Galawi

Ciptaan : Imam Joend
Vokal : Andy R
Produksi : ??

Galawi galawi.., kabupaten tegal, ibukotane slawi
Galawi galawi.., warureja ngantikan margasari..

Galawi galawi.., darat laut, gunung kabeh nduweni
Buruh tani nelayan, pengusaha seniman, pegawai sipil angkatan..
Galawi galawi..

reff :
Jerone banyu ning waduk cacaban,
Teteg anteng sabar dadi cekelan,
Gemrenjenge kali sing pegunungan,
Kenteng ora ngresulahan..

Lingak linguk sadawane galawi,
Kiwe tengen toko ning pinggir gili,
Pompa cor wesi ngantikan konfeksi,
Warung sate tahu aci..

(Galawi galawi..), pancene mbetahi
(Galawi galawi..), pancene ngangeni

Galawi..galawi.., kabupaten tegal, ibukotane slawi
Galawi..galawi.., warureja ngantikan margasari..

Galawi..galawi.., darat laut gunung kabeh nduweni
Buruh tani nelayan, pengusaha seniman, pelajar santri pondokan..
Galawi galawi..

reff :
Jerone banyu ning waduk cacaban,
Teteg anteng sabar dadi cekelan,
Gemrenjenge kali sing pegunungan,
Kenteng ora ngresulahan..

Purwahamba pancen indah pantaine,
Adus banyu panas guci enggone,
Kabupaten tegal langka tunggale,
Tentrem ayem rakyate..

(Galawi galawi..), pancene mbetahi
(Galawi galawi..), pancene ngangeni

Galawi..galawi.., kabupaten tegal, ibukotane slawi
Galawi..galawi.., bumijawa ngantikan dukuhturi..

Galawi..galawi.., darat laut gunung kabeh nduweni
Buruh tani nelayan, pengusaha seniman, pegawai sipil angkatan..
Galawi galawi..

[ver: lyrics]
[id: vnlclnsn]
[ar: Andy R]
[ti: Galawi]
[al: Pop Tegalan]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:06]
[00:01.83]Galawi
[01:01.83]Versi : Andy R
[01:04.83][01:47.24][03:22.91]
[01:07.59][02:00.37][03:36.02]>>>
[01:08.59][02:01.37][03:37.02]>>
[01:09.59][02:02.37][03:38.02]>
[01:10.59][01:18.83][01:26.85][02:46.40][02:54.40][03:02.50][03:18.05][04:21.68][04:29.32][04:38.12][04:59.85]Galawi galawi..,
[01:12.91][02:48.48][04:23.54]Kabupaten tegal, ibukotane slawi..
[01:21.24][02:57.34]Warureja ngantikan margasari..
[01:29.22][03:05.28][04:40.70]Darat laut, gunung kabeh nduweni..
[01:34.29][03:10.33][04:45.81]Buruh tani nelayan, pengusaha seniman,
[01:39.05][04:50.20]Pegawai sipil angkatan..
[01:42.23][04:53.35]Galawi galawi..
[02:03.37][03:39.02]Jerone banyu ning waduk cacaban,
[02:07.54][03:42.97]Teteg anteng sabar dadi cekelan,
[02:11.53][03:47.00]Gemrenjenge kali sing pegunungan,
[02:15.42][03:50.96]Kenteng ora ngresulahan..
[02:19.26]Lingak linguk sadawane galawi,
[02:23.62]Kiwe tengen toko ning pinggir gili,
[02:27.95]Pompa cor wesi ngantikan konfeksi,
[02:31.64]Warung sate tahu aci..
[02:36.03][04:11.66](Galawi galawi..), pancene mbetahi
[02:40.43][04:15.90](Galawi galawi..), pancene ngangeni..
[03:14.58]Pelajar santri pondokan..
[03:55.36]Purwahamba pancen indah pantaine,
[03:59.16]Adus banyu panas guci enggone,
[04:03.37]Kabupaten tegal langka tunggale,
[04:07.24]Tentrem ayem rakyate..
[04:32.40]Bumijawa ngantikan dukuhturi..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=62uKVkW4-IA

Kasri

Ciptaan : AR
Vokal : AR
Produksi : ??

Cintane nyong, maring kasri
Kaya geni, didamoni
Apa bae, enyong gelem nglakoni
Demi kasri, langka sing tak wedeni..

