Sayang (ndx aka)


Versi: NDX AKA

Sayang opo kowe krungu jerite atiku,
Mengharap engkau kembali..
Sayang nganti memutih rambutku,
Ra bakal luntur tresnaku..

wis tak coba nglalekke jenengmu soko atiku,
sak tenane ra ngapusi isih tresno sliramu,
duh pepujaning ati,
nanging kowe ora ngerti kowe sing tak wanti-wanti,

malah jebul saiki kowe mblenjani janji,
jare sehidup semati nanging opo bukti,
kowe medhot tresnaku demi lanangan liyo,
yo wis ora popo insya Allah aku iso lilo..

Meh sambat kalih sinten,
Yen sampun mekaten merana uripku..
Aku welasno nimas aku mesakno aku,
Aku nangis nganti metu eluh getih putih..

Sayang opo kowe krungu jerite atiku,
Mengharap engkau kembali..
Sayang nganti memutih rambutku,
Ra bakal luntur tresnaku..

hari demi hari uwis tak lewati,
yen pancen dalane kudu kuat ati,
ibarate sego uwis dadi bubur,
nanging tresno iki ora bakal luntur..

sak tenane aku iki pancen tresno awakmu,
ora ono liyane sing iso dadi penggantimu,
gur kanggo awakmu sing cocok neng atiku,
nganti aku njerit atimu ra bakal krungu..

Meh sambat kalih sinten,
Yen sampun mekaten merana uripku..
Aku welasno nimas aku mesakno aku,
Aku nangis nganti metu eluh getih putih..

Sayang opo kowe krungu jerite atiku,
Mengharap engkau kembali..
Sayang nganti memutih rambutku,
Ra bakal luntur tresnaku..

sayang opo krungu tangise atiku,
mengharap kowe bali neng njero ati iki,
nganti rambutku putih tangis eluh dadi getih,
mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci,

aku marang sliramu jok ragu neng atiku,
aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati,
mung kanggo sliramu cintaku tetap abadi,
selamanya sampai akhir hayat ini..

Meh sambat kalih sinten,
Yen sampun mekaten merana uripku..
Aku welasno nimas aku mesakno aku,
Aku nangis nganti metu eluh getih putih..

Sayang opo kowe krungu jerite atiku,
Mengharap engkau kembali..
Sayang nganti memutih rambutku,
Ra bakal luntur tresnaku..
Percoyo opo pepujamu,
Cintaku tetap abadi..
——————–
[ver: lyrics]
[ar: NDX AKA]
[ti: Sayang]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:52]
[id: swcnnpcu]
[00:05.50]Sayang opo kowe krungu
[00:10.59]jerite atiku,
[00:14.60]Mengharap engkau kembali..
[00:18.86]Sayang nganti memutih rambutku,
[00:25.45]Ra bakal luntur tresnaku..
[00:30.11]
[00:32.66]wis tak coba nglalekke
[00:34.68]jenengmu soko atiku,
[00:36.19]sak tenane ra ngapusi
[00:38.43]isih tresno sliramu,
[00:39.55]Duh pepujaning ati
[00:41.29]nanging kowe ora ngerti,
[00:43.37]kowe sing tak wanti-wanti
[00:44.46]malah jebul saiki..
[00:46.84]kowe mblenjani janji,
[00:48.45]jare sehidup semati
[00:49.92]nanging opo bukti,
[00:51.56]kowe medhot tresnaku
[00:53.21]demi lanangan liyo,
[00:54.98]yo wis ora popo
[00:56.32]insya Allah aku iso lilo..
[01:00.02]Meh sambat kalih sinten,
[01:03.87]Yen sampun mekaten
[01:07.06]merana uripku..
[01:11.45]Aku welasno nimas
[01:14.09]aku mesakno aku,
[01:18.27]Aku nangis nganti
[01:20.91]metu eluh getih putih..
[01:25.17]Sayang opo kowe krungu
[01:29.67]jerite atiku,
[01:33.05]Mengharap engkau kembali..
[01:38.02]Sayang nganti memutih rambutku,
[01:44.67]Ra bakal luntur tresnaku..
[01:51.26]hari demi hari
[01:53.52]uwis tak lewati,
[01:55.04]yen pancen dalane
[01:56.75]kudu kuat ati,
[01:58.58]ibarate sego
[02:00.23]uwis dadi bubur,
[02:01.94]nanging tresno iki
[02:04.01]ora bakal luntur..
[02:05.23]sak tenane aku iki
[02:07.36]pancen tresno awakmu,
[02:08.84]ora ono liyane
[02:10.46]sing iso dadi penggantimu,
[02:12.37]gur kanggo awakmu
[02:14.25]sing cocok neng atiku,
[02:15.78]nganti aku njerit atimu
[02:17.74]ra bakal krungu..
[02:19.27]Meh sambat kalih sinten,
[02:22.81]Yen sampun mekaten
[02:26.73]merana uripku..
[02:30.50]Aku welasno nimas
[02:34.32]aku mesakno aku,
[02:37.46]Aku nangis nganti
[02:39.84]metu eluh getih putih..
[02:44.11]Sayang opo kowe krungu
[02:49.41]jerite atiku,
[02:52.24]Mengharap engkau kembali..
[02:57.40]Sayang nganti memutih rambutku,
[03:03.74]Ra bakal luntur tresnaku..
[03:10.32]sayang opo krungu
[03:13.14]tangise atiku,
[03:13.98]mengharap kowe bali
[03:16.42]neng njero ati iki,
[03:17.64]nganti rambutku putih
[03:19.90]tangis eluh dadi getih,
[03:21.30]mbok yo gek ndang bali
[03:23.01]nglakoni tresno suci,
[03:24.41]aku marang sliramu
[03:26.23]jok ragu neng atiku,
[03:27.76]aku ra iso ngapusi
[03:30.33]sak tenane neng ati,
[03:30.94]mung kanggo sliramu
[03:33.61]cintaku tetap abadi,
[03:34.35]selamanya sampai akhir
[03:37.39]hayat ini..
[03:38.15]Meh sambat kalih sinten,
[03:42.12]Yen sampun mekaten
[03:45.78]merana uripku..
[03:49.57]Aku welasno nimas
[03:53.80]aku mesakno aku,
[03:56.47]Aku nangis nganti
[03:59.20]metu eluh getih putih..
[04:03.05]Sayang opo kowe krungu
[04:08.58]jerite atiku,
[04:11.43]Mengharap engkau kembali..
[04:16.22]Sayang nganti memutih rambutku,
[04:22.91]Ra bakal luntur tresnaku..
[04:29.13]Percoyo opo pepujamu,
[04:35.85]Cintaku tetap abadi..
[04:43.06]
————-
Preview:

Advertisements

Bunderan Sleko Tuban


Versi: Didi Kempot ft. Nur KDI

Lk:
Srengenge padangono ati iki,
Singkirno mendung sing neng langit kuwi..
Aku kepingin nyawang senajan mung sedelo,
Isih neng kene opo uwis lungo..

Pr:
Rembulan sing ono ing langit biru,
Padangono aku wong sing nandang rindu..
Kanthinen tanganku aku pingin ketemu,
Ben mari roso kangene atiku..

reff:
Ft: Neng kene neng kutho tuban,
Lk: Janjine tansah nresnani..

Ft: Neng kene neng kutho tuban,
Pr: Janjimu jare ra lali..

Pr:
Naliko semono kowe pamit lungo,
Neng kene neng bunderan sleko tuban..

Lk:
Rembulan sing ono ing langit biru,
Kancanono aku wong sing nandang rindu..
Gandengen tanganku aku pingin ketemu,
Ben mari roso kangene atiku..

reff:
Ft: Neng kene neng kutho tuban,
Lk: Janjine tansah nresnani..

Ft: Neng kene neng kutho tuban,
Pr: Janjimu jare ra lali..

Pr:
Naliko semono kowe pamit lungo,
Neng kene neng bunderan sleko tuban..

Lk:
Naliko semono kowe pamit lungo,
Neng kene neng bunderan sleko tuban..
——————-
[ver: lyrics]
[id: vvhcnocu]
[ar: Didi Kempot ft. Nur KDI]
[ti: Bunderan Sleko Tuban]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:59]
[00:00.04]Bunderan Sleko Tuban
[00:00.04]by: Didi Kempot ft. Nur KDI
[00:28.60]
[00:30.60]>>>
[00:31.60]>>
[00:32.60]>
[00:33.60]Lk: Srengenge padangono ati iki,
[00:39.94]Lk: Singkirno mendung sing neng langit kuwi..
[00:47.27]Lk: Aku kepingin nyawang senajan mung sedelo,
[00:54.48]Lk: Isih neng kene opo uwis lungo..
[01:00.93]
[01:05.01]Pr: Rembulan sing ono ing langit biru,
[01:11.25]Pr: Padangono aku wong sing nandang rindu..
[01:18.95]Pr: Kanthinen tanganku aku pingin ketemu,
[01:26.09]Pr: Ben mari roso kangene atiku..
[01:32.68]
[01:57.93]>>>
[01:58.93]>>
[01:59.93]>
[02:00.93]Ft: Neng kene neng kutho tuban,
[02:07.14]Lk: Janjine tansah nresnani..
[02:14.03]
[02:21.93]Ft: Neng kene neng kutho tuban,
[02:28.39]Pr: Janjimu jare ra lali..
[02:36.22]Pr: Naliko semono kowe pamit lungo,
[02:43.30]Pr: Neng kene neng bunderan sleko tuban..
[02:49.88]Lk: Rembulan sing ono ing langit biru,
[02:56.84]Lk: Kancanono aku wong sing nandang rindu..
[03:04.47]Lk: Gandhengen tanganku aku pingin ketemu,
[03:11.37]Lk: Ben mari roso kangene atiku..
[03:18.14]
[03:43.34]>>>
[03:44.34]>>
[03:45.34]>
[03:46.34]Ft: Neng kene neng kutho tuban,
[03:52.68]Lk: Janjine tansah nresnani..
[03:59.31]
[04:07.05]Ft: Neng kene neng kutho tuban,
[04:13.17]Pr: Janjimu jare ra lali..
[04:21.86]Pr: Naliko semono kowe pamit lungo,
[04:28.64]Pr: Neng kene neng bunderan sleko tuban..
[04:35.46]Lk: Naliko semono kowe pamit lungo,
[04:42.92]Lk: Neng kene neng bunderan sleko tuban..
[04:50.37]
—————
Preview:

Mbagi Ati


Versi: Denik Armila

Kurang paran isun iki,
Magih demenan riko sun belani pati..
Kurang paran isun iki,
Magih demenan riko sun ragati..

Isun yo wis kebacut ngabekti,
Njaluk paran bain sun turuti..
Kanggo njogo ikhlase ati,
Kanggo njogo welas hang suci..

Bengi iki isun seru kesikso,
Arep turu isun sing biso..
Bengi iki isun seru kesikso,
Ngerasakno riko mbagi ati..
Ambi wong liyo..

reff:
Bengi iki riko wis ngelarani,
Bengi iki riko tego mbagi ati..
Nong ngarep moto nggandeng wong liyo,
Nong ngarep moto ngaku iku konco..

Bengi iki isun seru kesikso,
Arep turu isun sing biso..
Bengi iki isun seru kesikso,
Ngerasakno riko mbagi ati..
Ambi wong liyo..

reff:
Bengi iki isun seru kesikso,
Arep turu isun sing biso..
Bengi iki isun seru kesikso,
Ngerasakno riko mbagi ati..

Bengi iki isun seru kesikso,
Arep turu isun sing biso..
Bengi iki isun seru kesikso,
Ngerasakno riko mbagi ati..
Ambi wong liyo..
——————-
[ver: lyrics]
[id: aovknocu]
[ar: Denik Armila]
[ti: Mbagi Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:21]
[00:00.05]Mbagi Ati
[00:00.05]by: Denik Armila
[00:48.05]
[00:50.05]>>>
[00:51.05]>>
[00:52.05]>
[00:53.05]Kurang paran isun iki,
[00:58.49]Magih demenan riko sun belani pati..
[01:04.54]Kurang paran isun iki,
[01:09.84]Magih demenan riko sun ragati..
[01:16.33]
[01:19.03]Isun yo wis kebacut ngabekti,
[01:25.82]Njaluk paran bain sun turuti..
[01:31.06]Kanggo njogo ikhlase ati,
[01:37.24]Kanggo njogo welas hang suci..
[01:50.53]
[01:53.03]Bengi iki isun seru kesikso,
[01:58.45]Arep turu isun sing biso..
[02:04.63]Bengi iki isun seru kesikso,
[02:10.31]Ngerasakno riko mbagi ati..
[02:18.36]Ambi wong liyo..
[02:23.10]
[02:40.03]>>>
[02:41.03]>>
[02:42.03]>
[02:43.03]Bengi iki riko wis ngelarani,
[02:49.53]Bengi iki riko tego mbagi ati..
[02:55.46]Nong ngarep moto nggandeng wong liyo,
[03:01.14]Nong ngarep moto ngaku iku konco..
[03:10.44]Bengi iki isun seru kesikso,
[03:16.30]Arep turu isun sing biso..
[03:22.48]Bengi iki isun seru kesikso,
[03:28.28]Ngerasakno riko mbagi ati..
[03:35.90]Ambi wong liyo..
[03:41.08]
[04:01.03]>>>
[04:02.03]>>
[04:03.03]>
[04:04.03]Bengi iki isun seru kesikso,
[04:10.63]Arep turu isun sing biso..
[04:16.51]Bengi iki isun seru kesikso,
[04:22.56]Ngerasakno riko mbagi ati..
[04:28.06]Bengi iki isun seru kesikso,
[04:34.04]Arep turu isun sing biso..
[04:40.53]Bengi iki isun seru kesikso,
[04:46.33]Ngerasakno riko mbagi ati..
[04:53.57]
[05:04.03]Ambi wong liyo..
[05:08.36]
————–
Preview:

Remuk Balung


Versi: Dian Anic

Bli usah weruh sun mendi parane,
Nuruti karepe batin..

Percuma bertahan sun mati harapan,
Slalu dilelara badan..
Percuma bertahan..

reff:
Kaya remuk balung,
Wis percuma cintane nusuk jantung..

Sucine ikrar cinta,
Dirusak sampean duwe wong liyan..
Sun lunga gawa kecewa,
Gawa lara..

Percuma bertahan sun mati harapan,
Slalu dilelara badan..
Percuma bertahan..

reff:
Kaya remuk balung,
Wis percuma cintane nusuk jantung..

Sucine ikrar cinta,
Dirusak sampean duwe wong liyan..
Sun lunga gawa kecewa,
Gawa lara..

Bli usah weruh sun mendi parane,
Nuruti karepe batin..

Percuma bertahan sun mati harapan,
Slalu dilelara badan..
Percuma bertahan..
——————
[ver: lyrics]
[id: alvinocu]
[ar: Dian Anic]
[ti: Remuk Balung]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:15]
[00:00.04]Remuk Balung
[00:00.04]by: Dian Anic
[00:26.04]
[00:28.04]>>>
[00:29.04]>>
[00:30.04]>
[00:31.04]Bli usah weruh
[00:34.24]sun mendi parane,
[00:38.15]Nuruti karepe batin..
[00:45.86]
[00:53.56]Percuma bertahan
[00:57.16]sun mati harapan,
[01:01.94]Slalu dilelara badan..
[01:09.15]Percuma bertahan..
[01:13.69]
[01:42.02]>>>
[01:43.02]>>
[01:44.02]>
[01:45.02]Kaya remuk balung,
[01:51.32]Wis percuma
[01:53.99]cintane nusuk jantung..
[01:58.46]
[02:10.75]Sucine ikrar cinta,
[02:17.90]Dirusak sampean
[02:21.26]duwe wong liyan..
[02:25.98]Sun lunga gawa kecewa,
[02:33.19]Gawa lara..
[02:35.93]
[02:38.60]Percuma bertahan
[02:41.82]sun mati harapan,
[02:46.60]Slalu dilelara badan..
[02:53.93]Percuma bertahan..
[02:58.53]
[03:27.06]>>>
[03:28.06]>>
[03:29.06]>
[03:30.06]Kaya remuk balung,
[03:36.29]Wis percuma
[03:38.59]cintane nusuk jantung..
[03:43.49]
[03:56.06]Sucine ikrar cinta,
[04:02.85]Dirusak sampean
[04:06.09]duwe wong liyan..
[04:10.44]Sun lunga gawa kecewa,
[04:17.45]Gawa lara..
[04:20.62]
[04:23.08]Bli usah weruh
[04:26.14]sun mendi parane,
[04:30.87]Nuruti karepe batin..
[04:38.07]
[04:45.71]Percuma bertahan
[04:49.18]sun mati harapan,
[04:53.97]Slalu dilelara badan..
[05:01.49]Percuma bertahan..
[05:06.39]
————–
Preview:

Tewas Tertimbun Masa Lalu


Versi: NDX AKA Familia

KOWE TAU NENG URIPKU,
TANSAH ONO NENG ATIKU..
RA BAKAL LUNTUR,
SAK DURUNGE JANUR KUNING MELENGKUNG..

OPO KOWE RA KELINGAN,
MBIYEN MLAKU BEBARENGAN..
IBARAT LANGIT KARO REMBULAN,
TRESNOKU RA BAKAL ILANG SAYANG..

duh kowe cah ayu isih urip ono neng atiku,
aku raiso lilo lungamu ra bakal tak tompo,
koyo gedhene ombak segoro ono neng laut kae,
pesisir pasir putih sing tau dadi seksine..

nalikone isih urip madhep mantep bebarengan,
janji-janji palsumu saiki dadi kenangan,
putih-putih rembulan padang-padange lintang,
tiada yang lain cintaku untukmu sayang..

AKU RAISO LALI,
UDAN GRIMIS SING DADI SEKSI..
DURUNG SEMPET TAK RABENI,
JANJIMU WIS TOK BLENJANI..

KOWE TAU NENG URIPKU,
TANSAH ONO NENG ATIKU..
RA BAKAL LUNTUR,
SAK DURUNGE JANUR KUNING MELENGKUNG..

OPO KOWE RA KELINGAN,
MBIYEN MLAKU BEBARENGAN..
IBARAT LANGIT KARO REMBULAN,
TRESNOKU RA BAKAL ILANG SAYANG..

saiki bubar cerito tresnoku tok gowo lungo,
janji jaman semono kowe bakal prasetyo,
aku raiso lilo sampean medhot tresno,
manut karep wong tuwo nggandeng lanangan liyo..

loro rasane ati sampean ingkar janji,
mbrebes mili eluhku iki raiso tak gondeli,
mung siji dongaku kowe bali marang awakku,
bakal tak tunggu sak kuat-kuate atiku..

AKU RAISO LALI,
UDAN GRIMIS SING DADI SEKSI..
DURUNG SEMPET TAK RABENI,
JANJIMU WIS TOK BLENJANI..

KOWE TAU NENG URIPKU,
TANSAH ONO NENG ATIKU..
RA BAKAL LUNTUR,
SAK DURUNGE JANUR KUNING MELENGKUNG..

OPO KOWE RA KELINGAN,
MBIYEN MLAKU BEBARENGAN..
IBARAT LANGIT KARO REMBULAN,
TRESNOKU RA BAKAL ILANG SAYANG..

KOWE TAU NENG URIPKU,
TANSAH ONO NENG ATIKU..
RA BAKAL LUNTUR,
SAK DURUNGE JANUR KUNING MELENGKUNG..

KOWE TAU NENG URIPKU,
TANSAH ONO NENG ATIKU..
RA BAKAL LUNTUR,
SAK DURUNGE JANUR KUNING MELENGKUNG..

OPO KOWE RA KELINGAN,
MBIYEN MLAKU BEBARENGAN..
IBARAT LANGIT KARO REMBULAN,
TRESNOKU RA BAKAL ILANG SAYANG..

KOWE TAU NENG URIPKU,
TANSAH ONO NENG ATIKU..
RA BAKAL LUNTUR,
SAK DURUNGE JANUR KUNING MELENGKUNG..

OPO KOWE RA KELINGAN,
MBIYEN MLAKU BEBARENGAN..
IBARAT LANGIT KARO REMBULAN,
TRESNOKU RA BAKAL ILANG SAYANG..
———————-
[ver: lyrics]
[id: qqqwnlcu]
[ar: NDX AKA Familia]
[ti: Tewas Tertimbun Masa Lalu]
[al: Hip Hop Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:10]
[00:01.40]Kowe tau neng uripku,
[00:05.93]Tansah ono neng atiku..
[00:09.35]Ra bakal luntur,
[00:11.02]Sak durunge,
[00:12.64]Janur kuning melengkung..
[00:16.25]Opo kowe ra kelingan,
[00:19.28]Mbiyen mlaku bebarengan..
[00:22.39]Ibarat langit karo rembulan,
[00:25.74]Tresnoku ra bakal ilang..
[00:29.04]Sayang…
[00:32.14]duh kowe cah ayu isih urip ono neng atiku,
[00:36.68]aku raiso lilo lungamu ra bakal tak tompo,
[00:40.21]koyo gedhene ombak segoro ono neng laut kae,
[00:43.76]pesisir pasir putih sing tau dadi seksine..
[00:46.80]nalikone isih urip madhep mantep bebarengan,
[00:50.28]janji-janji palsumu saiki dadi kenangan,
[00:53.38]putih-putih rembulan padang-padange lintang,
[00:56.79]tiada yang lain cintaku untukmu sayang..
[01:00.15]Aku raiso lali,
[01:02.58]Udan grimis sing dadi seksi..
[01:05.68]Durung sempet tak rabeni,
[01:08.79]Janjimu wis tok blenjani..
[01:12.76]Kowe tau neng uripku,
[01:15.56]Tansah ono neng atiku..
[01:18.91]Ra bakal luntur,
[01:21.08]Sak durunge,
[01:22.88]Janur kuning melengkung..
[01:26.05]Opo kowe ra kelingan,
[01:29.22]Mbiyen mlaku bebarengan..
[01:32.33]Ibarat langit karo rembulan,
[01:35.74]Tresnoku ra bakal ilang..
[01:38.72]Sayang…
[01:42.45]saiki bubar cerito tresnoku tok gowo lungo,
[01:46.92]janji jaman semono kowe bakal prasetyo,
[01:50.40]aku raiso lilo sampean medhot tresno,
[01:53.44]manut karep wong tuwo nggandeng lanangan liyo..
[01:56.85]loro rasane ati sampean ingkar janji,
[02:00.15]mbrebes mili eluhku iki raiso tak gondeli,
[02:03.69]mung siji dongaku kowe bali marang awakku,
[02:07.04]bakal tak tunggu sak kuat-kuate atiku..
[02:10.09]Aku raiso lali,
[02:12.82]Udan grimis sing dadi seksi..
[02:15.73]Durung sempet tak rabeni,
[02:19.03]Janjimu wis tok blenjani..
[02:22.94]Kowe tau neng uripku,
[02:25.62]Tansah ono neng atiku..
[02:29.22]Ra bakal luntur,
[02:31.08]Sak durunge,
[02:33.19]Janur kuning melengkung..
[02:36.17]Opo kowe ra kelingan,
[02:39.34]Mbiyen mlaku bebarengan..
[02:42.70]Ibarat langit karo rembulan,
[02:46.11]Tresnoku ra bakal ilang..
[02:49.83]Sayang…
[02:52.94]Kowe tau neng uripku,
[02:55.79]Tansah ono neng atiku..
[02:59.40]Ra bakal luntur,
[03:01.26]Sak durunge,
[03:03.06]Janur kuning melengkung..
[03:06.35]Kowe tau neng uripku,
[03:09.27]Tansah ono neng atiku..
[03:12.69]Ra bakal luntur,
[03:14.62]Sak durunge,
[03:16.36]Janur kuning melengkung..
[03:19.58]Opo kowe ra kelingan,
[03:22.63]Mbiyen mlaku bebarengan..
[03:25.92]Ibarat langit karo rembulan,
[03:29.34]Tresnoku ra bakal ilang..
[03:32.56]Sayang…
[03:35.98]Kowe tau neng uripku,
[03:39.34]Tansah ono neng atiku..
[03:42.68]Ra bakal luntur,
[03:44.37]Sak durunge,
[03:46.29]Janur kuning melengkung..
[03:49.39]Opo kowe ra kelingan,
[03:52.82]Mbiyen mlaku bebarengan..
[03:56.10]Ibarat langit karo rembulan,
[03:59.64]Tresnoku ra bakal ilang..
[04:02.50]Sayang…
[04:05.91]
————–
Preview:

Tanpo Alasan


Versi: E’eng Beauty

Apuwo riko nyulayani,
Apuwo riko mungkir janji..
Manis omongan riko nong ati,
Pait hang isun lakoni..

Wis sing kuat sun rasakno,
Urip dewekan tanpo riko..
Madang sing enak turu sing biso,
Tekan riko hang isun karepno..

Koyo layangan hang pedot bolae,
Ngelingsung keneng angin nono tujuane..
Bingung sing karuan hang isun rasakno,
Tanpo alasan isun riko tinggalno..

reff:
Wis sing kuat sun rasakno,
Urip dewekan tanpo riko..
Madang sing enak turu sing biso,
Tekan riko hang isun karepno..

Koyo layangan hang pedot bolae,
Ngelingsung keneng angin nono tujuane..
Bingung sing karuan hang isun rasakno,
Tanpo alasan isun riko tinggalno..

Koyo layangan hang pedot bolae,
Ngelingsung keneng angin nono tujuane..
Bingung sing karuan hang isun rasakno,
Tanpo alasan isun riko tinggalno..
——————–
[ver: lyrics]
[id: azvznkcu]
[ar: E’eng Beauty]
[ti: Tanpo Alasan]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:59]
[00:00.08]Tanpo Alasan
[00:00.08]by: E’eng Beauty
[00:24.08]
[00:26.38]>>>
[00:27.38]>>
[00:28.38]>
[00:29.38]Apuwo riko nyulayani,
[00:36.91]Apuwo riko mungkir janji..
[00:43.37]Manis omongan riko nong ati,
[00:49.20]Pait hang isun lakoni..
[00:55.10]
[00:59.57]Wis sing kuat sun rasakno,
[01:05.54]Urip dewekan tanpo riko..
[01:12.24]Madang sing enak turu sing biso,
[01:18.95]Tekan riko hang isun karepno..
[01:24.80]
[01:28.96]Koyo layangan hang pedot bola’e,
[01:35.29]Ngelingsung keneng angin nono tujuane..
[01:41.32]Bingung sing karuan hang isun rasakno,
[01:47.78]Tanpo alasan isun riko tinggalno..
[01:54.79]
[02:54.27]>>>
[02:55.27]>>
[02:56.27]>
[02:57.27]Wis sing kuat sun rasakno,
[03:02.73]Urip dewekan tanpo riko..
[03:09.38]Madang sing enak turu sing biso,
[03:15.97]Tekan riko hang isun karepno..
[03:23.36]
[03:26.09]Koyo layangan hang pedot bola’e,
[03:32.23]Ngelingsung keneng angin nono tujuane..
[03:38.52]Bingung sing karuan hang isun rasakno,
[03:45.09]Tanpo alasan isun riko tinggalno..
[03:52.30]
[03:55.35]Koyo layangan hang pedot bola’e,
[04:01.43]Ngelingsung keneng angin nono tujuane..
[04:07.95]Bingung sing karuan hang isun rasakno,
[04:14.29]Tanpo alasan isun riko tinggalno..
[04:21.67]
————-
Preview:

Juwana Rembang


Versi: Didi Kempot

Neng wates kutho pati juwana rembang,
Opo sliramu lali wis ra kelingan..
Nalikane ngucapake roso sayang,
Wayah sore sineksen derese udan..

Dalan pantura seprene dadi kenangan,
Jare cinta nganti sak entek’e jaman..
Nanging nyatane tresnamu kabur kanginan,
Ninggal aku lungo tanpo pamitan..

reff:
Wis tak lali-lali nganti seprene iki,
Nyatane mung tansah nggoda neng ati..

Tansah kelingan janjimu durung ilang,
Neng wates kutho pati juwana rembang..

reff:
Neng wates kutho pati juwana rembang,
Opo sliramu lali wis ra kelingan..
Nalikane ngucapake roso sayang,
Wayah sore sineksen derese udan..

Dalan pantura seprene dadi kenangan,
Jare cinta nganti sak entek’e jaman..
Nanging nyatane tresnamu kabur kanginan,
Ninggal aku lungo tanpo pamitan..

reff:
Wis tak lali-lali nganti seprene iki,
Nyatane mung tansah nggoda neng ati..

Tansah kelingan janjimu durung ilang,
Neng wates kutho pati juwana rembang..
Neng wates kutho pati juwana rembang..
——————-
[ver: lyrics]
[id: aqvqnkcu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Juwana Rembang]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:40]
[00:00.04]Juwana Rembang
[00:00.04]by: Didi Kempot
[00:28.04]
[00:30.04]>>>
[00:31.04]>>
[00:32.04]>
[00:33.04]Neng wates kutho
[00:35.47]pati juwana rembang,
[00:39.34]Opo sliramu
[00:42.14]lali wis ra kelingan..
[00:47.10]Nalikane ngucapake
[00:50.22]roso sayang,
[00:53.67]Wayah sore sineksen
[00:56.79]derese udan..
[00:59.52]
[01:00.90]Dalan pantura
[01:02.20]seprene dadi kenangan,
[01:06.69]Jare cinta
[01:08.75]nganti sak entek’e jaman..
[01:13.81]Nanging nyatane
[01:16.30]tresnamu kabur kanginan,
[01:19.92]Ninggal aku lungo
[01:23.79]tanpo pamitan..
[01:27.40]
[01:38.75]>>>
[01:39.75]>>
[01:40.75]>
[01:41.75]Wis tak lali-lali
[01:44.86]nganti seprene iki,
[01:49.05]Nyatane mung tansah
[01:51.49]nggoda neng ati..
[01:55.67]
[02:02.47]Tansah kelingan
[02:05.40]janjimu durung ilang,
[02:09.21]Neng wates kutho
[02:11.20]pati juwana rembang..
[02:15.51]
[02:40.05]>>>
[02:41.05]>>
[02:42.05]>
[02:43.05]Neng wates kutho
[02:45.66]pati juwana rembang,
[02:49.71]Opo sliramu
[02:52.21]lali wis ra kelingan..
[02:57.32]Nalikane ngucapake
[03:00.38]roso sayang,
[03:03.63]Wayah sore sineksen
[03:06.68]derese udan..
[03:09.88]
[03:10.94]Dalan pantura
[03:12.82]seprene dadi kenangan,
[03:17.12]Jare cinta
[03:19.37]nganti sak entek’e jaman..
[03:24.30]Nanging nyatane
[03:26.61]tresnamu kabur kanginan,
[03:30.48]Ninggal aku lungo
[03:34.22]tanpo pamitan..
[03:37.59]
[03:49.25]>>>
[03:50.25]>>
[03:51.25]>
[03:52.25]Wis tak lali-lali
[03:55.12]nganti seprene iki,
[03:59.18]Nyatane mung tansah
[04:01.86]nggoda neng ati..
[04:05.92]
[04:12.66]Tansah kelingan
[04:15.72]janjimu durung ilang,
[04:19.33]Neng wates kutho
[04:21.46]pati juwana rembang..
[04:26.20]Neng wates kutho
[04:28.45]pati juwana rembang..
[04:32.69]
————-
Preview: