Cewek Karaoke

Versi: Lana Casing

Aku cewek karaoke, anake wong ora nduwe
Tak rewangi koyo ngene, timbang ora nyambut gawe
Aku cewek karaoke, anake wong ora nduwe
Ning aku ojo diece, seneng susah tak sanggane..

Aku cewek karaoke, anake wong ora nduwe
Tak rewangi koyo ngene, timbang ora nyambut gawe
Aku cewek karaoke, anake wong ora nduwe
Ning aku ojo diece, seneng susah tak sanggane..

reff :
Patah hati wis biasa, mabuk berat putus cinta
Diapusi, pacarku sing ra setia
Loro ati wis kulino, kapusen ambine boyo
Pengen sambat, arep sambat karo sopo..

Aku cewek karaoke, anake wong ora nduwe
Tak rewangi koyo ngene, timbang ora nyambut gawe

reff :
Aku cewek karaoke, anake wong ora nduwe
Tak rewangi koyo ngene, timbang ora nyambut gawe
Aku cewek karaoke, anake wong ora nduwe
Ning aku ojo diece, seneng susah tak sanggane..

reff :
Patah hati wis biasa, mabuk berat putus cinta
Diapusi, pacarku sing ra setia
Loro ati wis kulino, kapusen ambine boyo
Pengen sambat, arep sambat karo sopo..

Aku cewek karaoke, anake wong ora nduwe
Tak rewangi koyo ngene, timbang ora nyambut gawe

Man Draup Tukang Becak

Versi: Najeeb

Man draup tukang becak, becak’e sering rusak
Dasar lucu uwonge, sabar laka jengkelek
Ari olih muatan, bocah wadon dewekan
Genjote alon-alon, karo diejak guyon
Man draup seneng guyon..

reff:
Ning panjatan man draup teol,
Megap-megap napase,
Sing nunggang mung gemuyu bae..

Ora suwe lagi digenjot,
Pedhal sing tengen copot,
Man draup gagean mencolot..

Wurung anjog ning pasar,
Sing nunggang ora sabar,
Mudhun ning tengah dalan,
Ora nein bayaran,
Man draupe gemboran..

reff :
Ning panjatan man draup teol,
Megap-megap napase,
Sing nunggang mung gemuyu bae..

Ora suwe lagi digenjot,
Pedhal sing tengen copot,
Man draup gagean mencolot..

Wurung anjog ning pasar,
Sing nunggang ora sabar,
Mudhun ning tengah dalan,
Ora nein bayaran,
Man draupe gemboran..

1656667686977