Senen kemis tak puasani,
Malem minggu, tak apeli
Numpak motor, awak mambu wangi
Pejaratan bagjane diwani-wani..

Nyong cinta niba tangi,
Tulung, nyong didongani
Nyong cinta niba tangi,
Tulung, nyong didongani..

Tuku es, nang selawi
Tak sms, ora mbalesi
Sing dodol, lagi prei
Tak miskol, hpne mati..

Alas jati, ning darpangi
Tak parani, ora nemoni
Maring guci, liwat yomani
Bapane metu, nyong diganyami..

Senen kemis tak puasani,
Malem minggu, tak apeli
Numpak motor, awak mambu wangi
Pejaratan bagjane diwani-wani..

Nyong cinta niba tangi,
Kasri, ora ngladeni
Nyong cinta niba tangi,
Kasri, malah menjepi..

reff :
Nyong cinta niba tangi,
Kasri, ora ngladeni
Nyong cinta niba tangi,
Kasri, malah menjepi..

Tuku es, nang selawi
Tak sms, ora mbalesi
Sing dodol, lagi prei
Tak miskol, hpne mati..

Alas jati, ning darpangi
Tak parani, ora nemoni
Maring guci, liwat yomani
Bapane metu, nyong diganyami..

Tuku es, nang selawi
Tak sms, ora mbalesi
Sing dodol, lagi prei
Tak miskol, hpne mati..

Alas jati, ning darpangi
Tak parani, ora nemoni
Maring guci, liwat yomani
Bapane metu, nyong diganyami..

[ver: lyrics]
[id: abphuosn]
[ar: AR]
[ti: Kasri]
[al: Pop Tegalan]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:15]
[00:01.61]Kasri
[00:11.61]Versi : AR
[00:14.61][01:07.56][02:19.43][02:48.87][04:03.14]
[00:17.89][02:30.39]>>>
[00:18.89][02:31.39]>>
[00:19.89][02:32.39]>
[00:20.89]Cintane nyong, maring kasri
[00:24.09]Kaya geni, didamoni
[00:27.94]Apa bae, enyong gelem nglakoni
[00:31.42]Demi kasri, langka sing tak wedeni..
[00:37.64][01:48.72]Senen kemis tak puasani,
[00:40.44][01:52.35]Malem minggu, tak apeli
[00:44.35][01:56.30]Numpak motor, awak mambu wangi
[00:47.86][02:00.02]Pejaratan bagjane diwani-wani..
[00:52.00][00:59.15][02:04.38][02:11.09][02:33.39][02:40.50]Nyong cinta niba tangi,
[00:55.15][01:02.37]Tulung, nyong didongani
[01:16.19][02:57.20][03:29.99]Tuku es, nang selawi
[01:19.55][03:00.94][03:34.54]Tak sms, ora mbalesi
[01:23.38][03:05.06][03:38.13]Sing dodol, lagi prei
[01:26.78][03:08.25][03:41.68]Tak miskol, hpne mati..
[01:31.99][03:13.50][03:46.96]Alas jati, ning darpangi
[01:36.00][03:17.47][03:50.71]Tak parani, ora nemoni
[01:39.80][03:21.60][03:54.56]Maring guci, liwat yomani
[01:43.29][03:24.88][03:58.26]Bapane metu, nyong diganyami..
[02:07.57][02:36.61]Kasri, ora ngladeni
[02:14.70][02:44.11]Kasri, malah menjepi..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=6t1O_nAi94I

Aja Meriyang

Ciptaan : Andy R
Vokal : Andy R
Produksi : ??

AKU MUNGGAH GUNUNG, MACULI SAWAH
WINIHE DITANDUR, DIURUGI LEMAH
YUH DIBANYONI, YUH DIOPENI
KUDU SING TELATEN, SUPAYA PANEN..

ESUK-ESUK MANGKAT, NINGGALNA UMAH
MODALE TENAGA, NGENTENI WONG PRENTAH
DINEIN UPAH, NGGO BUBURE BOCAH
NEMBE OLIH JATAH, MALEM JEMUAH..

MENAWI TIYANG MBOTEN GADHAH SAMPUN MERIYANG,
BEN SAGED OBAH, BERAS SAIKI WIS LARANG
RUMANGSA DADI WONG SUSAH, AJA ALEMAN
GELEMA OBAH, APA-APA WIS LARANG..

