Muspro

“MUSPRO” Versi Cak Dikin feat Wiwid Widayati

Pr:
Ra sah mrene sampean, ra sah mrene
Cukup wae tresnaku, cukup wae..
Wis ra perlu welasku, nggo sliramu
Ngobral janji nyatane, mung janji palsu..

Lk:
Aku sih butuh waktu,
Nggo nglamar sliramu..
Aku sih butuh bondho,
Ojo nuduh suloyo..

Mbok sing sabar tak jaluk mbok sing sabar,
Dino ahad sajak’e wis tak lamar..
Tak rencono lamaranku telung milyar,
Awan bengi tak rewangi ojek dokar..

Pr:
Aku ra butuh janji,
Butuhku mung bukti..
Aku ra butuh crito,
Ngendikanmu mung muspro..

reff:
Pr:
Opo aku amung mbok gawe dolanan,
Isin tonggo bendino kanggo guneman..
Yen tak tunggu minggu ora ono lamaran,
Tresnaku bakal tak obral turut dalan..

Lk:
OJo mutung kabeh mau wis tak petung,
Dimen bebrayan mbesuk’e biso untung..
Ayo ngguyu tang ting tang ting tang ting tung,
Yen ra kowe luwih becik aku nggantung..

reff:
Pr:
Opo aku amung mbok gawe dolanan,
Isin tonggo bendino kanggo guneman..
Yen tak tunggu minggu ora ono lamaran,
Tresnaku bakal tak obral turut dalan..

Lk:
OJo mutung kabeh mau wis tak petung,
Dimen bebrayan mbesuk’e biso untung..
Ayo ngguyu tang ting tang ting tang ting tung,
Yen ra kowe luwih becik aku nggantung..
Yen ra kowe luwih becik aku nggantung..

Tak Tunggu Balimu

“TAK TUNGGU BALIMU” Versi Vivi Rosalita feat Brodin

Lk :
Nangiso sedino ping pitu,
Yen kuwi keputusanmu..
Aku ora bakal nggandholi,
Lungamu ninggalke aku..

Aku wis lilo yen sliramu lungo,
Senajan dhodho ngempet ing loro..
Aku ra kuwoso menging sliramu,
Sing tak jaluk jujur atimu..

Mugo sliramu ra cidro,
Senajan adoh ing kono..
Sliramu tansah gumantil,
Ono ing mripat lan dhodho,
Budhalo tak tunggu balimu..

Pr :
Maafkanlah wahai sayangku,
Terpaksa meninggalkanmu..
Aku tak membenci dirimu,
Dan melepaskan cintamu..

Kau tahu diriku ku tahu dirimu,
Kita sudah tak sendiri lagi..
Kuharap dirimu mengerti diriku,
Tak mungkin kita terus begini..

Anggap saja semua itu ,
Sebagai mimpi tidurmu..
Lupakanlah masa lalu,
Dari semua kenanganmu,
Yang lalu biarlah berlalu..

Lk :
Opo wis tego sliramu,
Misahke roso tresnaku..
Opo penggodhane tresno,
Aku kudu sabar nerimo..
Pr:
Serahkan saja pada yang diatas sana..

reff:
Pr :
Maafkanlah wahai sayangku,
Terpaksa meninggalkanmu..
Aku tak membenci dirimu,
Dan melepaskan cintamu..

Kau tahu diriku ku tahu dirimu,
Kita sudah tak sendiri lagi..
Kuharap dirimu mengerti diriku,
Tak mungkin kita terus begini..

Anggap saja semua itu ,
Sebagai mimpi tidurmu..
Lupakanlah masa lalu,
Dari semua kenanganmu,
Yang lalu biarlah berlalu..

Lk :
Opo wis tego sliramu,
Misahke roso tresnaku..
Opo penggodhane tresno,
Aku kudu sabar nerimo..
Pr:
Serahkan saja pada yang diatas sana..

reff:
Lk :
Nangiso sedino ping pitu,
Yen kuwi keputusanmu..
Aku ora bakal nggandholi,
Lungamu ninggalke aku..

Aku wis lilo yen sliramu lungo,
Senajan dhodho ngempet ing loro..
Aku ra kuwoso menging sliramu,
Sing tak jaluk jujur atimu..

Mugo sliramu ra cidro,
Senajan adoh ing kono..
Sliramu tansah gumantil,
Ono ing mripat lan dhodho,
Budhalo tak tunggu balimu..

12,2422,2432,2442,2452,2462,248