Golek Utangan

Versi: Dian Marshanda

Bik, bik bik bojone paman
Riko ate nandi bik
Kok rambut gelungan
Opo riko bik, wis pamit paman
Aku kuwatir, riko kebablasan

Bik, bik bik bojone paman
Riko ate nandi bik
Kok klambi jarikan
Opo riko bik, wis pamit paman
Aku kuwatir, duwe selingkuhan

Rupo ayu pancene ora nyacat
Yen model ngunu asline rodo telat
Tambah tuwo me mestine tambah tobat
Tambah tuwo bibik kok tambah kumat

Ojo ngunu bik, mesakno paman
Direwangi ngamen nang dalanan
Ojo ngunu bik, mesakno paman
Dibelani nganti golek utangan

reff :
Bik, bik bik bojone paman
Riko ate nandi bik
Kok rambut gelungan
Opo riko bik, wis pamit paman
Aku kuwatir, riko kebablasan

Bik, bik bik bojone paman
Riko ate nandi bik
Kok klambi jarikan
Opo riko bik, wis pamit paman
Aku kuwatir, duwe selingkuhan

Rupo ayu pancene ora nyacat
Yen model ngunu asline rodo telat
Tambah tuwo me mestine tambah tobat
Tambah tuwo bibik kok tambah kumat

Ojo ngunu bik, mesakno paman
Direwangi ngamen nang dalanan
Ojo ngunu bik, mesakno paman
Dibelani nganti golek utangan

Selintutan

Versi: Brodin ft. Wiwik Sagita

PR :
AKU EMOH, AKU EMOH, AKU RA SUDI
SABEN DINO MIKIR TERUS DADI ATI
DLANGGU MAS MOJOKERTO, TULAAN PACITAN
SLIRAMU MUNG KATRESNAN, LHA KOK SLINTUTAN

LK :
DENOK SAYANG, DENOK SAYANG PANCEN SALAHKU
SAIKINE TERUS TERANG MRING SLIRAMU
KAWITANE KANGMAS,YO AMUNG SEMBRANAN
RA TAK ANGGEP TEMENAN, KOK KEBLABASAN

REFF :
PR :
SUMPEK SUMPEK, ATIKU SUMPEK
TAK PIKIR PIKIR, TAK PIKIR PIKIR KOK TAMBAH JUDEG,
TRESNO ONO LATI,KANG MAS WIS BLENJANI,
LORO ATI DITINGGAL SEORANG DIRI

REFF:
LK :
NYEBAR NYEBAR, GODHONG KORO
MBOK YO SING SABAR, AKU JANJI RA NEKO NEKO
JANJI NAN SETIA,TAK KAN PERNAH SIRNA
JANJIKU SUCI TERTANAM DALAM HATI

PR :
KAN KU PEGANG JANJI SETIAMU
JANGAN SAMPAI BOHONGI AKU

LK :
DENGARKANLAH ISI HATIKU
TETEP TRESNO MRING SLIRAMU

REFF:
PR :
AKU EMOH, AKU EMOH, AKU RA SUDI
SABEN DINO MIKIR TERUS DADI ATI
DLANGGU MAS MOJOKERTO, TULAAN PACITAN
SLIRAMU MUNG KATRESNAN, LHA KOK SLINTUTAN

LK :
DENOK SAYANG, DENOK SAYANG PANCEN SALAHKU
SAIKINE TERUS TERANG MRING SLIRAMU
KAWITANE KANGMAS,YO AMUNG SEMBRANAN
RA TAK ANGGEP TEMENAN, KOK KEBLABASAN

REFF :
PR :
SUMPEK SUMPEK, ATIKU SUMPEK
TAK PIKIR PIKIR, TAK PIKIR PIKIR KOK TAMBAH JUDEG,
TRESNO ONO LATI,KANG MAS WIS BLENJANI,
LORO ATI DITINGGAL SEORANG DIRI

REFF:
LK :
NYEBAR NYEBAR, GODHONG KORO
MBOK YO SING SABAR, AKU JANJI RA NEKO NEKO
JANJI NAN SETIA,TAK KAN PERNAH SIRNA
JANJIKU SUCI TERTANAM DALAM HATI

PR :
KAN KU PEGANG JANJI SETIAMU
JANGAN SAMPAI BOHONGI AKU

LK :
DENGARKANLAH ISI HATIKU
TETEP TRESNO MRING SLIRAMU

1356357358359360366