Puthes

Versi: AR

Siti tukiyem, daning ko-en, kebangeten
Ora tak sangkal, karo enyong, ko-en kejem
Ati nyong mangkel, rasane pegel
Cinta ditugel, janji bet janji toktel..

Siti tukiyem, gemiyen tah, paling kalem
Tapi saiki, rubah total, dadi serem
Wis tak dek edek, awit mbe mlethek
Saiki ngledek, ati nyong disuwek-suwek..
Siti tukiyem, ko-en pancen, kebangeten..

Wong sa kecamatan, kabeh wis pada paham
Nyong karo ko-en, uwis lamaran
Ning KUA wis ndaftar, undangan wis disebar
Laka dang laka ding njaluk bubar..

Alas pinus, alas jati
Cinta puthes digorohi,
Gunung mambang, gunung gamping
Ati dirajang, sabiting-biting..

reff :
Siti tukiyem, gemiyen tah. paling kalem
Tapi saiki, rubah total. dadi serem
Wis tak dek edek, awit mbe mlethek
Saiki ngledek, ati nyong disuwek-suwek..
Siti tukiyem, ko-en pancen, kebangeten..

Wong sa kecamatan, kabeh wis pada paham
Nyong karo ko-en, uwis lamaran
Ning KUA wis ndaftar, undangan wis disebar
Laka dang laka ding njaluk bubar..

Alas pinus, alas jati
Cinta puthes digorohi,
Gunung mambang, gunung gamping
Ati dirajang, sabiting-biting..

reff :
Wong sa kecamatan, kabeh wis pada paham
Nyong karo ko-en, uwis lamaran
Ning KUA wis ndaftar, undangan wis disebar
Laka dang laka ding njaluk bubar..

Alas pinus, alas jati
Cinta puthes digorohi,
Gunung mambang, gunung gamping,
Ati dirajang, sabiting-biting..

Alas pinus,, alas jati
Cinta puthes digorohi,
Gunung mambang, gunung gamping,
Ati dirajang, sabiting-biting..

Alun Alun Slawi

Versi: Imam Joend

Wayah sore, nang alun-alun slawi
Rame uwong, nganti tengah wengi
Apa maning, malem minggu dina prei
Nyambung esuk, wong sing lari pagi..

Luruh hiburan, ora perlu larang
Repan medang, mangan apa kletikan
Nggelar klasa, ndadekna pikiran amba
Ora boros, bisa kaya si boss..

Mbokan bae pacare lagi muncis,
Endhas mumet kaya dipenthung linggis,
Dolan mene, ora mikir karcis..

Mesin bae kudu ana mandhege,
Hp bae ana entek batrene,
Tanggalan bae, mesti ana abange..

reff:
Wayah sore, nang alun-alun slawi
Rame uwong, nganti tengah wengi
Apa maning, malem minggu dina prei
Nyambung esuk, wong sing lari pagi..

Luruh hiburan, ora perlu larang
Repan medang, mangan apa kletikan
Nggelar klasa, ndadekna pikiran amba
Ora boros, bisa kaya si boss..

Mbokan bae pacare lagi muncis,
Endhas mumet kaya dipenthung linggis,
Dolan mene, ora mikir karcis..

Mesin bae kudu ana mandhege,
Hp bae ana entek batrene,
Tanggalan bae, mesti ana abange..

Mbokan bae pacare lagi muncis,
Endhas mumet kaya dipenthung linggis,
Dolan mene, ora mikir karcis..

Aja bae nyong rika lentrak-lentruk,
Aja bae nyong rika kena setruk,
Nyambut gawe, kudu ana lirene..

1686970717277