(PENGIN MANGAN), ORA KETANG PAS-PASAN
(BISA MANGAN), ASAL GELEM KANGELAN
PEDAMINE BOMBONGAN, URIP CUMA SEPISAN
YO MAN..

reff :
ESUK-ESUK MANGKAT, NINGGALNA UMAH
MODALE TENAGA, NGENTENI WONG PRENTAH
DINEIN UPAH, NGGO BUBURE BOCAH
NEMBE OLIH JATAH, MALEM JEMUAH..

MENAWI TIYANG MBOTEN GADHAH SAMPUN MERIYANG,
BEN SAGED OBAH, APA-APA WIS LARANG..
(PENGIN MANGAN), ORA KETANG PAS-PASAN
(BISA MANGAN), ASAL GELEM KANGELAN
PEDAMINE BOMBONGAN, URIP CUMA SEPISAN

(PENGIN MANGAN), ORA KETANG PAS-PASAN
(BISA MANGAN), ASAL GELEM KANGELAN
PEDAMINE BOMBONGAN, RUKUN LURUH SANDANG PANGAN
YO MAN..

reff :
MENAWI TIYANG MBOTEN GADHAH SAMPUN MERIYANG,
BEN SAGED OBAH, BERAS SAIKI WIS LARANG
RUMANGSA DADI WONG SUSAH, AJA ALEMAN
GELEMA OBAH, APA-APA WIS LARANG..

(PENGIN MANGAN), ORA KETANG PAS-PASAN
(BISA MANGAN), ASAL GELEM KANGELAN
PEDAMINE BOMBONGAN, URIP CUMA SEPISAN

(PENGIN MANGAN), ORA KETANG PAS-PASAN
(BISA MANGAN), ASAL GELEM KANGELAN
PEDAMINE BOMBONGAN, RUKUN LURUH SANDANG PANGAN

(PENGIN MANGAN), ORA KETANG PAS-PASAN
(BISA MANGAN), ASAL GELEM KANGELAN
PEDAMINE BOMBONGAN, URIP CUMA SEPISAN
YO MAN..

[ver: lyrics]
[id: hvbauasn]
[ar: Andy R]
[ti: Aja Meriyang]
[al: Pop Tegalan]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:16]
[00:01.13]AJA MERIYANG
[00:45.13]Versi : Andy R
[00:48.13][02:15.10][03:32.37][05:06.26]
[00:51.60][02:24.03][03:42.70]>>>
[00:52.60][02:25.03][03:43.70]>>
[00:53.60][02:26.03][03:44.70]>
[00:54.60]AKU MUNGGAH GUNUNG, MACULI SAWAH
[00:59.03]WINIHE DITANDUR, DIURUGI LEMAH
[01:02.65]YUH DIBANYONI, YUH DIOPENI
[01:06.14]KUDU SING TELATEN, SUPAYA PANEN..
[01:10.82][02:27.03]ESUK-ESUK MANGKAT, NINGGALNA UMAH
[01:14.38][02:31.71]MODALE TENAGA, NGENTENI WONG PRENTAH
[01:18.00][02:35.64]DINEIN UPAH, NGGO BUBURE BOCAH
[01:21.55][02:39.20]NEMBE OLIH JATAH, MALEM JEMUAH..
[01:26.36][02:44.32][03:45.70]MENAWI TIYANG MBOTEN GADHAH SAMPUN MERIYANG,
[01:33.48][03:52.11]BEN SAGED OBAH, BERAS SAIKI WIS LARANG
[01:39.98][04:00.85]RUMANGSA DADI WONG SUSAH, AJA ALEMAN
[01:48.34][04:08.02]GELEMA OBAH, APA-APA WIS LARANG..
[01:56.50][02:58.36][03:13.71][04:15.70][04:31.21][04:47.04](PENGIN MANGAN), ORA KETANG PAS-PASAN
[02:00.07][03:01.91][03:17.38][04:19.25][04:34.87][04:50.28](BISA MANGAN), ASAL GELEM KANGELAN
[02:04.12][03:06.16][04:23.37][04:54.28]PEDAMINE BOMBONGAN, URIP CUMA SEPISAN
[02:11.55][03:30.11][05:01.96]YO MAN..
[02:49.37]BEN SAGED OBAH, APA-APA WIS LARANG..
[03:21.51][04:38.99]PEDAMINE BOMBONGAN, RUKUN LURUH SANDANG PANGAN

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=KLZABsWWTr0

Puthes

Ciptaan : Imam Joend
Vokal : AR
Produksi : ??

