Kembang Lambe (dian ratih)

Dian-Ratih
Versi: Agung ft. Dian Ratih

Lk :
Dik rambut cemeng koyo buntut jaran, duwene sopo…
Moto damar kanginan koyo kentekan lengo, duwene sopo…
Pr :
Kang ojo kari lonte kathik takon-takon, kang wis karuan
Kang koyo buntut jaran lan damar kanginan, duwene riko

LK : Dik bokong semok kang nongko sesigar, duwene sopo…
Pr : Teko pucuk rambut sampek bongkot sikil, kabeh duwene riko

reff :
Pr :
Ojo maning-maning kang, riko takon sak dalan-dalan
Aju engko klelendi, ngomong kelamong lambene wong
Masio isun wis dijaluk, antarane wong tuwek
Isun magih isin, dadi kembang lambene uwong

Lk :
Dik rambut cemeng koyo buntut jaran, duwene sopo…
Moto damar kanginan koyo kentekan lengo, duwene sopo…
Pr :
Kang ojo kari lonte kathik takon-takon, kang wis karuan
Kang koyo buntut jaran lan damar kanginan, duwene riko

reff :
Pr :
Ojo maning-maning kang, riko takon sak dalan-dalan
Aju engko klelendi, ngomong kelamong lambene wong
Masio isun wis dijaluk, antarane wong tuwek
Isun magih isin, dadi kembang lambene uwong

Lk :
Dik rambut cemeng koyo buntut jaran, duwene sopo…
Moto damar kanginan koyo kentekan lengo, duwene sopo…
Pr :
Kang ojo kari lonte kathik takon-takon, kang wis karuan
Kang koyo buntut jaran lan damar kanginan, duwene riko

LK : Dik bokong semok kang nongko sesigar, duwene sopo…
Pr : Teko pucuk rambut sampek bongkot sikil, kabeh duwene riko
————
Prteview:

Njaluk Pijet

Njaluk Pijet
Ciptaan : ??
Vokal : Agung Juanda & Rindi Safira
Produksi : Global?

Pr :
Ngisor nopo nduwur mas, mlumah nopo murep
Ayo gek ndang matur, ojo mung mencap-mencep
Pilih soko mburi mas, nopo soko ngarep
Gek ndang mbukak klambi yen ati sampean karep

Lk :
Lampune disumet dik, ben ra peteng ndedhet
Aku wis ra kuat, uwis rakuat ngempet
Aku wis kebelet dik, kepingin dipijet
Alon-alon wae, ra usah cepet-cepet

reff :

Pr :
Durung nyumet dimar, klosone kok wis digelar
Tanpa basa-basi, sampean mapan ning kamar

Lk :
Kene mlebu kene dik, aku wis ra sabar
Njalukku ra suwe, aku mung minta sebentar

Pr :
Duwet mung sak lembar, lagakmu ko saudagar
Ati iki samar, sampean ra gelem mbayar

Lk :
Senadyan sak lembar, nanging kuwi duwet dolar
Yen gelem tak lamar, tak tukokne becak anyar

reff :
kembali ke atas..ngisor nopo nduwur…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=VDXfjh_mV0g

Gede Dowo (vivi rosalita)

Gede Dowo
Ciptaan : ??
Vokal : Vivi R & Agung
Produksi : Perdana Record

Lk : Mbok’e thole…, coba kowe rene…,
anakmu thole…, kok cengengesan dewe…,
Pr :
Thole…thole…, yo gene cengengesan dewe
Bapakmu thole…, mung kuwatir ngomal-ngomel lambene
Nganti sak mene…

Thole…thole…, kurang opo mbokmu ngladeni
Tak gadhang-gadhang, lan tak junjung
Ning patrapmu, sajak’e agawe bingung

Lk : Jan-jane sepele wae mbok…, Perkarane ndek bengi aku ngipi
Pr : Ngipi opo thole, coba kondo-o wae, Mbok menowo, ipenmu ono wertine
Lk : Ngipi dicokot ulo, ulone gede dowo
Pr : Yen mengkono, kowe cepak jodone

Lk : Mbok’e…pak’e…, suk rabiku ditanggapke opo
Pr : Anakku thole, ngganteng dewe, Suk rabimu nanggap new palapa wae

reff :

Pr :
Thole…thole…, yo gene cengengesan dewe
Bapakmu thole…, mung kuwatir ngomal-ngomel lambene
Nganti sak mene…

Thole…thole…, kurang opo mbokmu ngladeni
Tak gadhang-gadhang, lan tak junjung
Ning patrapmu, sajak’e agawe bingung

Lk : Jan-jane sepele wae mbok…, Perkarane ndek bengi aku ngipi
Pr : Ngipi opo thole, coba kondo-o wae, Mbok menowo, ipenmu ono wertine
Lk : Ngipi dicokot ulo, ulone gede dowo
Pr : Yen mengkono, kowe cepak jodone

