Mulih Jam Piro

“MULIH JAM PIRO” Versi Nella Kharisma feat Adi Gaclex

Pr:
Kangmas sing bagus dewe sampean mulih jam piro,
Kangmas sing ngganteng dewe polahmu kok neko-neko..
Aku kok sujono sak bendino kowe lungo,
Pamit kerjo sajak dolan karo sopo..

Lk:
Sayang tak sayang-sayang aku ngganteng hanya untukmu,
Sayang tak sayang-sayang janganlah gampang cemburu..
Mbok ojo sujono aku metu mesti kerjo,
Rak nyatane dhik aku mulih nggowo blonjo..

reff:
Pr:
Ra percoyo sopo sing ora sujono,
Iki sms-e sopo..
Dia bilang sayang kamu dia bilang kangen kamu,
Duh kangmas enggalo ngaku..

Lk:
Nesu dhik durung-durung kok cemburu,
Tak percayakah sayangku..
Cintaku hanya dirimu sayangku hanya untukmu,
Tak mungkin tinggalkan kamu..

reff:
Pr:
Kangmas sing bagus dewe sampean mulih jam piro,
Kangmas sing ngganteng dewe polahmu kok neko-neko..
Aku kok sujono sak bendino kowe lungo,
Pamit kerjo sajak dolan karo sopo..

Lk:
Sayang tak sayang-sayang aku ngganteng hanya untukmu,
Sayang tak sayang-sayang janganlah gampang cemburu..
Mbok ojo sujono aku metu mesti kerjo,
Rak nyatane dhik aku mulih nggowo blonjo..

reff:
Pr:
Ra percoyo sopo sing ora sujono,
Iki sms-e sopo..
Dia bilang sayang kamu dia bilang kangen kamu,
Duh kangmas enggalo ngaku..

Lk:
Nesu dhik durung-durung kok cemburu,
Tak percayakah sayangku..
Cintaku hanya dirimu sayangku hanya untukmu,
Tak mungkin tinggalkan kamu..

Ngejur Ati

“NGEJUR ATI” Versi: Nella Kharisma feat Adi Gaclex

Pr:
Opo ra kelingan nalikane pamitan,
Pamit karo aku pamit karo anakmu..
Opo ra kelingan tangismu nang dodoku,
Ibarat dadi gedung ra keno ditewu..

Jebul lali marang janji,
Nalikane budhal nang luar negri..
Jebul cidro marang tresno,
Sing wis tak jogo nganti kowe teko..

Lk:
Janjimu palsu ra keno digugu,
Tresnamu cidro ra keno dijogo..
Suwe suwe jleput ajur dadi lembut,
Iso dadi bosok ngenteni ndhog blorok..

Ra eling aku elingo anakmu,
Bendino nangis nakokne kabarmu..
Ora nduwe ati iso nganti lali,
Jangan karna harta lupa segalanya..

Pr:
Cukup semene tresnamu mung semene,
Sak uwise kowe sugih duwe sembarange..
Njaluk pisahan kowe njaluk pisahan,
Tego-tegone kowe ngejur ati dalam penantian..

Lk:
Janjimu palsu ra keno digugu,
Tresnamu cidro ra keno dijogo..
Suwe suwe jleput ajur dadi lembut,
Iso dadi bosok ngenteni ndhog blorok..

Ra eling aku elingo anakmu,
Bendino nangis nakokne kabarmu..
Ora nduwe ati iso nganti lali,
Jangan karna harta lupa segalanya..

Pr:
Opo ra kelingan nalikane pamitan,
Pamit karo aku pamit karo anakmu..
Opo ra kelingan tangismu nang dodoku,
Ibarat dadi gedung ra keno ditewu..

Jebul lali marang janji,
Nalikane budhal nang luar negri..
Jebul cidro marang tresno,
Sing wis tak jogo nganti kowe teko..

Lk:
Janjimu palsu ra keno digugu,
Tresnamu cidro ra keno dijogo..
Suwe suwe jleput ajur dadi lembut,
Iso dadi bosok ngenteni ndhog blorok..

Ra eling aku elingo anakmu,
Bendino nangis nakokne kabarmu..
Ora nduwe ati iso nganti lali,
Jangan karna harta lupa segalanya..

Pr:
Cukup semene tresnamu mung semene,
Sak uwise kowe sugih duwe sembarange..
Njaluk pisahan kowe njaluk pisahan,
Tego-tegone kowe ngejur ati dalam penantian..