Bengawan Sore

Versi: Mathous

Neng pinggiring bengawan,
Tansah setyo ngenteni sliramu..
Eling-eling jamane semono,
Wus ndungkap pitung ketigo..

Neng pinggiring bengawan,
Saben-saben mung tansah kelingan..
Wus prasetyo ing janji kang suci,
Ing lahir terusing ati..

Sanadyan koyo ngopo manungso,
Mung biso ngreko lan njongko..
Gusti kang paring idi lan pesti,
Kito sak dermo nglampahi..

Neng pinggiring bengawan,
Wayah sore tan soyo kelingan..
Gawang-gawang esemmu cah ayu,
Gawe sedihing atiku..

reff:
Sanadyan koyo ngopo manungso,
Mung biso ngreko lan njongko..
Gusti kang paring idi lan pesti,
Kito sak dermo nglampahi..

Neng pinggiring bengawan,
Wayah sore tan soyo kelingan..
Gawang-gawang esemmu cah ayu,
Gawe sedihing atiku..

Balen

Versi: Manthous ft. Nurhana

Lk:
Jan-jane dhik aku wis rindu,
Wis rong taun lawase ora ketemu..
Eling-eling dhik jamane semono,
Runtang-runtung arane ra ono liyo..

Pr:
Jan-jane mas aku wis lali,
Gelang alit bebasan kang mungguhing driji..
Ora gampang nambani jeroning ati,
Ra semoyo mas aku ra janji..

Lk:
Horotoyoh..
Nganggo theklek kecemplung kalen,
Timbang golek dhik,
Sing apik luwung balen..

Pr:
Sabar mas,
Mbok sabar ora kesusu..
Yen kesusu,
Tundhone wis mesti kleru..

Lk:
Estu dhik..
Wis dadi antebing kalbu..
Tak belani
Jiwo rogo tulusing ati..

Pr:
Sabar..
Bola-bali wis tak aturi..
Yen kuciwo
Njur getun tibane mburi..

reff:
Lk:
Jan-jane dhik aku wis rindu,
Wis rong taun lawase ora ketemu..
Eling-eling dhik jamane semono,
Runtang-runtung arane ra ono liyo..

Pr:
Jan-jane mas aku wis lali,
Gelang alit bebasan kang mungguhing driji..
Ora gampang nambani jeroning ati,
Ra semoyo mas aku ra janji..

Lk:
Horotoyoh..
Nganggo theklek kecemplung kalen,
Timbang golek dhik,
Sing apik luwung balen..

Pr:
Sabar mas,
Mbok sabar ora kesusu..
Yen kesusu,
Tundhone wis mesti kleru..

Lk:
Estu dhik..
Wis dadi antebing kalbu..
Tak belani
Jiwo rogo tulusing ati..

Pr:
Sabar..
Bola-bali wis tak aturi..
Yen kuciwo
Njur getun tibane mburi..

12,2002,2012,2022,2032,2042,219