Wis Tumekaning Janji

Versi: Ratna Listy

Wis tumekaning janji,
Jare kowe arep sido bali..
Ning nganti pitung sasi,
Tekamu sing tak anti-anti..

Wiwit pamitan lungo,
Sakjane aku ora lilo..
Ndek biyen aku uwis kroso,
Bakale kowe cidro,
Ninggal aku kowe tego..

Wis tumekaning janji,
Jare biyen arep dadi siji..
Ning kok nganti saiki,
Sliramu ora bali-bali..

Wiwit jaman semono,
Atiku ora tau tego..
Anggere kowe pamit lungo,
Perih neng njeron dodo,
Ning ra iso opo-opo..

reff:
Pancen tresnaku wiwit biyen mulo,
Aku wis matur aku iki sopo..
Yen pancen loro wis ojo sido,
Tresnaku aku keloro-loro..

reff:
Pancen tresnaku wiwit biyen mulo,
Aku wis matur aku iki sopo..
Yen pancen loro wis ojo sido,
Tresnaku aku keloro-loro..

Wis tumekaning janji,
Jare biyen arep dadi siji..
Ning kok nganti saiki,
Sliramu ora bali-bali..

Wiwit jaman semono,
Atiku ora tau tego..
Anggere kowe pamit lungo,
Perih neng njeron dodo,
Ning ra iso opo-opo..
Perih neng njeron dodo,
Ning ra iso opo-opo..

Kowe Lan Kenangan

Versi: Intan Rahma

Ra biso lali,
Mung tansah kelingan..
Karo kowe sing tak tresno,
Ninggalke kenangan..

Kabeh dadi impenku,
Koyo mbiyen bareng mlaku..
Nyambung katresnan iki,
Mungkin k’we wis ra sudi..

Terusno lakumu,
Dongaku kanggo awakmu..
Mugo kowe enggal,
Nemokke dalanmu..

Ngopo mbiyen kowe teko,
Yen akhire arep lungo..
Ngarepke balasan tresno,
Nanging mung mbok sio-sio..

Pancen lantip pikiranmu,
Pancen luwes omonganmu..
Nanging opo kabeh kuwi,
Mung tok nggo nglarani aku..

reff:
Terusno lakumu,
Dongaku kanggo awakmu..
Mugo kowe enggal,
Nemokke dalanmu..

Mungkin wis dadi,
Takdire gusti..
Biso nyawang kowe nanging,
Tanpo biso nduweni..

Kabeh dadi impenku,
Koyo mbiyen bareng mlaku..
Nyambung katresnan iki,
Mungkin k’we wis ra sudi..

Terusno lakumu,
Dongaku kanggo awakmu..
Mugo kowe enggal,
Nemokke dalanmu..

Ngopo mbiyen kowe teko,
Yen akhire arep lungo..
Ngarepke balasan tresno,
Nanging mung mbok sio-sio..

Pancen lantip pikiranmu,
Pancen luwes omonganmu..
Nanging opo kabeh kuwi,
Mung tok nggo nglarani aku..

Ngopo mbiyen kowe teko,
Yen akhire arep lungo..
Ngarepke balasan tresno,
Nanging mung mbok sio-sio..

Pancen lantip pikiranmu,
Pancen luwes omonganmu..
Nanging opo kabeh kuwi,
Mung tok nggo nglarani aku..

12345239