Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo


Versi: Dina Cinderella

Mbiyen kowe nate janji,
Nanging saiki la kok mbok blenjani..
Opo to sebabe iki,
Kowe lan aku ora direstui..

Tresnoku marang sliramu,
Nganti saiki ora oleh restu..
Lilo aku ra lilo,
Awakmu saiki disanding wong liyo..

Tresnoku kepenggak wong tuwo,
Kepenggak mergo itungan jowo..
Lilakno kudu tak lilakno,
Amergo tresno ra biso dipekso..

reff:
Tresnoku kepenggak wong tuwo,
Kepenggak mergo itungan jowo..
Lilakno kudu tak lilakno,
Amergo tresno ra biso dipekso..

Tresnoku kepenggak wong tuwo,
Kepenggak mergo itungan jowo..
Lilakno kudu tak lilakno,
Amergo tresno ra biso dipekso..

Kangen Sliramu (herman haze)


Versi: Herman Haze

Aku lungguh neng korsi ngadepi cendelo,
Ngenteni sliramu kok ra bali..

Wis sepiro suwene anggonku ngenteni,
Ngrasak’ake loro njroning ati..

Nggreges rasane mikirake kowe..
Wis ra usah kondo kowe tresno aku,
Nyawang esemmu kok wis ayem..

Wis ra usah kondo yen tresno aku,
Nyanding sliramu kroso tentrem..

Sepine kok koyo ngene,
Kok enggal bali mrene..
Wis ra usah kondo yen tresno aku,
Nyanding sliramu kroso ayem..

Srengengene wis langsir mbulane dadari,
Ngenteni sliramu kok ra bali..

Mbok kowe enggal teko aku arep kondo,
Sepiro salahku njuk ngapuro..

Nggreges rasane mikirake kowe..
Wis ra usah kondo yen tresno aku,
Nyawang esemmu kok wis ayem..

Wis ra usah kondo yen tresno aku,
Nyanding sliramu kroso tentrem..

Sepine kok koyo ngene,
Kok enggal bali mrene..
Wis ra usah kondo yen tresno aku,
Nyanding sliramu kroso ayem..

123239