,
[04:30.05]Krono riko,
[04:33.90]separuh nyowo nisun iki..
[04:42.81]Dunyo katone sepi,
[04:46.93]Kadhung sing nyanding riko iki..
[04:51.28]Ojo natoni batin iki,
[04:56.06]Krono riko,
[04:59.41]separuh nyowo nisun iki..
[05:07.71]
———
Preview:

Kesuwun 2

Angga
Versi: Angga

Mulo riko hang sun pilih,
Temetes teko ning ati..
Sing ono maning wong hang isun iling,
Mung riko nong njero batin..
Ho…

Niat kelawan tekat,
Sing kiro keneng dialangi..
Rawe rawe rantas,
Malang malang putung,
Tetep wutuh welas isun..

Suwun kesuwun,
Awak kulo gusti..
Wong hang sun welasi,
Magih tetep ngimbangi..

Gedhine roso,
Welas asih riko..
Sun genggem sun rangkul,
Lan sun jogo..

reff:
Suwun kesuwun,
Awak kulo gusti..
Wong hang sun welasi,
Magih tetep ngimbangi..

Gedhine roso,
Welas asih riko..
Sun genggem sun rangkul,
Lan sun jogo..

Niat kelawan tekat,
Sing kiro keneng dialangi..
Rawe rawe rantas,
Malang malang putung,
Tetep wutuh welas isun..

Suwun kesuwun,
Awak kulo gusti..
Wong hang sun welasi,
Magih tetep ngimbangi..

Gedhine roso,
Welas asih riko..
Sun genggem sun rangkul,
Lan sun jogo..

Suwun kesuwun,
Awak kulo gusti..
Wong hang sun welasi,
Magih tetep ngimbangi..

Gedhine roso,
Welas asih riko..
Sun genggem sun rangkul,
Lan sun jogo..

Mulo riko hang sun pilih,
Temetes teko ning ati..
—————-
[ver: lyrics]
[id: piciuncc]
[ar: Angga]
[ti: Kesuwun 2]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:16]
[00:01.41]Kesuwun 2 – Angga
[00:17.41]
[00:20.41]>>>
[00:21.41]>>
[00:22.41]>
[00:23.41]Mulo riko hang sun pilih,
[00:27.40]Temetes teko ning ati..
[00:35.44]Sing ono maning wong hang isun iling,
[00:42.08]Mung riko nong njero batin..
[00:55.30]Ho…
[00:58.74]Niat kelawan tekat,
[01:03.16]Sing kiro keneng dialangi..
[01:10.39]Rawe rawe rantas,
[01:14.93]Malang malang putung,
[01:18.47]Tetep wutuh welas isun..
[01:27.42]Suwun kesuwun,
[01:30.66]Awak kulo gusti..
[01:34.82]Wong hang sun welasi,
[01:38.39]Magih tetep ngimbangi..
[01:42.86]Gedhine roso,
[01:46.85]Welas asih riko..
[01:50.88]Sun genggem sun rangkul,
[01:57.86]Lan sun jogo..
[02:03.02]
[02:06.69]==angga, kesuwun 2==
[02:33.24]
[02:36.24]>>>
[02:37.24]>>
[02:38.24]>
[02:39.24]Suwun kesuwun,
[02:43.07]Awak kulo gusti..
[02:47.12]Wong hang sun welasi,
[02:50.92]Magih tetep ngimbangi..
[02:55.34]Gedhine roso,
[02:58.50]Welas asih riko..
[03:03.05]Sun genggem sun rangkul,
[03:10.02]Lan sun jogo..
[03:14.93]Niat kelawan tekat,
[03:18.79]Sing kiro keneng dialangi..
[03:26.69]Rawe rawe rantas,
[03:30.93]Malang malang putung,
[03:34.25]Tetep wutuh welas isun..
[03:42.99]Suwun kesuwun,
[03:46.72]Awak kulo gusti..
[03:50.70]Wong hang sun welasi,
[03:54.19]Magih tetep ngimbangi..
[03:58.79]Gedhine roso,
[04:02.58]Welas asih riko..
[04:07.06]Sun genggem sun rangkul,
[04:13.35]Lan sun jogo..
[04:19.83]Suwun kesuwun,
[04:23.46]Awak kulo gusti..
[04:27.32]Wong hang sun welasi,
[04:30.55]Magih tetep ngimbangi..
[04:35.22]Gedhine roso,
[04:38.70]Welas asih riko..
[04:43.32]Sun genggem sun rangkul,
[04:49.60]Lan sun jogo..
[04:55.14]Mulo riko hang sun pilih,
[04:58.99]Temetes teko ning ati..
[05:11.00]
———-
Preview:

Nganggo Roso

Angga
Versi: Angga

Wutuhe yo hang aran welas,
Krono podo percoyo..
Welas sun sing ono wates,
Siji mung kanggo riko..

Masio akeh hang ngelungi ati,
Tetep wutuh welas sun nyang riko..
Sing biso sing biso ati iki,
Nompo roso teko wong liyo..

reff:
Sun kuwati nutup ati,
Nong arume kembang hang teko..
Tetep sun jogo ati iki,
Nganggo roso nganggo welas..
Hang sempurno..

reff:
Welas sun sing ono wates,
Siji mung kanggo riko..

Masio akeh hang ngelungi ati,
Tetep wutuh welas sun nyang riko..
Sing biso sing biso ati iki,
Nompo roso teko wong liyo..

reff:
Sun kuwati nutup ati,
Nong arume kembang hang teko..
Tetep sun jogo ati iki,
Nganggo roso nganggo welas..
Hang sempurno..
—————
ver: lyrics]
[id: klwviccs]
[ar: Angga]
[ti: Nganggo Roso]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:50]
[00:01.00]Nganggo Roso
[00:26.00]Versi : Angga
[00:29.00]
[00:32.00]>>>
[00:33.00]>>
[00:34.00]>
[00:35.00]Wutuhe yo hang aran welas,
[00:41.98]Krono podo percoyo..
[00:49.64]Welas sun sing ono wates,
[00:55.92]Siji mung kanggo riko..
[01:04.26]Masio akeh hang ngelungi ati,
[01:11.59]Tetep wutuh welas sun nyang riko..
[01:18.56]Sing biso sing biso ati iki,
[01:26.03]Nompo roso teko wong liyo..
[01:33.66]
[01:50.18]>>>
[01:51.18]>>
[01:52.18]>
[01:53.18]Sun kuwati nutup ati,
[02:01.22]Nong arume kembang hang teko..
[02:08.49]Tetep sun jogo ati iki,
[02:15.28]Nganggo roso nganggo welas..
[02:26.12]Hang sempurno..
[02:30.88]
[02:58.00]>>>
[02:59.00]>>
[03:00.00]>
[03:01.00]Welas sun sing ono wates,
[03:06.06]Siji mung kanggo riko..
[03:14.78]Masio akeh hang ngelungi ati,
[03:22.18]Tetep wutuh welas sun nyang riko..
[03:29.21]Sing biso sing biso ati iki,
[03:36.74]Nompo roso teko wong liyo..
[03:42.96]
[04:01.05]>>>
[04:02.05]>>
[04:03.05]>
[04:04.05]Sun kuwati nutup ati,
[04:12.32]Nong arume kembang hang teko..
[04:19.67]Tetep sun jogo ati iki,
[04:26.38]Nganggo roso nganggo welas..
[04:36.21]Hang sempurno..
[04:42.68]
————–
Preview:

Nganteni Welas

Angga
Versi: Angga

Gedigu riko teko,
Gedigi roso seneng..
Gedigu riko sing ono,
Kantru kantru metenggengen..

Ikhlase ulan lintang,
Nerangi anane bengi..
Koyo ngerti nyang susahe ati,
Koyo mbelo nyang magihe welas iki..

reff:
Sun mung biso meneng,
Isun mung biso nyidem..
Sun mung biso mandeng,
Tapi sing biso urip bareng..

Keroso suwi isun mahami,
Seneng sing mesti kudu nduweni..
Apuwo awak magih nganteni,
Kapan riko ngeteri welas hang pasti..

Gedigu riko teko,
Gedigi roso seneng..
Gedigu riko sing ono,
Kantru kantru metenggengen..

Ikhlase ulan lintang,
Nerangi anane bengi..
Koyo ngerti nyang susahe ati,
Koyo mbelo nyang magihe welas iki..

reff:
Sun mung biso meneng,
Isun mung biso nyidem..
Sun mung biso mandeng,
Tapi sing biso urip bareng..

Keroso suwi isun mahami,
Seneng sing mesti kudu nduweni..
Apuwo awak magih nganteni,
Kapan riko ngeteri welas hang pasti..

Gedigu riko teko,
Gedigi roso seneng..
Gedigu riko sing ono,
Kantru kantru metenggengen..

Ikhlase ulan lintang,
Nerangi anane bengi..
Koyo ngerti nyang susahe ati,
Koyo mbelo nyang magihe welas iki..
—————-
[ver: lyrics]
[id: laqqiqcs]
[ar: Angga]
[ti: Nganteni Welas]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:35]
[00:01.06]Nganteni Welas
[00:16.06]Versi : Angga
[00:19.06]
[00:22.06]>>>
[00:23.06]>>
[00:24.06]>
[00:25.06]Gedigu riko teko,
[00:29.48]Gedigi roso seneng..
[00:34.40]Gedigu riko sing ono,
[00:37.02]Kantru kantru metenggengen..
[00:43.72]Ikhlase ulan lintang,
[00:47.46]Nerangi anane bengi..
[00:52.56]Koyo ngerti nyang susahe ati,
[00:56.79]Koyo mbelo nyang magihe welas iki..
[01:05.19]
[01:25.21]>>>
[01:26.21]>>
[01:27.21]>
[01:28.21]Sun mung biso meneng,
[01:34.00]Isun mung biso nyidem..
[01:38.35]Sun mung biso mandeng,
[01:42.95]Tapi sing biso urip bareng..
[01:50.08]Keroso suwi isun mahami,
[02:00.12]Seneng sing mesti kudu nduweni..
[02:09.14]Apuwo awak magih nganteni,
[02:18.28]Kapan riko ngeteri welas hang pasti..
[02:32.35]Gedigu riko teko,
[02:36.52]Gedigi roso seneng..
[02:41.51]Gedigu riko sing ono,
[02:44.09]Kantru kantru metenggengen..
[02:51.06]Ikhlase ulan lintang,
[02:54.80]Nerangi anane bengi..
[03:00.08]Koyo ngerti nyang susahe ati,
[03:04.25]Koyo mbelo nyang magihe welas iki..
[03:12.77]
[03:32.29]>>>
[03:33.29]>>
[03:34.29]>
[03:35.29]Sun mung biso meneng,
[03:41.02]Isun mung biso nyidem..
[03:45.50]Sun mung biso mandeng,
[03:50.16]Tapi sing biso urip bareng..
[03:56.89]Keroso suwi isun mahami,
[04:07.02]Seneng sing mesti kudu nduweni..
[04:16.10]Apuwo awak magih nganteni,
[04:25.75]Kapan riko ngeteri welas hang pasti..
[04:37.94]Gedigu riko teko,
[04:42.11]Gedigi roso seneng..
[04:48.15]Gedigu riko sing ono,
[04:51.02]Kantru kantru metenggengen..
[04:58.39]Ikhlase ulan lintang,
[05:01.93]Nerangi anane bengi..
[05:07.91]Koyo ngerti nyang susahe ati,
[05:12.33]Koyo mbelo nyang magihe welas iki..
[05:19.79]
————-
Preview:

Njogo Ati

Angga_2
Versi: Angga

Semene lawas sun sing ketemu riko,
Semene lawas sun jogo welas hang ono..
Masio tah mung kabar hang isun terimo,
Siji hang penting ati podho dijogo..

Mulo abot rasane wong nyonggo kangen,
Paran maning kangen hang suwi kesidem..
Opo tah riko ugo ngerasakaken,
Kangen.. sejatine kangen..

Ojo nanggung riko nompo welas sun iki,
Sing kiro akal sun nguwasani ati..
Iki sak jujure paran hang sun duweni,
Hang sun jaluk nyang riko yo mung, biso njogo ati..

Eman..biso njogo ati..
Eman..biso njogo ati..

reff:
Semene lawas sun sing ketemu riko,
Semene lawas sun jogo welas hang ono..
Masio tah mung kabar hang isun terimo,
Siji hang penting ati podho dijogo..

Mulo abot rasane wong nyonggo kangen,
Paran maning kangen hang suwi kesidem..
Opo tah riko ugo ngerasakaken,
Kangen.. sejatine kangen..

Ojo nanggung riko nompo welas sun iki,
Sing kiro akal sun nguwasani ati..
Iki sak jujure paran hang sun duweni,
Hang sun jaluk nyang riko yo mung, biso njogo ati..

Ojo nanggung riko nompo welas sun iki,
Sing kiro akal sun nguwasani ati..
Iki sak jujure paran hang sun duweni,
Hang sun jaluk nyang riko yo mung, biso njogo ati..

Eman..biso njogo ati..
Eman..biso njogo ati..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Angga]
[ti: Njogo Ati]
[al: Keroncong Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:38]
[id: lpaivscs]
[00:01.00]Njogo Ati – Angga
[00:30.00]
[00:33.00]>>>
[00:34.00]>>
[00:35.00]>
[00:36.00]Semene lawas sun
[00:38.72]sing ketemu riko,
[00:44.00]Semene lawas sun
[00:46.31]jogo welas hang ono..
[00:51.28]Masio tah mung kabar
[00:54.84]hang isun terimo,
[00:58.31]Siji hang penting
[01:02.12]ati podho dijogo..
[01:06.89]Mulo abot rasane
[01:10.84]wong nyonggo kangen,
[01:15.11]Paran maning kangen
[01:18.36]hang suwi kesidem..
[01:23.26]Opo tah riko
[01:26.38]ugo ngerasakaken,
[01:30.48]Kangen.. sejatine kangen..
[01:39.81]
[01:44.05]Ojo nanggung riko
[01:46.67]nompo welas sun iki..
[01:51.50]Sing kiro akal
[01:54.19]sun nguwasani ati..
[01:59.16]Iki sak jujure
[02:02.23]paran hang sun duweni..
[02:07.43]Hang sun jaluk
[02:09.43]nyang riko yo mung,
[02:13.91]biso njogo ati..
[02:19.81]Eman..biso njogo ati..
[02:27.90]Eman..biso njogo ati..
[02:36.05]
[02:39.41]==angga, njogo ati==
[03:10.07]
[03:13.07]>>>
[03:14.07]>>
[03:15.07]>
[03:16.07]Semene lawas sun
[03:18.30]sing ketemu riko..
[03:22.77]Semene lawas sun
[03:25.64]jogo welas hang ono..
[03:31.17]Masio tah mung kabar
[03:33.86]hang isun terimo..
[03:38.13]Siji hang penting
[03:41.26]ati podho dijogo..
[03:46.84]Mulo abot rasane
[03:49.60]wong nyonggo kangen..
[03:54.43]Paran maning kangen
[03:57.44]hang suwi kesidem..
[04:02.45]Opo tah riko
[04:05.41]ugo ngerasakaken..
[04:09.74]Kangen.. sejatine kangen..
[04:18.95]
[04:23.42]Ojo nanggung riko
[04:25.87]nompo welas sun iki..
[04:31.08]Sing kiro akal
[04:33.22]sun nguwasani ati..
[04:38.54]Iki sak jujure
[04:41.37]paran hang sun duweni..
[04:46.69]Hang sun jaluk
[04:49.14]nyang riko yo mung,
[04:53.18]biso njogo ati..
[04:59.19]Eman..biso njogo ati..
[05:07.16]Eman..biso njogo ati..
[05:14.62]Ojo nanggung riko
[05:17.51]nompo welas sun iki..
[05:22.71]Sing kiro akal
[05:25.04]sun nguwasani ati..
[05:30.18]Iki sak jujure
[05:33.00]paran hang sun duweni..
[05:38.70]Hang sun jaluk
[05:40.84]nyang riko yo mung,
[05:45.07]biso njogo ati..
[05:50.95]Eman..biso njogo ati..
[05:59.17]Eman..biso njogo ati..
[06:07.07]
————
Preview:

