Rujak Uleg

Lirik lagu sanguturu ke-150 Rujak Uleg
Versi: Waljinah

RUJAK ULEG,
KROSO SEPET KAKEHAN CENGKIR..
ATINE JUDEG,
DADANE SESEK KAKEHAN PIKIR..

NGALAM NDUNYO,
WARNO WARNO KAHANANE JARENE..
MBIYEN KONDO,
NALIKANE PERANG GEDE..

BONDO NYOWO,
DILEBOKKE NEGARANE JARENE..
MUGO MUGO,
GEK ENGGALO BUBAR WAE..

RUJAK TIMUN,
DELEK DELEK TERUS NGELAMUN..
JARENE GUMUN,
BLANJANE CUPET NGGO TUKU SABUN..

NGALAM NDUNYO,
WARNO WARNO KAHANANE JARENE..
MBIYEN OPO,
SAIKINE KATON PIYE..

ATI MURKO,
NGGOLEK KONO NGEBUT KENE JARENE..
TIWAS DIONGSO,
JEBUL RA ONO MAREME..

REFF:
KOPI SUSU,
ILANG KOPINE KARI GELASE..
AWAKKE KURU,
PACARE MLAYU ENTEK DUWITE..

NGALAM NDUNYO,
WARNO WARNO KAHANANE JARENE..
RA DIGAGAS,
PAPAN OMAH KARI PAGERE..

BONDO BLABAS,
ANAK BOJO RA DIPIKIR BUTUHE..
YEN RA MAWAS,
MALAH BUBRAH RUMAH TANGGANE..
YEN RA MAWAS,
MALAH BUBRAH RUMAH TANGGANE..

Kencono Katon Wingko

Versi: Waljinah

Ora koyo dek semono,
Katresnanmu pancen nyoto..
Anane mung tansah ngalembono,
Ora nate gawe gelo..

Mulo aku yo nimbangi,
Tuhu tresno sarto bekti..
Tresnaku ora mung ono lati,
Nanging sak terusing ati..

Opo boyo darunane,
Saiki mung lamis wae..
Katon yen wis ora nggape,
Sak solahe mung tansah ngece..
Aduh gek kepiye..

Tak rewangi loro lopo,
Nanging yekti tanpo guno..
Pancen sliramu wis ora tresno,
Kencono mung katon wingko..

reff:
Opo boyo darunane,
Saiki mung lamis wae..
Katon yen wis ora nggape,
Sak solahe mung tansah ngece..
Aduh gek kepiye..

Tak rewangi loro lopo,
Nanging yekti tanpo guno..
Pancen sliramu wis ora tresno,
Kencono mung katon wingko..

1237238239240