Galawi

Versi: Andy R

Galawi galawi..,
kabupaten tegal ibukotane slawi..
Galawi galawi..,
warureja ngantikan margasari..

Galawi galawi..,
darat laut gunung kabeh nduweni..
Buruh tani nelayan,
pengusaha seniman pegawai sipil angkatan..
Galawi galawi..

reff:
Jerone banyu ning waduk cacaban,
Teteg anteng sabar dadi cekelan,
Gemrenjenge kali sing pegunungan,
Kenteng ora ngresulahan..

Lingak linguk sadawane galawi,
Kiwe tengen toko ning pinggir gili,
Pompa cor wesi ngantikan konfeksi,
Warung sate tahu aci..

(Galawi galawi..),
pancene mbetahi..
(Galawi galawi..),
pancene ngangeni..

Galawi..galawi..,
kabupaten tegal ibukotane slawi..
Galawi..galawi..,
warureja ngantikan margasari..

Galawi..galawi..,
darat laut gunung kabeh nduweni..
Buruh tani nelayan,
pengusaha seniman pelajar santri pondokan..
Galawi galawi..

reff:
Jerone banyu ning waduk cacaban,
Teteg anteng sabar dadi cekelan,
Gemrenjenge kali sing pegunungan,
Kenteng ora ngresulahan..

Purwahamba pancen indah pantaine,
Adus banyu panas guci enggone,
Kabupaten tegal langka tunggale,
Tentrem ayem rakyate..

(Galawi galawi..),
pancene mbetahi..
(Galawi galawi..),
pancene ngangeni..

Galawi..galawi..,
kabupaten tegal ibukotane slawi..
Galawi..galawi..,
bumijawa ngantikan dukuhturi..

Galawi..galawi..,
darat laut gunung kabeh nduweni..
Buruh tani nelayan,
pengusaha seniman pegawai sipil angkatan..
Galawi galawi..

Kasri

Versi: AR

Cintane nyong, maring kasri
Kaya geni, didamoni
Apa bae, enyong gelem nglakoni
Demi kasri, langka sing tak wedeni..

Senen kemis tak puasani,
Malem minggu, tak apeli
Numpak motor, awak mambu wangi
Pejaratan bagjane diwani-wani..

Nyong cinta niba tangi,
Tulung, nyong didongani
Nyong cinta niba tangi,
Tulung, nyong didongani..

Tuku es, nang selawi
Tak sms, ora mbalesi
Sing dodol, lagi prei
Tak miskol, hpne mati..

Alas jati, ning darpangi
Tak parani, ora nemoni
Maring guci, liwat yomani
Bapane metu, nyong diganyami..

Senen kemis tak puasani,
Malem minggu, tak apeli
Numpak motor, awak mambu wangi
Pejaratan bagjane diwani-wani..

Nyong cinta niba tangi,
Kasri, ora ngladeni
Nyong cinta niba tangi,
Kasri, malah menjepi..

reff :
Nyong cinta niba tangi,
Kasri, ora ngladeni
Nyong cinta niba tangi,
Kasri, malah menjepi..

Tuku es, nang selawi
Tak sms, ora mbalesi
Sing dodol, lagi prei
Tak miskol, hpne mati..

Alas jati, ning darpangi
Tak parani, ora nemoni
Maring guci, liwat yomani
Bapane metu, nyong diganyami..

Tuku es, nang selawi
Tak sms, ora mbalesi
Sing dodol, lagi prei
Tak miskol, hpne mati..

Alas jati, ning darpangi
Tak parani, ora nemoni
Maring guci, liwat yomani
Bapane metu, nyong diganyami..

12