Ngrentengi Wedokan

Versi: Beta Riana ft. Wagiran Pratama

Pr:
Coba sawangen mas, ngarep mburi lan iringan
Anggonku dandan, opo to ono sing kurang..
Coba sawangen mas, anggonku iki weda’an
Ning giniyo kangmas, isih seneng kluyuran..

Lk:
Jo gampang nesu dik, mbok ojo gampang cemburu
Tresnaku iki, hanya untuk dirimu..
Wis ra ono wong ayu dik, kejobo mung sliramu
Mergo sliramu, paling istimewa bagiku..

Pr:
Neng ngarep kamu bilang sayang,
Neng mburine ra karu-karuan..
Neng ngarepku kondo tresno tenan,
Senenganmu ngrentengi wedok’an..

Neng ngarep kamu bilang sayang,
Neng mburine ra karu-karuan..
Neng ngarepku kondo tresno tenan,
Senenganmu ngrentengi wedok’an..

Lk:
Yen pancen mengkono dik,
Aku ngakoni salahku..
Mulo sing tak jaluk,
Sing gede pangapuramu..

Pr:
Janji sing tenan mas,
Jo seneng ngrentengi wedok’an..
Bakal ayem tentrem,
Anggone urip bebrayan..

reff:
Pr:
Coba sawangen mas, ngarep mburi lan iringan
Anggonku dandan, opo to ono sing kurang..
Coba sawangen mas, anggonku iki weda’an
Ning giniyo kangmas, isih seneng kluyuran..

Lk:
Jo gampang nesu dik, mbok ojo gampang cemburu
Tresnaku iki, hanya untuk dirimu..
Wis ra ono wong ayu dik, kejobo mung sliramu
Mergo sliramu, paling istimewa bagiku..

Pr:
Neng ngarep kamu bilang sayang,
Neng mburine ra karu-karuan..
Neng ngarepku kondo tresno tenan,
Senenganmu ngrentengi wedok’an..

Neng ngarep kamu bilang sayang,
Neng mburine ra karu-karuan..
Neng ngarepku kondo tresno tenan,
Senenganmu ngrentengi wedok’an..

Lk:
Yen pancen mengkono dik,
Aku ngakoni salahku..
Mulo sing tak jaluk,
Sing gede pangapuramu..

Pr:
Janji sing tenan mas,
Jo seneng ngrentengi wedok’an..
Bakal ayem tentrem,
Anggone urip bebrayan..

Slendang Sutro Kuning

Versi: Sriasih

SLENDHANG SUTRO KUNING,
TONDHO MOTO KANG DI WENEHAKE..
NALIKO PERPISAHAN,
KOWE JANJI ORA NGELALEKAKE..

UWIS MEH SETAUN,
AKU TANSAH MIKIRAKE KOWE..
ATIKU SUMELANG,
NING KONO KOWE PIYE KABARE..

YEN ELING KOWE,
AKU NYANDHING SLENDHANG SUTRO KUNING..
MUNG SIK TAK PUJI,
MUGO SLIRAMU ENGGALLO BALI..

YEN RINO LAN WENGI,
KOWE MUNG TAK SING IMPI IMPI..
YEN TOH AKU LORO,
SLENDHANG SUTRO KUNING DADI TOMBO..

reff:
SLENDHANG SUTRO KUNING,
TONDHO MOTO KANG DI WENEHAKE..
NALIKO PERPISAHAN,
KOWE JANJI ORA NGELALEKAKE..

UWIS MEH SETAUN,
AKU TANSAH MIKIRAKE KOWE..
ATIKU SUMELANG,
NING KONO KOWE PIYE KABARE..

YEN ELING KOWE,
AKU NYANDHING SLENDHANG SUTRO KUNING..
MUNG SIK TAK PUJI,
MUGO SLIRAMU ENGGALLO BALI..

YEN RINO LAN WENGI,
KOWE MUNG TAK SING IMPI IMPI..
YEN TOH AKU LORO,
SLENDHANG SUTRO KUNING DADI TOMBO..

1434445