Ojo Njaluk Pegat

Versi: Sodiq ft. Ratna Antika

Pr:
Pancene bener omonge tacik,
Remuk kabeh dadi bojomu..
Mbendinane mbok keplaki,
Mbok gebuki, mbok pisui..

Lk:
Sebab kakean cangkem,
Dadi wong wedok,
Jo’ cerewet dik,
Karo wong lanang..

Pr:
Yo mesti wae,
Ora mbok ingoni,
Ora mbok openi..
Wani rabi mas,
Kudu tanggung-jawab..

Yen jek seneng kelon mas,
Ojo moro tangan..
“Ojo kereng kereng
“to mas neng aku..

reff :
Pr:
Melarat tak belani,
Mbambungo tak openi,
Opo ngene dibukak..
Kelonan nomer siji,
Mergawe nomor pitu,
Mangan watu..

Nganggur taun-taunan,
Mangan gak melok adang,
Cek nggantenge raimu..
Aku wis ora kuwat,
Cepet golekno surat,
Ndang dipegat..

Lk:
Ojo nekat dik,
Ojo-ojo njaluk dipegat..
Sebab pegatan saiki,
Surate larang..

Pr: “pusing..pusing,
Pr: “nduwe bojo nganggur terus
Pr: “klumbrak-klumbruk koyo
Pr: “gombal mukiyo
Pr: “giopo koyo ngene ki
Lk: “wis ta lah dik, sing sabar
Lk: “masio adol rupo lan suworo
Lk: “sing penting isok digawe blonjo,
Lk: “tak rewangi dodol roso’an,
Lk: “dodolan sempak,
Lk: “lha wong blonjone
Lk: “sak juta sedino
Lk: “sopo sing kuat..

Pr:
Pancene bener omonge tacik,
Remuk kabeh dadi bojomu..
Mbendinane mbok keplaki,
Mbok gebuki, mbok pisui..

Lk:
Sebab kakean cangkem,
Dadi wong wedok,
Jo’ cerewet dik,
Karo wong lanang..

Pr:
Yo mesti wae,
Ora mbok ingoni,
Ora mbok openi..
Wani rabi mas,
Kudu tanggung-jawab..

Yen jek seneng kelon mas,
Ojo moro tangan..

reff :
Pr:
Melarat tak belani,
Mbambungo tak openi,
Opo ngene dibukak..
Kelonan nomer siji,
Mergawe nomor pitu,
Mangan watu..

Nganggur taun-taunan,
Mangan gak melok adang,
Cek nggantenge raimu..
Aku wis ora kuwat,
Cepet golekno surat,
Ndang dipegat..

Lk:
Ojo nekat dik,
Ojo-ojo njaluk dipegat..
Sebab pegatan saiki,
Surate larang..
Ft:
Sebab pegatan saiki,
Surate larang..

Watu Cilik

Versi: Ratna Antika ft. Sodiq

Pr :
Watu cilik arane krikil,
Serok cilik arane sothil..
Menthol ning dodo,
Jenenge kutil..

Lk:
WATU CILIK ARANE KRIKIL,
SEROK CILIK ARANE SOTHIL..
NJERO IRUNGMU,
JENENGE UPIL..

Pr:
Wong lanang senengane nglengkang,
Yen wis nglengkang ngadek mekangkang..
Lha kae ketok,
Dlonjor sak pedang..

Lk :
WONG WEDOK SENENGANE NDODHOK,
NEK WIS NDODHOK LUNGGUHE MEKOKOK..
LHA KAE KETOK,
WALAWALAH METUTU SAK BATHOK..

Ft : Ini lagu dengan musik, chgb asyik..
Lk : ASYIK..
FT : Ini lagu dengan musik, chgb asyik..
Lk : ASYIK ASYIK ASYIK..

Reff :
Pr :
Ini rambut ini janggut,
Ini sikut terus ini perut..
Dibawah perut opo mas,
Manuk perkutut..

Lk :
UDAN UDAN ONO PELANGI,
UMBAH UMBAH SABUNE WANGI..
TIWAS MUNGGAH,
HAHHA ANAKE TANGI..

Pr :
Watu cilik arane krikil,
Serok cilik arane sothil..
Menthol ning dodo,
Jenenge kutil..

Lk:
WATU CILIK ARANE KRIKIL,
SEROK CILIK ARANE SOTHIL..
NJERO IRUNGMU,
JENENGE UPIL..

Ft : Ini lagu dengan musik, chgb asyik..
Lk : ASYIK..
FT : Ini lagu dengan musik, chgb asyik..
Lk : ASYIK ASYIK ASYIK..

12,2132,2142,2152,2162,2172,220