Penak Ra Penak

ajeng-kartika-sari_3
Versi: Ajeng Kartika Sari

Rumangsamu neng malaysia penak,
Rumangsamu neng taiwan yo penak..
Kerjo nagnti ora ngopeni awak,
Hp muni tangine jenggelak..

Ra keroso wis sewulan gajian,
Duit numpuk nyambine fb-an..
Mesam mesem koyo menemukan,
Kehidupan sing diimpi-impikan..

Mbok kiro po ra penak,
Iku mung rumangsamu..
Kau kira tidak enak,
Yo iku mung rumangsamu..

Duit juta-jutaan hasile tiap bulan,
Po ra penak iku mung rumangsamu..
Sing elek dadi ayu sing ayu tambah ayu,
Po ra penak iku mung rumangsamu..
Po ra penak yo penak,
Po ra penak rumangsamu..

reff:
Mbok kiro po ra penak,
Iku mung rumangsamu..
Kau kira tidak enak,
Yo iku mung rumangsamu..

Duit juta-jutaan hasile tiap bulan,
Po ra penak iku mung rumangsamu..
Sing elek dadi ayu sing ayu tambah ayu,
Po ra penak iku mung rumangsamu..
Po ra penak yo penak,
Po ra penak rumangsamu..
———————
[ver: lyrics]
[id: vvkclocu]
[ar: Ajeng Kartika Sari]
[ti: Penak Ra Penak]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:01]
[00:00.04]Penak Ra Penak
[00:00.04]by: Ajeng Kartika Sari
[00:21.04]
[00:23.97]>>>
[00:24.97]>>
[00:25.97]>
[00:26.97]Rumangsamu neng malaysia penak,
[00:32.97]Rumangsamu neng taiwan yo penak..
[00:38.15]Kerjo nagnti ora ngopeni awak,
[00:43.57]Hp muni tangine jenggelak..
[00:49.73]Ra keroso wis sewulan gajian,
[00:54.88]Duit numpuk nyambine fb-an..
[01:00.49]Mesam mesem koyo menemukan,
[01:05.83]Kehidupan sing diimpi-impikan..
[01:12.12]
[01:13.78]Mbok kiro po ra penak,
[01:16.93]Iku mung rumangsamu..
[01:19.60]Kau kira tidak enak,
[01:21.47]Yo iku mung rumangsamu..
[01:28.75]
[01:31.24]Duit juta-jutaan hasile tiap bulan,
[01:36.29]Po ra penak iku mung rumangsamu..
[01:46.66]Sing elek dadi ayu sing ayu tambah ayu,
[01:53.26]Po ra penak iku mung rumangsamu..
[02:04.53]Po ra penak yo penak,
[02:13.86]Po ra penak rumangsamu..
[02:25.36]
[02:45.73]>>>
[02:46.73]>>
[02:47.73]>
[02:48.73]Mbok kiro po ra penak,
[02:51.08]Iku mung rumangsamu..
[02:54.13]Kau kira tidak enak,
[02:56.86]Yo iku mung rumangsamu..
[03:03.77]
[03:06.01]Duit juta-jutaan hasile tiap bulan,
[03:10.68]Po ra penak iku mung rumangsamu..
[03:21.19]Sing elek dadi ayu sing ayu tambah ayu,
[03:27.79]Po ra penak iku mung rumangsamu..
[03:39.18]Po ra penak yo penak,
[03:48.37]Po ra penak rumangsamu..
[03:58.21]
—————
Preview:

Advertisements

Bojo Marakke Ngelu

ajeng-kartika-sari_2
Versi: Ajeng Kartika Sari

Nganti rontok rambutku,
Anggonku mikir sliramu..
Nganti kuru awakku,
Anggonku gagas polah tingkahmu..

Budhal isuk pamite kerjo,
Mulih bengi kok ra nggowo opo-opo..
Saben pethuk karo morotuwo,
Sambate kere ora duwe bondho..

Duwe bojo mung marakke sirah ngelu,
Esuk awan sore bengi kok mung ngajak padu..
Yen jejaluk ora dituruti kok nesu,
Opo luwihbecik tak ijolke tahu..

Duwe bojo kok nganyelke tenan,
Sithik-sithik isone mung cemburuan..
Anak bojo ngopenine ra tenanan,
Yen aku pegel tak golekno ligeran..
Yen aku pegel tak selehno gadean..
Yen aku pegel tak tinggal minggat sisan..

reff:
Budhal isuk pamite kerjo,
Mulih bengi kok ra nggowo opo-opo..
Saben pethuk karo morotuwo,
Sambate kere ora duwe bondho..

Duwe bojo mung marakke sirah ngelu,
Esuk awan sore bengi kok mung ngajak padu..
Yen jejaluk ora dituruti kok nesu,
Opo luwihbecik tak ijolke tahu..

Duwe bojo kok nganyelke tenan,
Sithik-sithik isone mung cemburuan..
Anak bojo ngopenine ra tenanan,
Yen aku pegel tak golekno ligeran..
Yen aku pegel tak selehno gadean..
Yen aku pegel tak tinggal minggat sisan..
———————
[ver: lyrics]
[id: kwbalvcu]
[ar: Ajeng Kartika Sari]
[ti: Bojo Marakke Ngelu]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:55]
[00:00.02]Bojo Marakke Ngelu
[00:00.02]by: Ajeng Kartika Sari
[00:31.02]
[00:33.02]>>>
[00:34.02]>>
[00:35.02]>
[00:36.02]Nganti rontok rambutku,
[00:39.98]Anggonku mikir sliramu..
[00:45.06]Nganti kuru awakku,
[00:49.61]Anggonku gagas polah tingkahmu..
[00:54.02]Budhal isuk pamite kerjo,
[00:59.86]Mulih bengi kok ra nggowo opo-opo..
[01:04.33]Saben pethuk karo morotuwo,
[01:08.88]Sambate kere ora duwe bondho..
[01:13.54]Duwe bojo mung marakke sirah ngelu,
[01:19.39]Esuk awan sore bengi kok mung ngajak padu..
[01:24.12]Yen jejaluk ora dituruti kok nesu,
[01:28.60]Opo luwihbecik tak ijolke tahu..
[01:33.33]
[01:35.19]Duwe bojo kok nganyelke tenan,
[01:39.99]Sithik-sithik isone mung cemburuan..
[01:44.96]Anak bojo ngopenine ra tenanan,
[01:49.44]Yen aku pegel tak golekno ligeran..
[01:54.54]Yen aku pegel tak selehno gadean..
[01:59.21]Yen aku pegel tak tinggal minggat sisan..
[02:04.00]
[02:41.10]>>>
[02:42.10]>>
[02:43.10]>
[02:44.10]Budhal isuk pamite kerjo,
[02:47.82]Mulih bengi kok ra nggowo opo-opo..
[02:52.49]Saben pethuk karo morotuwo,
[02:57.15]Sambate kere ora duwe bondho..
[03:02.25]Duwe bojo mung marakke sirah ngelu,
[03:07.43]Esuk awan sore bengi kok mung ngajak padu..
[03:12.11]Yen jejaluk ora dituruti kok nesu,
[03:16.77]Opo luwihbecik tak ijolke tahu..
[03:22.19]
[03:24.93]Duwe bojo kok nganyelke tenan,
[03:28.59]Sithik-sithik isone mung cemburuan..
[03:33.33]Anak bojo ngopenine ra tenanan,
[03:37.80]Yen aku pegel tak golekno ligeran..
[03:42.77]Yen aku pegel tak selehno gadean..
[03:47.51]Yen aku pegel tak tinggal minggat sisan..
[03:52.54]
—————–
Preview:

Nguber Tresno Liyo

ajeng-kartika-sari_1
Versi: Ajeng Kartika Sari

Duh wong bagus opo salahku,
Nganti tego ninggalke aku..
Rino lan wengi amung sliramu,
Sing tak tresno sing tak kangeni..

Ning nyatane sliramu tego,
Ninggal aku nguber tresno liyo..

reff:
Tresnoku mung kanggo sliramu,
Ra ono wong liyo sing neng atiku..
Tresnoku mung kanggo sliramu,
Amung siji sing ono neng atiku..

Ning nyatane sliramu tego,
Gawe atiku keloro-loro..
Mbiyen janjimu tresno marang aku,
Ning saiki sliramu ninggal aku..

reff:
Tresnoku mung kanggo sliramu,
Ra ono wong liyo sing neng atiku..
Tresnoku mung kanggo sliramu,
Amung siji sing ono neng atiku..

Ning nyatane sliramu tego,
Gawe atiku keloro-loro..
Mbiyen janjimu tresno marang aku,
Ning saiki sliramu ninggal aku..

Ning nyatane sliramu tego,
Gawe atiku keloro-loro..
Mbiyen janjimu tresno marang aku,
Ning saiki sliramu ninggal aku..
——————-
[ver: lyrics]
[id: phcsuncu]
[ar: Ajeng Kartika Sari]
[ti: Nguber Tresno Liyo]
[al: Dut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:41]
[00:00.04]Nguber Tresno Liyo
[00:00.04]by: Ajeng Kartika Sari
[00:15.04]
[00:17.68]>>>
[00:18.68]>>
[00:19.68]>
[00:20.68]Duh wong bagus opo salahku,
[00:27.08]Nganti tego ninggalke aku..
[00:34.72]
[00:38.06]Rino lan wengi amung sliramu,
[00:44.60]Sing tak tresno sing tak kangeni..
[00:51.41]
[00:55.27]Ning nyatane sliramu tego,
[01:01.53]Ninggal aku nguber tresno liyo..
[01:09.32]
[01:43.07]>>>
[01:44.07]>>
[01:45.07]>
[01:46.07]Tresnoku mung kanggo sliramu,
[01:52.17]Ra ono wong liyo sing neng atiku..
[01:59.59]Tresnoku mung kanggo sliramu,
[02:06.12]Amung siji sing ono neng atiku..
[02:13.25]Ning nyatane sliramu tego,
[02:19.78]Gawe atiku keloro-loro..
[02:26.82]Mbiyen janjimu tresno marang aku,
[02:33.36]Ning saiki sliramu ninggal aku..
[02:40.20]
[03:08.09]>>>
[03:09.09]>>
[03:10.09]>
[03:11.09]Tresnoku mung kanggo sliramu,
[03:18.09]Ra ono wong liyo sing neng atiku..
[03:24.73]Tresnoku mung kanggo sliramu,
[03:31.13]Amung siji sing ono neng atiku..
[03:38.35]Ning nyatane sliramu tego,
[03:44.94]Gawe atiku keloro-loro..
[03:51.98]Mbiyen janjimu tresno marang aku,
[03:58.45]Ning saiki sliramu ninggal aku..
[04:05.41]Ning nyatane sliramu tego,
[04:12.08]Gawe atiku keloro-loro..
[04:19.11]Mbiyen janjimu tresno marang aku,
[04:25.77]Ning saiki sliramu ninggal aku..
[04:32.66]
————–
Preview:

Cerito Kenangan

nogling_ajeng-kartina-sari
Versi: Nogling ft. Ajeng Kartika Sari

Lk:
Dek wingi kowe isih neng sandingku,
Dek wingi kowe nangis neng pundakku..
Tak usap netes iluh neng pipimu,
Banjur mbok suntak kabeh isi atimu..

Iluhmu isih teles neng dadaku,
Naliko tangismu ketalu-talu..
Tak aras tak dekep neng rangkulanku,
Nanging saiki ilang ngendi paranmu..

reff:
Lk:
Ilang kabeh ilang crito mung kari kenangan,
Bisaku mung kari nyawang ayang ayang..
Neng endi paranmu neng opo ninggalke aku,
Naliko tresno wis nandhes neng dodoku..

Pr:
Kuatno atimu kangmas tresno ra kudu duweni,
Tresnamu isih ginurit jroning ati..
Kuatno atimu sayang tresnamu ra bakal ilang,
Senajan amung kari cerito kenangan..

reff:
Iluhmu isih teles neng dadaku,
Naliko tangismu ketalu-talu..
Tak aras tak dekep neng rangkulanku,
Nanging saiki ilang ngendi paranmu..

reff:
Lk:
Ilang kabeh ilang crito mung kari kenangan,
Bisaku mung kari nyawang ayang ayang..
Neng endi paranmu neng opo ninggalke aku,
Naliko tresno wis nandhes neng dodoku..

Pr:
Kuatno atimu kangmas tresno ra kudu duweni,
Tresnamu isih ginurit jroning ati..
Kuatno atimu sayang tresnamu ra bakal ilang,
Senajan amung kari cerito kenangan..
——————
[ver: lyrics]
[ar: Nogling ft Ajeng Kartika]
[ti: Cerito Kenangan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:17]
[id: ahokuhcu]
[00:00.02]Cerito Kenangan
[00:00.02]by: Nogling ft. Ajeng Kartika Sari
[00:19.02]
[00:21.02]>>>
[00:22.02]>>
[00:23.02]>
[00:24.02]Dek wingi kowe isih neng sandingku,
[00:31.01]Dek wingi kowe nangis neng pundakku..
[00:38.48]Tak usap netes iluh neng pipimu,
[00:44.63]Banjur mbok suntak kabeh isi atimu..
[00:51.23]
[00:55.79]Iluhmu isih teles neng dadaku,
[01:02.75]Naliko tangismu ketalu-talu..
[01:09.58]Tak aras tak dekep neng rangkulanku,
[01:16.49]Nanging saiki ilang ngendi paranmu..
[01:22.46]
[01:36.02]>>>
[01:37.02]>>
[01:38.02]>
[01:39.02]Ilang kabeh ilang crito mung kari kenangan,
[01:45.01]Bisaku mung kari nyawang ayang ayang..
[01:51.92]
[01:59.71]Neng endi paranmu neng opo ninggalke aku,
[02:06.18]Naliko tresno wis nandhes neng dodoku..
[02:13.02]Pr: Kuatno atimu kangmas
[02:16.70]Pr: tresno ra kudu duweni,
[02:20.50]Pr: Tresnamu isih ginurit jroning ati..
[02:27.89]Pr: Kuatno atimu sayang
[02:31.19]Pr: tresnamu ra bakal ilang,
[02:34.54]Pr: Senajan amung kari cerito kenangan..
[02:41.58]
[03:15.02]>>>
[03:16.02]>>
[03:17.02]>
[03:18.02]Iluhmu isih teles neng dadaku,
[03:25.48]Naliko tangismu ketalu-talu..
[03:31.67]Tak aras tak dekep neng rangkulanku,
[03:38.81]Nanging saiki ilang ngendi paranmu..
[03:44.71]
[03:58.02]>>>
[03:59.02]>>
[04:00.02]>
[04:01.02]Ilang kabeh ilang crito mung kari kenangan,
[04:07.32]Bisaku mung kari nyawang ayang ayang..
[04:14.18]
[04:21.69]Neng endi paranmu neng opo ninggalke aku,
[04:28.24]Naliko tresno wis nandhes neng dodoku..
[04:35.46]Pr: Kuatno atimu kangmas
[04:38.87]Pr: tresno ra kudu duweni,
[04:42.23]Pr: Tresnamu isih ginurit jroning ati..
[04:49.39]Pr: Kuatno atimu sayang
[04:52.55]Pr: tresnamu ra bakal ilang,
[04:56.30]Pr: Senajan amung kari cerito kenangan..
[05:04.82]
————-
Preview:

Manise Janjimu

ajeng-kartika-sari
Versi: Ajeng Kartika Sari

Aku tanpo ngerti salahku,
Sliramu tego ngapusi aku..
Manise janjimu marang aku,
Mung gawe loro tatu atiku..

Aku tanpo ngerti salahku,
Aku ora ngerti karepmu..
Tanpo tak songko lan tanpo tak kiro,
Sliramu tego nglarani aku..

reff:
Manise janjimu,
Mung neng lambe ora songko atimu..
Gedene tresnoku,
Ora ono artine neng ngarepmu..

Tegone awakmu,
Medot tali katresnanku..
Duh gusti kuatno atiku,
Nompo coba lakon katresnanku..

reff:
Aku tanpo ngerti salahku,
Sliramu tego ngapusi aku..
Manise janjimu marang aku,
Mung gawe loro tatu atiku..

Aku tanpo ngerti salahku,
Aku ora ngerti karepmu..
Tanpo tak songko lan tanpo tak kiro,
Sliramu tego nglarani aku..

reff:
Manise janjimu,
Mung neng lambe ora songko atimu..
Gedene tresnoku,
Ora ono artine neng ngarepmu..

Tegone awakmu,
Medot tali katresnanku..
Duh gusti kuatno atiku,
Nompo coba lakon katresnanku..
——————-
[ver: lyrics]
[id: zhhbuqcu]
[ar: Ajeng Kartika Sari]
[ti: Manise janjimu]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:50]
[00:00.03]Manise Janjimu
[00:00.03]by: Ajeng Kartika Sari
[00:25.03]
[00:27.03]>>>
[00:28.03]>>
[00:29.03]>
[00:30.03]Aku tanpo ngerti salahku,
[00:36.33]Sliramu tego ngapusi aku..
[00:42.52]Manise janjimu marang aku,
[00:48.71]Mung gawe loro tatu atiku..
[00:55.17]
[00:59.02]Aku tanpo ngerti salahku,
[01:05.24]Aku ora ngerti karepmu..
[01:11.52]Tanpo tak songko lan tanpo tak kiro,
[01:17.86]Sliramu tego nglarani aku..
[01:23.72]
[02:01.00]>>>
[02:02.00]>>
[02:03.00]>
[02:04.00]Manise janjimu,
[02:10.00]Mung neng lambe ora songko atimu..
[02:16.82]Gedene tresnoku,
[02:23.17]Ora ono artine neng ngarepmu..
[02:29.65]Tegone awakmu,
[02:35.66]Medot tali katresnanku..
[02:41.89]Duh gusti kuatno atiku,
[02:48.06]Nompo coba lakon katresnanku..
[02:55.09]
[03:18.06]>>>
[03:19.06]>>
[03:20.06]>
[03:21.06]Aku tanpo ngerti salahku,
[03:26.96]Sliramu tego ngapusi aku..
[03:33.28]Manise janjimu marang aku,
[03:39.43]Mung gawe loro tatu atiku..
[03:45.90]Aku tanpo ngerti salahku,
[03:52.07]Aku ora ngerti karepmu..
[03:58.78]Tanpo tak songko lan tanpo tak kiro,
[04:05.32]Sliramu tego nglarani aku..
[04:11.11]
[04:48.56]>>>
[04:49.56]>>
[04:50.56]>
[04:51.56]Manise janjimu,
[04:57.22]Mung neng lambe ora songko atimu..
[05:03.70]Gedene tresnoku,
[05:09.92]Ora ono artine neng ngarepmu..
[05:16.84]Tegone awakmu,
[05:23.07]Medot tali katresnanku..
[05:29.10]Duh gusti kuatno atiku,
[05:35.58]Nompo coba lakon katresnanku..
[05:42.37]
————–
Preview: