Ngalamuning Ati

“Ngalamuning Ati” Versi Waljinah

YEN TAK ROSO,
RA KUWOWO ROSO JRONING ATI..
TANSAH KELINGAN KEMBANGE NETRO,
NGGODHA AKU RINO WENGI..

PANCEN NYOTO,
YEN SI RUPO YO RA MITOYONI..
NANGING AKU WIS KEBACUT, TRESNO,
ANGEL NGGONKU ANGONCATI..

PAMUJIKU..,
MBOK BISOWO KATEKAN SETYAKU..
KATRESNANKU..,U U U U…, DITIMBANGI
TRESNO.., KANG SATUHUUUU..

KOYO NGOPO,
EBO BUNGAH ROSO JRONING ATI..
KATEKAN SETYAKU KANG TAK AREP,
BEJO NGGONKU URIP IKI..

REFF:
PAMUJIKU..,
MBOK BISOWO KATEKAN SETYAKU..
KATRESNANKU..,U U U U…, DITIMBANGI
TRESNO.., KANG SATUHUUUU..

KOYO NGOPO,
EBO BUNGAH ROSO JRONING ATI..
KATEKAN SETYAKU KANG TAK AREP,
BEJO NGGONKU URIP IKI..

Lego

“Lego” Versi Manthous

Lego rasaning ati,
Kaleksanan kang dadi sedyaku..
Wus suwe nggonku ngenteni,
Mung sliramu kang tak impi-impi..

Rino kelawan wengi,
Tak sesuwun donga lan pamuji..
Wus dadi prasetying ati,
Mugi-mugi Gusti paring idi..

Tak geget pinggiring lathi,
Opo tenan opo iki ngimpi..
Eling-eling semono yen saben ketemu,
Prengat-prengut ra dadi kersane..

Bebasan umpamane,
Wong lumampah tur kasatan toya..
Tetesing katresnan jati,
Aduh Gusti begjane wak mami..

reff:
Lego rasaning ati,
Kaleksanan kang dadi sedyaku..
Wus suwe nggonku ngenteni,
Mung sliramu kang tak impi-impi..

Rino kelawan wengi,
Tak sesuwun donga lan pamuji..
Wus dadi prasetying ati,
Mugi-mugi Gusti paring idi..

Tak geget pinggiring lathi,
Opo tenan opo iki ngimpi..
Eling-eling semono yen saben ketemu,
Prengat-prengut ra dadi kersane..

Bebasan umpamane,
Wong lumampah tur kasatan toya..
Tetesing katresnan jati,
Aduh Gusti begjane wak mami..

12,2002,2012,2022,2032,2042,246