Angenteni


Versi: Huma Aglies

Aku ngenteni tekamu,
Koyo ngenteni mudhune wahyu..
Janjimu tansah sumimpen jroning kalbu,
Duh kusumo pepujanku..

Tak jaluk jo cidro janji,
Duh kangmas siro wong merak ati..
Amung siro dadi ati rino wengi,
Aku tansah angenteni..

Mugo-mugo tetepo tansah sumanding,
Dadio ganti duh wong bagus lencir kuning..

Kledang-kledang kae teko,
Pranyoto janjine datan cidro..
Gelang alit welut wiso seupomo,
Ojo lali kalih kulo..

reff:
Aku ngenteni tekamu,
Koyo ngenteni mudhune wahyu..
Janjimu tansah sumimpen jroning kalbu,
Duh kusumo pepujanku..

Tak jaluk jo cidro janji,
Duh kangmas siro wong merak ati..
Amung siro dadi ati rino wengi,
Aku tansah angenteni..

Mugo-mugo tetepo tansah sumanding,
Dadio ganti duh wong bagus lencir kuning..

Kledang-kledang kae teko,
Pranyoto janjine datan cidro..
Gelang alit welut wiso seupomo,
Ojo lali kalih kulo..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Merapi Merbabu


Versi: Uut Salsabilla

Koyo merapi lan merbabu,
Kang sumanding sak jabaning jaman..
Koyo iwak klawan banyu,
Bebarengan ngisi panguripan..

Koyo merapi lan merbabu,
Nora kenggo angin lan prahoro..
Koyo mangkono sedyaku,
Mugo-mugo gusti hamarangno..

Rembulan kalingan mego,
Nyoto nora bakal sak lawase..
Ojo samar ojo gelo,
Liyo dino rembulane ngeglo..

Koyo merapi lan merbabu,
Janji setyo tumenem ing kalbu..
Koyo srengenge lumaku,
Sore angslup isuk’e wis metu..

reff:
Koyo merapi lan merbabu,
Kang sumanding sak jabaning jaman..
Koyo iwak klawan banyu,
Bebarengan ngisi panguripan..

Koyo merapi lan merbabu,
Nora kenggo angin lan prahoro..
Koyo mangkono sedyaku,
Mugo-mugo gusti hamarangno..

Rembulan kalingan mego,
Nyoto nora bakal sak lawase..
Ojo samar ojo gelo,
Liyo dino rembulane ngeglo..

Koyo merapi lan merbabu,
Janji tresno tumenem ing kalbu..
Koyo srengenge lumaku,
Sore angslup isuk’e wis metu..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
12338