Cerito Kenangan

nogling_ajeng-kartina-sari
Versi: Nogling ft. Ajeng Kartika Sari

Lk:
Dek wingi kowe isih neng sandingku,
Dek wingi kowe nangis neng pundakku..
Tak usap netes iluh neng pipimu,
Banjur mbok suntak kabeh isi atimu..

Iluhmu isih teles neng dadaku,
Naliko tangismu ketalu-talu..
Tak aras tak dekep neng rangkulanku,
Nanging saiki ilang ngendi paranmu..

reff:
Lk:
Ilang kabeh ilang crito mung kari kenangan,
Bisaku mung kari nyawang ayang ayang..
Neng endi paranmu neng opo ninggalke aku,
Naliko tresno wis nandhes neng dodoku..

Pr:
Kuatno atimu kangmas tresno ra kudu duweni,
Tresnamu isih ginurit jroning ati..
Kuatno atimu sayang tresnamu ra bakal ilang,
Senajan amung kari cerito kenangan..

reff:
Iluhmu isih teles neng dadaku,
Naliko tangismu ketalu-talu..
Tak aras tak dekep neng rangkulanku,
Nanging saiki ilang ngendi paranmu..

reff:
Lk:
Ilang kabeh ilang crito mung kari kenangan,
Bisaku mung kari nyawang ayang ayang..
Neng endi paranmu neng opo ninggalke aku,
Naliko tresno wis nandhes neng dodoku..

Pr:
Kuatno atimu kangmas tresno ra kudu duweni,
Tresnamu isih ginurit jroning ati..
Kuatno atimu sayang tresnamu ra bakal ilang,
Senajan amung kari cerito kenangan..
——————
[ver: lyrics]
[ar: Nogling ft Ajeng Kartika]
[ti: Cerito Kenangan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:17]
[id: ahokuhcu]
[00:00.02]Cerito Kenangan
[00:00.02]by: Nogling ft. Ajeng Kartika Sari
[00:19.02]
[00:21.02]>>>
[00:22.02]>>
[00:23.02]>
[00:24.02]Dek wingi kowe isih neng sandingku,
[00:31.01]Dek wingi kowe nangis neng pundakku..
[00:38.48]Tak usap netes iluh neng pipimu,
[00:44.63]Banjur mbok suntak kabeh isi atimu..
[00:51.23]
[00:55.79]Iluhmu isih teles neng dadaku,
[01:02.75]Naliko tangismu ketalu-talu..
[01:09.58]Tak aras tak dekep neng rangkulanku,
[01:16.49]Nanging saiki ilang ngendi paranmu..
[01:22.46]
[01:36.02]>>>
[01:37.02]>>
[01:38.02]>
[01:39.02]Ilang kabeh ilang crito mung kari kenangan,
[01:45.01]Bisaku mung kari nyawang ayang ayang..
[01:51.92]
[01:59.71]Neng endi paranmu neng opo ninggalke aku,
[02:06.18]Naliko tresno wis nandhes neng dodoku..
[02:13.02]Pr: Kuatno atimu kangmas
[02:16.70]Pr: tresno ra kudu duweni,
[02:20.50]Pr: Tresnamu isih ginurit jroning ati..
[02:27.89]Pr: Kuatno atimu sayang
[02:31.19]Pr: tresnamu ra bakal ilang,
[02:34.54]Pr: Senajan amung kari cerito kenangan..
[02:41.58]
[03:15.02]>>>
[03:16.02]>>
[03:17.02]>
[03:18.02]Iluhmu isih teles neng dadaku,
[03:25.48]Naliko tangismu ketalu-talu..
[03:31.67]Tak aras tak dekep neng rangkulanku,
[03:38.81]Nanging saiki ilang ngendi paranmu..
[03:44.71]
[03:58.02]>>>
[03:59.02]>>
[04:00.02]>
[04:01.02]Ilang kabeh ilang crito mung kari kenangan,
[04:07.32]Bisaku mung kari nyawang ayang ayang..
[04:14.18]
[04:21.69]Neng endi paranmu neng opo ninggalke aku,
[04:28.24]Naliko tresno wis nandhes neng dodoku..
[04:35.46]Pr: Kuatno atimu kangmas
[04:38.87]Pr: tresno ra kudu duweni,
[04:42.23]Pr: Tresnamu isih ginurit jroning ati..
[04:49.39]Pr: Kuatno atimu sayang
[04:52.55]Pr: tresnamu ra bakal ilang,
[04:56.30]Pr: Senajan amung kari cerito kenangan..
[05:04.82]
————-
Preview:

Advertisements

Kelendi Tah

dedy-boom_2
Versi: Dedy Boom

Sun ngirane riko,
Hang biso nentremaken ati..
Sun ngirane riko,
Hang biso nyenengaken atinisun..
Sun ngirane riko,
Hang gelem ngancani sampek ring pungkas cerito..

Kelendi tah riko biso uwah janji,
Tego ngeliyo ngelarani ati iki..
Kelendi tah isun biso ngikhlaseno,
Welas ati wis kadhung mung kanggo riko..
Kelendi tah kelendi tah..

reff:
Saikine riko,
Tego nggawe atin sun loro..
Saikine riko,
Mentolo nggawe larane atinisun..
Saikine riko,
Tegone ngeloro nggandeng wong liyo..
Nong ngarep moto..

reff:
Kelendi tah riko biso uwah janji,
Tego ngeliyo ngelarani ati iki..
Kelendi tah isun biso ngikhlaseno,
Welas ati wis kadhung mung kanggo riko..

Kelendi tah riko biso uwah janji,
Tego ngeliyo ngelarani ati iki..
Kelendi tah isun biso ngikhlaseno,
Welas ati wis kadhung mung kanggo riko..
Kelendi tah kelendi tah..
——————
[ver: lyrics]
[id: usbuuacu]
[ar: Dedy Boom]
[ti: Kelendi Tah]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:28]
[00:00.01]Kelendi Tah
[00:00.01]by: Dedy Boom
[00:20.01]
[00:22.01]>>>
[00:23.01]>>
[00:24.01]>
[00:25.01]Sun ngirane riko,
[00:32.51]Hang biso nentremaken ati..
[00:40.40]Sun ngirane riko,
[00:47.67]Hang biso nyenengaken atinisun..
[00:55.60]Sun ngirane riko,
[01:03.12]Hang gelem ngancani
[01:07.09]sampek ring pungkas cerito..
[01:13.36]
[01:25.61]Kelendi tah riko biso uwah janji,
[01:33.95]Tego ngeliyo ngelarani ati iki..
[01:41.30]Kelendi tah isun biso ngikhlaseno,
[01:49.16]Welas ati wis kadhung mung kanggo riko..
[01:56.28]Kelendi tah kelendi tah..
[02:02.75]
[02:35.56]>>>
[02:36.56]>>
[02:37.56]>
[02:38.56]Saikine riko,
[02:46.56]Tego nggawe atin sun loro..
[02:53.10]Saikine riko,
[03:00.82]Mentolo nggawe larane atinisun..
[03:08.62]Saikine riko,
[03:16.49]Tegone ngeloro nggandeng wong liyo..
[03:22.81]Nong ngarep moto..
[03:26.55]
[03:54.58]>>>
[03:55.58]>>
[03:56.58]>
[03:57.58]Kelendi tah riko biso uwah janji,
[04:05.70]Tego ngeliyo ngelarani ati iki..
[04:13.34]Kelendi tah isun biso ngikhlaseno,
[04:21.15]Welas ati wis kadhung mung kanggo riko..
[04:28.60]Kelendi tah riko biso uwah janji,
[04:36.42]Tego ngeliyo ngelarani ati iki..
[04:43.84]Kelendi tah isun biso ngikhlaseno,
[04:51.49]Welas ati wis kadhung mung kanggo riko..
[04:59.11]Kelendi tah kelendi tah..
[05:05.82]
————–
Preview:

Tresnomu Dadi Kenangan

arya-satria_5
Versi: Arya Satria

Aku isih durung lali,
Marang sliramu sing tak tresnani..
Senajan papan panggonmu aku ra ngerti,
Roso tresno iki tak simpen neng ati..

Aku isih kelingan,
Wong loro nali katresnan..
Senajan sliramu ilang tanpo paran,
Tresnomu lan sliramu dadi kenangan..

reff:
Tembang tresnamu sing tak gugu,
Mung biso nggawe tangise batinku..
Janji tresnomu marang aku,
Mung biso nglarani atiku..

Saiki aku mung keronto-ronto,
Kelingan sliramu sing tak tresno..
Opo sliramu pancen wis ra kroso,
Aku neng kene isih nyimpen roso..
Roso tresno..

reff:
Aku isih kelingan,
Wong loro nali katresnan..
Senajan sliramu ilang tanpo paran,
Tresnomu lan sliramu dadi kenangan..

reff:
Tembang tresnamu sing tak gugu,
Mung biso nggawe tangise batinku..
Janji tresnomu marang aku,
Mung biso nglarani atiku..

Saiki aku mung keronto-ronto,
Kelingan sliramu sing tak tresno..
Opo sliramu pancen wis ra kroso,
Aku neng kene isih nyimpen roso..
Roso tresno..
——————-
[ver: lyrics]
[ar: Arya Satria]
[ti: Tresnomu Dadi Kenangan]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:44]
[id: czohuscu]
[00:00.02]Tresnomu Dadi Kenangan
[00:00.02]by: Arya Satria
[00:29.02]
[00:31.02]>>>
[00:32.02]>>
[00:33.02]>
[00:34.02]Aku isih durung lali,
[00:41.17]Marang sliramu sing tak tresnani..
[00:47.91]Senajan papan panggonmu aku ra ngerti,
[00:55.21]Roso tresno iki tak simpen neng ati..
[01:03.38]
[01:18.08]Aku isih kelingan,
[01:24.95]Wong loro nali katresnan..
[01:32.17]Senajan sliramu ilang tanpo paran,
[01:39.11]Tresnomu lan sliramu dadi kenangan..
[01:46.32]
[02:13.80]>>>
[02:14.80]>>
[02:15.80]>
[02:16.80]Tembang tresnamu sing tak gugu,
[02:23.61]Mung biso nggawe tangise batinku..
[02:30.98]Janji tresnomu marang aku,
[02:38.23]Mung biso nglarani atiku..
[02:45.27]Saiki aku mung keronto-ronto,
[02:52.85]Kelingan sliramu sing tak tresno..
[03:00.31]Opo sliramu pancen wis ra kroso,
[03:07.97]Aku neng kene isih nyimpen roso..
[03:14.13]Roso tresno..
[03:18.72]
[03:31.16]>>>
[03:32.16]>>
[03:33.16]>
[03:34.16]Aku isih kelingan,
[03:40.72]Wong loro nali katresnan..
[03:48.17]Senajan sliramu ilang tanpo paran,
[03:54.94]Tresnomu lan sliramu dadi kenangan..
[04:02.72]
[04:31.04]>>>
[04:32.04]>>
[04:33.04]>
[04:34.04]Tembang tresnamu sing tak gugu,
[04:41.24]Mung biso nggawe tangise batinku..
[04:48.18]Janji tresnomu marang aku,
[04:55.61]Mung biso nglarani atiku..
[05:02.39]Saiki aku mung keronto-ronto,
[05:10.20]Kelingan sliramu sing tak tresno..
[05:17.48]Opo sliramu pancen wis ra kroso,
[05:25.14]Aku neng kene isih nyimpen roso..
[05:32.10]Roso tresno..
[05:35.95]
————-
Preview:

Manise Janjimu

ajeng-kartika-sari
Versi: Ajeng Kartika Sari

Aku tanpo ngerti salahku,
Sliramu tego ngapusi aku..
Manise janjimu marang aku,
Mung gawe loro tatu atiku..

Aku tanpo ngerti salahku,
Aku ora ngerti karepmu..
Tanpo tak songko lan tanpo tak kiro,
Sliramu tego nglarani aku..

reff:
Manise janjimu,
Mung neng lambe ora songko atimu..
Gedene tresnoku,
Ora ono artine neng ngarepmu..

Tegone awakmu,
Medot tali katresnanku..
Duh gusti kuatno atiku,
Nompo coba lakon katresnanku..

reff:
Aku tanpo ngerti salahku,
Sliramu tego ngapusi aku..
Manise janjimu marang aku,
Mung gawe loro tatu atiku..

Aku tanpo ngerti salahku,
Aku ora ngerti karepmu..
Tanpo tak songko lan tanpo tak kiro,
Sliramu tego nglarani aku..

reff:
Manise janjimu,
Mung neng lambe ora songko atimu..
Gedene tresnoku,
Ora ono artine neng ngarepmu..

Tegone awakmu,
Medot tali katresnanku..
Duh gusti kuatno atiku,
Nompo coba lakon katresnanku..
——————-
[ver: lyrics]
[id: zhhbuqcu]
[ar: Ajeng Kartika Sari]
[ti: Manise janjimu]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:50]
[00:00.03]Manise Janjimu
[00:00.03]by: Ajeng Kartika Sari
[00:25.03]
[00:27.03]>>>
[00:28.03]>>
[00:29.03]>
[00:30.03]Aku tanpo ngerti salahku,
[00:36.33]Sliramu tego ngapusi aku..
[00:42.52]Manise janjimu marang aku,
[00:48.71]Mung gawe loro tatu atiku..
[00:55.17]
[00:59.02]Aku tanpo ngerti salahku,
[01:05.24]Aku ora ngerti karepmu..
[01:11.52]Tanpo tak songko lan tanpo tak kiro,
[01:17.86]Sliramu tego nglarani aku..
[01:23.72]
[02:01.00]>>>
[02:02.00]>>
[02:03.00]>
[02:04.00]Manise janjimu,
[02:10.00]Mung neng lambe ora songko atimu..
[02:16.82]Gedene tresnoku,
[02:23.17]Ora ono artine neng ngarepmu..
[02:29.65]Tegone awakmu,
[02:35.66]Medot tali katresnanku..
[02:41.89]Duh gusti kuatno atiku,
[02:48.06]Nompo coba lakon katresnanku..
[02:55.09]
[03:18.06]>>>
[03:19.06]>>
[03:20.06]>
[03:21.06]Aku tanpo ngerti salahku,
[03:26.96]Sliramu tego ngapusi aku..
[03:33.28]Manise janjimu marang aku,
[03:39.43]Mung gawe loro tatu atiku..
[03:45.90]Aku tanpo ngerti salahku,
[03:52.07]Aku ora ngerti karepmu..
[03:58.78]Tanpo tak songko lan tanpo tak kiro,
[04:05.32]Sliramu tego nglarani aku..
[04:11.11]
[04:48.56]>>>
[04:49.56]>>
[04:50.56]>
[04:51.56]Manise janjimu,
[04:57.22]Mung neng lambe ora songko atimu..
[05:03.70]Gedene tresnoku,
[05:09.92]Ora ono artine neng ngarepmu..
[05:16.84]Tegone awakmu,
[05:23.07]Medot tali katresnanku..
[05:29.10]Duh gusti kuatno atiku,
[05:35.58]Nompo coba lakon katresnanku..
[05:42.37]
————–
Preview:

Nggugah Ati

dedy-boom_1
Lirik Lagu Sanguturu ke-3850 Nggugah Ati
Versi: Dedy Boom

WERANE GODONG NADAI TETESE EMBUN,
RASANE TANGELAMUN KOYO SING SERANTAN..
PERIHE ATI HANG RASANE NGELIK-NGELIK,
NYERINTUNGI KENCENGE ATI HANG ENAK TURU..

RASANE SING KUAT MANING,
NYAWANG TINGKAH AWAK SUN IKI..

reff:
HOOO..HOWOW..
SAMBANGEN ISUN MASIO SEDELO,
MYAKNE ATINISUN LEMES LAN WERO..
PELUKEN TAH ISUN NGANGGO WELAS RIKO,
MYAKNE AWAK IKI SING LUPUT SING LALI..

SAMBANGEN.. PELUKEN..,
GUGAHEN ATINISUN IKI..

reff:
WERANE GODONG NADAI TETESE EMBUN,
RASANE TANGELAMUN KOYO SING SERANTAN..
PERIHE ATI HANG RASANE NGELIK-NGELIK,
NYERINTUNGI KENCENGE ATI HANG ENAK TURU..

RASANE SING KUAT MANING,
NYAWANG TINGKAH AWAK SUN IKI..

reff:
HOOO..HOWOW..
SAMBANGEN ISUN MASIO SEDELO,
MYAKNE ATINISUN LEMES LAN WERO..
PELUKEN TAH ISUN NGANGGO WELAS RIKO,
MYAKNE AWAK IKI SING LUPUT SING LALI..

SAMBANGEN.. PELUKEN..,
GUGAHEN ATINISUN IKI..

SAMBANGEN ISUN MASIO SEDELO,
MYAKNE ATINISUN LEMES LAN WERO..
PELUKEN TAH ISUN NGANGGO WELAS RIKO,
MYAKNE AWAK IKI SING LUPUT SING LALI..

SAMBANGEN.. PELUKEN..,
GUGAHEN ATINISUN IKI..
—————–
[ver: lyrics]
[id: ouswhwcu]
[ar: Dedy Boom]
[ti: Nggugah Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:27]
[00:00.03]Nggugah Ati
[00:00.03]by: Dedy Boom
[00:26.03]
[00:28.03]>>>
[00:29.03]>>
[00:30.03]>
[00:31.03]Werane godong
[00:34.27]nadai tetese embun,
[00:37.69]Rasane tangelamun
[00:41.52]koyo sing serantan..
[00:49.36]Perihe ati hang rasane
[00:54.64]ngelik-ngelik,
[00:56.83]Nyerintungi kencenge
[01:01.30]ati hang enak turu..
[01:06.12]
[01:09.16]Rasane sing kuat maning,
[01:16.23]Nyawang tingkah awak sun iki..
[01:23.82]
[01:37.57]>>>
[01:38.57]>>
[01:39.57]>
[01:40.57]Hooo..howow..
[01:48.50]
[01:54.09]Sambangen isun
[01:57.50]masio sedelo,
[02:01.63]Myakne atinisun
[02:05.19]lemes lan wero..
[02:09.16]Peluken tah isun
[02:13.06]nganggo welas riko,
[02:16.96]Myakne awak iki
[02:20.30]sing luput sing lali..
[02:24.35]Sambangen.. peluken..,
[02:31.70]Gugahen atinisun iki..
[02:38.95]
[03:07.89]>>>
[03:08.89]>>
[03:09.89]>
[03:10.89]Werane godong
[03:13.89]nadai tetese embun,
[03:17.24]Rasane tangelamun
[03:21.20]koyo sing serantan..
[03:28.84]Perihe ati hang rasane
[03:34.11]ngelik-ngelik,
[03:36.38]Nyerintungi kencenge
[03:40.48]ati hang enak turu..
[03:46.70]
[03:49.19]Rasane sing kuat maning,
[03:54.86]Nyawang tingkah awak sun iki..
[04:03.92]
[04:17.04]>>>
[04:18.04]>>
[04:19.04]>
[04:20.04]Hooo..howow..
[04:27.61]
[04:33.94]Sambangen isun
[04:37.48]masio sedelo,
[04:41.35]Myakne atinisun
[04:44.79]lemes lan wero..
[04:48.99]Peluken tah isun
[04:52.86]nganggo welas riko,
[04:56.86]Myakne awak iki
[05:00.12]sing luput sing lali..
[05:04.50]Sambangen.. peluken..,
[05:11.78]Gugahen atinisun iki..
[05:19.99]Sambangen isun
[05:23.52]masio sedelo,
[05:27.25]Myakne atinisun
[05:30.75]lemes lan wero..
[05:34.92]Peluken tah isun
[05:38.58]nganggo welas riko,
[05:42.57]Myakne awak iki
[05:45.98]sing luput sing lali..
[05:50.15]Sambangen.. peluken..,
[05:57.31]Gugahen atinisun iki..
[06:05.46]
————-
Preview:

Ngembet Galeng

anik-arnika_8
Versi: Anik Arnika

Apa memang matane wis burem,
Apa pura-pura bli kedeleng..
Batur ngalor ngidul mendi bareng,
Lakine kula kolu diiseng..

Padahal dewek wis due laki,
Deke batur tega dislingkuhi..
Ibarat sawah wis ngembet galeng,
Ati panas jagad katon peteng..

reff:
Aduh rasa ati ancur lebur,
Due laki dislingkuhi batur..

Sekuku ireng kula bli nyangka,
Batur setia tega nyolong cinta..
Sing dadi tambah nafsu ningati,
Lakine kula melu ngladeni..

Padahal dewek wis due laki,
Deke batur tega dislingkuhi..
Ibarat sawah wis ngembet galeng,
Ati panas jagad katon peteng.

reff:
Aduh rasa ati ancur lebur,
Due laki dislingkuhi batur..

Sekuku ireng kula bli nyangka,
Batur setia tega nyolong cinta..
Sing dadi tambah nafsu ningati,
Lakine kula melu ngladeni..

Apa memang matane wis burem,
Apa pura-pura bli kedeleng..
Batur ngalor ngidul mendi bareng,
Lakine kula kolu diiseng..
——————
[ver: lyrics]
[id: uhzahocu]
[ar: Anik Arnika]
[ti: Ngembet Galeng]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:19]
[00:00.03]Ngembet Galeng
[00:00.03]by: Anik Arnika
[00:00.03]
[00:28.64]>>>
[00:29.64]>>
[00:30.64]>
[00:31.64]Apa memang matane wis burem,
[00:37.64]Apa pura-pura bli kedeleng..
[00:44.31]Batur ngalor ngidul mendi bareng,
[00:50.73]Lakine kula kolu diiseng..
[00:57.29]
[01:06.22]Padahal dewek wis due laki,
[01:12.40]Deke batur tega dislingkuhi..
[01:19.27]Ibarat sawah wis ngembet galeng,
[01:25.66]Ati panas jagad katon peteng..
[01:31.90]
[01:57.86]>>>
[01:58.86]>>
[01:59.86]>
[02:00.86]Aduh rasa ati ancur lebur,
[02:06.86]Due laki dislingkuhi batur..
[02:13.25]
[02:27.29]Sekuku ireng kula bli nyangka,
[02:33.46]Batur setia tega nyolong cinta..
[02:41.14]Sing dadi tambah nafsu ningati,
[02:48.20]Lakine kula melu ngladeni..
[02:54.40]
[02:56.33]Padahal dewek wis due laki,
[03:02.63]Deke batur tega dislingkuhi..
[03:09.51]Ibarat sawah wis ngembet galeng,
[03:16.13]Ati panas jagad katon peteng..
[03:22.18]
[03:49.02]>>>
[03:50.02]>>
[03:51.02]>
[03:52.02]Aduh rasa ati ancur lebur,
[03:57.32]Due laki dislingkuhi batur..
[04:03.32]
[04:17.87]Sekuku ireng kula bli nyangka,
[04:23.83]Batur setia tega nyolong cinta..
[04:31.41]Sing dadi tambah nafsu ningati,
[04:37.16]Lakine kula melu ngladeni..
[04:43.64]
[04:45.86]Apa memang matane wis burem,
[04:52.02]Apa pura-pura bli kedeleng..
[04:58.69]Batur ngalor ngidul mendi bareng,
[05:05.13]Lakine kula kolu diiseng..
[05:11.86]
————-
Preview:

Tetesan Getih

erna-farvisa_4
Versi: Erna Farvisa

Kaya ngrungu,
Suara halilintar..
Uwong pada ngomong,
Yen sampean kawinan..

Getih abang kaya beku,
Awak kaku kaya kayu..
Ngrungu sampean kawin,
Nangis sejerone batin..

Cinta semanis gulai,
Kien kaya bertawali..
Semenir ora nyangka,
Kekasih gawe lara..

reff:
Sampean kawinan,
Jejer pasang ning pelaminan..
Ati kula kesiksa,
Arep pegot ambegan..

Larane ati,
Ora bisa diobati..
Najan diganti emas,
Lan tetesan getih..

Cinta semanis gulai,
Kien kaya bertawali..
Semenir ora nyangka,
Kekasih gawe lara..

reff:
Sampean kawinan,
Jejer pasang ning pelaminan..
Ati kula kesiksa,
Arep pegot ambegan..

Larane ati,
Ora bisa diobati..
Najan diganti emas,
Lan tetesan getih..

Getih abang kaya beku,
Awak kaku kaya kayu..
Ngrungu sampean kawin,
Nangis sejerone batin..
——————
[ver: lyrics]
[id: unzlhpcu]
[ar: Erna Farvisa]
[ti: Tetesan Getih]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:22]
[00:00.02]Tetesan Getih
[00:00.02]by: Erna Farvisa
[00:21.02]
[00:23.02]>>>
[00:24.02]>>
[00:25.02]>
[00:26.02]Kaya ngrungu,
[00:32.18]Suara halilintar..
[00:38.34]Uwong pada ngomong,
[00:44.28]Yen sampean kawinan..
[00:50.54]
[01:13.74]Getih abang kaya beku,
[01:18.10]Awak kaku kaya kayu..
[01:23.18]Ngrungu sampean kawin,
[01:27.90]Nangis sejerone batin..
[01:34.01]
[01:40.14]Cinta semanis gulai,
[01:45.01]Kien kaya bertawali..
[01:50.54]Semenir ora nyangka,
[01:55.34]Kekasih gawe lara..
[02:01.34]
[02:26.91]>>>
[02:27.91]>>
[02:28.91]>
[02:29.91]Sampean kawinan,
[02:33.34]Jejer pasang ning pelaminan..
[02:38.08]Ati kula kesiksa,
[02:41.27]Arep pegot ambegan..
[02:45.74]
[02:54.57]Larane ati,
[02:57.84]Ora bisa diobati..
[03:01.88]Najan diganti emas,
[03:05.51]Lan tetesan getih..
[03:09.37]
[03:11.35]Cinta semanis gulai,
[03:16.41]Kien kaya bertawali..
[03:21.86]Semenir ora nyangka,
[03:26.54]Kekasih gawe lara..
[03:32.48]
[03:58.57]>>>
[03:59.57]>>
[04:00.57]>
[04:01.57]Sampean kawinan,
[04:04.28]Jejer pasang ning pelaminan..
[04:08.75]Ati kula kesiksa,
[04:12.13]Arep pegot ambegan..
[04:16.64]
[04:25.35]Larane ati,
[04:28.26]Ora bisa diobati..
[04:32.81]Najan diganti emas,
[04:36.01]Lan tetesan getih..
[04:40.97]
[04:42.93]Getih abang kaya beku,
[04:47.47]Awak kaku kaya kayu..
[04:52.11]Ngrungu sampean kawin,
[04:57.23]Nangis sejerone batin..
[05:03.10]
————-
Preview: