Kelangan Jarik

Versi: Herry P ft. Astried

Lk:
Waspada’no jaman iki dhik,
Sarwo sarwi ora becik..
Budoyo dibolak-balik,
Wong wadon kelangan jarik,
Menganggo sarwo sing cilik..

Pr:
Karepmu ngono kepiye mas,
Wong seni nuruti jaman..
Ojo nganti ketinggalan,
Wong wadon sregep le dandan,
Pamrihe priyo kedanan..

Lk:
Penganggomu kurang sopan dhik,
Mbok yo empan kanti papan..
Pr:
Iku ngono pergaulan mas,
Nuruti gelaring jaman..

Lk:
Aku ra gawe pepalang dhik,
Ojo ninggal kesopanan..
Pr:
Sing luput pancen awakku mas,
Solahku wis keblabasan..

Lk:
Pamupusmu wicaksono dhik,
Ojo waton mbelo konco..
Elingo budoyo kito,
Rinepto poro pujonggo,
Kondang ing monco negoro..

reff:
Lk:
Waspada’no jaman iki dhik,
Sarwo sarwi ora becik..
Budoyo dibolak-balik,
Wong wadon kelangan jarik,
Menganggo sarwo sing cilik..

Pr:
Karepmu ngono kepiye mas,
Wong seni nuruti jaman..
Ojo nganti ketinggalan,
Wong wadon sregep le dandan,
Pamrihe priyo kedanan..

Lk:
Penganggomu kurang sopan dhik,
Mbok yo empan kanti papan..
Pr:
Iku ngono pergaulan mas,
Nuruti gelaring jaman..

Lk:
Aku ra gawe pepalang dhik,
Ojo ninggal kesopanan..
Pr:
Sing luput pancen awakku mas,
Solahku wis keblabasan..

Lk:
Pamupusmu wicaksono dhik,
Ojo waton mbelo konco..
Elingo budoyo kito,
Rinepto poro pujonggo,
Kondang ing monco negoro..

Sedyaku

Versi: Yeyen C.

Aku gumun karo priyo siji kae,
Pasuryane bagus katon gregetake..
Gedhe duwur gagah degdag piadege,
Gawe bingung kabeh kenyo kawulane..

Aku ugo kepingin tansah ketemu,
Rino wengi gawe sengseming atiku..
Duh wong bagus ojo mung gawe kuciwo,
Mergo wae sak temene aku tresno..

Mugo biso tetepungan,
Karo priyo pepindho arjuno..
Kang ndadeni ati suci,
Bebarengan andum tresno yekti..

Sukur bage yen biso dadi jodohne,
Panyuwunku yekti iku pungkasane..
Aku trimo nadyan ora sugih bondo,
Urip mulyo dumunung sak jroning roso..

reff:
Mugo biso tetepungan,
Karo priyo pepindho arjuno..
Kang ndadeni ati suci,
Bebarengan andum tresno yekti..

Sukur bage yen biso dadi jodohne,
Panyuwunku yekti iku pungkasane..
Aku trimo nadyan ora sugih bondo,
Urip mulyo dumunung sak jroning roso..

1234538