Sing Pungkas

Angga_1
Versi: Angga

Kadine isun, duwe rumongso
Ibarat anging nampes nong koco..
Sing kiro gadug welas sun nong riko,
Seprono seprene mung mandeg ring dodo..

Mergone riko, intene dunyo
Mandaneo isun sing nduwe doyo..
Mulo wis pantes dhung sing kebales,
Welas sun kandas tapi sing pungkas..

reff:
Sing bakal luntur, sing bakal ilang
Masio angene ngelip nong lintang..
Sing bakal luntur, sing bakal ilang
Masio angene ngelip nong lintang..

Rantak serngenge nong pucu wetan,
Ngukir langit nembus mego..
Welas sun nong riko sing kiro sirno,
Masio tah isun kelangan nyowo,
Amrih ketompo..

reff:
Sing bakal luntur, sing bakal ilang
Masio angene ngelip nong lintang..
Sing bakal luntur, sing bakal ilang
Masio angene ngelip nong lintang..

Rantak serngenge nong pucu wetan,
Ngukir langit nembus mego..
Welas sun nong riko sing kiro sirno,
Masio tah isun kelangan nyowo,
Amrih ketompo..
Amrih ketompo..
—————-
[ver: lyrics]
[id: vpwaahcs]
[ar: Angga]
[ti: Sing Pungkas]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:40]
[00:01.19]Sing Pungkas – Angga
[00:23.19]
[00:26.19]>>>
[00:27.19]>>
[00:28.19]>
[00:29.19]Kadine isun,
[00:33.30]duwe rumongso..
[00:37.89]Ibarat angin
[00:41.77]nampes nong koco..
[00:45.89]Sing kiro gadug
[00:49.33]welas sun nong riko..
[00:53.75]Seprono seprene
[00:57.35]mung mandeg ring dodo..
[01:05.77]Mergone riko,
[01:09.26]intene dunyo..
[01:13.86]Mandaneo isun
[01:17.90]sing nduwe doyo..
[01:21.75]Mulo wis pantes
[01:25.80]dhung sing kebales..
[01:29.51]Welas sun kandas
[01:33.66]tapi sing pungkas..
[01:39.84]
[01:42.92]=angga,sing pungkas=
[02:09.01]
[02:12.01]>>>
[02:13.01]>>
[02:14.01]>
[02:15.01]Sing bakal luntur,
[02:18.97]sing bakal ilang..
[02:23.25]Masio angene
[02:26.32]ngelip nong lintang..
[02:30.24]Sing bakal luntur,
[02:34.77]sing bakal ilang..
[02:39.41]Masio angene
[02:42.11]ngelip nong lintang..
[02:47.26]Rantak serngenge
[02:50.81]nong pucu wetan..
[02:55.29]Ngukir langit
[02:58.68]nembus mego..
[03:03.49]Welas sun nong riko
[03:06.63]sing kiro sirno..
[03:11.50]Masio tah isun
[03:15.47]kelangan nyowo,
[03:18.94]Amrih ketompo..
[03:28.09]
[03:31.45]=sing pungkas,angga=
[03:53.62]
[03:56.62]>>>
[03:57.62]>>
[03:58.62]>
[03:59.62]Sing bakal luntur,
[04:02.53]sing bakal ilang..
[04:07.19]Masio angene
[04:09.86]ngelip nong lintang..
[04:14.61]Sing bakal luntur,
[04:17.88]sing bakal ilang..
[04:23.09]Masio angene
[04:25.36]ngelip nong lintang..
[04:31.12]Rantak serngenge
[04:34.14]nong pucu wetan..
[04:38.56]Ngukir langit
[04:41.85]nembus mego..
[04:46.93]Welas sun nong riko
[04:50.24]sing kiro sirno..
[04:55.01]Masio tah isun
[04:58.27]kelangan nyowo..
[05:03.05]Amrih ketompo..
[05:10.65]Amrih ketompo..
[05:21.40]
————-
Preview:

Mung Siji (angga)

Angga_4
Versi: Angga

Semilire, angin bengi,
Nggugah ati iki..
Ngengetaken, nong riko pujane ati
Kari nyikso lan nggudo,
Nong njero dodo..
Kangen iki, sing biso diibaratno..

Wis sing ono, liyo
Wong sak liyan riko..
Sun jaluk, mung siji
Dirumat, welas iki..
Sun jaluk, mung siji
Dirumat, welas iki..
Mugo gusti mageri,
Karep iki..

reff:
Semilire, angin bengi,
Nggugah ati iki..
Ngengetaken, nong riko pujane ati
Kari nyikso lan nggudo,
Nong njero dodo..
Kangen iki, sing biso diibaratno..

Wis sing ono, liyo
Wong sak liyan riko..
Sun jaluk, mung siji
Dirumat, welas iki..
Sun jaluk, mung siji
Dirumat, welas iki..
Mugo gusti mageri,
Karep iki..
—————-
[ver: lyrics]
[id: okuucqcq]
[ar: Angga]
[ti: Mung Siji]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:21]
[00:01.00]Mung Siji
[00:06.00]Versi : Angga
[00:08.00]
[00:11.00]>>>
[00:12.00]>>
[00:13.00]>
[00:14.00]Semilire, angin bengi
[00:21.34]Nggugah ati iki..
[00:28.40]Ngengetaken, nong riko pujane ati..
[00:40.69]Kari nyikso lan nggudo,
[00:50.97]Nong njero dodo..
[00:57.32]Kangen iki, sing biso diibaratno..
[01:09.91]Wis sing ono, liyo
[01:19.58]Wong sak liyan riko..
[01:25.12]Sun jaluk, mung siji
[01:34.53]Dirumat, welas iki..
[01:42.09]Sun jaluk, mung siji
[01:49.48]Dirumat, welas iki..
[01:56.98]Mugo gusti mageri,
[02:06.03]Karep iki..
[02:11.05]
[02:14.05]==angga, mung siji==
[02:39.05]
[02:42.05]>>>
[02:43.05]>>
[02:44.05]>
[02:45.05]Semilire, angin bengi
[02:52.74]Nggugah ati iki..
[02:59.81]Ngengetaken, nong riko pujane ati..
[03:12.87]Kari nyikso lan nggudo,
[03:22.25]Nong njero dodo..
[03:28.74]Kangen iki, sing biso diibaratno..
[03:40.99]Wis sing ono, liyo
[03:51.12]Wong sak liyan riko..
[03:57.17]Sun jaluk, mung siji
[04:05.95]Dirumat, welas iki..
[04:13.24]Sun jaluk, mung siji
[04:20.81]Dirumat, welas iki..
[04:28.34]Mugo gusti mageri,
[04:37.97]Karep iki..
[04:43.13]
————–
Preview: