Ketan Opo Canthel

Ami-DS_Edi-Laras
Versi: Ami DS ft. Edi Laras

Pr:
Padang bulan koyo rino,
Ayo konco podho dolan suko-suko..
Tetembangan werno-werno,
Mugo-mugo bisoo nglipur ati gelo..

Soyo wengi soyo asri,
Yen disawang rembulane wis ndadari..
Koyo-koyo ambisik’i,
Roso kangen kang dadi telenge ati..

reff:
Lk: Pliket endi ndhuk ketan opo canthel,
Pr: Pliket ketan mas wong dicampur gulo..
Lk: Wong yen ngampet ndhuk mesti nganggo ngeyel,
Pr: Ngeyel tenan yo tak tinggal lungo..

Lk: Pliket endi ndhuk canthel opo ketan,
Pr: Pliket ketan mas ketan dirageni..
Lk: Sirah mumet ndhuk kowe ra usah rewel,
Pr: Mumet tenan mas mbok yo ditaleni..

reff:
Pr:
Padang bulan koyo rino,
Ayo konco podho dolan suko-suko..
Tetembangan werno-werno,
Mugo-mugo bisoo nglipur ati gelo..

Soyo wengi soyo asri,
Yen disawang rembulane wis ndadari..
Koyo-koyo ambisik’i,
Roso kangen kang dadi telenge ati..

reff:
Lk: Pliket endi ndhuk ketan opo canthel,
Pr: Pliket ketan mas wong dicampur gulo..
Lk: Wong yen ngampet ndhuk mesti nganggo ngeyel,
Pr: Ngeyel tenan yo tak tinggal lungo..

Lk: Pliket endi ndhuk canthel opo ketan,
Pr: Pliket ketan mas ketan dirageni..
Lk: Sirah mumet ndhuk kowe ra usah rewel,
Pr: Mumet tenan mas mbok yo ditaleni..
——————-
[ver: lyrics]
[id: hwlblpch]
[ar: Ami DS ft. Edi Laras]
[ti: Ketan Opo Canthel]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:08]
[00:00.04]Ketan Opo Canthel
[00:00.04]by: Ami DS ft. Edi Laras
[00:22.04]
[00:24.04]>>>
[00:25.04]>>
[00:26.04]>
[00:27.04]Pr: Padang bulan koyo rino,
[00:31.80]Pr: Ayo konco
[00:33.42]Pr: podho dolan suko-suko..
[00:37.60]Pr: Tetembangan werno-werno,
[00:43.12]Pr: Mugo-mugo bisoo
[00:45.93]Pr: nglipur ati gelo..
[00:49.09]Pr: Soyo wengi soyo asri,
[00:54.33]Pr: Yen disawang
[00:56.32]Pr: rembulane wis ndadari..
[01:00.37]Pr: Koyo-koyo ambisik’i,
[01:05.61]Pr: Roso kangen
[01:07.28]Pr: kang dadi telenge ati..
[01:11.63]
[01:19.82]>>>
[01:20.82]>>
[01:21.82]>
[01:22.82]Lk: Pliket endi ndhuk
[01:24.92]Lk: ketan opo canthel,
[01:27.67]Pr: Pliket ketan mas
[01:30.16]Pr: wong dicampur gulo..
[01:33.71]Lk: Wong yen ngampet ndhuk
[01:35.76]Lk: mesti nganggo ngeyel,
[01:39.00]Pr: Ngeyel tenan
[01:40.80]Pr: yo tak tinggal lungo..
[01:45.37]Lk: Pliket endi ndhuk
[01:47.28]Lk: canthel opo ketan,
[01:50.58]Pr: Pliket ketan mas
[01:52.95]Pr: ketan dirageni..
[01:56.44]Lk: Sirah mumet ndhuk
[01:58.24]Lk: kowe ra usah rewel,
[02:01.73]Pr: Mumet tenan mas
[02:04.29]Pr: mbok yo ditaleni..
[02:07.78]
[02:16.00]>>>
[02:17.00]>>
[02:18.00]>
[02:19.00]Pr: Padang bulan koyo rino,
[02:23.14]Pr: Ayo konco
[02:24.81]Pr: podho dolan suko-suko..
[02:29.10]Pr: Tetembangan werno-werno,
[02:34.68]Pr: Mugo-mugo bisoo
[02:37.31]Pr: nglipur ati gelo..
[02:40.84]Pr: Soyo wengi soyo asri,
[02:45.69]Pr: Yen disawang
[02:47.32]Pr: rembulane wis ndadari..
[02:52.49]Pr: Koyo-koyo ambisik’i,
[02:57.15]Pr: Roso kangen
[02:58.29]Pr: kang dadi telenge ati..
[03:03.12]
[03:11.49]>>>
[03:12.49]>>
[03:13.49]>
[03:14.49]Lk: Pliket endi ndhuk
[03:16.69]Lk: ketan opo canthel,
[03:19.83]Pr: Pliket ketan mas
[03:21.95]Pr: wong dicampur gulo..
[03:25.68]Lk: Wong yen ngampet ndhuk
[03:27.61]Lk: mesti nganggo ngeyel,
[03:30.47]Pr: Ngeyel tenan
[03:32.60]Pr: yo tak tinggal lungo..
[03:37.01]Lk: Pliket endi ndhuk
[03:38.69]Lk: canthel opo ketan,
[03:41.92]Pr: Pliket ketan mas
[03:44.22]Pr: ketan dirageni..
[03:47.71]Lk: Sirah mumet ndhuk
[03:49.88]Lk: kowe ra usah rewel,
[03:52.62]Pr: Mumet tenan mas
[03:55.41]Pr: mbok yo ditaleni..
[03:59.21]
—————
Preview:

Advertisements

Aku Kangen Aku Rindu

Agus-LP
Versi : Agus LP ft. Ami DS

Pr:
Rasane ketiban ndaru,
Naliko aku nompo layangmu..
Layang kangen layang rindu,
Suk kapan anggone bakal ketemu..

Taunono windonono,
Sumpah janjiku ra bakal cidro..
Aku eling dek smono,
Wong bagus tresnaku ora ono liyo..

Lk:
Wong ayu aku kangen aku rindu,
Rino wengi kowe tansah mbedo ati..
Nadyan adoh aku neng kene papane,
Nanging tresnaku ora ono bedane..

Wong ayu aku kangen aku rindu,
Rino wengi kowe tansah mbedo ati..
Nadyan dipalangono gunung sewu,
Nanging tresnaku mung kanggo sliramu..

Pr:
Tak suwun rino lan wengi,
Mugo antuk berkahing hyang widi..
Tansah paringo raharjo,
Tinebihno gudho lan rubedo..

reff:
Pr:
Rasane ketiban ndaru,
Naliko aku nompo layangmu..
Layang kangen layang rindu,
Suk kapan anggone bakal ketemu..

Taunono windonono,
Sumpah janjiku ra bakal cidro..
Aku eling dek smono,
Wong bagus tresnaku ora ono liyo..

Lk:
Wong ayu aku kangen aku rindu,
Rino wengi kowe tansah mbedo ati..
Nadyan adoh aku neng kene papane,
Nanging tresnaku ora ono bedane..

Wong ayu aku kangen aku rindu,
Rino wengi kowe tansah mbedo ati..
Nadyan dipalangono gunung sewu,
Nanging tresnaku mung kanggo sliramu..

Pr:
Tak suwun rino lan wengi,
Mugo antuk berkahing hyang widi..
Tansah paringo raharjo,
Tinebihno gudho lan rubedo..
—————–
[id: qulovlcs]
[ver: lyrics]
[ar: Agus LP ft. Ami DS]
[ti: Aku Kangen Aku Rindu]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:13]
[00:01.03]Aku Kangen Aku Rindu
[00:18.03]Versi : Agus LP ft. Ami DS
[00:21.03]
[00:24.03]>>>
[00:25.03]>>
[00:26.03]>
[00:27.03]Pr: Rasane ketiban ndaru,
[00:33.03]Pr: Naliko aku nompo layangmu..
[00:40.12]Pr: Layang kangen layang rindu,
[00:46.66]Pr: Suk kapan anggone bakal ketemu..
[00:55.36]Pr: Taunono windonono,
[01:00.46]Pr: Sumpah janjiku ra bakal cidro..
[01:08.12]Pr: Aku eling dek smono,
[01:14.06]Pr: Wong bagus tresnaku ora ono liyo..
[01:20.09]Lk: Wong ayu aku kangen aku rindu,
[01:26.75]Lk: Rino wengi kowe tansah mbedo ati..
[01:33.71]Lk: Nadyan adoh aku neng kene papane,
[01:40.37]Lk: Nanging tresnaku ora ono bedane..
[01:47.06]Lk: Wong ayu aku kangen aku rindu,
[01:53.94]Lk: Rino wengi kowe tansah mbedo ati..
[02:00.72]Lk: Nadyan dipalangono gunung sewu,
[02:07.93]Lk: Nanging tresnaku mung kanggo sliramu..
[02:15.46]Pr: Tak suwun rino lan wengi,
[02:21.54]Pr: Mugo antuk berkahing hyang widi..
[02:28.38]Pr: Tansah paringo raharjo,
[02:34.92]Pr: Tinebihno gudho lan rubedo..
[02:41.01]
[02:44.68]==agus lp ft. ami ds, aku kangen aku rindu==
[03:01.03]
[03:04.03]>>>
[03:05.03]>>
[03:06.03]>
[03:07.03]Pr: Rasane ketiban ndaru,
[03:12.13]Pr: Naliko aku nompo layangmu..
[03:19.35]Pr: Layang kangen layang rindu,
[03:24.38]Pr: Suk kapan anggone bakal ketemu..
[03:32.41]Pr: Taunono windonono,
[03:37.45]Pr: Sumpah janjiku ra bakal cidro..
[03:44.42]Pr: Aku eling dek smono,
[03:49.96]Pr: Wong bagus tresnaku ora ono liyo..
[03:55.73]Lk: Wong ayu aku kangen aku rindu,
[04:01.33]Lk: Rino wengi kowe tansah mbedo ati..
[04:07.80]Lk: Nadyan adoh aku neng kene papane,
[04:14.15]Lk: Nanging tresnaku ora ono bedane..
[04:20.18]Lk: Wong ayu aku kangen aku rindu,
[04:26.15]Lk: Rino wengi kowe tansah mbedo ati..
[04:32.50]Lk: Nadyan dipalangono gunung sewu,
[04:38.97]Lk: Nanging tresnaku mung kanggo sliramu..
[04:46.31]Pr: Tak suwun rino lan wengi,
[04:51.23]Pr: Mugo antuk berkahing hyang widi..
[04:57.39]Pr: Tansah paringo raharjo,
[05:03.79]Pr: Tinebihno gudho lan rubedo..
[05:09.57]
————
Preview:

Bandul Sekilo

Bandul Sekilo
Ciptaan : Setu Johnero
Vokal : Setu Johnero f. Ami DS
Produksi : ??

Lk :
Critane aku ngliwati ndeso,
Papane adoh soko kutho,
Aku weruh bocah rambut dowo,
Blalak blalak mripate ombo..

Mlakune alon kabotan bokong,
Yen lungguh ngentek-ngenteke panggon,
Jane ayu dandan moblong moblong,
Soko mburi koyo bagong..

reff :
Pr :
Wong omong ojo mung nrocos,
Wong kowe dewe yo mrongos,
Untu turah lambe cupet,
Yen mingkem ora rapet..

Wong lanang kakean cangkir,
Yen ngomong ora dipikir,
Mangan telo adahe takir,
Jane gelo padune naksir..,naksir to

Lk :
Walah tobat mbok kowe ngilo,
Bodimu bandul sekilo,
Trek antri muate pasir,
Ojo nganti awakku naksir..

Walah tobat mbok kowe ngilo,
Bodimu bandul sekilo,
Trek antri muate pasir,
Ojo nganti awakku naksir..

Pr :“lha yo toh, asline naksir, gayane hehh”
Lk :”Aku i naksir kowe heh, niat iyo, ning sithik..”

kembali ke atas..critane aku ngliwati…

[ver: lyrics]
[id: azipohsn]
[ar: Setu Johnero f. Ami DS]
[ti: Bandul Sekilo]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:06]
[00:01.06]Bandul Sekilo
[00:20.51]Versi : Setu Johnero f. Ami DS
[00:23.51]Pria berteks KAPITAL, wanita berteks kecil
[00:26.51][01:00.41][02:10.38][02:23.04][02:52.17][04:00.54]
[00:29.51][01:11.38][03:03.75]>>>
[00:30.51][01:12.38][03:04.75]>>
[00:31.51][01:13.38][03:05.75]>
[00:32.51][02:24.48]CRITANE AKU NGLIWATI NDESO,
[00:36.12][02:27.39]PAPANE ADOH SOKO KUTHO,
[00:39.30][02:30.80]AKU WERUH BOCAH RAMBUT DOWO,
[00:42.31][02:33.80]BLALAK BLALAK MRIPATE OMBO..
[00:47.17][02:38.39]MLAKUNE ALON KABOTAN BOKONG,
[00:50.10][02:41.60]YEN LUNGGUH NGENTEK-NGENTEKE PANGGON,
[00:53.30][02:44.77]JANE AYU DANDAN MOBLONG MOBLONG,
[00:56.35][02:47.74]SOKO MBURI KOYO BAGONG..
[01:14.38][03:06.75]wong omong ojo mung nrocos,
[01:18.71][03:09.66]wong kowe dewe yo mrongos,
[01:21.19][03:12.65]untu turah lambe cupet,
[01:24.30][03:15.83]yen mingkem ora rapet..
[01:29.22][03:20.57][03:47.54]wong lanang kakean cangkir,
[01:31.99][03:23.40][03:49.88]yen ngomong ora dipikir,
[01:35.21][03:26.73][03:53.15]mangan telo adahe takir,
[01:38.30][03:29.89]jane gelo padune naksir.., naksir to..
[01:42.54][01:56.40][03:34.71]WALAH TOBAT MBOK KOWE NGILO,
[01:45.54][01:59.84][03:37.61]BODIMU BANDUL SEKILO,
[01:48.96][02:02.90][03:40.42]TREK ANTRI MUATE PASIR,
[01:52.04][02:06.03][03:43.30]OJO NGANTI AWAKKU NAKSIR..
[02:11.07]”lha yo toh, asline naksir, gayane hehh”
[02:15.81]”AKU I NAKSIR KOWE HEH, NIAT IYO, NING SITHIK..”
[03:56.16]jane gelo padune naksir..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=owQARw4Xqm4

Kepingin Rabi

Versi: Hendro SR ft Ami DS

Lk :
Enak tenan yo dik yo, pancen enak tenan
Enak tenan kue srabine,
Kue srabi dipangan ing wayah esuk
Aku wani amargo kowe ngesuk-esuk

Pr :
Gandem tenan yo mas yo, pancen gandem tenan
Gandem tenan lemper ketane
Lemper ketan dipangan ning tengah jogan
Dasar awak seger, aku malah ketagihan

LK :
Kue srabi yo dik yo, enak rasane
Senajan enak rasane, ning murah regane
Kepingin rabi yo dik yo, wedi nglamare
Yen ditampik, iso dadi kembang lambe

Pr :
Kue srabi yo mas yo, gampang gawene
Senajan gampang gawene, ning enak rasane
Ngerti ngene rabi yo mas yo,gampang carane
Duwe gawean, ojo lali tanggung-jawabe

reff :
kembali ke atas..enak tenan yo…
————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=op6hidQh18g

Kapok Tenan

Versi: Hendro SR ft. Ami DS

Pr :
Jam limo esuk mas, kok sampean lagi kondur
Menyang endi wae mas, coba jawaben sing jujur
Tak enteni, nganti tengah wengi
Turu ijen, ora ono sing ngancani

Lk :
Ngapuranen dik, aku ora sempat ngabari
Pulsaku entek dik, lan hpku mati
Wis tak coba dik, berkali-kali
Ora nyambung, lha kok malah aku diseneni

Pr :
Sak tenane mas, sampean lungo menyang endi
Mulihmu esuk mas, kok ambune wangi
Klambi lecet, rambutmu modhal-madhul
Langsung wae, yen lungo karo mbak ani

Lk :
OJo sembrono dik, ojo sujono
Yen buktine yo dik, buktine durung ono
Aku lungo dik, ngupoyo upo
Kerjo lembur kanggo nutup butuhing dapur

Pr :
Ora percoyo mas, aku ra percoyo
Yen lungamu mas, ngupoyo upo
Ora percoyo mas, aku ra percoyo
Kondho kerjo lembur, lha kok malah kerjo ning kasur

reff :
Lk :
Yen mengkono dik, luwih becik aku ngakoni
Sak benere dik, mbak ani wis tak nikahi
Maaf yo dik, wis gawe gelaning ati
Aku wis kapok, ora bakal tak baleni

Pr :
Ora percoyo mas, aku ra percoyo
Wis kaping piro kangmas, sampean gawe cidro
Aku ra tahan mas, aku ra trimo
Luwih becik olihno aku nang nggone wong tuwo

Lk :
Njaluk ngapuro dik, aku njaluk ngapuro
Aku wis ngaku yo dik,aku uwis bloko
Njaluk ngapuro dik, aku njaluk ngapuro
Aku kapok tenan, aku janji bakal setyo
————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=235Dc6B0UH4

Teng Teng Crit

Versi: Yan Vellia ft. Ami DS ft. Reza ft. Eko Good

Pr :
Iwak malem, dipepe ning pinggir dalan
Keno angin, buntute kok goyang-goyang
wong ganteng, gantenge kok ngeram tenan
Uwis dudo, opo kowe isih bujang

Iwak teri, mestine asin rasane
Teri putih, jarene larang regane
Awak iki, aduh mas kok koyo ngene
Emoh mulih, amergo ketemu kowe

Lk : Teng teng crit
Pr : Tenguk tenguk crito
Lk : Teng teng brol
Pr : Tenguk tenguk ngobrol
Lk : Teng teng gong
Pr : Tenguk tenguk njagong
Lk : Teng teng teng, teng teng teng teng teng

reff :
Lk :
Tenan opo ora, kowe tresno karo aku
Aku tiwas methentheng, mengko kowe ninggal aku
Tenan opo ora, kowe cinta karo aku
Aku tiwas methentheng,[methentheng]

Teng teng teng teng teng…
Pelok isi pelem, wani alok wedi mandeng
Pelok isi pelem, opo kowe pancen gelem
Pelok isi pelem, yen kowe melok aku gelem

reff :
kembali ke bait 2..iwak teri,mestine…

Lk : Teng teng crit
Pr : Tenguk tenguk crito
Lk : Teng teng brol
Pr : Tenguk tenguk ngobrol
Lk : Teng teng gong
Pr : Tenguk tenguk njagong
Lk : Teng teng teng, teng teng teng teng teng
—————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=gnhn98QyDXU

Tahan Godha

Lgm. TAHAN GODHA
Ciptaan : Eddy Laras
Vokal : Eddy Laras & Ami DS.
Produksi : IMC Duta Record

Pr :
Aduh…lae,
Aduh lae, mung tansah ngangeni wae
Sawetoro ning paran piye kabare
Ojo-ojo aku wis ra dipikirke

Aduh…lae,
Uwis suwe nggonku ngenteni baline
Saben-saben sing keprungu mung suarane
Biso ugo, wis duwe wanito seje

Lk :
Numpak kreto mudun ning gambir
Sopo kondo, yen aku ra tau mikir
Numpak kreto, bali ngayogja
Haning kutho, niatku ngono makaryo

Ojo kuatir dik, yen aku bakal neko-neko
Percoyo o, aku tetep tahan godha

Pr :
Aduh…lae,
Yen pancen bener kandane
Rino wengi, aku mung tansah memuji
Mugo biso, lestari saklami-lami

reff :
kembali ke atas..aduh lae, aduh ale mung tansah…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=fi2v-RYtvpE