Wuyung


Versi: Sunyahni

Lorone loro ora koyo,
Wong kang nandang wuyung..
Mangan ra doyan,
Ora jenak dolan neng omah bingung ..

Mung kudu weruh,
Woting ati duh kangmas wong bagus..
Opo ora trenyuh,
Sawangen iki awakku sing kuru..

Klopo mudho leganono,
Nggonku nandhang bronto..
Witing pari dimen mari,
Nggonku ngloro ati..
Aduh nyowo..

Duh duh kusumo,
Ora kroso opo pancen tego..
Mbok mbalung janur,
Paring usodo nggonku nandang wuyung..

reff:
Klopo mudho leganono,
Nggonku nandhang bronto..
Witing pari dimen mari,
Nggonku ngloro ati..
Aduh nyowo..

Duh duh kusumo,
Ora kroso opo pancen tego..
Mbok mbalung janur,
Paring usodo nggonku nandang wuyung..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Pamitan (gesang)


Versi: Gesang

Lilalono pamit mulih..
Pesti kulo, yen dede jodone..
Mugo enggal antuk sulih,
Wong sing biso, ngladeni slirane..

Pancen abot jroning ati..
Ninggal ndiko, wong sing ndak tresnani..
Nanging bade kados pundi,
Yen kawulo, sakdermo nglampahi..

Mung semene..,
Atur puji, kariyo raharjo..
Sak pungkure,
Ojo lali, asring kirim warto..

Eman-eman mbenjang ndiko,
Yen to nganti, digawe kuciwo..
Batin kulo mboten lilo,
Yen to nganti, mung disio-sio..

reff:
Nanging bade kados pundi,
Yen kawulo, sakdermo nglampahi..

Mung semene..,
Atur puji, kariyo raharjo..
Sak pungkure,
Ojo lali, asring kirim warto..

Eman-eman mbenjang ndiko,
Yen to nganti, digawe kuciwo..
Batin kulo mboten lilo,
Yen to nganti, mung disio-sio..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
1363738