Runtik Ing Ati

Ana_1
Versi: Ana

Yen aku mirengaken caping gunung,
Atiku tansah nelongso..
Naliko maju perang ing jaman jepang,
Sliramu paring usodo..

Mung welingku, yen merdeko
Ayo mampir omahku ing deso..
Nganti jaman saiki kang wus tentrem,
Siro kangmas tak golek’i..

Soko sragen nganti tekan boyolali,
Siro kangmas ono ngendi..
Yen wus sedo pusarane,
Arep tak tabur wangi kembang mlati..

Ngitungi jaman ing parangtritis,
Kanggo nglibur ati..
Mung sliramu tansah kumantil,
Ono ing netraku..

Bebasan priyo sewu,
Ora biso ngganteni siro wong bagus..
Runtik ing ati koyo ngenteni,
Godong garing sing pating gumliyak..

reff :
kembali ke atas..yen aku mirengaken…
———–
[ver: lyrics]
[id: banhzlca]
[ar: Ana]
[ti: Runtik Ing Ati]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:03]
[00:01.07]Runtik Ing Ati – Ana
[00:30.04][03:01.36][05:56.47]
[00:33.04][03:29.09]>>>
[00:34.04][03:30.09]>>
[00:35.04][03:31.09]>
[00:36.04][03:32.09]Yen aku mirengaken caping gunung,
[00:44.86][03:41.39]Atiku tansah nelongso..
[00:51.27][03:47.26]Naliko maju perang ing jaman jepang,
[00:58.73][03:55.34]Sliramu paring usodo..
[01:06.82][04:02.37]Mung welingku, yen merdeko
[01:13.60][04:09.41]Ayo mampir omahku ing deso..
[01:21.13][04:17.18]Nganti jaman saiki kang wus tentrem,
[01:29.41][04:25.64]Siro kangmas tak golek’i..
[01:36.49][04:32.54]Soko sragen nganti tekan boyolali,
[01:44.83][04:40.77]Siro kangmas ono ngendi..
[01:51.61][04:47.68]Yen wus sedo pusarane,
[01:58.52][04:54.63]Arep tak tabur wangi kembang mlati..
[02:06.54][05:02.91]Ngitungi jaman ing parangtritis,
[02:13.39][05:09.56]Kanggo nglelipur ati..
[02:18.51][05:14.55]Mung sliramu tansah kumantil,
[02:25.71][05:21.58]Ono ing netraku..
[02:30.82][05:26.60]Bebasan priyo sewu,
[02:34.80][05:30.47]Ora biso ngganteni siro wong bagus..
[02:46.37][05:41.72]Runtik ing ati koyo ngenteni,
[02:53.22][05:49.57]Godong garing sing pating gumliyak..
———–
Preview:

Gelang Kalung

Ana_2
Versi: Ana

Gelang kalung sing tak tompo,
Ngelingake jamane semono..
Naliko biyen-biyene,
Tresno aku nganti sak lawase..

Opo kowe ra kelingan,
Janji pengen urip bebarengan..
Bendino amung tak roso,
Opo pancen sliramu ra kroso..

Opo sliramu ra getun,
Mung rekoso urip ono nggunung..
Bungah susah dilakoni,
Yen rejeki ono sing maringi..

Gelang kalung dadi saksi,
Mugo sliramu ra bakal nyidrani..
Wiwit ndunyo nganti akhir,
Duh wong bagus sing tak pikir-pikir..

reff:
Gelang kalung sing tak tompo,
Ngelingake jamane semono..
Naliko biyen-biyene,
Tresno aku nganti sak lawase..

Opo kowe ra kelingan,
Janji pengen urip bebarengan..
Bendino amung tak roso,
Opo pancen sliramu ra kroso..

Opo sliramu ra getun,
Mung rekoso urip ono nggunung..
Bungah susah dilakoni,
Yen rejeki ono sing maringi..

Gelang kalung dadi saksi,
Mugo sliramu ra bakal nyidrani..
Wiwit ndunyo nganti akhir,
Duh wong bagus sing tak pikir-pikir..
—————–
[ver: lyrics]
[id: wpucicch]
[ar: Ana]
[ti: Gelang Kalung]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:29]
[00:00.03]Gelang Kalung
[00:00.03]Versi: Ana
[00:23.03]
[00:25.40]>>>
[00:26.40]>>
[00:27.40]>
[00:28.40]Gelang kalung sing tak tompo,
[00:33.95]Ngelingake jamane semono..
[00:42.59]Naliko biyen-biyene,
[00:48.00]Tresno aku nganti sak lawase..
[00:55.18]
[00:56.84]Opo kowe ra kelingan,
[01:02.18]Janji pengen urip bebarengan..
[01:10.78]Bendino amung tak roso,
[01:16.27]Opo pancen sliramu ra kroso..
[01:23.91]
[01:25.83]Opo sliramu ra getun,
[01:30.51]Mung rekoso urip ono nggunung..
[01:38.90]Bungah susah dilakoni,
[01:44.81]Yen rejeki ono sing maringi..
[01:51.90]
[01:54.02]Gelang kalung dadi saksi,
[01:59.06]Mugo sliramu ra bakal nyidrani..
[02:07.52]Wiwit dunyo nganti akhir,
[02:13.44]Duh wong bagus sing tak pikir-pikir..
[02:21.28]
[02:42.77]>>>
[02:43.77]>>
[02:44.77]>
[02:45.77]Gelang kalung sing tak tompo,
[02:50.28]Ngelingake jamane semono..
[02:56.50]Naliko biyen-biyene,
[03:02.24]Tresno aku nganti sak lawase..
[03:09.14]
[03:10.31]Opo kowe ra kelingan,
[03:14.55]Janji pengen urip bebarengan..
[03:21.94]Bendino amung tak roso,
[03:26.60]Opo pancen sliramu ra kroso..
[03:33.89]
[03:34.04]Opo sliramu ra getun,
[03:39.05]Mung rekoso urip ono nggunung..
[03:45.72]Bungah susah dilakoni,
[03:50.95]Yen rejeki ono sing maringi..
[03:57.11]
[03:58.79]Gelang kalung dadi saksi,
[04:03.02]Mugo sliramu ra bakal nyidrani..
[04:09.61]Wiwit dunyo nganti akhir,
[04:15.25]Duh wong bagus sing tak pikir-pikir..
[04:22.04]
————-
Preview:

Kembang Rawe

Ana
Versi: Ana

Ceritane wong seneng tunggal sak bale,
Wiwitane lungguh jejer sakbendinane..
Soyo suwe saben jejer nyekel tangane,
Banjur ngomong mas aku tresno kowe..

Ceritane wong seneng tunggal sak bale,
Wiwitane lungguh jejer sakbendinane..
Soyo suwe saben jejer nyekel tangane,
Banjur ngomong mas aku tresno kowe..

Kembang kenongo atiku digawe loro,
Kembang melati agawe larane ati..
Kembang kecubung atiku digawe bingung,
Kembange mawar tresnaku wis kadhung buyar..

Mulo wong tresno ora keno nggo sembrono,
Ora becik kanggone poro wanito..
Kembange rawe iku paribasane,
Tinimbang rame luwih becik tak tinggal wae..

reff:
Ceritane wong seneng tunggal sak bale,
Wiwitane lungguh jejer sakbendinane..
Soyo suwe saben jejer nyekel tangane,
Banjur ngomong mas aku tresno kowe..

Ceritane wong seneng tunggal sak bale,
Wiwitane lungguh jejer sakbendinane..
Soyo suwe saben jejer nyekel tangane,
Banjur ngomong mas aku tresno kowe..

Kembang kenongo atiku digawe loro,
Kembang melati agawe larane ati..
Kembang kecubung atiku digawe bingung,
Kembange mawar tresnaku wis kadhung buyar..

Mulo wong tresno ora keno nggo sembrono,
Ora becik kanggone poro wanito..
Kembange rawe iku paribasane,
Tinimbang rame luwih becik tak tinggal wae..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Ana]
[ti: Kembang Rawe]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:13]
[id: ahvsbccq]
[00:00.10]Kembang Rawe – Ana
[00:19.00]
[00:21.00]>>>
[00:22.00]>>
[00:23.00]>
[00:24.00]Ceritane wong seneng tunggal sak bale,
[00:30.30]Wiwitane lungguh jejer sakbendinane..
[00:36.40]Soyo suwe saben jejer nyekel tangane,
[00:42.49]Banjur ngomong mas aku tresno kowe..
[00:48.95]Ceritane wong seneng tunggal sak bale,
[00:55.46]Wiwitane lungguh jejer sakbendinane..
[01:01.30]Soyo suwe saben jejer nyekel tangane,
[01:07.25]Banjur ngomong mas aku tresno kowe..
[01:13.50]Kembang kenongo atiku digawe loro,
[01:19.44]Kembang melati agawe larane ati..
[01:25.95]Kembang kecubung atiku digawe bingung,
[01:31.82]Kembange mawar tresnaku wis kadhung buyar..
[01:38.18]Mulo wong tresno ora keno nggo sembrono,
[01:44.28]Ora becik kanggone poro wanito..
[01:50.83]Kembange rawe iku paribasane,
[01:56.53]Tinimbang rame luwih becik tak tinggal wae..
[02:03.18]
[02:06.00]=ana, kembang rawe=
[02:22.00]
[02:25.00]>>>
[02:26.00]>>
[02:27.00]>
[02:28.00]Ceritane wong seneng tunggal sak bale,
[02:34.65]Wiwitane lungguh jejer sakbendinane..
[02:40.85]Soyo suwe saben jejer nyekel tangane,
[02:46.96]Banjur ngomong mas aku tresno kowe..
[02:53.48]Ceritane wong seneng tunggal sak bale,
[02:59.56]Wiwitane lungguh jejer sakbendinane..
[03:06.05]Soyo suwe saben jejer nyekel tangane,
[03:11.90]Banjur ngomong mas aku tresno kowe..
[03:18.07]Kembang kenongo atiku digawe loro,
[03:24.19]Kembang melati agawe larane ati..
[03:30.27]Kembang kecubung atiku digawe bingung,
[03:36.55]Kembange mawar tresnaku wis kadhung buyar..
[03:42.80]Mulo wong tresno ora keno nggo sembrono,
[03:49.04]Ora becik kanggone poro wanito..
[03:55.49]Kembange rawe iku paribasane,
[04:01.67]Tinimbang rame luwih becik tak tinggal wae..
[04:08.19]
————
Preview: