Selawase (nur kdi)

Versi: Nur KDI ft. Andri Cekre

Pr:
Aku bekti mring sliramu selawase,
Bungahe nyanding sliramu selawase..
Pepundenku mung sliramu selawase,
Janjiku setyo lan tuhu selawase..

Lk:
Aku tresno mring sliramu selawase,
Aku kagum mring sliramu selawase..
Bejo ketemu sliramu selawase,
Bungah susah bebarengan selawase..

reff:
Pr:
Biyen nganti saiki,
Mung sliramu neng ati..
Lk:
Biyen nganti saiki,
Aku ra nate mblenjani..

Pr:
Tak gadang rino wengi,
Soyo tentrem gemati..
LK:
Panyuwunku mring gusti,
Rukun nganti tembe mburi..

reff:
Pr:
Aku bekti mring sliramu selawase,
Bungahe nyanding sliramu selawase..
Pepundenku mung sliramu selawase,
Janjiku setyo lan tuhu selawase..

Lk:
Aku tresno mring sliramu selawase,
Aku kagum mring sliramu selawase..
Bejo ketemu sliramu selawase,
Bungah susah bebarengan selawase..

reff:
Pr:
Biyen nganti saiki,
Mung sliramu neng ati..
Lk:
Biyen nganti saiki,
Aku ra nate mblenjani..

Pr:
Tak gadang rino wengi,
Soyo tentrem gemati..
LK:
Panyuwunku mring gusti,
Rukun nganti tembe mburi..
Ft:
Panyuwunku mring gusti,
Rukun nganti tembe mburi..