Mikir Blonjo

Versi: Sonny Josz

Koyo ngene rasane,
Wong duwe pacar maneh
Kurang mangan, kurang turu
Mikir blonjo mikir waktu

Sejak aku kenal kowe
Awakku tan soyo kuru
Yen wengi ra biso turu
Kepingin endang ketemu

reff :
Yen tak pikir, yen tak pikir aku dosa
Marang bojo, marang bojo lan wong tuwo
Saben dino, saben dino aku goro
Omong rene, omong rene aku rono

Aduh emak, tambanono
Anakmu sing nyandang tresno

[Tambanono temu ireng]
Ben atiku iso tentrem
[Tambanono kunci jahe]
Ben aku ning omah wae

Koyo ngene rasane,
Wong duwe pacar maneh
Kurang mangan, kurang turu
Mikir blonjo mikir waktu

reff :
Yen tak pikir, yen tak pikir aku dosa
Marang bojo, marang bojo lan wong tuwo
Saben dino, saben dino aku goro
Omong rene, omong rene aku rono

Aduh emak, tambanono
Anakmu sing nyandang tresno

[Tambanono temu ireng]
Ben atiku iso tentrem
[Tambanono kunci jahe]
Ben aku ning omah wae

[Tambanono temu ireng]
Ben atiku iso tentrem
[Tambanono kunci jahe]
Ben aku ning omah wae

Menyan Jepang

Versi: Sonny Josz

Jamane, jaman kemajuan
Okeh wong tuwo rabi perawan
Usia ndak dadi ukuran
Sing penting apel nggowo mobil sedan

Siji maneh cinta modal dengkul
Cinta ditolak dukun bertindak
Andelane cuma kemenyan
Nyatane kalah karo menyan jepang

reff :
Ketelo digethuk jemek
Wong wis tuwo dibojo kenek
Awale disayang-sayang
Duite entek kowe ditendang

Ngono-ngono salahmu dewe
Duwe setitik ngakune sugih
Okeh prawan sing-arepake
Tapi ngarep marang duite

Ati-ati jaman saiki
Okeh perawan moto duitan
Rayuane rayuan gombal
Jarene kenek kanggo masa depan

Jamane, jaman kemajuan
Okeh wong tuwo rabi perawan
Usia ndak dadi ukuran
Sing penting apel nggowo mobil sedan

reff :
Ketelo digethuk jemek
Wong wis tuwo dibojo kenek
Awale disayang-sayang
Duite entek kowe ditendang

Ngono-ngono salahmu dewe
Duwe setitik ngakune sugih
Okeh prawan sing-arepake
Tapi ngarep marang duite

Ati-ati jaman saiki
Okeh perawan moto duitan
Rayuane rayuan gombal
Jarene kenek kanggo masa depan

Jamane, jaman kemajuan
Okeh wong tuwo rabi perawan
Usia ndak dadi ukuran
Sing penting apel nggowo mobil sedan

1356357358359360373