Istri Simpenan (dadang anesa)

dadang-anesa_10
Versi: Dadang Anesa

Senajan kula sekien wis dikawin,
Perasaan tertekan batin..
Sebabe sampean wong due rabi,
Kula ora mutlak ndueni..

Omonge tangga kula wadon sengketa,
Due laki ora kuasa..
Mungkin wis suratan nasibe badan,
Kula dadi istri simpenan..

reff:
Ikatan batin kula dewek bli yakin,
Terlanjur isin akhire sampe kawin..

Suratan takdir ora bisa dipungkir,
Tapi nerima bokat takdire cinta..
Cinta sing suci ora pandeng materi,
Tuluse ning cinta sehalus benang sutra..

Senajan kula sekien wis dikawin,
Perasaan tertekan batin..
Sebabe sampean wong due rabi,
Kula ora mutlak ndueni..

reff:
Ikatan batin kula dewek bli yakin,
Terlanjur isin akhire sampe kawin..

Suratan takdir ora bisa dipungkir,
Tapi nerima bokat takdire cinta..
Cinta sing suci ora pandeng materi,
Tuluse ning cinta sehalus benang sutra..

Senajan kula sekien wis dikawin,
Perasaan tertekan batin..
Sebabe sampean wong due rabi,
Kula ora mutlak ndueni..

reff:
Ikatan batin kula dewek bli yakin,
Terlanjur isin akhire sampe kawin..

Suratan takdir ora bisa dipungkir,
Tapi nerima bokat takdire cinta..
Cinta sing suci ora pandeng materi,
Tuluse ning cinta sehalus benang sutra..

Senajan kula sekien wis dikawin,
Perasaan tertekan batin..
Sebabe sampean wong due rabi,
Kula ora mutlak ndueni..

Omonge tangga kula wadon sengketa,
Due laki ora kuasa..
Mungkin wis suratan nasibe badan,
Kula dadi istri simpenan..
——————
[ver: lyrics]
[id: zblvascu]
[ar: Dadang Anesa]
[ti: Istri Simpenan]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 9:47]
[00:00.08]Istri Simpenan
[00:00.08]by: Dadang Anesa
[00:47.08]
[00:49.08]>>>
[00:50.08]>>
[00:51.08]>
[00:52.08]Senajan kula sekien wis dikawin,
[00:59.35]Perasaan tertekan batin..
[01:05.26]Sebabe sampean wong due rabi,
[01:12.11]Kula ora mutlak ndueni..
[01:18.14]
[01:34.57]Omonge tangga kula wadon sengketa,
[01:41.97]Due laki ora kuasa..
[01:48.37]Mungkin wis suratan nasibe badan,
[01:54.98]Kula dadi istri simpenan..
[02:01.19]
[02:43.07]>>>
[02:44.07]>>
[02:45.07]>
[02:46.07]Ikatan batin kula dewek bli yakin,
[02:52.44]Terlanjur isin akhire sampe kawin..
[02:59.59]
[03:16.33]Suratan takdir ora bisa dipungkir,
[03:22.92]Tapi nerima bokat takdire cinta..
[03:31.12]Cinta sing suci ora pandeng materi,
[03:38.78]Tuluse ning cinta sehalus benang sutra..
[03:46.07]
[03:53.72]Senajan kula sekien wis dikawin,
[04:00.75]Perasaan tertekan batin..
[04:07.29]Sebabe sampean wong due rabi,
[04:13.82]Kula ora mutlak ndueni..
[04:20.22]
[05:00.39]>>>
[05:01.39]>>
[05:02.39]>
[05:03.39]Ikatan batin kula dewek bli yakin,
[05:10.69]Terlanjur isin akhire sampe kawin..
[05:17.95]
[05:35.04]Suratan takdir ora bisa dipungkir,
[05:41.09]Tapi nerima bokat takdire cinta..
[05:49.26]Cinta sing suci ora pandeng materi,
[05:56.66]Tuluse ning cinta sehalus benang sutra..
[06:05.12]
[06:11.65]Senajan kula sekien wis dikawin,
[06:18.94]Perasaan tertekan batin..
[06:25.47]Sebabe sampean wong due rabi,
[06:31.81]Kula ora mutlak ndueni..
[06:37.97]
[07:18.25]>>>
[07:19.25]>>
[07:20.25]>
[07:21.25]Ikatan batin kula dewek bli yakin,
[07:28.60]Terlanjur isin akhire sampe kawin..
[07:35.76]
[07:52.32]Suratan takdir ora bisa dipungkir,
[07:59.71]Tapi nerima bokat takdire cinta..
[08:07.50]Cinta sing suci ora pandeng materi,
[08:14.83]Tuluse ning cinta sehalus benang sutra..
[08:23.11]
[08:30.14]Senajan kula sekien wis dikawin,
[08:37.05]Perasaan tertekan batin..
[08:43.65]Sebabe sampean wong due rabi,
[08:49.99]Kula ora mutlak ndueni..
[08:56.40]
[09:12.44]Omonge tangga kula wadon sengketa,
[09:20.08]Due laki ora kuasa..
[09:26.26]Mungkin wis suratan nasibe badan,
[09:32.66]Kula dadi istri simpenan..
[09:39.26]
————
Preview:

Advertisements

Sak Jujure

kurnia-dewi
Versi: Kurnia Dewi

Tau sun nduweni welas,
Mungkir indah nong ati..
Mulo sun sing biso lali,
Riko hang ngawiti..

Sing ono kabar yo hang nduduhi,
Panggon riko yo nong endi..
Sing ono kabar yo hang ngerungoni,
Kelendi isun goleti..

Ha ha ha..ha aaa..

reff:
Sak jujure atisun iki,
Magih ono welas hang suci..
Sing kiro bakalan lali,
Masio riko ilang nong endi..

Sak jujure atisun iki,
Sing biso isun apusi..
Welas hang nong ati,
Sing keneng ulihe sun ilangi..

reff:
Tau sun nduweni welas,
Mungkir indah nong ati..
Mulo sun sing biso lali,
Riko hang ngawiti..

Sing ono kabar yo hang nduduhi,
Panggon riko yo nong endi..
Sing ono kabar yo hang ngerungoni,
Kelendi isun goleti..

Ha ha ha..ha aaa..

reff:
Sak jujure atisun iki,
Magih ono welas hang suci..
Sing kiro bakalan lali,
Masio riko ilang nong endi..

Sak jujure atisun iki,
Sing biso isun apusi..
Welas hang nong ati,
Sing keneng ulihe sun ilangi..

Ha ha ha..ha aaa..
Ha ha ha..ha aaa..
——————
[ver: lyrics]
[id: wlosaqcu]
[ar: Kurnia Dewi]
[ti: Sak Jujure]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:42]
[00:00.08]Sak Jujure
[00:00.08]by: Kurnia Dewi
[00:31.08]
[00:33.08]>>>
[00:34.08]>>
[00:35.08]>
[00:36.08]Tau sun nduweni welas,
[00:42.99]Mungkir indah nong ati..
[00:50.47]Mulo sun sing biso lali,
[00:58.44]Riko hang ngawiti..
[01:05.59]
[01:09.69]Sing ono kabar yo hang nduduhi,
[01:17.40]Panggon riko yo nong endi..
[01:25.24]Sing ono kabar yo hang ngerungoni,
[01:32.70]Kelendi isun goleti..
[01:40.16]
[01:43.41]Ha ha ha..ha aaa..
[01:54.09]
[02:11.00]>>>
[02:12.00]>>
[02:13.00]>
[02:14.00]Sak jujure atisun iki,
[02:19.99]Magih ono welas hang suci..
[02:28.50]Sing kiro bakalan lali,
[02:35.73]Masio riko ilang nong endi..
[02:44.00]Sak jujure atisun iki,
[02:51.04]Sing biso isun apusi..
[02:58.74]Welas hang nong ati,
[03:05.53]Sing keneng ulihe sun ilangi..
[03:13.67]
[03:27.60]>>>
[03:28.60]>>
[03:29.60]>
[03:30.60]Tau sun nduweni welas,
[03:37.19]Mungkir indah nong ati..
[03:44.97]Mulo sun sing biso lali,
[03:53.24]Riko hang ngawiti..
[04:00.27]
[04:05.03]Sing ono kabar yo hang nduduhi,
[04:12.03]Panggon riko yo nong endi..
[04:19.69]Sing ono kabar yo hang ngerungoni,
[04:27.15]Kelendi isun goleti..
[04:33.69]
[04:37.23]Ha ha ha..ha aaa..
[04:48.02]
[05:06.09]>>>
[05:07.09]>>
[05:08.09]>
[05:09.09]Sak jujure atisun iki,
[05:14.93]Magih ono welas hang suci..
[05:23.02]Sing kiro bakalan lali,
[05:29.92]Masio riko ilang nong endi..
[05:38.32]Sak jujure atisun iki,
[05:45.66]Sing biso isun apusi..
[05:53.30]Welas hang nong ati,
[06:00.28]Sing keneng ulihe sun ilangi..
[06:08.06]Ha ha ha..ha aaa..
[06:23.68]Ha ha ha..ha aaa..
[06:34.94]
————–
Preview:

Sum Piye Kabarmu

arya-satria_4
Versi: Arya Satria

Sum kepiye kabarmu,
Wis pirang pirang sasi ra ngabari..
Sum opo uripmu kepenak,
Yen ora penak kowe ndang muliho..

Sum kepiye kabarmu sum,
Wiwit budal lungamu nganti saiki..
Durung ono kabar sum..

Sum kepiye nasibmu sum,
Jare uripmu neng kono rekoso sum..
Aku melu nelongso..

Coba mbiyen sum kowe manut aku,
Ora mungkin koyo ngene dadine..
Mbok yo sing nrimo opo anane,
Ora usah milih koyo kancane..

Saiki sum kowe neng kono,
Dadi tkw neng negorone tonggo..
Sabendino jare mung disio-sio,
Ndang muliho sum aku ra tego..
Krungu kowe soro..

reff:
Sum kepiye kabarmu sum,
Wiwit budal lungamu nganti saiki..
Durung ono kabar sum..

Sum kepiye nasibmu sum,
Jare uripmu neng kono rekoso sum..
Aku melu nelongso..

Coba mbiyen sum kowe manut aku,
Ora mungkin koyo ngene dadine..
Mbok yo sing nrimo opo anane,
Ora usah milih koyo kancane..

Coba mbiyen sum kowe manut aku,
Ora mungkin koyo ngene dadine..
Mbok yo sing nrimo opo anane,
Ora usah milih koyo kancane..

Saiki sum kowe neng kono,
Dadi tkw neng negorone tonggo..
Sabendino jare mung disio-sio,
Ndang muliho sum aku ra tego..
Krungu kowe soro..
—————–
[ver: lyrics]
[id: qwpkcwcu]
[ar: Arya Satria]
[ti: Sum Piye Kabarmu]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:40]
[00:00.04]Sum Piye Kabarmu
[00:00.04]by: Arya Satria
[00:25.04]
[00:27.04]>>>
[00:28.04]>>
[00:29.04]>
[00:30.04]Sum kepiye kabarmu,
[00:34.47]Wis pirang pirang sasi ra ngabari..
[00:40.09]Sum opo uripmu kepenak,
[00:45.55]Yen ora penak kowe ndang muliho..
[00:51.97]
[00:54.08]Sum kepiye kabarmu sum,
[00:58.71]Wiwit budal lungamu nganti saiki..
[01:04.33]Durung ono kabar sum..
[01:09.00]Sum kepiye nasibmu sum,
[01:13.33]Jare uripmu neng kono rekoso sum..
[01:18.85]Aku melu nelongso..
[01:23.21]Coba mbiyen sum kowe manut aku,
[01:28.88]Ora mungkin koyo ngene dadine..
[01:34.59]Mbok yo sing nrimo opo anane,
[01:39.57]Ora usah milih koyo kancane..
[01:45.48]Saiki sum kowe neng kono,
[01:50.09]Dadi tkw neng negorone tonggo..
[01:56.05]Sabendino jare mung disio-sio,
[02:00.82]Ndang muliho sum aku ra tego..
[02:06.22]Krungu kowe soro..
[02:09.70]
[02:33.64]>>>
[02:34.64]>>
[02:35.64]>
[02:36.64]Sum kepiye kabarmu sum,
[02:40.88]Wiwit budal lungamu nganti saiki..
[02:46.53]Durung ono kabar sum..
[02:51.20]Sum kepiye nasibmu sum,
[02:55.49]Jare uripmu neng kono rekoso sum..
[03:01.10]Aku melu nelongso..
[03:05.39]Coba mbiyen sum kowe manut aku,
[03:09.87]Ora mungkin koyo ngene dadine..
[03:15.66]Mbok yo sing nrimo opo anane,
[03:20.63]Ora usah milih koyo kancane..
[03:26.41]Coba mbiyen sum kowe manut aku,
[03:31.33]Ora mungkin koyo ngene dadine..
[03:36.74]Mbok yo sing nrimo opo anane,
[03:41.66]Ora usah milih koyo kancane..
[03:47.37]Saiki sum kowe neng kono,
[03:52.11]Dadi tkw neng negorone tonggo..
[03:58.01]Sabendino jare mung disio-sio,
[04:03.00]Ndang muliho sum aku ra tego..
[04:08.22]Krungu kowe soro..
[04:11.52]
————-
Preview:

Sangking Welase

demy_37
Versi: Demy

KEGOWO SENENG NONG ATI KATON KATONEN,
DIGAWE MENENG ANTENG SAMPEK METENGGENGEN..
SANGKING WELASE SAMPEK IMPEN IMPENEN,
RIKO KEMBANG PUJANE ATI..

NGGUDO NONG ATI KOYO KENENG JARAN GOYANG,
KELIWAT WAYAH TEKANE YO KARI GAMPANG..
SANGKING WELASE KOYO SING ONO MANING,
HANG SUN KUDANG KUDANG,
HANG SUN KUDANG KUDANG..

reff:
ATI KEROSO SEPI,
YORO RAINO LAN BENGI..
KADHUNG SING NYANDING KUDANGAN ATI,
YO MUNG ANGEN HANG NGANCANI..

reff:
KEGOWO SENENG NONG ATI KATON KATONEN,
DIGAWE MENENG ANTENG SAMPEK METENGGENGEN..
SANGKING WELASE SAMPEK IMPEN IMPENEN,
RIKO KEMBANG PUJANE ATI..

NGGUDO NONG ATI KOYO KENENG JARAN GOYANG,
KELIWAT WAYAH TEKANE YO KARI GAMPANG..
SANGKING WELASE KOYO SING ONO MANING,
HANG SUN KUDANG KUDANG,
HANG SUN KUDANG KUDANG..

reff:
ATI KEROSO SEPI,
YORO RAINO LAN BENGI..
KADHUNG SING NYANDING KUDANGAN ATI,
YO MUNG ANGEN HANG NGANCANI..

ATI KEROSO SEPI,
YORO RAINO LAN BENGI..
KADHUNG SING NYANDING KUDANGAN ATI,
YO MUNG ANGEN HANG NGANCANI..
—————–
[ver: lyrics]
[id: uuqwcwcu]
[ar: Demy]
[ti: Sangking Welase]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:28]
[00:00.04]Sangking Welase
[00:00.04]by: Demy
[00:35.04]
[00:37.74]>>>
[00:38.74]>>
[00:39.74]>
[00:40.74]Kegowo seneng
[00:42.61]nong ati katon katonen,
[00:45.78]Digawe meneng anteng
[00:48.82]sampek metenggengen..
[00:51.50]Sangking welase
[00:54.43]sampek impen impenen,
[01:00.54]Riko kembang pujane ati..
[01:06.62]
[01:10.17]Nggudo nong ati
[01:11.73]koyo keneng jaran goyang,
[01:15.09]Keliwat wayah
[01:17.27]tekane yo kari gampang..
[01:20.50]Sangking welase
[01:23.11]koyo sing ono maning,
[01:29.40]Hang sun kudang kudang,
[01:34.00]Hang sun kudang kudang..
[01:40.66]
[02:00.61]>>>
[02:01.61]>>
[02:02.61]>
[02:03.61]Ati keroso sepi,
[02:08.54]Yoro raino lan bengi..
[02:13.88]Kadhung sing nyanding kudangan ati,
[02:19.97]Yo mung angen hang ngancani..
[02:23.66]
[02:53.43]>>>
[02:54.43]>>
[02:55.43]>
[02:56.43]Kegowo seneng
[02:58.04]nong ati katon katonen,
[03:01.41]Digawe meneng anteng
[03:03.96]sampek metenggengen..
[03:06.75]Sangking welase
[03:09.56]sampek impen impenen,
[03:15.84]Riko kembang pujane ati..
[03:22.01]
[03:25.17]Nggudo nong ati
[03:26.85]koyo keneng jaran goyang,
[03:30.22]Keliwat wayah
[03:32.07]tekane yo kari gampang..
[03:35.70]Sangking welase
[03:39.36]koyo sing ono maning,
[03:44.95]Hang sun kudang kudang,
[03:49.38]Hang sun kudang kudang..
[03:55.78]
[04:15.55]>>>
[04:16.55]>>
[04:17.55]>
[04:18.55]Ati keroso sepi,
[04:22.17]Yoro raino lan bengi..
[04:28.63]Kadhung sing nyanding kudangan ati,
[04:35.10]Yo mung angen hang ngancani..
[04:39.66]
[04:43.76]Ati keroso sepi,
[04:49.61]Yoro raino lan bengi..
[04:54.59]Kadhung sing nyanding kudangan ati,
[05:00.31]Yo mung angen hang ngancani..
[05:04.16]
————-
Preview:

Sumpah Mati

shanti_bwi
Versi: Shanti

Ha ha ha..
Ha ha ha..

Jujur bain sun sing kiro lilo,
Ninggalno kembang alum wujude..
Masio wis katon surem wernone,
Tapi riko kembang arum gandane..

Ikhlas setiyo isun sing ono ukure,
Welas moto batin seru nemene..
Masio keurugan aran riko kembang,
Semebyar nong awang-awang..

Sumpah mati sun rumat riko,
Sampek arum lan indah disawang..
Sumpah mati sun elus riko,
Sampek keroso katone terang..

Sun kemuli lan sun kancani,
Teko panas ademe dunyo iki..
Sun kemuli lan sun kancani,
Teko panas ademe dunyo iki..

reff:
Ha ha ha..
Ha ha ha..

Jujur bain sun sing kiro lilo,
Ninggalno kembang alum wujude..
Masio wis katon surem wernone,
Tapi riko kembang arum gandane..

Ikhlas setiyo isun sing ono ukure,
Welas moto batin seru nemene..
Masio keurugan aran riko kembang,
Semebyar nong awang-awang..

reff:
Sumpah mati sun rumat riko,
Sampek arum lan indah disawang..
Sumpah mati sun elus riko,
Sampek keroso katone terang..

Sun kemuli lan sun kancani,
Teko panas ademe dunyo iki..
Sun kemuli lan sun kancani,
Teko panas ademe dunyo iki..

Sun kemuli lan sun kancani,
Teko panas ademe dunyo iki..
Sun kemuli lan sun kancani,
Teko panas ademe dunyo iki..
Teko panas ademe dunyo iki..
—————–
[ver: lyrics]
[id: wclbcbcu]
[ar: Shanti]
[ti: Sumpah Mati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:23]
[00:01.05]Ha ha ha..
[00:13.34]Ha ha ha..
[00:22.86]
[00:26.00]Jujur bain sun sing kiro lilo,
[00:31.22]Ninggalno kembang alum wujude..
[00:37.93]Masio wis katon surem wernone,
[00:42.72]Tapi riko kembang arum gandane..
[00:48.70]
[00:51.60]Ikhlas setiyo isun sing ono ukure,
[00:56.96]Welas moto batin seru nemene..
[01:03.30]Masio keurugan aran riko kembang,
[01:08.21]Semebyar nong awang-awang..
[01:14.80]Sumpah mati sun rumat riko,
[01:21.21]Sampek arum lan indah disawang..
[01:27.07]Sumpah mati sun elus riko,
[01:32.61]Sampek keroso katone terang..
[01:40.38]Sun kemuli lan sun kancani,
[01:46.59]Teko panas ademe dunyo iki..
[01:53.06]Sun kemuli lan sun kancani,
[01:57.92]Teko panas ademe dunyo iki..
[02:05.14]
[02:07.82]Ha ha ha..
[02:20.57]Ha ha ha..
[02:29.61]
[02:32.97]Jujur bain sun sing kiro lilo,
[02:37.94]Ninggalno kembang alum wujude..
[02:44.72]Masio wis katon surem wernone,
[02:49.27]Tapi riko kembang arum gandane..
[02:56.16]
[02:58.16]Ikhlas setiyo isun sing ono ukure,
[03:03.63]Welas moto batin seru nemene..
[03:10.41]Masio keurugan aran riko kembang,
[03:15.07]Semebyar nong awang-awang..
[03:20.74]
[03:44.80]>>>
[03:45.80]>>
[03:46.80]>
[03:47.80]Sumpah mati sun rumat riko,
[03:53.26]Sampek arum lan indah disawang..
[03:59.93]Sumpah mati sun elus riko,
[04:04.85]Sampek keroso katone terang..
[04:12.86]Sun kemuli lan sun kancani,
[04:18.47]Teko panas ademe dunyo iki..
[04:25.13]Sun kemuli lan sun kancani,
[04:30.24]Teko panas ademe dunyo iki..
[04:38.82]Sun kemuli lan sun kancani,
[04:43.80]Teko panas ademe dunyo iki..
[04:50.45]Sun kemuli lan sun kancani,
[04:55.54]Teko panas ademe dunyo iki..
[05:03.70]Teko panas ademe dunyo iki..
[05:14.15]
————–
Preview:

Remukan Ati

ndx-aka
Versi: NDX AKA ft. X-Tecto

Dhik rungokno jerit tangise ati iki,
Nggreges ra karuan jebul sliramu mblenjani..
Dhik rasakno loro atiku kepati-pati,
Yen kelingan janji tresnomu tekane mati..

Kowe teko nggowo tresno,
Kowe lungo ninggal loro,
Tresnomu tak labuh neng segoro..

Roso sayangku uwis mati,
Ajur dadi remukan ati,
Ati ora bakal ngemis welase tresno..

Aku iso nggawe kowe loro,
Lorone njarem neng njero dodo..
Mergo ati wis ilang roso,
Luwih becik aku lungo..

reff:
Paribasan rogoku tak rewangi ngumboro,
Jebul lamis tresnomu raiso dipercoyo..
Pancen bener mbiyen tresnomu sing tak jogo,
Tatune loro siji ati kuciwo..

Kowe teko nggowo tresno,
Kowe lungo ninggal loro,
Tresnomu tak labuh neng segoro..

Roso sayangku uwis mati,
Ajur dadi remukan ati,
Ati ora bakal ngemis welase tresno..

Aku iso nggawe kowe loro,
Lorone njarem neng njero dodo..
Mergo ati wis ilang roso,
Luwih becik aku lungo..

reff:
Mas kangmas sepurane yen aku ninggalke,
Tresno suci sliramu amergo kahanane..
Mas kangmas lorone atimu tak rungokke,
Nanging wong tuwaku ora ngijinke..

Kowe teko nggowo tresno,
Kowe lungo ninggal loro,
Tresnomu tak labuh neng segoro..

Roso sayangku uwis mati,
Ajur dadi remukan ati,
Ati ora bakal ngemis welase tresno..

Aku iso nggawe kowe loro,
Lorone njarem neng njero dodo..
Mergo ati wis ilang roso,
Luwih becik aku lungo..
—————-
[ver: lyrics]
[id: snnkcncu]
[ar: NDX AKA ft X-Tecto]
[ti: Remukan Ati]
[al: Hiphop Remix]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:34]
[00:00.03]Remukan Ati
[00:00.03]by: NDX AKA ft. X-Tecto
[00:13.03]
[00:15.03]>>>
[00:16.03]>>
[00:17.03]>
[00:18.03]Dhik rungokno
[00:19.66]jerit tangise ati iki,
[00:24.08]Nggreges ra karuan
[00:27.19]jebul sliramu mblenjani..
[00:31.80]Dhik rasakno
[00:33.98]loro atiku kepati-pati,
[00:37.83]Yen kelingan janji
[00:40.15]tresnomu tekane mati..
[00:43.82]Kowe teko nggowo tresno,
[00:47.93]Kowe lungo ninggal loro,
[00:51.48]Tresnomu tak labuh neng segoro..
[00:58.38]Roso sayangku uwis mati,
[01:01.98]Ajur dadi remukan ati,
[01:05.53]Ati ora bakal ngemis
[01:08.85]welase tresno..
[01:12.39]Aku iso nggawe kowe loro,
[01:15.56]Lorone njarem neng njero dodo..
[01:19.04]Mergo ati wis ilang roso,
[01:22.46]Luwih becik aku lungo..
[01:28.75]
[01:40.03]>>>
[01:41.03]>>
[01:42.03]>
[01:43.03]Paribasan rogoku
[01:46.33]tak rewangi ngumboro,
[01:49.20]Jebul lamis tresnomu
[01:52.88]raiso dipercoyo..
[01:57.05]Pancen bener mbiyen
[01:59.96]tresnomu sing tak jogo,
[02:03.33]Tatune loro siji ati kuciwo..
[02:09.68]Kowe teko nggowo tresno,
[02:12.72]Kowe lungo ninggal loro,
[02:16.45]Tresnomu tak labuh neng segoro..
[02:23.23]Roso sayangku uwis mati,
[02:26.78]Ajur dadi remukan ati,
[02:30.26]Ati ora bakal ngemis
[02:34.19]welase tresno..
[02:36.92]Aku iso nggawe kowe loro,
[02:40.40]Lorone njarem neng njero dodo..
[02:43.89]Mergo ati wis ilang roso,
[02:47.30]Luwih becik aku lungo..
[02:53.41]
[03:05.02]>>>
[03:06.02]>>
[03:07.02]>
[03:08.02]Mas kangmas
[03:10.03]sepurane yen aku ninggalke,
[03:14.38]Tresno suci sliramu
[03:17.68]amergo kahanane..
[03:21.54]Mas kangmas
[03:23.65]lorone atimu tak rungokke,
[03:28.51]Nanging wong tuwaku
[03:30.92]ora ngijinke..
[03:35.26]Kowe teko nggowo tresno,
[03:38.13]Kowe lungo ninggal loro,
[03:41.48]Tresnomu tak labuh neng segoro..
[03:48.39]Roso sayangku uwis mati,
[03:51.87]Ajur dadi remukan ati,
[03:55.61]Ati ora bakal ngemis
[03:59.16]welase tresno..
[04:02.32]Aku iso nggawe kowe loro,
[04:05.75]Lorone njarem neng njero dodo..
[04:09.17]Mergo ati wis ilang roso,
[04:12.60]Luwih becik aku lungo..
[04:18.51]
————-
Preview:

Kelangan Doyo

angelia
Versi: Angelia

Welas mulo sun welas,
Perandane isun sing ikhlas..
Ngelungi seutuhe roso,
Embuh apuwo magih sing biso..

Demen mulo sun demen,
Kadang ugo sun ngeroso kangen..
Ono hang ilang dhung sing nyanding riko,
Arep nakoni magih sing biso..

Abot rasane lambe iki mengo,
Adep-adepan sun koyo kelangan doyo..
Bisone mung ngangen-ngangeni,
Embuh kapan biso sun duweni..

reff:
Welas mulo sun welas,
Perandane isun sing ikhlas..
Ngelungi seutuhe roso,
Embuh apuwo magih sing biso..

Demen mulo sun demen,
Kadang ugo sun ngeroso kangen..
Ono hang ilang dhung sing nyanding riko,
Arep nakoni magih sing biso..

Abot rasane lambe iki mengo,
Adep-adepan sun koyo kelangan doyo..
Bisone mung ngangen-ngangeni,
Embuh kapan biso sun duweni..

Abot rasane lambe iki mengo,
Adep-adepan sun koyo kelangan doyo..
Bisone mung ngangen-ngangeni,
Embuh kapan biso sun duweni..
—————–
[ver: lyrics]
[id: aazscocu]
[ar: Angelia]
[ti: Kelangan Doyo]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:09]
[00:00.04]Kelangan Doyo
[00:00.04]by: Angelia
[00:24.04]
[00:26.04]>>>
[00:27.04]>>
[00:28.04]>
[00:29.04]Welas mulo sun welas,
[00:35.59]Perandane isun sing ikhlas..
[00:42.56]Ngelungi seutuhe roso,
[00:49.79]Embuh apuwo magih sing biso..
[00:57.24]
[01:02.02]Demen mulo sun demen,
[01:08.22]Kadang ugo sun ngeroso kangen..
[01:15.37]Ono hang ilang
[01:17.74]dhung sing nyanding riko,
[01:22.34]Arep nakoni magih sing biso..
[01:29.24]
[01:34.22]Abot rasane lambe iki mengo,
[01:41.32]Adep-adepan sun koyo
[01:47.82]kelangan doyo..
[01:52.12]Bisone mung ngangen-ngangeni,
[01:58.65]Embuh kapan biso sun duweni..
[02:08.78]
[02:36.02]>>>
[02:37.02]>>
[02:38.02]>
[02:39.02]Welas mulo sun welas,
[02:44.66]Perandane isun sing ikhlas..
[02:52.12]Ngelungi seutuhe roso,
[02:59.35]Embuh apuwo magih sing biso..
[03:06.13]
[03:10.92]Demen mulo sun demen,
[03:17.39]Kadang ugo sun ngeroso kangen..
[03:24.85]Ono hang ilang
[03:26.66]dhung sing nyanding riko,
[03:31.82]Arep nakoni magih sing biso..
[03:38.54]
[03:43.88]Abot rasane lambe iki mengo,
[03:50.66]Adep-adepan sun koyo
[03:55.95]kelangan doyo..
[04:01.68]Bisone mung ngangen-ngangeni,
[04:07.89]Embuh kapan biso sun duweni..
[04:18.91]
[04:20.08]Abot rasane lambe iki mengo,
[04:26.75]Adep-adepan sun koyo
[04:31.74]kelangan doyo..
[04:37.70]Bisone mung ngangen-ngangeni,
[04:43.68]Embuh kapan biso sun duweni..
[04:53.82]
————–
Preview: