Akeh Buktine

“Akeh Buktine” Versi Nok Imah ft. Sarka Ook

Lk:
Nok imah apa sih ora kepengen,
Apa ora kesirian ning wong sejen..
Akeh buktine teka sing kana,
Bisa gawe umah mewah..

Pr:
Duh kang sarka sampean maksude apa,
Wani ngomong mengkonon ning diri kula..
Kula wong wadon dudu bli gelem,
Watir mengko kakang macem-macem..

reff:
Pr:
Wis akeh buktine,
Laki ditinggal rabine..
Yen krasa bli tahan,
Kluyuran luru sasaran..

Lk:
Senok aja curiga,
Ning kakang kudu percaya..
Kakang pasti setia,
Nunggu sampe senok teka..

reff:
Pr:
Wis akeh buktine,
Laki ditinggal rabine..
Yen krasa bli tahan,
Kluyuran luru sasaran..

Lk:
Senok aja curiga,
Ning kakang kudu percaya..
Kakang pasti setia,
Nunggu sampe senok teka..

Pr:
Duh kang sarka tulung kakang aja maksa,
Mending bareng bareng wong loro usaha..
Bari dedonga ning kang kuasa,
Susah seneng ketunggon bareng..

Lk:
Nok imah kakang ngrasa bahagia,
Due rabi sabar uga panerima..
Kayane langka sejagat buana,
Sing sabare kaya nok imah..