Tak Tunggu Balimu

“TAK TUNGGU BALIMU” Versi Vivi Rosalita feat Brodin

Lk :
Nangiso sedino ping pitu,
Yen kuwi keputusanmu..
Aku ora bakal nggandholi,
Lungamu ninggalke aku..

Aku wis lilo yen sliramu lungo,
Senajan dhodho ngempet ing loro..
Aku ra kuwoso menging sliramu,
Sing tak jaluk jujur atimu..

Mugo sliramu ra cidro,
Senajan adoh ing kono..
Sliramu tansah gumantil,
Ono ing mripat lan dhodho,
Budhalo tak tunggu balimu..

Pr :
Maafkanlah wahai sayangku,
Terpaksa meninggalkanmu..
Aku tak membenci dirimu,
Dan melepaskan cintamu..

Kau tahu diriku ku tahu dirimu,
Kita sudah tak sendiri lagi..
Kuharap dirimu mengerti diriku,
Tak mungkin kita terus begini..

Anggap saja semua itu ,
Sebagai mimpi tidurmu..
Lupakanlah masa lalu,
Dari semua kenanganmu,
Yang lalu biarlah berlalu..

Lk :
Opo wis tego sliramu,
Misahke roso tresnaku..
Opo penggodhane tresno,
Aku kudu sabar nerimo..
Pr:
Serahkan saja pada yang diatas sana..

reff:
Pr :
Maafkanlah wahai sayangku,
Terpaksa meninggalkanmu..
Aku tak membenci dirimu,
Dan melepaskan cintamu..

Kau tahu diriku ku tahu dirimu,
Kita sudah tak sendiri lagi..
Kuharap dirimu mengerti diriku,
Tak mungkin kita terus begini..

Anggap saja semua itu ,
Sebagai mimpi tidurmu..
Lupakanlah masa lalu,
Dari semua kenanganmu,
Yang lalu biarlah berlalu..

Lk :
Opo wis tego sliramu,
Misahke roso tresnaku..
Opo penggodhane tresno,
Aku kudu sabar nerimo..
Pr:
Serahkan saja pada yang diatas sana..

reff:
Lk :
Nangiso sedino ping pitu,
Yen kuwi keputusanmu..
Aku ora bakal nggandholi,
Lungamu ninggalke aku..

Aku wis lilo yen sliramu lungo,
Senajan dhodho ngempet ing loro..
Aku ra kuwoso menging sliramu,
Sing tak jaluk jujur atimu..

Mugo sliramu ra cidro,
Senajan adoh ing kono..
Sliramu tansah gumantil,
Ono ing mripat lan dhodho,
Budhalo tak tunggu balimu..

Ilat Tanpo Balung (lilin herlina)

“ILAT TANPO BALUNG Lilin Herlina”

Panas mongso ketigo, wawas sing tak kroso
Tiwas aku teko, mbok tinggal lungo..
Teganing atimu, ninggalake aku
Kebangeten, kebangeten awakmu..

Bareng sing tak rasa’ke, ilat tanpo balung
Janji mlaku mlaku, mbok tinggal mlayu..
Nibo tangi aku, aku ngoyak awakmu
Tulung, entenono aku..

Opo ra kelingan, biyen kowe kuwi sopo
Loro tak obati, bareng mari kowe lali..
Paribasan peksi, mabur dhuwur eling bali

Aku kok apusi, sak tenane aku ngerti..
Ilat tanpo balung, wis ditulung malah menthung
Sak karepmu, tutugno lakumu..

Reff :
Bareng sing tak rasa’ke, ilat tanpo balung
Janji mlaku mlaku, mbok tinggal mlayu..
Nibo tangi aku, aku ngoyak awakmu
Tulung, entenono aku..

Opo ra kelingan, biyen kowe kuwi sopo
Loro tak obati, bareng mari kowe lali..
Paribasan peksi, mabur dhuwur eling bali

Aku kok apusi, sak tenane aku ngerti..
Ilat tanpo balung, wis ditulung malah menthung
Sak karepmu, tutugno lakumu..
Sak karepmu, tutugno lakumu..

1368369370