Mulih Jam Piro


Versi: Nella Kharisma ft. Adi Gaclex

Pr:
Kangmas sing bagus dewe sampean mulih jam piro,
Kangmas sing ngganteng dewe polahmu kok neko-neko..
Aku kok sujono sak bendino kowe lungo,
Pamit kerjo sajak dolan karo sopo..

Lk:
Sayang tak sayang-sayang aku ngganteng hanya untukmu,
Sayang tak sayang-sayang janganlah gampang cemburu..
Mbok ojo sujono aku metu mesti kerjo,
Rak nyatane dhik aku mulih nggowo blonjo..

reff:
Pr:
Ra percoyo sopo sing ora sujono,
Iki sms-e sopo..
Dia bilang sayang kamu dia bilang kangen kamu,
Duh kangmas enggalo ngaku..

Lk:
Nesu dhik durung-durung kok cemburu,
Tak percayakah sayangku..
Cintaku hanya dirimu sayangku hanya untukmu,
Tak mungkin tinggalkan kamu..

reff:
Pr:
Kangmas sing bagus dewe sampean mulih jam piro,
Kangmas sing ngganteng dewe polahmu kok neko-neko..
Aku kok sujono sak bendino kowe lungo,
Pamit kerjo sajak dolan karo sopo..

Lk:
Sayang tak sayang-sayang aku ngganteng hanya untukmu,
Sayang tak sayang-sayang janganlah gampang cemburu..
Mbok ojo sujono aku metu mesti kerjo,
Rak nyatane dhik aku mulih nggowo blonjo..

reff:
Pr:
Ra percoyo sopo sing ora sujono,
Iki sms-e sopo..
Dia bilang sayang kamu dia bilang kangen kamu,
Duh kangmas enggalo ngaku..

Lk:
Nesu dhik durung-durung kok cemburu,
Tak percayakah sayangku..
Cintaku hanya dirimu sayangku hanya untukmu,
Tak mungkin tinggalkan kamu..
———————
[ver: lyrics]
[id: pphuanci]
[ar: Nella Kharisma ft. Adi Gaclex]
[ti: Mulih Jam Piro]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:48]
[00:00.02]Mulih Jam Piro
[00:00.02]by: Nella Kharisma ft. Adi Gaclex
[00:26.02]
[00:28.02]>>>
[00:29.02]>>
[00:30.02]>
[00:31.02]Pr: Kangmas sing bagus dewe
[00:33.27]Pr: sampean mulih jam piro,
[00:37.08]Pr: Kangmas sing ngganteng dewe
[00:39.95]Pr: polahmu kok neko-neko..
[00:44.00]Pr: Aku kok sujono
[00:46.25]Pr: sak bendino kowe lungo,
[00:49.81]Pr: Pamit kerjo
[00:51.55]Pr: sajak dolan karo sopo..
[00:56.86]Lk: Sayang tak sayang-sayang
[00:59.35]Lk: aku ngganteng hanya untukmu,
[01:03.54]Lk: Sayang tak sayang-sayang
[01:06.22]Lk: janganlah gampang cemburu..
[01:10.27]Lk: Mbok ojo sujono
[01:12.52]Lk: aku metu mesti kerjo,
[01:16.20]Lk: Rak nyatane dhik
[01:18.64]Lk: aku mulih nggowo blonjo..
[01:22.82]
[01:33.02]>>>
[01:34.02]>>
[01:35.02]>
[01:36.02]Pr: Ra percoyo sopo sing ora sujono,
[01:41.02]Pr: Iki sms-e sopo..
[01:46.17]Pr: Dia bilang sayang kamu
[01:50.42]Pr: dia bilang kangen kamu,
[01:54.28]Pr: Duh kangmas enggalo ngaku..
[01:59.90]Lk: Nesu dhik durung-durung kok cemburu,
[02:04.70]Lk: Tak percayakah sayangku..
[02:10.13]Lk: Cintaku hanya dirimu
[02:13.82]Lk: sayangku hanya untukmu,
[02:17.50]Lk: Tak mungkin tinggalkan kamu..
[02:21.55]
[02:48.01]>>>
[02:49.01]>>
[02:50.01]>
[02:51.01]Pr: Kangmas sing bagus dewe
[02:54.21]Pr: sampean mulih jam piro,
[02:58.25]Pr: Kangmas sing ngganteng dewe
[03:00.62]Pr: polahmu kok neko-neko..
[03:04.55]Pr: Aku kok sujono
[03:06.98]Pr: sak bendino kowe lungo,
[03:10.60]Pr: Pamit kerjo
[03:12.29]Pr: sajak dolan karo sopo..
[03:17.47]Lk: Sayang tak sayang-sayang
[03:20.09]Lk: aku ngganteng hanya untukmu,
[03:24.21]Lk: Sayang tak sayang-sayang
[03:26.89]Lk: janganlah gampang cemburu..
[03:30.88]Lk: Mbok ojo sujono
[03:33.50]Lk: aku metu mesti kerjo,
[03:36.87]Lk: Rak nyatane dhik
[03:39.18]Lk: aku mulih nggowo blonjo..
[03:43.30]
[03:53.87]>>>
[03:54.87]>>
[03:55.87]>
[03:56.87]Pr: Ra percoyo sopo sing ora sujono,
[04:02.27]Pr: Iki sms-e sopo..
[04:08.95]Pr: Dia bilang sayang kamu
[04:11.26]Pr: dia bilang kangen kamu,
[04:14.94]Pr: Duh kangmas enggalo ngaku..
[04:20.49]Lk: Nesu dhik durung-durung kok cemburu,
[04:25.11]Lk: Tak percayakah sayangku..
[04:30.04]Lk: Cintaku hanya dirimu
[04:33.60]Lk: sayangku hanya untukmu,
[04:37.71]Lk: Tak mungkin tinggalkan kamu..
[04:42.27]
—————
Preview:

Advertisements