Pucuk Rambut

Versi: Didi Kempot

SAK PUCUK RAMBUT AKU ORA NGIRO,
YEN NENG NJERO ATIMU ONO WONG LIYO..
RASANE ATIKU IKI KOYO RA PERCOYO,
TRESNAMU NENG AKU KUWI MUNG SANDIWORO..

NINGOPO KOWE KARO AKU TEGO,
MENTOLO NGAPUSI RA WEDI DOSA..
SEPRENE TAK REWANGI AKU PASRAH JIWO ROGO,
NING NYATANE KOWE MALAH ANDUM TRESNO..

LORONING ATI IKI KOYO KENO ERI,
PO YO NGERTI KOWE TEGO CIDRO JANJI..
TENANE KOWE OPO WIS RA NGELINGI,
SUMPAH SETYO SING TOK UCAPKE DEK WINGI..

LORONING ATI IKI KOWE SING NJALARI,
KEBANGETEN TEGAMU KOWE NGAPUSI..

REFF:
NINGOPO KOWE KARO AKU TEGO,
MENTOLO NGAPUSI RA WEDI DOSA..
SEPRENE TAK REWANGI AKU PASRAH JIWO ROGO,
NING NYATANE KOWE MALAH ANDUM TRESNO..

LORONING ATI IKI KOYO KENO ERI,
PO YO NGERTI KOWE TEGO CIDRO JANJI..
TENANE KOWE OPO WIS RA NGELINGI,
SUMPAH SETYO SING TOK UCAPKE DEK WINGI..

LORONING ATI IKI KOWE SING NJALARI,
KEBANGETEN TEGAMU KOWE NGAPUSI..
KEBANGETEN TEGAMU KOWE NGAPUSI..

Korban Janji

Versi: Guyon Waton

Tanpo welas kowe lungo mbiyen kae
Raono mesakne aku sitik wae..
Ngaboti tresno anyarmu,
lalu kau tinggalkan aku,
Tersakiti sendiri di malam itu..

Kowe lungo pas aku sayang-sayange,
Tanpo pamit kowe ngadoh ngunu wae..
Aku ra ngerti salahku,
dan kau campakan diriku,
Bersanding dengan kekasih barumu..

Abot tak trimo kanthi ikhlas legowo,
Sing tak arep kowe ra disio-sio..
Ben cukup mung aku,
korban janji manismu,
Udan bledheg kang dadi saksiku..

reff:
Kowe lungo pas aku sayang-sayange,
Tanpo pamit kowe ngadoh ngunu wae..
Aku ra ngerti salahku,
dan kau campakan diriku,
Bersanding dengan kekasih barumu..

Abot tak trimo kanthi ikhlas legowo,
Sing tak arep kowe ra disio-sio..
Ben cukup mung aku,
korban janji manismu,
Udan bledheg kang dadi saksiku..

Abot tak trimo kanthi ikhlas legowo,
Sing tak arep kowe ra disio-sio..
Ben cukup mung aku,
korban janji manismu,
Udan bledheg kang dadi saksiku..
Udan bledheg kang dadi saksiku..
Udan bledheg..kang dadi saksiku..

12370