Tresno Lan Loro


Versi: Beta Riana ft. Sriana

Sak umpomo mbiyen ngerti,
Ora bakal kondo getun mburi..
Mbiyen ngaku isih legan,
Durung nate ngayahi bebrayan..

Pungkasane koyo ngene,
Roso tresno kadhung tak wenehke..
Angel nggonku ngilangake,
Mergo wis ono sing nduwe..

Aduh loro kudu sambat karo sopo,
Loro ati kadhung tresno diblenjani..
Aduh gusti mboten kiat kulo niki,
Ditresnani jebule malah nglarani..

Aku kudu pilih opo,
Antarane tresno karo loro..
Loro iki uwis mesti,
Mergo ra biso nduweni..

reff:
Sak umpomo mbiyen ngerti,
Ora bakal kondo getun mburi..
Mbiyen ngaku isih legan,
Durung nate ngayahi bebrayan..

Pungkasane koyo ngene,
Roso tresno kadhung tak wenehke..
Angel nggonku ngilangake,
Mergo wis ono sing nduwe..

Aduh loro kudu sambat karo sopo,
Loro ati kadhung tresno diblenjani..
Aduh gusti mboten kiat kulo niki,
Ditresnani jebule malah nglarani..

Aku kudu pilih opo,
Antarane tresno karo loro..
Loro iki uwis mesti,
Mergo ra biso nduweni..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Gubug Asmoro


Versi: Lusi Brahman

Yen liwat aku kelingan,
Gubug kae biyen tak nggo leren..
Neng cagak kebak tulisan,
Warno abang tondo isih prawan..

Jenenge gubug asmoro,
Biyen kae tak nggo andum tresno..
Tanpo bantal tanpo kloso,
Bot-abote ketaman asmoro..

Gubug kae nyimpen wadi,
Wiwit biyen tumeko saiki..
Gubug kae kebak crito,
Wanci ratri nganti gagat rino..

Catetan sak jroning ati,
Datan luntur soyo merak ati..
Aku kowe dadi garwo,
Mergo leren neng gubug asmoro..

reff:
Yen liwat aku kelingan,
Gubug kae biyen tak nggo leren..
Neng cagak kebak tulisan,
Warno abang tondo isih prawan..

Jenenge gubug asmoro,
Biyen kae tak nggo andum tresno..
Tanpo bantal tanpo kloso,
Bot-abote ketaman asmoro..

Gubug kae nyimpen wadi,
Wiwit biyen tumeko saiki..
Gubug kae kebak crito,
Wanci ratri nganti gagat rino..

Catetan sak jroning ati,
Datan luntur soyo merak ati..
Aku kowe dadi garwo,
Mergo leren neng gubug asmoro..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
1234545