Siti tukiyem, daning ko-en, kebangeten
Ora tak sangkal, karo enyong, ko-en kejem
Ati nyong mangkel, rasane pegel
Cinta ditugel, janji bet janji toktel..

Siti tukiyem, gemiyen tah, paling kalem
Tapi saiki, rubah total, dadi serem
Wis tak dek edek, awit mbe mlethek
Saiki ngledek, ati nyong disuwek-suwek..
Siti tukiyem, ko-en pancen, kebangeten..

Wong sa kecamatan, kabeh wis pada paham
Nyong karo ko-en, uwis lamaran
Ning KUA wis ndaftar, undangan wis disebar
Laka dang laka ding njaluk bubar..

Alas pinus, alas jati
Cinta puthes digorohi,
Gunung mambang, gunung gamping
Ati dirajang, sabiting-biting..

reff :
Siti tukiyem, gemiyen tah. paling kalem
Tapi saiki, rubah total. dadi serem
Wis tak dek edek, awit mbe mlethek
Saiki ngledek, ati nyong disuwek-suwek..
Siti tukiyem, ko-en pancen, kebangeten..

Wong sa kecamatan, kabeh wis pada paham
Nyong karo ko-en, uwis lamaran
Ning KUA wis ndaftar, undangan wis disebar
Laka dang laka ding njaluk bubar..

Alas pinus, alas jati
Cinta puthes digorohi,
Gunung mambang, gunung gamping
Ati dirajang, sabiting-biting..

reff :
Wong sa kecamatan, kabeh wis pada paham
Nyong karo ko-en, uwis lamaran
Ning KUA wis ndaftar, undangan wis disebar
Laka dang laka ding njaluk bubar..

Alas pinus, alas jati
Cinta puthes digorohi,
Gunung mambang, gunung gamping,
Ati dirajang, sabiting-biting..

Alas pinus,, alas jati
Cinta puthes digorohi,
Gunung mambang, gunung gamping,
Ati dirajang, sabiting-biting..

[ver: lyrics]
[id: sklouqsn]
[ar: AR]
[ti: Puthes]
[al: Pop Tegalan]
[by: Yanilipatro]
[length: 06:17]
[00:01.50]Puthes
[01:29.50]Versi : AR
[01:32.50][02:33.04][03:19.93][04:01.98][04:49.22][06:01.98]
[01:35.75][03:28.56][05:08.77]>>>
[01:36.75][03:29.56][05:09.77]>>
[01:37.75][03:30.56][05:10.77]>
[01:38.75]Siti tukiyem, daning ko-en, kebangeten
[01:44.21]Ora tak sangkal, karo enyong, ko-en kejem
[01:49.78]Ati nyong mangkel, rasane pegel
[01:55.24]Cinta ditugel, janji bet janji toktel..
[02:02.86][03:31.56]Siti tukiyem, gemiyen tah, paling kalem
[02:08.66][03:37.45]Tapi saiki, rubah total, dadi serem
[02:13.96][03:43.25]Wis tak dek edek, awit mbe mlethek
[02:19.15][03:48.45]Saiki ngledek, ati nyong disuwek-suwek..
[02:26.26][03:55.00]Siti tukiyem, ko-en pancen, kebangeten..
[02:44.04][04:12.67][05:11.77]Wong sa kecamatan, kabeh wis pada paham
[02:49.48][04:18.96][05:17.32]Nyong karo ko-en, uwis lamaran
[02:54.78][04:24.47][05:22.80]Ning KUA wis ndaftar, undangan wis disebar
[03:00.64][04:29.96][05:28.66]Laka dang laka ding njaluk bubar..
[03:06.02][04:35.32][05:33.84][05:47.71]Alas pinus, alas jati
[03:08.97][04:38.25][05:37.16][05:50.71]Cinta puthes digorohi,
[03:11.67][04:40.86][05:39.46][05:53.50]Gunung mambang, gunung gamping
[03:14.42][04:43.69][05:42.68][05:56.24]Ati dirajang, sabiting-biting..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=sVtBV9GUdSw