Buntutan

“Buntutan Danny Pello”

Tak ceritakke,
Nasibe wong sing edan buntutan..
Ngalor ngidul,
Pikir judheg mitung mitung nomer..

Paribasane,
Kendhil ngguling ora dirasakke..
Mung mikirake,
Sesuk opo nomer metune..

Sasi kepungkur,
Nembak nomer edan-edanan..
Isen omahe,
Ditanjakke notes buntutan..

Dino buka’an,
Kringet ambyar kerontolan..
Nomer sing metu,
Mung nyrempet karo sing dituku..

Mulane poro konco,
Ayo podo digatekke..
Ngoyak rejeki halal,
Yen nyambut gawe..

Ojo keno panggodha,
Ngoyak nomer kanggo opo..
Nggoyak duit milyardan,
Ra ngertine entek-entek’an..

Buntutan mas dadi gawe,
Buntutan mas ngajak kere..

reff:
Sasi kepungkur,
Nembak nomer edan-edanan..
Isen omahe,
Ditanjakke notes buntutan..

Dino buka’an,
Kringet ambyar kerontolan..
Nomer sing metu,
Mung nyrempet karo sing dituku..

Mulane poro konco,
Ayo podo digatekke..
Ngoyak rejeki halal,
Yen nyambut gawe..

Ojo keno panggodha,
Ngoyak nomer kanggo opo..
Nggoyak duit milyardan,
Ra ngertine entek-entek’an..

Buntutan mas dadi gawe,
Buntutan mas ngajak kere..

Buntutan mas dadi gawe,
Buntutan mas ngajak kere..

Buntutan mas dadi gawe,
Buntutan mas ngajak kere..

Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo

“Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo” Versi Dina Cinderella

Mbiyen kowe nate janji,
Nanging saiki la kok mbok blenjani..
Opo to sebabe iki,
Kowe lan aku ora direstui..

Tresnoku marang sliramu,
Nganti saiki ora oleh restu..
Lilo aku ra lilo,
Awakmu saiki disanding wong liyo..

Tresnoku kepenggak wong tuwo,
Kepenggak mergo itungan jowo..
Lilakno kudu tak lilakno,
Amergo tresno ra biso dipekso..

reff:
Tresnoku kepenggak wong tuwo,
Kepenggak mergo itungan jowo..
Lilakno kudu tak lilakno,
Amergo tresno ra biso dipekso..

Tresnoku kepenggak wong tuwo,
Kepenggak mergo itungan jowo..
Lilakno kudu tak lilakno,
Amergo tresno ra biso dipekso..

123240