Lk : Mbok’e…pak’e…, suk rabiku ditanggapke opo
Pr : Anakku thole, ngganteng dewe, Suk rabimu nanggap new palapa wae

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=vNNP0r4IZqw

Kebelet Kawin

Kebelet Kawin
Ciptaan : ??
Vokal : Agung Juanda & Putri Aglies
Produksi : Perdana Record

Lk :
Ora usah sungkan ndang munio
Kowe arep njaluk mas kawin opo
Milih omah opo rojo koyo
Inten opo mutioro,
Yen perlu rogo lan nyowo
Demi kowe aku lilo,
Sing penting aku mbok trimo

Pr :
Yen pancen kuwi kekarepanmu
Aku mesti gelem lan setuju
Atiku iki kebacut rindu
Karna kusayang dirimu,
Karena ku cinta padamu
Ingin peluk cium kamu
Seandainya engkau mau.., dadi bojoku…

Mas agung, ndang moro nang omahku
Maturo, marang bapak lan ibu

Lk :
Sayang…, yen kuwi kekarepanmu
Sayang…, entenono tak tekaku
Sesuk esuk jam pitu, melamar dirimu

reff :

Lk :
Ora usah sungkan ndang munio
Kowe arep njaluk mas kawin opo
Milih omah opo rojo koyo
Inten opo mutioro,
Yen perlu rogo lan nyowo
Demi kowe aku lilo,
Sing penting aku mbok trimo

Pr :
Yen pancen kuwi kekarepanmu
Aku mesti gelem lan setuju
Atiku iki kebacut rindu
Karna kusayang dirimu,
Karena ku cinta padamu
Ingin peluk cium kamu
Seandainya engkau mau.., dadi bojoku…

Mas agung, ndang moro nang omahku
Maturo, marang bapak lan ibu

Lk :
Sayang…, yen kuwi kekarepanmu
Sayang…, entenono tak tekaku
Sesuk esuk jam pitu, melamar dirimu

reff :

Lk :
Ora usah sungkan ndang munio
Kowe arep njaluk mas kawin opo
Milih omah opo rojo koyo
Inten opo mutioro,
Yen perlu rogo lan nyowo
Demi kowe aku lilo,
Sing penting aku mbok trimo

Pr :
Mas agung, ndang moro nang omahku
Maturo, marang bapak lan ibu

Lk :
Sayang…, yen kuwi kekarepanmu
Sayang…, entenono tak tekaku
Sesuk esuk jam pitu, melamar dirimu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=cwkVLYaRrUc

Bojo Wayuh

Bojo Wayuh
Ciptaan : NN
Vokal : Novi & Agung
Produksi : CHGB Record

Lk :
Coba mrinio dik, bojoku sayang
Kowe arep tak jak rundingan
Opo ra pingin duwe momongan
Tak rabi wayuh, golek keturunan

Pr :
Iwak sepat mas, iwak kuniran
Wis ra kuat, dadi pikiran
Opo enake mas, gendong momongan
Yen toh mung dadi, bojo wayuhan

reff :

Lk :
Jarene sopo sing akeh bojone
Tambah akeh rejekine
Jo kuwatir seje wonge
Iku jare seje sandhang lan pangane

Pr :
Ojo nuruti, sing durung mesti
Timbang kuciwo, lan loro ing nembe mburine

Lk :
Jarene wong wadon diwayuh lilo
Wong wadon atine mulyo
Jo kuwatir senajan kowe mbok tuwo
Tresnaku tak bagi podo

Pr :
Urip ning ndunyo, kudu waspodo
Mulo sing eling marang nembah sing kuoso

reff :
kembali ke atas..coba mrinio dik…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=LBFkA67NsYM

Mendem Lanangan

Mendem Lanangan
Ciptaan : Erwin B / Agus Cokro
Vokal : Novi & Agung
Produksi : M.Perdana Record

[Dialog]
Lk : Nduukkk,
Pr : Daleemmm
Lk : Kowe reneho,ono opo to,tak delok kok gorak-garuk
Pr : Duko romo…

Pr :
Momo romo iki piye romo
Umur tuwo kok isih dewekan
Wayahe urip bebrayan
Momong anak jaran-jaranan

Momo romo iki piye romo
Aku kepingin cepet nikahan
Aku uwis ora tahan
Aku iki wis mendem lanangan

Iki piye iki piye,
Iki iki piye
Nadyan turu nganggo kemul
Ora biso ngangetke awakku

Sinten mawon,
Kulo mboten pilih-pilih wulu
Mas kondektur, tukang cukur
Syukur-syukur, yen entuk direktur

Lk :
Gendhuk-gendhuk ojo wedi yo ndhuk
Jodoh kuwi, wis ono sing ngatur
Sopo wae bapak lilo,
Mung syarate kudu uwis kerjo

Gendhuk-gendhuk ojo wedi yo ndhuk
Ojo kesusu kowe mesti payu
Nuwun wae marang gusti,
Mugo-mugo enggal diparingi

Pr :
Injih romo, kulo manut
Kulo bade nurut
Kenembah sampun kebacut
Wis ning tangan, biso-biso mrucut

Sinten mawon,
Kulo purun, kulo-kulo purun
Tiyang kutho nopo ndusun
Sugih miskin, penting payunipun

kembali ke atas..momo romo iki…

Tiyang kutho nopo ndusun
Sugih miskin, penting payunipun

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=hzRSurjGP3E

Rondo Ping Limo

Dwi-Ratna_Agung
Versi: Dwi Ratna ft. Agung

Pr :
Mas mangkel atiku,
Sliramu kok ngapusi aku..
Kandane ndisik jare joko,
Bojone wis roto sak kutho,
Malah aku sing nomer limo..

Lk :
Dik seje cerito,
Mulo aku ora kondo,
Kowe ngaku yo durung kromo..
Nyatane sampun dados rondo,
Malah kowe rondo ping limo..

Mampir pasar wonokromo,
Nek dipikir pancen ora bedo,
Bab kowe karo diriku..

Pr :
Nanging aku isik sendirian,
Kowe tetep nduwe sisihan,
Banjur kapan wayahku nompo giliran..

Lk :
Mampir pasar wonokromo,
Nek dipikir pancen ora bedo,
Bab kowe karo diriku..

Pr :
Nanging aku isik sendirian,
Kowe tetep nduwe sisihan,
Banjur kapan wayahku nompo giliran..

Mas mangkel atiku,
Sliramu kok ngapusi aku..
Kandane ndisik jare joko,
Bojone wis roto sak kutho,
Malah aku sing nomer limo..

reff :
Lk :
Mampir pasar wonokromo,
Nek dipikir pancen ora bedo,
Bab kowe karo diriku..

Pr :
Nanging aku isik sendirian,
Kowe tetep nduwe sisihan,
Banjur kapan wayahku nompo giliran..

Lk :
Mampir pasar wonokromo,
Nek dipikir pancen ora bedo,
Bab kowe karo diriku..

Pr :
Nanging aku isik sendirian,
Kowe tetep nduwe sisihan,
Banjur kapan wayahku nompo giliran..

Pr : Mas mangkel atiku..
Lk : Podo yo karo atiku..

Ft :
Mugo dadi mimi lan mintuno,
Ora bakal nemu perkoro,
Masio dadi sing nomer limo..

Mugo dadi mimi lan mintuno,
Ora bakal nemu perkoro,
Masio karo rondo ping limo..
Masio karo rondo ping limo..
————-
[id: havazpca]
[ar: Dwi Ratna ft. Agung]
[ti: Rondo Ping Limo]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:01]
[00:01.15]Rondo Ping Limo – Dwi Ratna ft. Agung
[00:21.51][01:14.93][01:50.46][02:43.51][03:38.03][04:50.32]
[00:24.51][03:10.70]>>>
[00:25.51][03:11.70]>>
[00:26.51][03:12.70]>
[00:27.51][02:20.82]Pr: Mas mangkel atiku,
[00:32.62][02:25.73]Pr: Sliramu kok ngapusi aku..
[00:39.22][02:31.90]Pr: Kandane ndisik jare joko,
[00:41.64][02:34.38]Pr: Bojone wis roto sak kutho,
[00:44.69][02:37.73]Pr: Malah aku sing nomer limo..
[00:51.34]Lk: Dik seje cerito,
[00:56.51]Lk: Mulo aku ora kondo..
[01:02.67]Lk: Kowe ngaku yo durung kromo,
[01:05.34]Lk: Nyatane sampun dados rondo,
[01:08.40]Lk: Malah kowe rondo ping limo..
[01:26.69][01:56.42][03:13.70][03:44.13]Lk: Mampir pasar wonokromo,
[01:28.87][01:58.79][03:16.31][03:46.43]Lk: Nek dipikir pancen ora bedo,
[01:32.74][02:02.34][03:20.05][03:50.03]Lk: Bab kowe karo diriku..
[01:38.27][02:07.50][03:25.70][03:55.62]Pr: Nanging aku isik sendirian,
[01:40.94][02:10.62][03:28.57][03:58.43]Pr: Kowe tetep nduwe sisihan,
[01:44.05][02:13.78][03:31.75][04:01.72]Pr: Banjur kapan wayahku nompo giliran..
[04:08.32]Pr: Mas mangkel atiku..
[04:12.98]Lk: Podo yo karo atiku..
[04:19.90][04:32.09]Ft: Mugo dadi mimi lan mintuno,
[04:22.26][04:34.27]Ft: Ora bakal nemu perkoro,
[04:25.56][04:37.51][04:43.61]Ft: Masio dadi sing nomer limo..
————–
Preview: