Laki Blesak

Tia-Inova_1
Versi: Tia Inova

SING BLESAK LAKI KULA,
BAGEN BLESAK SLALU TEK PUJA..
SASAK BUBRAK MALANG NING KALI,
BAGEN BLESAK EMAN NING RABI..

PERCUMA LAKI GANTENG,
YEN BAKAL LARA NING WETENG..
PERCUMA LAKI SUGIH,
YEN BAKALE NYAKITI..

REFF:
KULA BLI BAKAL KEGODA,
NING LANANG SUGIH DUNYA..
CINTA KULA NING KAKANG,
BLI BAKAL BISA ILANG..

NAJAN AKEH SING MOYOKI,
KULA BLI DADI ATI..
SING PENTING RUMAH TANGGA,
KULANE BAHAGIA..

PERCUMA LAKI GANTENG,
YEN BAKAL LARA NING WETENG..
PERCUMA LAKI SUGIH,
YEN BAKALE NYAKITI..

REFF:
KULA BLI BAKAL KEGODA,
NING LANANG SUGIH DUNYA..
CINTA KULA NING KAKANG,
BLI BAKAL BISA ILANG..

NAJAN AKEH SING MOYOKI,
KULA BLI DADI ATI..
SING PENTING RUMAH TANGGA,
KULANE BAHAGIA..

SING BLESAK LAKI KULA,
BAGEN BLESAK SLALU TEK PUJA..
SASAK BUBRAK MALANG NING KALI,
BAGEN BLESAK EMAN NING RABI..

PERCUMA LAKI GANTENG,
YEN BAKAL LARA NING WETENG..
PERCUMA LAKI SUGIH,
YEN BAKALE NYAKITI..
——————
[ver: lyrics]
[id: ivpclpch]
[ar: Tia Inova]
[ti: Laki Blesak]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:18]
[00:00.03]Laki Blesak
[00:00.03]by: Tia Inova
[00:49.03]
[00:51.03]>>>
[00:52.03]>>
[00:53.03]>
[00:54.03]Sing blesak laki kula,
[00:56.84]Bagen blesak slalu tek puja..
[01:00.68]Sasak bubrak malang ning kali,
[01:03.93]Bagen blesak eman ning rabi..
[01:07.55]
[01:11.02]Percuma laki ganteng,
[01:14.08]Yen bakal lara ning weteng..
[01:17.79]Percuma laki sugih,
[01:21.46]Yen bakale nyakiti..
[01:24.70]
[02:04.06]>>>
[02:05.06]>>
[02:06.06]>
[02:07.06]Kula bli bakal kegoda,
[02:10.06]Ning lanang sugih dunya..
[02:13.57]Cinta kula ning kakang,
[02:16.80]Bli bakal bisa ilang..
[02:20.47]
[02:27.50]Najan akeh sing moyoki,
[02:31.27]Kula bli dadi ati..
[02:34.82]Sing penting rumah tangga,
[02:38.05]Kulane bahagia..
[02:41.85]
[02:46.46]Percuma laki ganteng,
[02:49.50]Yen bakal lara ning weteng..
[02:53.17]Percuma laki sugih,
[02:56.85]Yen bakale nyakiti..
[03:00.15]
[03:39.08]>>>
[03:40.08]>>
[03:41.08]>
[03:42.08]Kula bli bakal kegoda,
[03:45.58]Ning lanang sugih dunya..
[03:49.06]Cinta kula ning kakang,
[03:52.21]Bli bakal bisa ilang..
[03:55.95]
[04:03.10]Najan akeh sing moyoki,
[04:06.14]Kula bli dadi ati..
[04:10.01]Sing penting rumah tangga,
[04:13.17]Kulane bahagia..
[04:17.03]
[04:22.13]Sing blesak laki kula,
[04:25.23]Bagen blesak slalu tek puja..
[04:28.60]Sasak bubrak malang ning kali,
[04:31.96]Bagen blesak eman ning rabi..
[04:35.36]
[04:39.35]Percuma laki ganteng,
[04:42.33]Yen bakal lara ning weteng..
[04:45.83]Percuma laki sugih,
[04:49.17]Yen bakale nyakiti..
[04:52.73]
————-
Preview:

Mana Mene Demen

Dian-Anic_13
Versi: Dian Anic

Duh aduh aduh bingung mikir anane,
Sun due demenan loro pada gantenge..
Duh aduh aduh arep priwen carane,
Sun due demenan loro pada kasepe..

