Sepurane (adistya mayasari)

Versi: Aditya Mayasari

Yo wis sepurane bain,
Nawi isun salah..
Mulo iki wis nyatane,
Riko lan isun wis bedo dalane..

Yo wis kelendi maning,
Kadhung iki karep riko..
Cerito wis kari cerito,
Ojo riko ndadekeno molo..

Yo sak jujure bain,
Kadhung riko wis sing demen..
Wis tah tinggalen isun,
Kadhung wis sing biso bareng..

Yo wis lalekno bain,
Cerito hang wis soren..
Wis tah geningno isun,
Ojo riko uthik maning..

reff:
Yo wis sepurane bain,
Nawi isun salah..
Mulo iki wis nyatane,
Riko lan isun wis bedo dalane..

Yo wis kelendi maning,
Kadhung iki karep riko..
Cerito wis kari cerito,
Ojo riko ndadekeno molo..

Yo sak jujure bain,
Kadhung riko wis sing demen..
Wis tah tinggalen isun,
Kadhung wis sing biso bareng..

Yo wis lalekno bain,
Cerito hang wis soren..
Wis tah geningno isun,
Ojo riko uthik maning..
Wis tah geningno isun,
Ojo riko uthik maning..

Jumpet

Versi: Adistya Mayasari

Roso jumpet mesti ono,
Roso kuatir mulo nyikso,
Sakat sing ono riko..

Keroso kari keroso,
Mendem kangen saben dino,
Sakat sing ono riko..

Saiki riko nong endi,
Opo tah riko wis lali,
Nong janjine nong welase..

Roso jumpet mesti ono,
Roso kuatir mulo nyikso,
Sakat sing ono riko..

Keroso kari keroso,
Mendem kangen saben dino,
Sakat sing ono riko..

Saiki riko nong endi,
Opo tah riko wis lali,
Nong janjine nong welase..

reff:
Sun uncalaken kangen iki,
Myakne yo sing kari nyikso..

Tetep sun rumat welas iki,
Masio riko sing ono..

Roso jumpet mesti ono,
Roso kuatir mulo nyikso,
Sakat sing ono riko..

Keroso kari keroso,
Mendem kangen saben dino,
Sakat sing ono riko..

Saiki riko nong endi,
Opo tah riko wis lali,
Nong janjine nong welase..

reff:
Sun uncalaken kangen iki,
Myakne yo sing kari nyikso..

Tetep sun rumat welas iki,
Masio riko sing ono..

1239