Tretes Dadi Kenangan

Versi: Vita KDI

TRETES SING DADI KENANGAN,
NALIKANE ANDUM KATRESNAN..
SLIRAMU LAN SLIRAKU NYAWIJI KEBAK RINDU,
ADEME HOWO NGGEGET ING LAMBEKU..

KELINGAN MANIS ESEMMU,
DEKIK PIPI NAMBAH KANGENKU..
TRESNOKU LAN TRESNOMU NYAWIJI TANPO KELU,
ROSO RAISO PISAH SING TAK GUGU..

REFF:
PADANG SINAR REMBULAN SING DADI SAKSI BISU,
KOK ARAS PIPIKU AKU PASRAH SLIRAMU..
TRETES DADI KENANGAN SING DADI SAKSI BISU,
ELING JANJI-JANJIMU NENG VILLA NOMER SATU..

PADANG SINAR REMBULAN SING DADI SAKSI BISU,
KOK ARAS RAMBUTKU AKU PASRAH SLIRAMU..
TRETES DADI KENANGAN SING DADI SAKSI BISU,
ELING JANJI MANISMU NENG VILLA NOMER SATU..

GUSTI KUATNO ATIKU,
GUSTI SABARNO ATIKU..
TRESNAKU SIH TAK JOGO NGANTI TEKAN BALIMU,
TRESNAMU SIH TAK TUNGGU NGANTI TEKAN BALIMU..

REFF:
TRETES SING DADI KENANGAN,
NALIKANE ANDUM KATRESNAN..
SLIRAMU LAN SLIRAKU NYAWIJI KEBAK RINDU,
ADEME HOWO NGGEGET ING LAMBEKU..

KELINGAN MANIS ESEMMU,
DEKIK PIPI NAMBAH KANGENKU..
TRESNOKU LAN TRESNOMU NYAWIJI TANPO KELU,
ROSO RAISO PISAH SING TAK GUGU..

REFF:
PADANG SINAR REMBULAN SING DADI SAKSI BISU,
KOK ARAS PIPIKU AKU PASRAH SLIRAMU..
TRETES DADI KENANGAN SING DADI SAKSI BISU,
ELING JANJI-JANJIMU NENG VILLA NOMER SATU..

PADANG SINAR REMBULAN SING DADI SAKSI BISU,
KOK ARAS RAMBUTKU AKU PASRAH SLIRAMU..
TRETES DADI KENANGAN SING DADI SAKSI BISU,
ELING JANJI MANISMU NENG VILLA NOMER SATU..

GUSTI KUATNO ATIKU,
GUSTI SABARNO ATIKU..
TRESNAKU SIH TAK JOGO NGANTI TEKAN BALIMU,
TRESNAMU SIH TAK TUNGGU NGANTI TEKAN BALIMU..

GUSTI KUATNO ATIKU,
GUSTI SABARNO ATIKU..
TRESNAKU SIH TAK JOGO NGANTI TEKAN BALIMU,
TRESNAMU SIH TAK TUNGGU NGANTI TEKAN BALIMU..

Pilih Bapak’e

Versi: Ayuni Kenes feat Darno Gondrong

Pr:
Loro-lorone ganteng kabeh aku iyo seneng,
Bareng tak tanduk’i marai aku spaneng..
Tak pikir yo kakangane malah tibak’e bapak’e,
Tapi kadhung sayang trus ngene piye dadine..

Tak rasak-rasakne,
Urip pisan ojo sampek soro..
Pilih yo bapak’e,
Wayahe dadi morotuwo..

Rasah mikir wae,
Timbang soro milih kowe..
Kowe urung kerjo,
Panggah kakean semoyo..

Lk:
Kowe pancene cluthak,
Bapakku barang kok gasak..
Koyo kucing eruh gerih,
Cinta iso ngolah ngalih..

Aku dewe ra maido,
Bapakku ra nduwe bojo..
Dudo uwis suwe,
Mbok thung-thungi budhal wae..

Aku dewe nggak ngreken,
Tak nyambut gawe sing seken..
Lungo adoh neng luar pulau,
Sopo ngerti ndang oleh bojo..

reff:
Pr:
Loro-lorone ganteng kabeh aku iyo seneng,
Bareng tak tanduk’i marai aku spaneng..
Tak pikir yo kakangane malah tibak’e bapak’e,
Tapi kadhung sayang trus ngene piye dadine..

Tak rasak-rasakne,
Urip pisan ojo sampek soro..
Pilih yo bapak’e,
Wayahe dadi morotuwo..

Rasah mikir wae,
Timbang soro milih kowe..
Kowe urung kerjo,
Panggah kakean semoyo..

Lk:
Kowe pancene cluthak,
Bapakku barang kok gasak..
Koyo kucing eruh gerih,
Cinta iso ngolah ngalih..

Aku dewe ra maido,
Bapakku ra nduwe bojo..
Dudo uwis suwe,
Mbok thung-thungi budhal wae..

Aku dewe nggak ngreken,
Tak nyambut gawe sing seken..
Lungo adoh neng luar pulau,
Sopo ngerti ndang oleh bojo..

reff:
Pr:
Loro-lorone ganteng kabeh aku iyo seneng,
Bareng tak tanduk’i marai aku spaneng..
Tak pikir yo kakangane malah tibak’e bapak’e,
Tapi kadhung sayang trus ngene piye dadine..

Tak rasak-rasakne,
Urip pisan ojo sampek soro..
Pilih yo bapak’e,
Wayahe dadi morotuwo..

Rasah mikir wae,
Timbang soro milih kowe..
Kowe urung kerjo,
Panggah kakean semoyo..

Lk:
Kowe pancene cluthak,
Bapakku barang kok gasak..
Koyo kucing eruh gerih,
Cinta iso ngolah ngalih..

Aku dewe ra maido,
Bapakku ra nduwe bojo..
Dudo uwis suwe,
Mbok thung-thungi budhal wae..

Aku dewe nggak ngreken,
Tak nyambut gawe sing seken..
Lungo adoh neng luar pulau,
Sopo ngerti ndang oleh bojo..

12345366