Endi sing karep dipilih
Mana mene seneng ning ati..
Lamon siji sing tek gateni,
Berarti jelas larane..

Duh aduh aduh bingung mikir anane,
Sun due demenan loro pada gantenge..
Duh aduh aduh arep priwen carane,
Sun due demenan loro pada kasepe..

reff:
Seumpamane siji sing tek pilih,
Perasaan aduh bli sampe ati..

Seumpamane siji sing tek pilih,
Perasaan aduh bli sampe ati..
Yen wong lorone arep tek pilih kabeh,
Tentu ora pada gelem nrimane..

Duh aduh aduh bingung mikir anane,
Sun due demenan loro pada gantenge..
Duh aduh aduh arep priwen carane,
Sun due demenan loro pada kasepe..

reff:
Seumpamane siji sing tek pilih,
Perasaan aduh bli sampe ati..

Seumpamane siji sing tek pilih,
Perasaan aduh bli sampe ati..
Yen wong lorone arep tek pilih kabeh,
Tentu ora pada gelem nrimane..

Duh aduh aduh bingung mikir anane,
Sun due demenan loro pada gantenge..
Duh aduh aduh arep priwen carane,
Sun due demenan loro pada kasepe..

Endi sing karep dipilih
Mana mene seneng ning ati..
Lamon siji sing tek gateni,
Berarti jelas larane..

Duh aduh aduh bingung mikir anane,
Sun due demenan loro pada gantenge..
Duh aduh aduh arep priwen carane,
Sun due demenan loro pada kasepe..
——————-
[ver: lyrics]
[id: upollpch]
[ar: Dian Anic]
[ti: Mana Mene Demen]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:28]
[00:00.02]Mana Mene Demen
[00:00.02]by: Dian Anic
[00:44.02]
[00:46.02]>>>
[00:47.02]>>
[00:48.02]>
[00:49.02]Duh aduh aduh
[00:51.54]bingung mikir anane,
[00:55.43]Sun due demenan
[00:58.24]loro pada gantenge..
[01:02.49]Duh aduh aduh
[01:05.11]arep priwen carane,
[01:08.74]Sun due demenan
[01:12.05]loro pada kasepe..
[01:15.43]Endi sing karep dipilih
[01:18.96]Mana mene seneng ning ati..
[01:22.22]Lamon siji sing tek gateni,
[01:25.71]Berarti jelas larane..
[01:29.49]Duh aduh aduh
[01:31.69]bingung mikir anane,
[01:35.68]Sun due demenan
[01:39.17]loro pada gantenge..
[01:42.80]Duh aduh aduh
[01:45.49]arep priwen carane,
[01:49.30]Sun due demenan
[01:52.55]loro pada kasepe..
[01:56.30]
[02:21.03]>>>
[02:22.03]>>
[02:23.03]>
[02:24.03]Seumpamane
[02:27.19]siji sing tek pilih,
[02:30.67]Perasaan
[02:32.20]aduh bli sampe ati..
[02:38.33]
[02:51.23]Seumpamane
[02:54.07]siji sing tek pilih,
[02:58.12]Perasaan
[03:00.12]aduh bli sampe ati..
[03:04.30]Yen wong lorone,
[03:07.79]Arep tek pilih kabeh..
[03:11.66]Tentu ora pada
[03:15.27]Gelem nrimane..
[03:18.48]
[03:20.72]Duh aduh aduh
[03:23.25]bingung mikir anane,
[03:27.39]Sun due demenan
[03:30.58]loro pada gantenge..
[03:34.26]Duh aduh aduh
[03:37.01]arep priwen carane,
[03:40.89]Sun due demenan
[03:43.95]loro pada kasepe..
[03:47.76]
[04:13.03]>>>
[04:14.03]>>
[04:15.03]>
[04:16.03]Seumpamane
[04:19.10]siji sing tek pilih,
[04:22.56]Perasaan
[04:24.55]aduh bli sampe ati..
[04:29.01]
[04:42.93]Seumpamane
[04:45.75]siji sing tek pilih,
[04:49.56]Perasaan
[04:51.68]aduh bli sampe ati..
[04:56.57]Yen wong lorone,
[04:59.39]Arep tek pilih kabeh..
[05:02.82]Tentu ora pada
[05:06.13]Gelem nrimane..
[05:09.39]
[05:11.88]Duh aduh aduh
[05:15.70]bingung mikir anane,
[05:19.20]Sun due demenan
[05:22.08]loro pada gantenge..
[05:25.94]Duh aduh aduh
[05:28.70]arep priwen carane,
[05:32.51]Sun due demenan
[05:35.57]loro pada kasepe..
[05:39.13]Endi sing karep dipilih
[05:41.66]Mana mene seneng ning ati..
[05:45.47]Lamon siji sing tek gateni,
[05:48.90]Berarti jelas larane..
[05:52.66]Duh aduh aduh
[05:55.60]bingung mikir anane,
[05:59.47]Sun due demenan
[06:02.60]loro pada gantenge..
[06:06.22]Duh aduh aduh
[06:09.10]arep priwen carane,
[06:12.78]Sun due demenan
[06:16.10]loro pada kasepe..
[06:19.72]
—————
Preview:

Ketan Opo Canthel

Ami-DS_Edi-Laras
Versi: Ami DS ft. Edi Laras

Pr:
Padang bulan koyo rino,
Ayo konco podho dolan suko-suko..
Tetembangan werno-werno,
Mugo-mugo bisoo nglipur ati gelo..

Soyo wengi soyo asri,
Yen disawang rembulane wis ndadari..
Koyo-koyo ambisik’i,
Roso kangen kang dadi telenge ati..

reff:
Lk: Pliket endi ndhuk ketan opo canthel,
Pr: Pliket ketan mas wong dicampur gulo..
Lk: Wong yen ngampet ndhuk mesti nganggo ngeyel,
Pr: Ngeyel tenan yo tak tinggal lungo..

Lk: Pliket endi ndhuk canthel opo ketan,
Pr: Pliket ketan mas ketan dirageni..
Lk: Sirah mumet ndhuk kowe ra usah rewel,
Pr: Mumet tenan mas mbok yo ditaleni..

reff:
Pr:
Padang bulan koyo rino,
Ayo konco podho dolan suko-suko..
Tetembangan werno-werno,
Mugo-mugo bisoo nglipur ati gelo..

Soyo wengi soyo asri,
Yen disawang rembulane wis ndadari..
Koyo-koyo ambisik’i,
Roso kangen kang dadi telenge ati..

reff:
Lk: Pliket endi ndhuk ketan opo canthel,
Pr: Pliket ketan mas wong dicampur gulo..
Lk: Wong yen ngampet ndhuk mesti nganggo ngeyel,
Pr: Ngeyel tenan yo tak tinggal lungo..

Lk: Pliket endi ndhuk canthel opo ketan,
Pr: Pliket ketan mas ketan dirageni..
Lk: Sirah mumet ndhuk kowe ra usah rewel,
Pr: Mumet tenan mas mbok yo ditaleni..
——————-
[ver: lyrics]
[id: hwlblpch]
[ar: Ami DS ft. Edi Laras]
[ti: Ketan Opo Canthel]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:08]
[00:00.04]Ketan Opo Canthel
[00:00.04]by: Ami DS ft. Edi Laras
[00:22.04]
[00:24.04]>>>
[00:25.04]>>
[00:26.04]>
[00:27.04]Pr: Padang bulan koyo rino,
[00:31.80]Pr: Ayo konco
[00:33.42]Pr: podho dolan suko-suko..
[00:37.60]Pr: Tetembangan werno-werno,
[00:43.12]Pr: Mugo-mugo bisoo
[00:45.93]Pr: nglipur ati gelo..
[00:49.09]Pr: Soyo wengi soyo asri,
[00:54.33]Pr: Yen disawang
[00:56.32]Pr: rembulane wis ndadari..
[01:00.37]Pr: Koyo-koyo ambisik’i,
[01:05.61]Pr: Roso kangen
[01:07.28]Pr: kang dadi telenge ati..
[01:11.63]
[01:19.82]>>>
[01:20.82]>>
[01:21.82]>
[01:22.82]Lk: Pliket endi ndhuk
[01:24.92]Lk: ketan opo canthel,
[01:27.67]Pr: Pliket ketan mas
[01:30.16]Pr: wong dicampur gulo..
[01:33.71]Lk: Wong yen ngampet ndhuk
[01:35.76]Lk: mesti nganggo ngeyel,
[01:39.00]Pr: Ngeyel tenan
[01:40.80]Pr: yo tak tinggal lungo..
[01:45.37]Lk: Pliket endi ndhuk
[01:47.28]Lk: canthel opo ketan,
[01:50.58]Pr: Pliket ketan mas
[01:52.95]Pr: ketan dirageni..
[01:56.44]Lk: Sirah mumet ndhuk
[01:58.24]Lk: kowe ra usah rewel,
[02:01.73]Pr: Mumet tenan mas
[02:04.29]Pr: mbok yo ditaleni..
[02:07.78]
[02:16.00]>>>
[02:17.00]>>
[02:18.00]>
[02:19.00]Pr: Padang bulan koyo rino,
[02:23.14]Pr: Ayo konco
[02:24.81]Pr: podho dolan suko-suko..
[02:29.10]Pr: Tetembangan werno-werno,
[02:34.68]Pr: Mugo-mugo bisoo
[02:37.31]Pr: nglipur ati gelo..
[02:40.84]Pr: Soyo wengi soyo asri,
[02:45.69]Pr: Yen disawang
[02:47.32]Pr: rembulane wis ndadari..
[02:52.49]Pr: Koyo-koyo ambisik’i,
[02:57.15]Pr: Roso kangen
[02:58.29]Pr: kang dadi telenge ati..
[03:03.12]
[03:11.49]>>>
[03:12.49]>>
[03:13.49]>
[03:14.49]Lk: Pliket endi ndhuk
[03:16.69]Lk: ketan opo canthel,
[03:19.83]Pr: Pliket ketan mas
[03:21.95]Pr: wong dicampur gulo..
[03:25.68]Lk: Wong yen ngampet ndhuk
[03:27.61]Lk: mesti nganggo ngeyel,
[03:30.47]Pr: Ngeyel tenan
[03:32.60]Pr: yo tak tinggal lungo..
[03:37.01]Lk: Pliket endi ndhuk
[03:38.69]Lk: canthel opo ketan,
[03:41.92]Pr: Pliket ketan mas
[03:44.22]Pr: ketan dirageni..
[03:47.71]Lk: Sirah mumet ndhuk
[03:49.88]Lk: kowe ra usah rewel,
[03:52.62]Pr: Mumet tenan mas
[03:55.41]Pr: mbok yo ditaleni..
[03:59.21]
—————
Preview:

Setiyo Ing Ati

Ilse-Setroredjo_7
Versi: Ilse Setroredjo

Wiwit aku kepethuk kowe,
Aku tresno sliramu..
Kanti urip rukun lan bahagyo..
Opo toh kuwi ninggalke aku iki..

Susah neng ati eling kowe,
Remuk ing jroning atiku..
Yen eling katresnan pisanan,
Aku tetep tresno selawase..

Saiki aku kangen kowe,
Pengen pethuk biso maneh..
Setyo ati ra biso lali,
Nganti pati ra bakal biso lali..

Katresnan sejati suci,
Aku ra bakal lali..
Katresnan sejati selawase,
Nganti pati ra biso lali..

reff:
Saiki aku kangen kowe,
Pengen pethuk biso maneh..
Setyo ati ra biso lali,
Nganti pati ra bakal biso lali..

Katresnan sejati suci,
Aku ra bakal lali..
Katresnan sejati selawase,
Nganti pati ra biso lali..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Ilse Setroredjo]
[ti: Setiyo Ing Ati]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: yanilipatro]
[length: 04:42]
[id: bhsvloch]
[00:00.04]Setiyo Ing Ati
[00:00.04]by: Ilse Setroredjo
[00:29.04]
[00:31.04]>>>
[00:32.04]>>
[00:33.04]>
[00:34.04]Wiwit aku kepethuk kowe,
[00:42.24]Aku tresno sliramu..
[00:49.00]Kanti urip rukun lan bahagyo..
[00:56.79]Opo toh kuwi ninggalke aku iki..
[01:07.58]Susah neng ati eling kowe,
[01:16.08]Remuk ing jroning atiku..
[01:22.51]Yen eling katresnan pisanan,
[01:30.55]Aku tetep tresno selawase..
[01:39.59]Saiki aku kangen kowe,
[01:49.28]Pengen pethuk biso maneh..
[01:57.39]Setyo ati ra biso lali,
[02:05.08]Nganti pati ra bakal biso lali..
[02:13.61]Katresnan sejati suci,
[02:24.52]Aku ra bakal lali..
[02:30.19]Katresnan sejati selawase,
[02:37.63]Nganti pati ra biso lali..
[02:48.44]
[02:58.08]>>>
[02:59.08]>>
[03:00.08]>
[03:01.08]Saiki aku kangen kowe,
[03:09.53]Pengen pethuk biso maneh..
[03:17.24]Setyo ati ra biso lali,
[03:25.95]Nganti pati ra bakal biso lali..
[03:35.20]Katresnan sejati suci,
[03:43.72]Aku ra bakal lali..
[03:50.32]Katresnan sejati selawase,
[03:58.03]Nganti pati ra biso lali..
[04:14.57]
—————
Preview:

Sun Lilakno

Suliyana_27
Versi: Suliyana

Sing keroso awak isun dipiloro,
Ambi ulahe riko..
Semene lawase sun iki riko tinggalno,
Ambi wong wadon liyo..

Ilange roso welas sun nong riko,
Saikine yoro mung dadi cerito..
Apuwo bengen isun gampang percoyo,
Ambi omongane riko..

reff:
Sing ngiro isun sing nyongko,
Riko kario tego..
Sing biso isun percoyo,
Riko kari mentolo..

Sun lilakno riko urip ring kono,
Urip nyanding wong liyo..
Mergo isun wis nyanding
Wong lanang liyo..

reff:
Ha aaaaa..ha aaaaa..
Semene lawase sun iki riko tinggalno,
Ambi wong wadon liyo..

Ilange roso welas sun nong riko,
Saikine yoro mung dadi cerito..
Apuwo bengen isun gampang percoyo,
Ambi omongane riko..

reff:
Sing ngiro isun sing nyongko,
Riko kario tego..
Sing biso isun percoyo,
Riko kari mentolo..

Sun lilakno riko urip ring kono,
Urip nyanding wong liyo..
Mergo isun wis nyanding
Wong lanang liyo..
Hang lebih sempurno,
Timbangane riko..
Hang nggarai loro..
——————-
[ver: lyrics]
[id: nbqbllch]
[ar: Suliyana]
[ti: Sun Lilakno]
[al: Pop banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:39]
[00:00.03]Sun Lilakno
[00:00.03]by: Suliyana
[00:32.03]
[00:34.03]>>>
[00:35.03]>>
[00:36.03]>
[00:37.03]Sing keroso
[00:39.65]awak isun dipiloro,
[00:44.83]Ambi ulahe riko..
[00:53.13]Semene lawase
[00:56.21]sun iki riko tinggalno,
[01:01.56]Ambi wong wadon liyo..
[01:08.21]
[01:10.39]Ilange roso
[01:13.17]welas sun nong riko,
[01:18.02]Saikine yoro
[01:21.51]mung dadi cerito..
[01:26.80]Apuwo bengen
[01:29.89]isun gampang percoyo,
[01:34.63]Ambi omongane riko..
[01:42.41]
[01:56.03]>>>
[01:57.03]>>
[01:58.03]>
[01:59.03]Sing ngiro
[02:02.03]isun sing nyongko,
[02:06.15]Riko kario tego..
[02:16.98]Sing biso isun percoyo,
[02:25.00]Riko kari mentolo..
[02:33.54]Sun lilakno
[02:36.67]riko urip ring kono,
[02:41.69]Urip nyanding wong liyo..
[02:50.28]Mergo isun wis nyanding
[02:55.80]Wong lanang liyo..
[03:03.26]
[03:37.03]>>>
[03:38.03]>>
[03:39.03]>
[03:40.03]Ha aaaaa..ha aaaaa..
[03:56.90]Semene lawase
[04:00.73]sun iki riko tinggalno,
[04:05.04]Ambi wong wadon liyo..
[04:11.83]
[04:13.93]Ilange roso
[04:17.10]welas sun nong riko,
[04:21.66]Saikine yoro
[04:25.57]mung dadi cerito..
[04:30.81]Apuwo bengen
[04:33.79]isun gampang percoyo,
[04:38.52]Ambi omongane riko..
[04:45.49]
[04:57.96]>>>
[04:58.96]>>
[04:59.96]>
[05:00.96]Sing ngiro
[05:05.96]isun sing nyongko,
[05:09.42]Riko kario tego..
[05:20.06]Sing biso isun percoyo,
[05:27.96]Riko kari mentolo..
[05:36.30]Sun lilakno
[05:40.12]riko urip ring kono,
[05:45.03]Urip nyanding wong liyo..
[05:53.55]Mergo isun wis nyanding
[05:58.85]Wong lanang liyo..
[06:08.29]Hang lebih sempurno..
[06:16.56]Timbangane riko..
[06:24.90]Hang nggarai loro..
[06:32.36]
————–
Preview:

Nunggu Janjine

Devi-Manual_1
Versi: Devi Manual

Masih kelingan waktu demenan,
Nyawang lintang wulan madu cinta lan sampean..
Janjine arep temenan,
Nangapa dadi beda kenyataan..

Sekien sampean ora perduli,
Ilang? langka kabar langka ucapan permisi..
O kakang apa bli ngarti,
Kula nyandang rindu sing bli pasti..

reff:
Yen bener sampean wis ora cinta,
Kula dah terima kula bli maksa..

Memang cinta bli kudu memiliki,
Senajan kula sumpah sampe mati..
Sampe kapan kula ngenteni..

Sekien sampean ora perduli,
Ilang? langka kabar langka ucapan permisi..
O kakang apa bli ngarti,
Kula nyandang rindu sing bli pasti..

reff:
Yen bener sampean wis ora cinta,
Kula dah terima kula bli maksa..

Memang cinta bli kudu memiliki,
Senajan kula sumpah sampe mati..
Sampe kapan kula ngenteni..

Sekien sampean ora perduli,
Ilang? langka kabar langka ucapan permisi..
O kakang apa bli ngarti,
Kula nyandang rindu sing bli pasti..

reff:
Yen bener sampean wis ora cinta,
Kula dah terima kula bli maksa..

Memang cinta bli kudu memiliki,
Senajan kula sumpah sampe mati..
Sampe kapan kula ngenteni..

Sekien sampean ora perduli,
Ilang? langka kabar langka ucapan permisi..
O kakang apa bli ngarti,
Kula nyandang rindu sing bli pasti..
———————
[ver: lyrics]
[id: hqlclich]
[ar: Devi Manual]
[ti: Nunggu Janjine]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:28]
[00:00.07]Nunggu Janjine
[00:00.07]by: Devi Manual
[00:29.07]
[00:31.57]>>>
[00:32.57]>>
[00:33.57]>
[00:34.57]Masih kelingan waktu demenan,
[00:40.92]Nyawang lintang wulan
[00:44.21]madu cinta lan sampean..
[00:49.74]Janjine arep temenan,
[00:56.15]Nangapa dadi beda kenyataan..
[01:03.74]
[01:10.58]Sekien sampean ora perduli,
[01:15.08]Ilang langka kabar,
[01:17.55]langka ucapan permisi..
[01:25.46]O kakang apa bli ngarti,
[01:32.48]Kula nyandang rindu sing bli pasti..
[01:38.70]
[01:59.02]>>>
[02:00.02]>>
[02:01.02]>
[02:02.02]Yen bener sampean wis ora cinta,
[02:08.07]Kula dah terima kula bli maksa..
[02:15.09]
[02:22.37]Memang cinta bli kudu memiliki,
[02:28.84]Senajan kula sumpah sampe mati..
[02:35.62]Sampe kapan kula ngenteni..
[02:41.78]
[02:44.63]Sekien sampean ora perduli,
[02:49.03]Ilang langka kabar,
[02:51.80]langka ucapan permisi..
[02:58.89]O kakang apa bli ngarti,
[03:06.42]Kula nyandang rindu sing bli pasti..
[03:13.06]
[03:32.84]>>>
[03:33.84]>>
[03:34.84]>
[03:35.84]Yen bener sampean wis ora cinta,
[03:41.93]Kula dah terima kula bli maksa..
[03:49.21]
[03:56.25]Memang cinta bli kudu memiliki,
[04:02.97]Senajan kula sumpah sampe mati..
[04:09.44]Sampe kapan kula ngenteni..
[04:15.60]
[04:18.65]Sekien sampean ora perduli,
[04:23.05]Ilang langka kabar,
[04:25.49]langka ucapan permisi..
[04:33.40]O kakang apa bli ngarti,
[04:40.48]Kula nyandang rindu sing bli pasti..
[04:46.77]
[05:06.55]>>>
[05:07.55]>>
[05:08.55]>
[05:09.55]Yen bener sampean wis ora cinta,
[05:16.02]Kula dah terima kula bli maksa..
[05:23.05]
[05:30.14]Memang cinta bli kudu memiliki,
[05:36.86]Senajan kula sumpah sampe mati..
[05:43.52]Sampe kapan kula ngenteni..
[05:49.42]
[05:52.35]Sekien sampean ora perduli,
[05:57.25]Ilang langka kabar,
[05:59.13]langka ucapan permisi..
[06:06.71]O kakang apa bli ngarti,
[06:14.38]Kula nyandang rindu sing bli pasti..
[06:20.61]
—————
Preview:

Putus

Andra-Kharisma_2
Versi: Andra Kharisma

Putus ya putus,
Gak usah ngurus ngurus..
Sudahlah cukup sudah,
Ku lelah kau terus berulah..

Putus ya putus,
Gak usah kepo terus..
Sudahlah cukup sudah,
Ku lelah kau terus berulah..

reff:
Dulu kamu sakiti aku,
Dulu kamu khianati aku..
Dulu kamu duakan cintaku,
Kau campakkan sayangku..

Sekarang kau datang kembali,
Mengajakku jadian lagi..
Ku yang terlanjur tersakiti,
Maaf i am sorry..

Putus ya putus,
Gak usah ngurus ngurus..
Sudahlah cukup sudah,
Ku lelah kau terus berulah..

Putus ya putus,
Gak usah kepo terus..
Sudahlah cukup sudah,
Ku lelah kau terus berulah..

reff:
Dulu kamu sakiti aku,
Dulu kamu khianati aku..
Dulu kamu duakan cintaku,
Kau campakkan sayangku..

Sekarang kau datang kembali,
Mengajakku jadian lagi..
Ku yang terlanjur tersakiti,
Maaf i am sorry..

Putus ya putus,
Gak usah ngurus ngurus..
Sudahlah cukup sudah,
Ku lelah kau terus berulah..

Putus ya putus,
Gak usah kepo terus..
Sudahlah cukup sudah,
Ku lelah kau terus berulah..

Putus ya putus,
Gak usah ngurus ngurus..
Sudahlah cukup sudah,
Ku lelah kau terus berulah..

Putus ya putus,
Gak usah kepo terus..
Sudahlah cukup sudah,
Ku lelah kau terus berulah..
——————
[ver: lyrics]
[id: vakvlkch]
[ar: Andra Kharisma]
[ti: Putus]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:21]
[00:06.83]Putus ya putus,
[00:09.83]Gak usah ngurus ngurus..
[00:12.62]Sudahlah cukup sudah,
[00:15.30]Ku lelah kau terus berulah..
[00:18.17]Putus ya putus,
[00:20.48]Gak usah kepo terus..
[00:23.84]Sudahlah cukup sudah,
[00:26.45]Ku lelah kau terus berulah..
[00:30.35]
[00:50.89]>>>
[00:51.89]>>
[00:52.89]>
[00:53.89]Dulu kamu sakiti aku,
[00:55.89]Dulu kamu khianati aku..
[00:59.11]Dulu kamu duakan cintaku,
[01:02.11]Kau campakkan sayangku..
[01:04.66]Sekarang kau datang kembali,
[01:07.15]Mengajakku jadian lagi..
[01:10.32]Ku yang terlanjur tersakiti,
[01:13.06]Maaf i am sorry..
[01:18.11]Putus ya putus,
[01:20.46]Gak usah ngurus ngurus..
[01:24.01]Sudahlah cukup sudah,
[01:26.74]Ku lelah kau terus berulah..
[01:29.74]Putus ya putus,
[01:32.35]Gak usah kepo terus..
[01:35.45]Sudahlah cukup sudah,
[01:38.06]Ku lelah kau terus berulah..
[01:41.00]
[02:05.00]>>>
[02:06.00]>>
[02:07.00]>
[02:08.00]Dulu kamu sakiti aku,
[02:11.00]Dulu kamu khianati aku..
[02:13.65]Dulu kamu duakan cintaku,
[02:16.45]Kau campakkan sayangku..
[02:19.13]Sekarang kau datang kembali,
[02:21.80]Mengajakku jadian lagi..
[02:24.91]Ku yang terlanjur tersakiti,
[02:27.90]Maaf i am sorry..
[02:32.75]Putus ya putus,
[02:34.86]Gak usah ngurus ngurus..
[02:38.47]Sudahlah cukup sudah,
[02:41.33]Ku lelah kau terus berulah..
[02:44.19]Putus ya putus,
[02:46.76]Gak usah kepo terus..
[02:49.85]Sudahlah cukup sudah,
[02:52.53]Ku lelah kau terus berulah..
[02:55.45]Putus ya putus,
[02:57.89]Gak usah ngurus ngurus..
[03:00.93]Sudahlah cukup sudah,
[03:03.74]Ku lelah kau terus berulah..
[03:06.65]Putus ya putus,
[03:09.08]Gak usah kepo terus..
[03:12.07]Sudahlah cukup sudah,
[03:15.00]Ku lelah kau terus berulah..
[03:19.11]
————–
Preview: