Kembang Lambe (dian ratih)

Versi: Agung ft. Dian Ratih

Lk :
Dik rambut cemeng koyo buntut jaran, duwene sopo…
Moto damar kanginan koyo kentekan lengo, duwene sopo…
Pr :
Kang ojo kari lonte kathik takon-takon, kang wis karuan
Kang koyo buntut jaran lan damar kanginan, duwene riko

LK : Dik bokong semok kang nongko sesigar, duwene sopo…
Pr : Teko pucuk rambut sampek bongkot sikil, kabeh duwene riko

reff :
Pr :
Ojo maning-maning kang, riko takon sak dalan-dalan
Aju engko klelendi, ngomong kelamong lambene wong
Masio isun wis dijaluk, antarane wong tuwek
Isun magih isin, dadi kembang lambene uwong

Lk :
Dik rambut cemeng koyo buntut jaran, duwene sopo…
Moto damar kanginan koyo kentekan lengo, duwene sopo…
Pr :
Kang ojo kari lonte kathik takon-takon, kang wis karuan
Kang koyo buntut jaran lan damar kanginan, duwene riko

reff :
Pr :
Ojo maning-maning kang, riko takon sak dalan-dalan
Aju engko klelendi, ngomong kelamong lambene wong
Masio isun wis dijaluk, antarane wong tuwek
Isun magih isin, dadi kembang lambene uwong

Lk :
Dik rambut cemeng koyo buntut jaran, duwene sopo…
Moto damar kanginan koyo kentekan lengo, duwene sopo…
Pr :
Kang ojo kari lonte kathik takon-takon, kang wis karuan
Kang koyo buntut jaran lan damar kanginan, duwene riko

LK : Dik bokong semok kang nongko sesigar, duwene sopo…
Pr : Teko pucuk rambut sampek bongkot sikil, kabeh duwene riko

Njaluk Pijet

Versi: Agung Juanda ft. Rindi Safira

Pr :
Ngisor nopo nduwur mas, mlumah nopo murep
Ayo gek ndang matur, ojo mung mencap-mencep
Pilih soko mburi mas, nopo soko ngarep
Gek ndang mbukak klambi yen ati sampean karep

Lk :
Lampune disumet dik, ben ra peteng ndedhet
Aku wis ra kuat, uwis rakuat ngempet
Aku wis kebelet dik, kepingin dipijet
Alon-alon wae, ra usah cepet-cepet

reff :
Pr :
Durung nyumet dimar, klosone kok wis digelar
Tanpa basa-basi, sampean mapan ning kamar

Lk :
Kene mlebu kene dik, aku wis ra sabar
Njalukku ra suwe, aku mung minta sebentar

Pr :
Duwet mung sak lembar, lagakmu ko saudagar
Ati iki samar, sampean ra gelem mbayar

Lk :
Senadyan sak lembar, nanging kuwi duwet dolar
Yen gelem tak lamar, tak tukokne becak anyar

reff :
Pr :
Ngisor nopo nduwur mas, mlumah nopo murep
Ayo gek ndang matur, ojo mung mencap-mencep
Pilih soko mburi mas, nopo soko ngarep
Gek ndang mbukak klambi yen ati sampean karep

Lk :
Lampune disumet dik, ben ra peteng ndedhet
Aku wis ra kuat, uwis rakuat ngempet
Aku wis kebelet dik, kepingin dipijet
Alon-alon wae, ra usah cepet-cepet

reff :
Pr :
Durung nyumet dimar, klosone kok wis digelar
Tanpa basa-basi, sampean mapan ning kamar

Lk :
Kene mlebu kene dik, aku wis ra sabar
Njalukku ra suwe, aku mung minta sebentar

Pr :
Duwet mung sak lembar, lagakmu ko saudagar
Ati iki samar, sampean ra gelem mbayar

Lk :
Senadyan sak lembar, nanging kuwi duwet dolar
Yen gelem tak lamar, tak tukokne becak anyar

1234