Tresno Ke 2


Versi: Agung Pradanta ft. Sasa Anezka

Lk:
Dhik njaluk wektu sejam wae,
dinggo ketemu ro kowe,
Sejatine aku kangen kowe..

Snajan aku iki uwis nduwe bojo,
Nanging kenopo awakku,
iso tresno ro sliramu..

Pr:
Mas sing gede pangapuramu,
aku rung iso ketemu,
Mergo aku wedi ro bojomu..

Wektu pertama kali,
kita berdua bertemu,
Esem gemuyumu iso gawe seneng atiku..

Lk:
Opo iki sing jenenge tresno ke 2,
Sabendino pikiranku mikirke awakmu..
Pr:
Ojo ngono to mas elingo karo bojomu,
Aku rela menjadi selir hatimu..

reff:
Pr:
Mas sing gede pangapuramu,
aku rung iso ketemu,
Mergo aku wedi ro bojomu..

Wektu pertama kali,
kita berdua bertemu,
Esem gemuyumu iso gawe seneng atiku..

Lk:
Opo iki sing jenenge tresno ke 2,
Sabendino pikiranku mikirke awakmu..
Pr:
Ojo ngono to mas elingo karo bojomu,
Aku rela menjadi selir hatimu..

Lk:
Opo iki sing jenenge tresno ke-2,
Sabendino pikiranku mikirke awakmu..
Pr:
Ojo ngono to mas elingo karo bojomu,
Aku rela menjadi selir hatimu..
Aku rela menjadi selir hatimu..

Ojo Gengsi


Versi: Agung Pradanta

Ojo podo gengsi,
Saiki jamane nyambut gawe..
Penting dilakoni wae,
terus halal hasile,
Ayo podo nyambut gawe..

Ojo podo gengsi,
Saiki jamane nyambut gawe..
Dumeh bagus rupane,
wis sugih wong tuane,
Terus wegah nyambut gawe..

Ojo podo gengsi,
Saiki jamane nggolek dewe..
Penting dilakoni wae,
terus halal hasile,
Ayo podo nyambut gawe..

Saiki jamane aku cah kerjo,
Wis udu jamane wong neko-neko..
Opo meneh nganti males-malesan,
Mung marai urip kedarang-darang..

Mulakno saiki podo dipikir,
Uripe saiki kudu diplanning..
Ben iso adem ayem,
atine dadi tentrem,
Uripe iso seneng..

reff:
Ojo podo gengsi,
Saiki jamane nyambut gawe..
Dumeh bagus rupane,
wis sugih wong tuane,
Terus wegah nyambut gawe..

Ojo podo gengsi,
Saiki jamane nggolek dewe..
Penting dilakoni wae,
terus halal hasile,
Ayo podo nyambut gawe..

Saiki jamane aku cah kerjo,
Wis udu jamane wong neko-neko..
Opo meneh nganti males-malesan,
Mung marai urip kedarang-darang..

Mulakno saiki podo dipikir,
Uripe saiki kudu diplanning..
Ben iso adem ayem,
atine dadi tentrem,
Uripe iso seneng..

Saiki jamane aku cah kerjo,
Wis udu jamane wong neko-neko..
Opo meneh nganti males-malesan,
Mung marai urip kedarang-darang..

Mulakno saiki podo dipikir,
Uripe saiki kudu diplanning..
Ben iso adem ayem,
atine dadi tentrem,
Uripe iso seneng..

123