Tresno Palsu

Versi: Ayunda Dera ft. Ali

Lk:
Duh si ati sing tak tresnani,
Rungokno tangising ati..
Kowe wong paling tak tresnani,
Mentolo malah mblenjani..

Pr:
Duh kangmas sing nate tak tresnani,
Sepuraen aku iki..
Aku ngerti tresnamu suci,
Nanging iki urusan ati..

Lk:
Duh si ati sing paling tak pujo,
Mergo opo kowe kok mentolo..
Opo kowe lali jaman semono,
Hubungane wis nganti wong tuwo..

Pr:
Aku belum pernah mikir kesana,
Yang kupikir hanya senangnya saja..
Maaf bila aku banyak salahnya,
Bikin kangmas malah menderita..

LK:
Asline tresnaku gedhe,
Kanggo sliramu cah ayu..
Nanging tresnamu kabeh,
Kuwi palsu..

reff:
Pr:
Duh kangmas sing nate tak tresnani,
Sepuraen aku iki..
Aku ngerti tresnamu suci,
Nanging iki urusan ati..

Lk:
Duh si ati sing paling tak pujo,
Mergo opo kok kowe mentolo..
Opo kowe lali jaman semono,
Hubungane wis nganti wong tuwo..

Pr:
Aku belum pernah mikir kesana,
Yang kupikir hanya senangnya saja..
Maaf bila aku banyak salahnya,
Bikin kangmas malah menderita..

LK:
Asline tresnaku gedhe,
Kanggo sliramu cah ayu..
Nanging tresnamu kabeh,
Kuwi palsu..
Nanging tresnamu kabeh,
Kuwi palsu..

Misah Tresno

Versi: Ali

Ombak teleng ria pacitan,
Dadi seksi lelakon jaman semono..
Ora pisah sak lawase,
Koyo mlati lan wangine
Sumpah janji prasetyamu,
marang aku..

Tangis mbrebes mili ono pipi,
Tanpo ngerti opo salah lan dosaku..
Kowe megatake tresno,
Pilih karo priyo liyo
Jebul tresnamu ora keno dipercoyo..

reff:
Yo wis pancen nasibku,
Nandang loro sakjroning atiku..
Yo tak lilakke awakmu,
Tanpo pamit kowe ninggalake aku..

Opo iki dadi pesthine gusti,
Tresno kuwi ora kudu andarbeni..

reff:
Ombak teleng ria pacitan,
Dadi seksi lelakon jaman semono..
Ora pisah sak lawase,
Koyo mlati lan wangine
Sumpah janji prasetyamu,
marang aku..

Tangis mbrebes mili ono pipi,
Tanpo ngerti opo salah lan dosaku..
Kowe megatake tresno,
Pilih karo priyo liyo
Jebul tresnamu ora keno dipercoyo..

reff:
Yo wis pancen nasibku,
Nandang loro sakjroning atiku..
Yo tak lilakke awakmu,
Tanpo pamit kowe ninggalake aku..

Opo iki dadi pesthine gusti,
Tresno kuwi ora kudu andarbeni..
Yo mung siji dadi prasetyaning ati,
Tresno iki tak gowo tekaning pati..

12