Njamong


Versi: Jumiati

Jare lungo ngangsuh,
Ngangsuh menyang solo..
Suwe ra ketemu,
Awak biso kuru,
Yen ketemu gawe gelo..
Ngetan bali ngulon,
Tresno tenan opo mbengkuyun..

Jare dadi sopir,
sopir montor sedan..
Suwe nggonku mikir,
nganti wani mampir..
Mung tak sawang..
Mung tratapan..
Jarik lurik suwek pinggire,
Dilirik ono sing nduwe..

reff:
Jare rujak degan,
Campurane madu..
Jare ngaku legan,
Jebul lelamisan,
Anak pitu bojo telu..
Abang biru ono ijone,
Dadi kanggone bojone..

Sluku sluku bathok,
Bathok’e ela elo..
Si romo menyang kutho,
Leh olehe payung mutho..
Mak jenthit lololobah,
Wong mati ora obah,
Yen obah medeni bocah,
Yen urip golek’o dewe..

reff:
Jare lungo ngangsuh,
Ngangsuh menyang solo..
Suwe ra ketemu,
Awak biso kuru,
Yen ketemu gawe gelo..

Selembar godhonge waru,
Kudu sabar momong aku..
Jare dadi sopir,
Sopir montor sedan..
Suwe nggonku mikir,
Nganti wani mampir,
Mung tak sawang..
Mung tratapan..
Ora butuh kae kae,
Butuhku mung nyambut gawe..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Blandong


Versi: Lasmi

WASTENG SELO,
SELO KEMBANG JRO SAMUDRO..
BLANDONG KAYUNE JATI MAS,
BLANDONG KAYUNE JATI..
DITINGGAL MBLANDONG GOLEK GANTI..

PRO TARUNO TANDYO LABUH NEGORO,
MBIYEN MULO MOH NGANGGO KLAMBI,
KEBANGETEN SING NUKOKNO..
MBIYEN MULO JARE MOH RABI,
KEBANGETEN SING NAKOKNO..

WIWIT ESUK NGANTI TEKO SORE,
TANSAH SENGKUT NYAMBUT GAWE..
KOYO NGENE IKI REKASANE,
AMUNG KANGGO NYUKUPI KEBUTUHANE..

PANCEN NYOTO,
NYAMBUT GAWE DADI BLANDONG,
AWAK KESEL DUWITE WUS ENTOG..
DHO RA DIROSO KRINGET GOBYOS DELEWERAN,
AMUNG KANGGO NYUKUPI KELUARGANE..

BLANDONG KAYUNE WUS GAPUK MAS,
GOTONG ROYONG DIMENING NGLUMPUK..
SAUNTORO LAMUN SIRO,
DARBE TRESNO..

UJUNG JARI BALUNG RONDO NENGKO,
KLOPO LA BLANDONG KAYUNE TELO MAS..
GOTONG ROYONG SAK PODO-PODO WANI TOTO..
WANI TOTO KINARYO LABUH NEGORO,
AYEM TENTREM SAWANGANE..

WIWIT ESUK NGANTI TEKO SORE,
TANSAH SENGKUT NYAMBUT GAWE..
E KOYO NGENE IKI REKASANE,
AMUNG KANGGO NYUKUPI KEBUTUHANE..

PANCEN NYOTO,
NYAMBUT GAWE DADI BLANDONG,
AWAK KESEL DUWITE NDADAK WUS ENTOG..
YO RA DIROSO KRINGET GOBYOS DELEWERAN,
AMUNG KANGGO NYUKUPI KELUARGANE..

KANCANE DEWE PEKSI PITO,
PEKSI PITO YO RAMANE DEWE..
PEKSI PITO,
SUK JAMAN WAGIRINOTO..

BLANDONG KAYUNE TELO MAS,
DITINGGAL MBLANDONG GOLEK LIYO..
DITINGGAL MBLANDONG GOLEK WONG LIYO..
GARAK SIRO TASIH PATAN JRO NAYOKO..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
12345