Tukang Parkir


Versi: Agung Pradanta ft. Ayu Paramita

Lk:
Dhik sepurane aku,
Sing durung iso dadi opo sing tok karepno..
Aku mung iso kerjo,
Opo enenge sing penting halal hasile..

Pr:
Mas aku iso nompo,
Yen wis dalane urip iki kudu koyo ngene..
Ben dilakoni wae,
Aku yakin bakal kepenak mburine..

Kowe ojo sumelang,
Tresnaku ra bakal ilang..
Ibarat kowe kuncine,
Aku dadi montore..

Lk:
Kadang aku sok mikir,
Aku mung tukang parkir..
Opo kowe iso nompo,
Ra bakal nggawe loro..

Pr:
Kowe ra sah kuatir,
Kabeh uwis tak pikir..
Senadyan kowe tukang parkir,
Nanging atiku ora bakal sumingkir..

reff:
Lk:
Dhik sepurane aku,
Sing durung iso dadi opo sing tok karepno..
Aku mung iso kerjo,
Opo enenge sing penting halal hasile..

Pr:
Kowe ojo sumelang,
Tresnaku ra bakal ilang..
Ibarat kowe kuncine,
Aku dadi montore..

Lk:
Kadang aku sok mikir,
Aku mung tukang parkir..
Opo kowe iso nompo,
Ra bakal nggawe loro..

Pr:
Kowe ra sah kuatir,
Kabeh uwis tak pikir..
Senadyan kowe tukang parkir,
Nanging atiku ora bakal sumingkir..

Lk:
Kadang aku sok mikir,
Aku mung tukang parkir..
Opo kowe iso nompo,
Ra bakal nggawe loro..

Pr:
Kowe ra sah kuatir,
Kabeh uwis tak pikir..
Senadyan kowe tukang parkir,
Nanging atiku ora bakal sumingkir..
Nanging atiku ora bakal sumingkir..
———————
[ver: lyrics]
[id: okszusci]
[ar: Agung Pradanta/Ayu Paramita]
[ti: Tukang Parkir]
[al: Hip Hop Dangdut Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:39]
[00:00.03]Tukang Parkir
[00:00.03]by: Agung Pradanta ft. Ayu Paramita
[00:09.03]
[00:11.03]>>>
[00:12.03]>>
[00:13.03]>
[00:14.03]Lk: Dhik sepurane aku,
[00:20.56]Lk: Sing durung iso
[00:22.39]Lk: dadi opo sing tok karepno..
[00:27.90]Lk: Aku mung iso kerjo,
[00:34.11]Lk: Opo enenge
[00:35.68]Lk: sing penting halal hasile..
[00:40.09]
[00:41.09]Pr: Mas aku iso nompo,
[00:46.33]Pr: Yen wis dalane
[00:49.15]Pr: urip iki kudu koyo ngene..
[00:53.80]Pr: Ben dilakoni wae,
[00:59.52]Pr: Aku yakin bakal kepenak
[01:03.77]Pr: mburine..
[01:06.92]Pr: Kowe ojo sumelang,
[01:10.45]Pr: Tresnaku ra bakal ilang..
[01:13.67]Pr: Ibarat kowe kuncine,
[01:17.22]Pr: aku dadi montore..
[01:21.51]
[01:23.05]Lk: Kadang aku sok mikir,
[01:26.57]Lk: Aku mung tukang parkir..
[01:30.17]Lk: Opo kowe iso nompo,
[01:34.02]Lk: Ra bakal nggawe loro..
[01:37.14]Pr: Kowe ra sah kuatir,
[01:40.01]Pr: Kabeh uwis tak pikir..
[01:43.39]Pr: Senadyan kowe tukang parkir,
[01:47.47]Pr: Nanging atiku ora bakal sumingkir..
[01:52.38]
[02:04.02]>>>
[02:05.02]>>
[02:06.02]>
[02:07.02]Lk: Dhik sepurane aku,
[02:12.55]Lk: Sing durung iso
[02:14.79]Lk: dadi opo sing tok karepno..
[02:20.25]Lk: Aku mung iso kerjo,
[02:25.53]Lk: Opo enenge
[02:28.01]Lk: sing penting halal hasile..
[02:32.04]
[02:33.60]Pr: Kowe ojo sumelang,
[02:36.14]Pr: Tresnaku ra bakal ilang..
[02:39.75]Pr: Ibarat kowe kuncine,
[02:42.55]Pr: Aku dadi montore..
[02:46.71]
[02:48.76]Lk: Kadang aku sok mikir,
[02:52.36]Lk: Aku mung tukang parkir..
[02:56.02]Lk: Opo kowe iso nompo,
[02:59.63]Lk: Ra bakal nggawe loro..
[03:02.92]Pr: Kowe ra sah kuatir,
[03:05.72]Pr: Kabeh uwis tak pikir..
[03:09.07]Pr: Senadyan kowe tukang parkir,
[03:12.79]Pr: Nanging atiku ora bakal sumingkir..
[03:18.57]Lk: Kadang aku sok mikir,
[03:22.18]Lk: Aku mung tukang parkir..
[03:25.78]Lk: Opo kowe iso nompo,
[03:29.50]Lk: Ra bakal nggawe loro..
[03:32.73]Pr: Kowe ra sah kuatir,
[03:35.52]Pr: Kabeh uwis tak pikir..
[03:39.07]Pr: Senadyan kowe tukang parkir,
[03:42.92]Pr: Nanging atiku ora bakal sumingkir..
[03:47.89]
[03:49.88]Pr: Nanging atiku ora bakal sumingkir..
[03:57.83]
—————-
Preview:

Advertisements

Kependem Tresno


Versi: Agung Pradanta

Coba rungokno nyanyian iki,
Nyeritakke tresno sing kependem ono neng dodo..

Kudu kepiye aku mesti piye,
Yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene..

Coba rungokno nyanyian iki,
Nyeritakke tresno sing kependem ono neng dodo..

Kudu kepiye aku mesti piye,
Yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene..

Senajan kowe wis karo liyane,
Nanging tresnaku ro kowe ora iso tak lalekke..

Ora bakal ilang tresnaku dinggo kowe,
Wis tak tutup atiku dinggo liyane..

Mergo kowe sing paling tak tresnani,
Senajan tresno iki mung kependem neng ati..

reff:
Coba rungokno nyanyian iki,
Nyeritakke tresno sing kependem ono neng dodo..

Kudu kepiye aku mesti piye,
Yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene..

Senajan kowe wis karo liyane,
Nanging tresnaku ro kowe ora iso tak lalekke..

Ora bakal ilang tresnaku dinggo kowe,
Wis tak tutup atiku dinggo liyane..

Mergo kowe sing paling tak tresnani,
Senajan tresno iki mung kependem neng ati..

Ora bakal ilang tresnaku dinggo kowe,
Wis tak tutup atiku dinggo liyane..

Mergo kowe sing paling tak tresnani,
Senajan tresno iki mung kependem neng ati..
Senajan tresno iki mung kependem neng ati..
———————
[ver: lyrics]
[id: pccluqci]
[ar: Agung Pradanta]
[ti: Kependem Tresno]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:34]
[00:00.02]Kependem Tresno – Agung Pradanta
[00:05.02]
[00:07.02]>>>
[00:08.02]>>
[00:09.02]>
[00:10.02]Coba rungokno nyanyian iki,
[00:16.72]Nyeritakke tresno
[00:19.51]sing kependem ono neng dodo..
[00:24.24]Kudu kepiye aku mesti piye,
[00:30.95]Yen pancen dalane
[00:34.43]uripku iki kudu koyo ngene..
[00:40.26]
[00:41.95]Coba rungokno nyanyian iki,
[00:48.77]Nyeritakke tresno
[00:52.26]sing kependem ono neng dodo..
[00:55.98]Kudu kepiye aku mesti piye,
[01:02.63]Yen pancen dalane
[01:05.73]uripku iki kudu koyo ngene..
[01:12.56]Senajan kowe wis karo liyane,
[01:19.58]Nanging tresnaku ro kowe
[01:23.03]ora iso tak lalekke..
[01:29.30]Ora bakal ilang
[01:32.91]tresnaku dinggo kowe,
[01:36.76]Wis tak tutup atiku dinggo liyane..
[01:44.16]Mergo kowe
[01:47.02]sing paling tak tresnani,
[01:50.68]Senajan tresno iki
[01:53.92]mung kependem neng ati..
[01:57.83]
[02:28.49]>>>
[02:29.49]>>
[02:30.49]>
[02:31.49]Coba rungokno nyanyian iki,
[02:38.45]Nyeritakke tresno
[02:41.55]sing kependem ono neng dodo..
[02:46.21]Kudu kepiye aku mesti piye,
[02:52.99]Yen pancen dalane
[02:56.60]uripku iki kudu koyo ngene..
[03:03.43]Senajan kowe wis karo liyane,
[03:09.89]Nanging tresnaku ro kowe
[03:13.59]ora iso tak lalekke..
[03:19.87]Ora bakal ilang
[03:22.93]tresnaku dinggo kowe,
[03:26.78]Wis tak tutup atiku dinggo liyane..
[03:34.48]Mergo kowe sing paling tak tresnani,
[03:41.25]Senajan tresno iki
[03:44.86]mung kependem neng ati..
[03:50.25]
[03:51.50]Ora bakal ilang
[03:54.93]tresnaku dinggo kowe,
[03:59.09]Wis tak tutup atiku dinggo liyane..
[04:06.60]Mergo kowe sing paling tak tresnani,
[04:13.06]Senajan tresno iki
[04:16.52]mung kependem neng ati..
[04:20.93]Senajan tresno iki
[04:24.22]mung kependem neng ati..
[04:31.36]
————–
Preview: