Ngalamuning Ati


Versi: Waljinah

YEN TAK ROSO,
RA KUWOWO ROSO JRONING ATI..
TANSAH KELINGAN KEMBANGE NETRO,
NGGODHA AKU RINO WENGI..

PANCEN NYOTO,
YEN SI RUPO YO RA MITOYONI..
NANGING AKU WIS KEBACUT, TRESNO,
ANGEL NGGONKU ANGONCATI..

PAMUJIKU..,
MBOK BISOWO KATEKAN SETYAKU..
KATRESNANKU..,U U U U…, DITIMBANGI
TRESNO.., KANG SATUHUUUU..

KOYO NGOPO,
EBO BUNGAH ROSO JRONING ATI..
KATEKAN SETYAKU KANG TAK AREP,
BEJO NGGONKU URIP IKI..

REFF:
PAMUJIKU..,
MBOK BISOWO KATEKAN SETYAKU..
KATRESNANKU..,U U U U…, DITIMBANGI
TRESNO.., KANG SATUHUUUU..

KOYO NGOPO,
EBO BUNGAH ROSO JRONING ATI..
KATEKAN SETYAKU KANG TAK AREP,
BEJO NGGONKU URIP IKI..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
1363738