Kenanganmu


Versi: NDX AKA

Ra bakal tak lalekke kenanganmu,
Naliko netes tok elap eluhku..
Nanging saikine aku lan sliramu,
Sampun kepisah loro neng batinku..

Mesakne aku isih nggowo tresno ati,
Senajan ra mungkin iso bali..

Ra bakal tak lalekke kenanganmu,
Naliko netes tok elap eluhku..
Nanging saikine aku lan sliramu,
Sampun kepisah loro neng batinku..

Wis ono ganti kenyan neng sliramu,
Kang biso gawe bungah wong tuamu..
Roso ati taksih pengen mbaleni,
Nanging kabeh namung ono ing ngimpi..

saiki aku rung biso nglalekke kabeh kenangan,
rikolo isih sesandhingan kalih sampean,
nanging kabeh wis bubar uripku dadi ambyar,
aku mbok tinggal dewe ati isone sabar..

ra kuat roso iki wis ono sing ngganteni,
kang luwih becik lan nggawe seneng ati,
kang dadi pilihan marang wong tuamu,
dudu aku sing tansah kurang ono neng uripmu..

Mesakne aku isih nggowo tresno ati,
Senajan ra mungkin iso bali..

Ra bakal tak lalekke kenanganmu,
Naliko netes tok elap eluhku..
Nanging saikine aku lan sliramu,
Sampun kepisah loro neng batinku..

Wis ono ganti kenyan neng sliramu,
Kang biso gawe bungah wong tuamu..
Roso ati taksih pengen mbaleni,
Nanging kabeh namung ono ing ngimpi..

tansah kulo nyenyuwun marang gusti kang agung,
roso iki mboten ilang wonten batin kekurung,
bakal tak simpen tresnoku kang tulus suci,
najan wektu iki kulo dudu kuoso sing nduweni..

wonten ing endahe sore sliramu bakal tak simpen,
ono wingi kang sepi atiku tansah remen,
arepo ono sing nduwe udu awakku iki,
namung neng ngipi kabeh crito bakal bali..

Mesakne aku isih nggowo tresno ati,
Senajan ra mungkin iso bali..

Ra bakal tak lalekke kenanganmu,
Naliko netes tok elap eluhku..
Nanging saikine aku lan sliramu,
Sampun kepisah loro neng batinku..

Ra bakal tak lalekke kenanganmu,
Naliko netes tok elap eluhku..
Nanging saikine aku lan sliramu,
Sampun kepisah loro neng batinku..

Wis ono ganti kenyan neng sliramu,
Kang biso gawe bungah wong tuamu..
Roso ati taksih pengen mbaleni,
Nanging kabeh namung ono ing ngimpi..
Namung ono ing ngimpi..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Sayang Sing Terakhir


Versi: Intan Rahma

Tulus suci tresno iki,
Soyo suwe tuwuh gede neng ati..
Kependhem jero roso iki,
Bakal ono wektune kowe ngerti..

Pancen ati duwe karep,
Tresnaku sesuk bakal tok anggep..
Ra cukup tekan kene,
Sayangku nggo kowe selawase..

Sayangku kowe kuwi sayang sing terakhir,
Jenengmu uwis suwe neng ati keukir..
Saiki cukup aku lan gusti sing ngerti,
Kowe tresno siji raiso diganti..

Aku ngerti kabeh kurange awakku iki,
Mulo aku rung iso ngomong roso neng ati..
Mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku,
Ngisi cerito tresno neng uripku..

roso iki neng ati ora bakalan mati,
tresno iki sejati ora bakal keganti,
madep manteb cukup siji kowe sing tak tresnani,
jenengmu wis kepatri kekunci neng ati iki..

mungkin kowe udu tresno pertama bagiku,
tapi kowe dadi tresno terakhir untukku,
cukup siji kowe ora ono liyane,
mlakune wektu kowe bakal ngerti dewe..

Sayangku kowe kuwi sayang sing terakhir,
Jenengmu uwis suwe neng ati keukir..
Saiki cukup aku lan gusti sing ngerti,
Kowe tresno siji raiso diganti..

Aku ngerti kabeh kurange awakku iki,
Mulo aku rung iso ngomong roso neng ati..
Mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku,
Ngisi cerito tresno neng uripku..

reff:
Ugo dadekno aku terakhir critomu,
Janji bakal ngenehi seneng uripmu..
Aku udu ati liyo leh nggawe loro,
Nanging sak isoku nggawe kowe tentrem mulyo..

Sayangku kowe kuwi sayang sing terakhir,
Jenengmu uwis suwe neng ati keukir..
Saiki cukup aku lan gusti sing ngerti,
Kowe tresno siji raiso diganti..

Aku ngerti kabeh kurange awakku iki,
Mulo aku rung iso ngomong roso neng ati..
Mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku,
Ngisi cerito tresno neng uripku..
Ngisi cerito tresno neng uripku..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
12366