Penak Ra Penak


Versi: Ajeng Kartika Sari

Rumangsamu neng malaysia penak,
Rumangsamu neng taiwan yo penak..
Kerjo nagnti ora ngopeni awak,
Hp muni tangine jenggelak..

Ra keroso wis sewulan gajian,
Duit numpuk nyambine fb-an..
Mesam mesem koyo menemukan,
Kehidupan sing diimpi-impikan..

Mbok kiro po ra penak,
Iku mung rumangsamu..
Kau kira tidak enak,
Yo iku mung rumangsamu..

Duit juta-jutaan hasile tiap bulan,
Po ra penak iku mung rumangsamu..
Sing elek dadi ayu sing ayu tambah ayu,
Po ra penak iku mung rumangsamu..
Po ra penak yo penak,
Po ra penak rumangsamu..

reff:
Mbok kiro po ra penak,
Iku mung rumangsamu..
Kau kira tidak enak,
Yo iku mung rumangsamu..

Duit juta-jutaan hasile tiap bulan,
Po ra penak iku mung rumangsamu..
Sing elek dadi ayu sing ayu tambah ayu,
Po ra penak iku mung rumangsamu..
Po ra penak yo penak,
Po ra penak rumangsamu..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Bojo Marakke Ngelu


Versi: Ajeng Kartika Sari

Nganti rontok rambutku,
Anggonku mikir sliramu..
Nganti kuru awakku,
Anggonku gagas polah tingkahmu..

Budhal isuk pamite kerjo,
Mulih bengi kok ra nggowo opo-opo..
Saben pethuk karo morotuwo,
Sambate kere ora duwe bondho..

Duwe bojo mung marakke sirah ngelu,
Esuk awan sore bengi kok mung ngajak padu..
Yen jejaluk ora dituruti kok nesu,
Opo luwihbecik tak ijolke tahu..

Duwe bojo kok nganyelke tenan,
Sithik-sithik isone mung cemburuan..
Anak bojo ngopenine ra tenanan,
Yen aku pegel tak golekno ligeran..
Yen aku pegel tak selehno gadean..
Yen aku pegel tak tinggal minggat sisan..

reff:
Budhal isuk pamite kerjo,
Mulih bengi kok ra nggowo opo-opo..
Saben pethuk karo morotuwo,
Sambate kere ora duwe bondho..

Duwe bojo mung marakke sirah ngelu,
Esuk awan sore bengi kok mung ngajak padu..
Yen jejaluk ora dituruti kok nesu,
Opo luwihbecik tak ijolke tahu..

Duwe bojo kok nganyelke tenan,
Sithik-sithik isone mung cemburuan..
Anak bojo ngopenine ra tenanan,
Yen aku pegel tak golekno ligeran..
Yen aku pegel tak selehno gadean..
Yen aku pegel tak tinggal minggat sisan..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
123