Wegah Salah


Versi: Arya Satria ft. Wawa Afrisca

Lk:
Abot rasane atiku,
Kudu pisah karo kowe..
Aku ra biso tanpo kowe,
Aku mung pengen karo kowe..

Pr:
Aku podo koyo kowe,
Emoh pisah karo kowe..
Nanging aku ora biso,
Neruske nali tresno karo kowe..

reff:
Lk:
Emoh aku emoh pisah,
Aku tesno karo kowe..
Pr:
Wegah aku wegah salah,
Kowe wong wis nduwe bojo..

Lk:
Tresno aku tresno kowe,
Aku wegah pisah..
Pr:
Tresno aku ugo tresno,
Nanging aku wegah salah..

reff:
Lk:
Emoh aku emoh pisah,
Aku tesno karo kowe..
Pr:
Wegah aku wegah salah,
Kowe wong wis nduwe bojo..

Lk:
Tresno aku tresno kowe,
Aku wegah pisah..
Pr:
Tresno aku ugo tresno,
Nanging aku wegah salah..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Larahan


Versi: Wawan Salahok

Semono baen tibane demene,
Hang jare seru nong sun welase..
Serto wis nemu nulih liyane,
Isun dibuang koyo larahan..
Huuu..hooo hhoo..

reff:
Kebacut mulo kadung nggawe loro ati,
Nono rumongso riko nyacah batin iki..
Nganti sun isin koyo sing ono regane,
Kari ampase apuwo kok emong nggape..

Huuu..hooo..

Semono baen tibane demene,
Hang jare seru nong sun welase..
Serto wis nemu nulih liyane,
Isun dibuang koyo larahan..

Huuu..hooo hhoo..
Haaa..haaa hhaa..

Kebacut mulo kadung nggawe loro ati,
Nono rumongso riko nyacah batin iki..
Nganti sun isin koyo sing ono regane,
Kari ampase apuwo kok emong nggape..

Kebacut mulo kadung nggawe loro ati,
Nono rumongso riko nyacah batin iki..
Nganti sun isin koyo sing ono regane,
Kari ampase apuwo kok emong nggape..

Huuu..hooo..huuu..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
1234562,192