Tak Tunggu Balimu

“TAK TUNGGU BALIMU” Versi Vivi Rosalita feat Brodin

Lk :
Nangiso sedino ping pitu,
Yen kuwi keputusanmu..
Aku ora bakal nggandholi,
Lungamu ninggalke aku..

Aku wis lilo yen sliramu lungo,
Senajan dhodho ngempet ing loro..
Aku ra kuwoso menging sliramu,
Sing tak jaluk jujur atimu..

Mugo sliramu ra cidro,
Senajan adoh ing kono..
Sliramu tansah gumantil,
Ono ing mripat lan dhodho,
Budhalo tak tunggu balimu..

Pr :
Maafkanlah wahai sayangku,
Terpaksa meninggalkanmu..
Aku tak membenci dirimu,
Dan melepaskan cintamu..

Kau tahu diriku ku tahu dirimu,
Kita sudah tak sendiri lagi..
Kuharap dirimu mengerti diriku,
Tak mungkin kita terus begini..

Anggap saja semua itu ,
Sebagai mimpi tidurmu..
Lupakanlah masa lalu,
Dari semua kenanganmu,
Yang lalu biarlah berlalu..

Lk :
Opo wis tego sliramu,
Misahke roso tresnaku..
Opo penggodhane tresno,
Aku kudu sabar nerimo..
Pr:
Serahkan saja pada yang diatas sana..

reff:
Pr :
Maafkanlah wahai sayangku,
Terpaksa meninggalkanmu..
Aku tak membenci dirimu,
Dan melepaskan cintamu..

Kau tahu diriku ku tahu dirimu,
Kita sudah tak sendiri lagi..
Kuharap dirimu mengerti diriku,
Tak mungkin kita terus begini..

Anggap saja semua itu ,
Sebagai mimpi tidurmu..
Lupakanlah masa lalu,
Dari semua kenanganmu,
Yang lalu biarlah berlalu..

Lk :
Opo wis tego sliramu,
Misahke roso tresnaku..
Opo penggodhane tresno,
Aku kudu sabar nerimo..
Pr:
Serahkan saja pada yang diatas sana..

reff:
Lk :
Nangiso sedino ping pitu,
Yen kuwi keputusanmu..
Aku ora bakal nggandholi,
Lungamu ninggalke aku..

Aku wis lilo yen sliramu lungo,
Senajan dhodho ngempet ing loro..
Aku ra kuwoso menging sliramu,
Sing tak jaluk jujur atimu..

Mugo sliramu ra cidro,
Senajan adoh ing kono..
Sliramu tansah gumantil,
Ono ing mripat lan dhodho,
Budhalo tak tunggu balimu..

Ojo Digondheli

“OJO DIGONDHELI” Versi: Manthous feat Sunyahni

Pr:
Janjine ora tenanan,
Jebule kriwi’an dadi grojogan..
Saben-saben dielingke,
Nanging sajak’e kok anteng wae..

Lk:
Pulo-pulo wis bejaku yo dik yo,
Wis pancen dadi nasibmu..
Tak suwun marang sliramu,
Ojo dadi runtik ing atimu..

Pr:
Iwak cucut wadahi karung,
Becik mbacut tinimbang wurung,
Aduh mas tinimbang wurung..

Lk:
Neng pasar kok tuku cipir,
Jok samar yen ra tak pikir,
Aduh dik ojo kuwatir..

Pr:
Manuk gagak kok ngaku merak,
Pancen sengojo pancen dijarag,
Aduh mas sakit atiku..

Lk:
Ono kadal mangani roti,
Ndang tak budhal ojo digondheli..
Aduh dik ojo digondheli li li..

Pr:
Mbang kacang kembang kedele elaa..e,
Glopa glape dadi gawe..
Yen pancen dikarepake,
Ayo enggal aku terno mulih wae..

reff:
Pr:
Janjine ora tenanan,
Jebule kriwi’an dadi grojogan..
Saben-saben dielingke,
Nanging sajak’e kok anteng wae..

Lk:
Pulo-pulo wis bejaku yo dik yo,
Wis pancen dadi nasibmu..
Tak suwun marang sliramu,
Ojo dadi runtik ing atimu..

Pr:
Iwak cucut wadahi karung,
Becik mbacut tinimbang wurung,
Aduh mas tinimbang wurung..

Lk:
Neng pasar kok tuku cipir,
Jok samar yen ra tak pikir,
Aduh dik ojo kuwatir..

Pr:
Manuk gagak kok ngaku merak,
Pancen sengojo pancen dijarag,
Aduh mas sakit atiku..

Lk:
Ono kadal mangani roti,
Ndang tak budhal ojo digondheli..
Aduh dik ojo digondheli li li..

Pr:
Mbang kacang kembang kedele elaa..e,
Glopa glape dadi gawe..
Yen pancen dikarepake,
Ayo enggal aku terno mulih wae..

12,2302,2312,2322,2332,2342,235