Ngerteni


Versi: Agung Pradanta ft. Eva Santika

Lk:
Tresnoku iki mung siji kowe,
Neng atiku raono liyane..
Kowe sing iso ngerteni aku,
Susah seneng dilakoni bareng..

Pr:
Kabeh iki waton tak lakoni,
Snajan kabeh aku uwis ngerti..
Omonganmu kuwi mung ngapusi,
Padahal tresnamu ra mung siji..

Lk:
Kowe slama iki ra ngerti isi ati iki,
Jerone tresnaku nggo sliramu..
Pr:
Nanging saiki opo bukti,
Omonganmu kuwi raiso tak ngerteni..

Lk:
kadang nek ketemu padu,
malah kadang omonganmu dadi bungahe atiku,
sak jane piye karepmu,
piye karepmu..

Pr:
kowe senengane ngatur,
kadang omonganmu nglantur pingine aku tok atur,
nanging opo bukti arep tok gowo neng ngendi,
selama iki pitakonku durung tok jawabi..

Lk:
Aku ra pengen ngatur,
Aku ra pengen udur..
Pengenku yo mung siji,
Kowe iso ngerteni..

Pr:
Kabeh kuwi karepmu,
Ra ngerti opo karepku..
Coba kowe dadi aku,
Piye rasane dadi tresno keloromu..

reff:
Lk:
Kowe slama iki ra ngerti isi ati iki,
Jerone tresnaku nggo sliramu..
Pr:
Nanging saiki opo bukti,
Omonganmu kuwi raiso tak ngerteni..

Lk:
Aku ra pengen ngatur,
Aku ra pengen udur..
Pengenku yo mung siji,
Kowe iso ngerteni..

Pr:
Kabeh kuwi karepmu,
Ra ngerti opo karepku..
Coba kowe dadi aku,
Piye rasane dadi tresno keloromu..

Lk:
Aku ra pengen ngatur,
Aku ra pengen udur..
Pengenku yo mung siji,
Kowe iso ngerteni..

Pr:
Kabeh kuwi karepmu,
Ra ngerti opo karepku..
Coba kowe dadi aku,
Piye rasane dadi tresno keloromu..
———————-
[ver: lyrics]
[id: zbbhzwci]
[ar: Agung Pradanta ft. Eva Santika]
[ti: Ngerteni]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:37]
[00:00.05]Ngerteni – Agung Pradanta ft. Eva Santika
[00:05.05]
[00:07.05]Lk: Tresnoku iki mung siji kowe,
[00:13.55]Lk: Neng atiku raono liyane..
[00:20.19]Lk: Kowe sing iso ngerteni aku,
[00:26.83]Lk: Susah seneng dilakoni bareng..
[00:32.48]
[00:34.04]Pr: Kabeh iki waton tak lakoni,
[00:40.38]Pr: Snajan kabeh aku uwis ngerti..
[00:47.45]Pr: Omonganmu kuwi mung ngapusi,
[00:54.03]Pr: Padahal tresnamu ra mung siji..
[00:59.75]
[01:01.74]Lk: Kowe slama iki ra ngerti isi ati iki,
[01:09.13]Lk: Jerone tresnaku nggo sliramu..
[01:15.03]Pr: Nanging saiki opo bukti,
[01:19.44]Pr: Omonganmu kuwi raiso tak ngerteni..
[01:27.39]
[01:29.07]Lk: kadang nek ketemu padu,
[01:31.05]Lk: malah kadang omonganmu dadi bungahe atiku,
[01:34.22]Lk: sak jane piye karepmu,
[01:36.33]Lk: piye karepmu..
[01:41.11]
[01:42.60]Pr: kowe senengane ngatur,
[01:44.71]Pr: kadang omonganmu nglantur pingine aku tok atur,
[01:48.26]Pr: nanging opo bukti arep tok gowo neng ngendi,
[01:51.86]Pr: selama iki pitakonku durung tok jawabi..
[01:58.38]
[01:59.13]Lk: Aku ra pengen ngatur,
[02:02.29]Lk: Aku ra pengen udur..
[02:06.07]Lk: Pengenku yo mung siji,
[02:09.36]Lk: Kowe iso ngerteni..
[02:13.10]Pr: Kabeh kuwi karepmu,
[02:16.13]Pr: Ra ngerti opo karepku..
[02:19.73]Pr: Coba kowe dadi aku,
[02:23.53]Pr: Piye rasane dadi tresno keloromu..
[02:29.18]
[02:58.48]>>>
[02:59.48]>>
[03:00.48]>
[03:01.48]Lk: Kowe slama iki ra ngerti isi ati iki,
[03:08.92]Lk: Jerone tresnaku nggo sliramu..
[03:15.26]Pr: Nanging saiki opo bukti,
[03:19.17]Pr: Omonganmu kuwi raiso tak ngerteni..
[03:27.00]
[03:28.04]Lk: Aku ra pengen ngatur,
[03:31.58]Lk: Aku ra pengen udur..
[03:34.99]Lk: Pengenku yo mung siji,
[03:38.42]Lk: Kowe iso ngerteni..
[03:42.26]Pr: Kabeh kuwi karepmu,
[03:45.18]Pr: Ra ngerti opo karepku..
[03:48.60]Pr: Coba kowe dadi aku,
[03:52.57]Pr: Piye rasane dadi tresno keloromu..
[03:58.41]
[03:59.59]Lk: Aku ra pengen ngatur,
[04:02.26]Lk: Aku ra pengen udur..
[04:05.80]Lk: Pengenku yo mung siji,
[04:09.15]Lk: Kowe iso ngerteni..
[04:12.75]Pr: Kabeh kuwi karepmu,
[04:15.80]Pr: Ra ngerti opo karepku..
[04:19.46]Pr: Coba kowe dadi aku,
[04:23.26]Pr: Piye rasane dadi tresno keloromu..
[04:29.03]
—————
Preview:

Advertisements

Wis Tak Tompo


Versi: Agung Pradanta ft. Putri Kirani

LK:
ROSO NENG NJERO ATI,
ORA ISO TAK APUSI..
KADANG NYESEK NENG DODO,
NANGING AKU BISO OPO..

BINGUNG RASANE ATI,
PIYE KUDU NYIKAPI..
TRESNOKU,
SOYO GEDE NGGO AWAKMU..

PR:
OJO DADI ATIMU,
AKU ORA ISO KETEMU..
MERGO KEWAJIBANMU,
KUDU DAMPINGI BOJOMU..

KABEH UWIS TAK TOMPO,
KABEH UWIS TAK PIKIRNO..
SENAJAN AKU,
MUNG DADI SELIR ATIMU..

AKU ORA NUNTUT OPO-OPO,
PENGENKU IKI YO MUNG TRESNO..
MERGO AWAKMU,
SING NGGAWE SENENG ATIKU..

LK:
PANGAPURANE AWAKKU,
DURUNG ISO NGGAWE ATIMU..
SESENENG KOYO BOJOKU,
SABARO SELIR ATIKU..

PR:
KABEH KUWI WIS TAK TOMPO,
SENAJAN KADANG ATI LORO..
NANGING PIYE MANEH,
WIS GARISE SING KUOSO..

REFF:
PR:
AKU ORA NUNTUT OPO-OPO,
PENGENKU IKI YO MUNG TRESNO..
MERGO AWAKMU,
SING NGGAWE SENENG ATIKU..

LK:
PANGAPURANE AWAKKU,
DURUNG ISO NGGAWE ATIMU..
SESENENG KOYO BOJOKU,
SABARO SELIR ATIKU..

PR:
KABEH KUWI WIS TAK TOMPO,
SENAJAN KADANG ATI LORO..
NANGING PIYE MANEH,
WIS GARISE SING KUOSO..

LK:
PANGAPURANE AWAKKU,
DURUNG ISO NGGAWE ATIMU..
SESENENG KOYO BOJOKU,
SABARO SELIR ATIKU..

PR:
KABEH KUWI WIS TAK TOMPO,
SENAJAN KADANG ATI LORO..
NANGING PIYE MANEH,
WIS GARISE SING KUOSO..
———————
[ver: lyrics]
[id: akcizkci]
[ar: Agung Pradanta ft. Putri Kirani]
[ti: Wis Tak Tompo]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:06]
[00:00.03]Wis Tak Tompo
[00:00.03]Versi: Agung Pradanta ft. Putri Kirani
[00:26.03]
[00:28.03]>>>
[00:29.03]>>
[00:30.03]>
[00:31.03]Lk: Roso neng njero ati,
[00:34.37]Lk: Ora iso tak apusi..
[00:37.87]Lk: Kadang nyesek neng dodo,
[00:41.48]Lk: Nanging aku biso opo..
[00:45.08]Lk: Bingung rasane ati,
[00:47.88]Lk: Piye kudu nyikapi..
[00:51.54]Lk: Tresnoku,
[00:53.78]Lk: Soyo gede nggo awakmu..
[00:58.99]
[01:00.49]Pr: Ojo dadi atimu,
[01:03.46]Pr: Aku ora iso ketemu..
[01:07.26]Pr: Mergo kewajibanmu,
[01:10.73]Pr: Kudu dampingi bojomu..
[01:14.46]Pr: Kabeh uwis tak tompo,
[01:17.32]Pr: Kabeh uwis tak pikirno..
[01:21.10]Pr: Senajan aku,
[01:23.40]Pr: Mung dadi selir atimu..
[01:28.25]
[01:29.49]Pr: Aku ora nuntut opo-opo,
[01:32.22]Pr: Pengenku iki yo mung tresno..
[01:35.88]Pr: Mergo awakmu,
[01:38.12]Pr: Sing nggawe seneng atiku..
[01:43.71]Lk: Pangapurane awakku,
[01:46.69]Lk: Durung iso nggawe atimu..
[01:50.67]Lk: Seseneng koyo bojoku,
[01:54.45]Lk: Sabaro selir atiku..
[01:58.36]Pr: Kabeh kuwi wis tak tompo,
[02:01.47]Pr: Senajan kadang ati loro..
[02:05.32]Pr: Nanging piye maneh,
[02:07.87]Pr: Wis garise sing kuoso..
[02:11.72]
[02:38.99]>>>
[02:39.99]>>
[02:40.99]>
[02:41.99]Pr: Aku ora nuntut opo-opo,
[02:45.99]Pr: Pengenku iki yo mung tresno..
[02:49.39]Pr: Mergo awakmu,
[02:51.63]Pr: Sing nggawe seneng atiku..
[02:57.10]Lk: Pangapurane awakku,
[03:00.57]Lk: Durung iso nggawe atimu..
[03:04.30]Lk: Seseneng koyo bojoku,
[03:07.84]Lk: Sabaro selir atiku..
[03:11.82]Pr: Kabeh kuwi wis tak tompo,
[03:15.10]Pr: Senajan kadang ati loro..
[03:18.84]Pr: Nanging piye maneh,
[03:21.25]Pr: Wis garise sing kuoso..
[03:26.47]Lk: Pangapurane awakku,
[03:29.82]Lk: Durung iso nggawe atimu..
[03:33.37]Lk: Seseneng koyo bojoku,
[03:37.09]Lk: Sabaro selir atiku..
[03:41.13]Pr: Kabeh kuwi wis tak tompo,
[03:44.30]Pr: Senajan kadang ati loro..
[03:48.21]Pr: Nanging piye maneh,
[03:50.76]Pr: Wis garise sing kuoso..
[03:55.16]
————–
Preview:

Tukang Parkir


Versi: Agung Pradanta ft. Ayu Paramita

Lk:
Dhik sepurane aku,
Sing durung iso dadi opo sing tok karepno..
Aku mung iso kerjo,
Opo enenge sing penting halal hasile..

Pr:
Mas aku iso nompo,
Yen wis dalane urip iki kudu koyo ngene..
Ben dilakoni wae,
Aku yakin bakal kepenak mburine..

Kowe ojo sumelang,
Tresnaku ra bakal ilang..
Ibarat kowe kuncine,
Aku dadi montore..

Lk:
Kadang aku sok mikir,
Aku mung tukang parkir..
Opo kowe iso nompo,
Ra bakal nggawe loro..

Pr:
Kowe ra sah kuatir,
Kabeh uwis tak pikir..
Senadyan kowe tukang parkir,
Nanging atiku ora bakal sumingkir..

reff:
Lk:
Dhik sepurane aku,
Sing durung iso dadi opo sing tok karepno..
Aku mung iso kerjo,
Opo enenge sing penting halal hasile..

Pr:
Kowe ojo sumelang,
Tresnaku ra bakal ilang..
Ibarat kowe kuncine,
Aku dadi montore..

Lk:
Kadang aku sok mikir,
Aku mung tukang parkir..
Opo kowe iso nompo,
Ra bakal nggawe loro..

Pr:
Kowe ra sah kuatir,
Kabeh uwis tak pikir..
Senadyan kowe tukang parkir,
Nanging atiku ora bakal sumingkir..

Lk:
Kadang aku sok mikir,
Aku mung tukang parkir..
Opo kowe iso nompo,
Ra bakal nggawe loro..

Pr:
Kowe ra sah kuatir,
Kabeh uwis tak pikir..
Senadyan kowe tukang parkir,
Nanging atiku ora bakal sumingkir..
Nanging atiku ora bakal sumingkir..
———————
[ver: lyrics]
[id: okszusci]
[ar: Agung Pradanta/Ayu Paramita]
[ti: Tukang Parkir]
[al: Hip Hop Dangdut Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:39]
[00:00.03]Tukang Parkir
[00:00.03]by: Agung Pradanta ft. Ayu Paramita
[00:09.03]
[00:11.03]>>>
[00:12.03]>>
[00:13.03]>
[00:14.03]Lk: Dhik sepurane aku,
[00:20.56]Lk: Sing durung iso
[00:22.39]Lk: dadi opo sing tok karepno..
[00:27.90]Lk: Aku mung iso kerjo,
[00:34.11]Lk: Opo enenge
[00:35.68]Lk: sing penting halal hasile..
[00:40.09]
[00:41.09]Pr: Mas aku iso nompo,
[00:46.33]Pr: Yen wis dalane
[00:49.15]Pr: urip iki kudu koyo ngene..
[00:53.80]Pr: Ben dilakoni wae,
[00:59.52]Pr: Aku yakin bakal kepenak
[01:03.77]Pr: mburine..
[01:06.92]Pr: Kowe ojo sumelang,
[01:10.45]Pr: Tresnaku ra bakal ilang..
[01:13.67]Pr: Ibarat kowe kuncine,
[01:17.22]Pr: aku dadi montore..
[01:21.51]
[01:23.05]Lk: Kadang aku sok mikir,
[01:26.57]Lk: Aku mung tukang parkir..
[01:30.17]Lk: Opo kowe iso nompo,
[01:34.02]Lk: Ra bakal nggawe loro..
[01:37.14]Pr: Kowe ra sah kuatir,
[01:40.01]Pr: Kabeh uwis tak pikir..
[01:43.39]Pr: Senadyan kowe tukang parkir,
[01:47.47]Pr: Nanging atiku ora bakal sumingkir..
[01:52.38]
[02:04.02]>>>
[02:05.02]>>
[02:06.02]>
[02:07.02]Lk: Dhik sepurane aku,
[02:12.55]Lk: Sing durung iso
[02:14.79]Lk: dadi opo sing tok karepno..
[02:20.25]Lk: Aku mung iso kerjo,
[02:25.53]Lk: Opo enenge
[02:28.01]Lk: sing penting halal hasile..
[02:32.04]
[02:33.60]Pr: Kowe ojo sumelang,
[02:36.14]Pr: Tresnaku ra bakal ilang..
[02:39.75]Pr: Ibarat kowe kuncine,
[02:42.55]Pr: Aku dadi montore..
[02:46.71]
[02:48.76]Lk: Kadang aku sok mikir,
[02:52.36]Lk: Aku mung tukang parkir..
[02:56.02]Lk: Opo kowe iso nompo,
[02:59.63]Lk: Ra bakal nggawe loro..
[03:02.92]Pr: Kowe ra sah kuatir,
[03:05.72]Pr: Kabeh uwis tak pikir..
[03:09.07]Pr: Senadyan kowe tukang parkir,
[03:12.79]Pr: Nanging atiku ora bakal sumingkir..
[03:18.57]Lk: Kadang aku sok mikir,
[03:22.18]Lk: Aku mung tukang parkir..
[03:25.78]Lk: Opo kowe iso nompo,
[03:29.50]Lk: Ra bakal nggawe loro..
[03:32.73]Pr: Kowe ra sah kuatir,
[03:35.52]Pr: Kabeh uwis tak pikir..
[03:39.07]Pr: Senadyan kowe tukang parkir,
[03:42.92]Pr: Nanging atiku ora bakal sumingkir..
[03:47.89]
[03:49.88]Pr: Nanging atiku ora bakal sumingkir..
[03:57.83]
—————-
Preview:

Kependem Tresno


Versi: Agung Pradanta

Coba rungokno nyanyian iki,
Nyeritakke tresno sing kependem ono neng dodo..

Kudu kepiye aku mesti piye,
Yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene..

Coba rungokno nyanyian iki,
Nyeritakke tresno sing kependem ono neng dodo..

Kudu kepiye aku mesti piye,
Yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene..

Senajan kowe wis karo liyane,
Nanging tresnaku ro kowe ora iso tak lalekke..

Ora bakal ilang tresnaku dinggo kowe,
Wis tak tutup atiku dinggo liyane..

Mergo kowe sing paling tak tresnani,
Senajan tresno iki mung kependem neng ati..

reff:
Coba rungokno nyanyian iki,
Nyeritakke tresno sing kependem ono neng dodo..

Kudu kepiye aku mesti piye,
Yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene..

Senajan kowe wis karo liyane,
Nanging tresnaku ro kowe ora iso tak lalekke..

Ora bakal ilang tresnaku dinggo kowe,
Wis tak tutup atiku dinggo liyane..

Mergo kowe sing paling tak tresnani,
Senajan tresno iki mung kependem neng ati..

Ora bakal ilang tresnaku dinggo kowe,
Wis tak tutup atiku dinggo liyane..

Mergo kowe sing paling tak tresnani,
Senajan tresno iki mung kependem neng ati..
Senajan tresno iki mung kependem neng ati..
———————
[ver: lyrics]
[id: pccluqci]
[ar: Agung Pradanta]
[ti: Kependem Tresno]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:34]
[00:00.02]Kependem Tresno – Agung Pradanta
[00:05.02]
[00:07.02]>>>
[00:08.02]>>
[00:09.02]>
[00:10.02]Coba rungokno nyanyian iki,
[00:16.72]Nyeritakke tresno
[00:19.51]sing kependem ono neng dodo..
[00:24.24]Kudu kepiye aku mesti piye,
[00:30.95]Yen pancen dalane
[00:34.43]uripku iki kudu koyo ngene..
[00:40.26]
[00:41.95]Coba rungokno nyanyian iki,
[00:48.77]Nyeritakke tresno
[00:52.26]sing kependem ono neng dodo..
[00:55.98]Kudu kepiye aku mesti piye,
[01:02.63]Yen pancen dalane
[01:05.73]uripku iki kudu koyo ngene..
[01:12.56]Senajan kowe wis karo liyane,
[01:19.58]Nanging tresnaku ro kowe
[01:23.03]ora iso tak lalekke..
[01:29.30]Ora bakal ilang
[01:32.91]tresnaku dinggo kowe,
[01:36.76]Wis tak tutup atiku dinggo liyane..
[01:44.16]Mergo kowe
[01:47.02]sing paling tak tresnani,
[01:50.68]Senajan tresno iki
[01:53.92]mung kependem neng ati..
[01:57.83]
[02:28.49]>>>
[02:29.49]>>
[02:30.49]>
[02:31.49]Coba rungokno nyanyian iki,
[02:38.45]Nyeritakke tresno
[02:41.55]sing kependem ono neng dodo..
[02:46.21]Kudu kepiye aku mesti piye,
[02:52.99]Yen pancen dalane
[02:56.60]uripku iki kudu koyo ngene..
[03:03.43]Senajan kowe wis karo liyane,
[03:09.89]Nanging tresnaku ro kowe
[03:13.59]ora iso tak lalekke..
[03:19.87]Ora bakal ilang
[03:22.93]tresnaku dinggo kowe,
[03:26.78]Wis tak tutup atiku dinggo liyane..
[03:34.48]Mergo kowe sing paling tak tresnani,
[03:41.25]Senajan tresno iki
[03:44.86]mung kependem neng ati..
[03:50.25]
[03:51.50]Ora bakal ilang
[03:54.93]tresnaku dinggo kowe,
[03:59.09]Wis tak tutup atiku dinggo liyane..
[04:06.60]Mergo kowe sing paling tak tresnani,
[04:13.06]Senajan tresno iki
[04:16.52]mung kependem neng ati..
[04:20.93]Senajan tresno iki
[04:24.22]mung kependem neng ati..
[04:31.36]
————–
Preview: