Ketan Opo Canthel


Versi: Ami DS ft. Edi Laras

Pr:
Padang bulan koyo rino,
Ayo konco podho dolan suko-suko..
Tetembangan werno-werno,
Mugo-mugo bisoo nglipur ati gelo..

Soyo wengi soyo asri,
Yen disawang rembulane wis ndadari..
Koyo-koyo ambisik’i,
Roso kangen kang dadi telenge ati..

reff:
Lk: Pliket endi ndhuk ketan opo canthel,
Pr: Pliket ketan mas wong dicampur gulo..
Lk: Wong yen ngampet ndhuk mesti nganggo ngeyel,
Pr: Ngeyel tenan yo tak tinggal lungo..

Lk: Pliket endi ndhuk canthel opo ketan,
Pr: Pliket ketan mas ketan dirageni..
Lk: Sirah mumet ndhuk kowe ra usah rewel,
Pr: Mumet tenan mas mbok yo ditaleni..

reff:
Pr:
Padang bulan koyo rino,
Ayo konco podho dolan suko-suko..
Tetembangan werno-werno,
Mugo-mugo bisoo nglipur ati gelo..

Soyo wengi soyo asri,
Yen disawang rembulane wis ndadari..
Koyo-koyo ambisik’i,
Roso kangen kang dadi telenge ati..

reff:
Lk: Pliket endi ndhuk ketan opo canthel,
Pr: Pliket ketan mas wong dicampur gulo..
Lk: Wong yen ngampet ndhuk mesti nganggo ngeyel,
Pr: Ngeyel tenan yo tak tinggal lungo..

Lk: Pliket endi ndhuk canthel opo ketan,
Pr: Pliket ketan mas ketan dirageni..
Lk: Sirah mumet ndhuk kowe ra usah rewel,
Pr: Mumet tenan mas mbok yo ditaleni..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Aku Kangen Aku Rindu


Versi : Agus LP ft. Ami DS

Pr:
Rasane ketiban ndaru,
Naliko aku nompo layangmu..
Layang kangen layang rindu,
Suk kapan anggone bakal ketemu..

Taunono windonono,
Sumpah janjiku ra bakal cidro..
Aku eling dek smono,
Wong bagus tresnaku ora ono liyo..

Lk:
Wong ayu aku kangen aku rindu,
Rino wengi kowe tansah mbedo ati..
Nadyan adoh aku neng kene papane,
Nanging tresnaku ora ono bedane..

Wong ayu aku kangen aku rindu,
Rino wengi kowe tansah mbedo ati..
Nadyan dipalangono gunung sewu,
Nanging tresnaku mung kanggo sliramu..

Pr:
Tak suwun rino lan wengi,
Mugo antuk berkahing hyang widi..
Tansah paringo raharjo,
Tinebihno gudho lan rubedo..

reff:
Pr:
Rasane ketiban ndaru,
Naliko aku nompo layangmu..
Layang kangen layang rindu,
Suk kapan anggone bakal ketemu..

Taunono windonono,
Sumpah janjiku ra bakal cidro..
Aku eling dek smono,
Wong bagus tresnaku ora ono liyo..

Lk:
Wong ayu aku kangen aku rindu,
Rino wengi kowe tansah mbedo ati..
Nadyan adoh aku neng kene papane,
Nanging tresnaku ora ono bedane..

Wong ayu aku kangen aku rindu,
Rino wengi kowe tansah mbedo ati..
Nadyan dipalangono gunung sewu,
Nanging tresnaku mung kanggo sliramu..

Pr:
Tak suwun rino lan wengi,
Mugo antuk berkahing hyang widi..
Tansah paringo raharjo,
Tinebihno gudho lan rubedo..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
1237