Ojo Gawe Loro


Versi: Salsa Kirana

Coba munio songko atimu,
Opo sliramu ora sayang aku..
Tingkah lakumu saiki bedo,
Opo sliramu wis ora tresno..

Yen ora sayang kudune ngomong,
Yen ora tresno kudune kondo..
Yen ono wong liyo kudune crito,
Supoyo aku ora salah tompo..

reff:
Yen ora sayang,
Munio ora sayang..
Yen ora tresno,
Munio ora tresno..

Ojo ngomong sayang,
yen pancen ora sayang,
Ojo ngomong tresno,
yen nyatane ra tresno..

Tulung ojo gawe loro,
Tulung sliramu ngertio..
Tresnaku gede marang sliramu,
Ojo gawe lorone atiku..

reff:
Yen ora sayang,
Munio ora sayang..
Yen ora tresno,
Munio ora tresno..

Ojo ngomong sayang,
yen pancen ora sayang,
Ojo ngomong tresno,
yen nyatane ra tresno..

Tulung ojo gawe loro,
Tulung sliramu ngertio..
Tresnaku gede marang sliramu,
Ojo gawe lorone atiku..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Tetep Ngguyu


Versi: Jihan Audy

Ayo tetep ngguyu,
Ora usah ngelu..
Susah lan seneng,
Kudu tetep ngguyu..

Ayo tetep ngguyu,
Ora usah ngelu..
Susah lan seneng,
Kudu tetep ngguyu..

Urip lan kegawean,
Kadhang okeh cubo..
Senadyan kahanan,
Kudu biso nrimo..

Kabeh sawang sinawang,
Bondho karo dunyo..
Sing penting seduluran,
Kudu tetep dijogo..

Dinikmati wae,
Karo ngombe kopi..
Rungokno bob marley,
Susah seneng ayo tetep ngguyu..

Ayo tetep ngguyu,
Ora usah ngelu..
Susah lan seneng,
Kudu tetep ngguyu..

Ayo tetep ngguyu,
Ora usah ngelu..
Susah lan seneng,
Kudu tetep ngguyu..

reff:
Urip lan kegawean,
Kadhang okeh cubo..
Senadyan kahanan,
Kudu biso nrimo..

Kabeh sawang sinawang,
Bondho karo dunyo..
Sing penting seduluran,
Kudu tetep dijogo..

Dinikmati wae,
Karo ngombe kopi..
Rungokno bob marley,
Susah seneng ayo tetep ngguyu..

Ayo tetep ngguyu,
Ora usah ngelu..
Susah lan seneng,
Kudu tetep ngguyu..

Ayo tetep ngguyu,
Ora usah ngelu..
Susah lan seneng,
Kudu tetep ngguyu..

reff:
Dinikmati wae,
Karo ngombe kopi..
Rungokno bob marley,
Susah seneng ayo tetep ngguyu..

Ayo tetep ngguyu,
Ora usah ngelu..
Susah lan seneng,
Kudu tetep ngguyu..

Ayo tetep ngguyu,
Ora usah ngelu..
Susah lan seneng,
Kudu tetep ngguyu..

Ayo tetep ngguyu,
Ora usah ngelu..
Susah lan seneng,
Kudu tetep ngguyu..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
12345356