Layang Kangen (didi kempot)

Versi: Didi Kempot

Layangmu tak tompo wingi kuwi,
Wis tak woco opo kareping atimu..
Trenyuh ati iki moco tulisanmu,
Ra kroso netes eluh neng pipiku..

Umpomo tanganku dadi suwiwi,
Iku ugo aku mesthi enggal bali..
Ning kepiye maneh margo kahananku,
Cah ayu entenono tekaku..

reff:
Ra maido sopo wong sing ora kangen,
Adoh bojo pengen turu angel merem..

Ra maido sopo wong sing ora trenyuh,
Ra kepethuk sawetoro pengin weruh..
Percoyo..o aku kuatno atimu,
Cah ayu entenono tekaku..

Umpomo tanganku dadi suwiwi,
Iku ugo aku mesthi enggal bali..
Ning kepiye maneh margo kahananku,
Cah ayu entenono tekaku..

reff:
Ra maido sopo wong sing ora kangen,
Adoh bojo pengen turu angel merem..

Ra maido sopo wong sing ora trenyuh,
Ra kepethuk sawetoro pengin weruh..
Percoyo..o aku kuatno atimu,
Cah ayu entenono tekaku..

Ojo Njaluk Pegat

Versi: Sodiq ft. Ratna Antika

Pr:
Pancene bener omonge tacik,
Remuk kabeh dadi bojomu..
Mbendinane mbok keplaki,
Mbok gebuki, mbok pisui..

Lk:
Sebab kakean cangkem,
Dadi wong wedok,
Jo’ cerewet dik,
Karo wong lanang..

Pr:
Yo mesti wae,
Ora mbok ingoni,
Ora mbok openi..
Wani rabi mas,
Kudu tanggung-jawab..

Yen jek seneng kelon mas,
Ojo moro tangan..
“Ojo kereng kereng
“to mas neng aku..

reff :
Pr:
Melarat tak belani,
Mbambungo tak openi,
Opo ngene dibukak..
Kelonan nomer siji,
Mergawe nomor pitu,
Mangan watu..

Nganggur taun-taunan,
Mangan gak melok adang,
Cek nggantenge raimu..
Aku wis ora kuwat,
Cepet golekno surat,
Ndang dipegat..

Lk:
Ojo nekat dik,
Ojo-ojo njaluk dipegat..
Sebab pegatan saiki,
Surate larang..

Pr: “pusing..pusing,
Pr: “nduwe bojo nganggur terus
Pr: “klumbrak-klumbruk koyo
Pr: “gombal mukiyo
Pr: “giopo koyo ngene ki
Lk: “wis ta lah dik, sing sabar
Lk: “masio adol rupo lan suworo
Lk: “sing penting isok digawe blonjo,
Lk: “tak rewangi dodol roso’an,
Lk: “dodolan sempak,
Lk: “lha wong blonjone
Lk: “sak juta sedino
Lk: “sopo sing kuat..

Pr:
Pancene bener omonge tacik,
Remuk kabeh dadi bojomu..
Mbendinane mbok keplaki,
Mbok gebuki, mbok pisui..

Lk:
Sebab kakean cangkem,
Dadi wong wedok,
Jo’ cerewet dik,
Karo wong lanang..

Pr:
Yo mesti wae,
Ora mbok ingoni,
Ora mbok openi..
Wani rabi mas,
Kudu tanggung-jawab..

Yen jek seneng kelon mas,
Ojo moro tangan..

reff :
Pr:
Melarat tak belani,
Mbambungo tak openi,
Opo ngene dibukak..
Kelonan nomer siji,
Mergawe nomor pitu,
Mangan watu..

Nganggur taun-taunan,
Mangan gak melok adang,
Cek nggantenge raimu..
Aku wis ora kuwat,
Cepet golekno surat,
Ndang dipegat..

Lk:
Ojo nekat dik,
Ojo-ojo njaluk dipegat..
Sebab pegatan saiki,
Surate larang..
Ft:
Sebab pegatan saiki,
Surate larang..

1362363364365366