Kawin Benjang Nopo

“KAWIN BENJANG NOPO” versi Dwi Ratna feat Sodiq

Lk:
NDUK NDUK AKU TAKON,
WANGSULONO SING PRASOJO..
KOWE WIS DEWOSO,
KEREP DIAPELI JOKO..

KAE JANE SOPO,
DOLAN KOK ORA WAYAHAN..
DIRASANI TONGGO
JARE KOK DIDOL MURAHAN..

Pr:
E..GOLEK PERKORO,
RASANAN WATON SULOYO..
NGOMONG DIDOL MURAH,
NOPO KULO TOWO-TOWO..

BAPAK KULO BLOKO,
NIKI NGENTEN CALON KULO..
ADUH BIYUNG ROMO,
KULO KAWIN MBENJANG NOPO..

Lk:
E.E.JO SRAMPANGAN NDUK,
KAWINAN PERLU PITUNGAN..
PATHOKAN DINO PASARAN,
PALINTANGAN DINO KLAIRAN..

Pr:
NIKI WAU CORO NOPO PAK,
LHA KOK KOYO NGITUNG DAGANGAN..
NDIKO NGAWINKE ANAK,
NOPO NGAWINKE PITUNGAN..
NDIKO NGAWINKE ANAK,
NOPO NGAWINKE PITUNGAN..

Lk:
“NDUK RUNGOKNO YO
“OMONGE BAPAK IKI YA
“WONG RUMAH TANGGA
“IKU PERLU PITUNGAN
“TEGESE DINO PASARANE CALON BOJOMU
“KARO PASARANMU
“JUMLAH KETEMU PIRO
“TEGESE SIJI TIBO SANDANG
“LORO TIBO PANGAN
“TELU TIBO GEDHONG
“PAPAT LORO LIMO PATI
“LHA BAPAK BIYEN
“TIBO KLUMAH NDUK HA..

reff:
Lk:
NDUK NDUK AKU TAKON,
WANGSULONO SING PRASOJO..
KOWE WIS DEWOSO,
KEREP DIAPELI JOKO..

KAE JANE SOPO,
DOLAN KOK ORA WAYAHAN..
DIRASANI TONGGO
JARE KOK DIDOL MURAHAN..

Pr:
E..GOLEK PERKORO,
RASANAN WATON SULOYO..
NGOMONG DIDOL MURAH,
NOPO KULO TOWO-TOWO..

BAPAK KULO BLOKO,
NIKI NGENTEN CALON KULO..
ADUH BIYUNG ROMO,
KULO KAWIN MBENJANG NOPO..

Lk:
E.E.JO SRAMPANGAN NDUK,
KAWINAN PERLU PITUNGAN..
PATHOKAN DINO PASARAN,
PALINTANGAN DINO KLAIRAN..

Pr:
NIKI WAU CORO NOPO PAK,
LHA KOK KOYO NGITUNG DAGANGAN..
NDIKO NGAWINKE ANAK,
NOPO NGAWINKE PITUNGAN..
NDIKO NGAWINKE ANAK,
NOPO NGAWINKE PITUNGAN..

Muspro

“MUSPRO” Versi Cak Dikin feat Wiwid Widayati

Pr:
Ra sah mrene sampean, ra sah mrene
Cukup wae tresnaku, cukup wae..
Wis ra perlu welasku, nggo sliramu
Ngobral janji nyatane, mung janji palsu..

Lk:
Aku sih butuh waktu,
Nggo nglamar sliramu..
Aku sih butuh bondho,
Ojo nuduh suloyo..

Mbok sing sabar tak jaluk mbok sing sabar,
Dino ahad sajak’e wis tak lamar..
Tak rencono lamaranku telung milyar,
Awan bengi tak rewangi ojek dokar..

Pr:
Aku ra butuh janji,
Butuhku mung bukti..
Aku ra butuh crito,
Ngendikanmu mung muspro..

reff:
Pr:
Opo aku amung mbok gawe dolanan,
Isin tonggo bendino kanggo guneman..
Yen tak tunggu minggu ora ono lamaran,
Tresnaku bakal tak obral turut dalan..

Lk:
OJo mutung kabeh mau wis tak petung,
Dimen bebrayan mbesuk’e biso untung..
Ayo ngguyu tang ting tang ting tang ting tung,
Yen ra kowe luwih becik aku nggantung..

reff:
Pr:
Opo aku amung mbok gawe dolanan,
Isin tonggo bendino kanggo guneman..
Yen tak tunggu minggu ora ono lamaran,
Tresnaku bakal tak obral turut dalan..

Lk:
OJo mutung kabeh mau wis tak petung,
Dimen bebrayan mbesuk’e biso untung..
Ayo ngguyu tang ting tang ting tang ting tung,
Yen ra kowe luwih becik aku nggantung..
Yen ra kowe luwih becik aku nggantung..

12,2292,2302,2312,2322,2332,235