Kangen Sliramu (herman haze)


Versi: Herman Haze

Aku lungguh neng korsi ngadepi cendelo,
Ngenteni sliramu kok ra bali..

Wis sepiro suwene anggonku ngenteni,
Ngrasak’ake loro njroning ati..

Nggreges rasane mikirake kowe..
Wis ra usah kondo kowe tresno aku,
Nyawang esemmu kok wis ayem..

Wis ra usah kondo yen tresno aku,
Nyanding sliramu kroso tentrem..

Sepine kok koyo ngene,
Kok enggal bali mrene..
Wis ra usah kondo yen tresno aku,
Nyanding sliramu kroso ayem..

Srengengene wis langsir mbulane dadari,
Ngenteni sliramu kok ra bali..

Mbok kowe enggal teko aku arep kondo,
Sepiro salahku njuk ngapuro..

Nggreges rasane mikirake kowe..
Wis ra usah kondo yen tresno aku,
Nyawang esemmu kok wis ayem..

Wis ra usah kondo yen tresno aku,
Nyanding sliramu kroso tentrem..

Sepine kok koyo ngene,
Kok enggal bali mrene..
Wis ra usah kondo yen tresno aku,
Nyanding sliramu kroso ayem..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Cukup Aku Wae


Versi: Intan Rahma

Opo aku kudu lilo,
Senajan abot ing njero dodo..
Aku eruh kowe mlaku ro wong liyo,
Atiku keronto-ronto..

Opo iki cen dalane,
Aku ro kowe pancen du jodone..
Mungkin wis takdir ing gusti wis ndalakke,
Nyiapke ganti sing nyoto tresnane..

Ra tak tangisi yen pancen kowe pengen ngene,
Cukup aku wae sing ngrasakke..
Ojo mbalek’i nglarani ati sing tresno kowe,
Lekakon urip ono balesane..

reff:
Kabeh ati nduwe roso,
Pegel kesikso yen digawe loro..
Nyawang sing ditresno nglanggati wong liyo,
Bubrah kahanan ati trimo lungo..

Opo iki cen dalane,
Aku ro kowe pancen du jodone..
Mungkin wis takdir ing gusti wis ndalakke,
Nyiapke ganti sing nyoto tresnane..

Ra tak tangisi yen pancen kowe pengen ngene,
Cukup aku wae sing ngrasakke..
Ojo mbalek’i nglarani ati sing tresno kowe,
Lekakon urip ono balesane..

Ra tak tangisi yen pancen kowe pengen ngene,
Cukup aku wae sing ngrasakke..
Ojo mbalek’i nglarani ati sing tresno kowe,
Lekakon urip ono balesane..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
123239